praegune kellaaeg 21.06.2025 20:21:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
joss2
HV vaatleja
|
13.12.2016 13:11:22
Kasti kokkupanemise abi |
|
|
Tervitused,
Oli üks vanem lauaarvuti ning 2 märksa uuemat emaplaati, kumbagil erilist otstarbet minu käes polnud.
Otsustasin siis vana kasti ja uuema tehnika ühildada, et isegi kui ma oma teadmiste juures seda tööle ei saa, pole ka hullu.
No nüüd ma olen sealmaal, et ladusin uue emaplaadi sisse, aga tööle ei saa
Ma ei saa muidugi ka kindel olla, et see uuem plaat enam üldse töökorras oli, aga pigem usuks mingit enda viga.
Emaplaadiks on manuali järgi A790GXH/128M. mälud olid juba küljes, toide on 400W, HDD vana mis töötas OPiga, kast aastast 2003.
Kui juhe seina lükata, hakkab ema vent tööle ja kastil läheb (äkki power) tuli põlema ees paneelil (kontrollin kui kasti juurde saan, mis tuli see oli), aga poweri nupu vajutamine ei muuda midagi.
Kas see on okei, et vent hakkab uhama nii kui juhe seina lükata? Vana kast nii ei käitunud.
Kõige kahtlasem minu jaoks tundus PIN-ide ühendamine, üritasin küll manualiga ja vana kasti lahtivõtmis tarkust kombineerides rahulikult asja lahendada, aga päris kindel ei saa olla, et õigesti sai.
Järgmine hetk kasti juurde saan, siis proovin veel teist ema, mis üle ning kolmandaks katsun esialgse plaadiga uuesti tööle saada.
Võib-olla on kellelgi enne antud info põhjal soovitada, mida kontrollida enne kui uuesti tühjaks hakkan laduma kasti?
Tänud!
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
13.12.2016 16:31:46
|
|
|
miski juhe on valesti ilmselt, kontrolli üle.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
joss2
HV vaatleja
|
20.12.2016 23:10:13
|
|
|
Asukoht muidu Viljandi, pole praegu jõudnud veel ise teisele katsele minna. Kui selleni jõuan, uurin mis mälud seal ka sees on. Aga tänud abi pakkumast, kui aega leian ja jagu ei saa, võtan kontakti
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
21.12.2016 10:26:53
|
|
|
tsitaat: |
Asukoht muidu Viljandi
|
Pane see oma profiili kirja.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|