Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 236, 237, 238 ... 476, 477, 478  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ramones
HV Guru
Ramones

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 27.11.2016 17:10:22 vasta tsitaadiga

Avastasin praegu huvitava asja seoses Telia online-abi lehe ja ruuteri portide suunamisega.

Nimelt, kui ruuterist või online-abi lehelt suunata pordid vahemikus 20000-20100, siis online-abi leht enam ruuterit ei näe ja Telia klienditugi ruuterile eemalt ligi ei pääse.
Mul on paaril korral probleeme olnud Telia toega, kus mulle on seletatud, et mul on ruuteriga midagi korrast ära ja peaksin seadme välja vahetama, sest nemad ei saa sellele eemalt ligi, kuid ma pole seda siiani teinud, kuna teenus töötab OK. Nüüd on siis põhjus teada.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 27.11.2016 17:36:37 vasta tsitaadiga

Ramones, 20080 ja 20022 ei tohi ära suunata. Veebiliideses kasutaja ei saa neid suunata, ilmselt telial väike viga sees, et see võimalus iseteeninduses on.

5060 20022 20080 51005 neid ei maksaks torkida. Või siis vastupidi, et just tuleks torkida icon_lol.gif
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 27.11.2016 18:48:42 vasta tsitaadiga

Hea, et see informatsioon on mõnusalt ja lihtsalt kättesaadav ning pordid arusaadava vahemiku peale ära jagatud. Oh wait.
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 27.11.2016 18:59:44 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
Hea, et see informatsioon on mõnusalt ja lihtsalt kättesaadav ning pordid arusaadava vahemiku peale ära jagatud. Oh wait.

On ju.. icon_rolleyes.gif

5060 on SIP
51005 on TR-69

Ainsad mille eraldi dokumenteerimise üle võiks vinguda on;
20022 & 20080
Aga seal on nad samuti ilusti loogilise ja arusaadava numeratsiooniga 200+Teenus.

Ja nende lihtsaks ning mõnusaks kättesaamiseks pole vaja muud teha, kui ruuteris Firewalli statuse lehte külastada. icon_smile.gif
Seal on kõik ilusti kirjas...midagi pole kuskil varjatud või ära peidetud.

tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 27.11.2016 19:00:45 vasta tsitaadiga

Ruuteri conf käib ju veebis, kus sellest juttu ei ole.
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 27.11.2016 19:05:01 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
Ruuteri conf käib ju veebis, kus sellest juttu ei ole.

See on ilmselt bug, et sul seal üldse neid porte valida lastakse... icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 27.11.2016 19:52:12 vasta tsitaadiga

Etz, It's not a bug. It's a feature boss.gif
Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
ErkiT
HV kasutaja

sõnum 30.11.2016 15:26:51 vasta tsitaadiga

Kuidas TG784 WAN-i toimivust testida? icon_rolleyes.gif
DSL-i ilma reaalse liinita ei saa vist üldse kontrollida?
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 30.11.2016 15:44:34 vasta tsitaadiga

LAN tester võimaldaks WANi, DSL auku päris nii ei testi. Karpi lahti kiskudes võibolla.
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 05.12.2016 16:01:46 vasta tsitaadiga

Millal Telia AC-võimekusega Intenot pakkuma hakkab?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
indrpo
HV Guru

sõnum 05.12.2016 16:38:28 vasta tsitaadiga

Dijital kirjutas:

DG400, testid käivad pikemat aega, arendus tegeleb. Põmst töötab kuid väljalaske kuupäev teadmata.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 05.12.2016 18:04:46 vasta tsitaadiga

Dijital, DG400 on selline premium värk hinna järgi otsustades mis Telial kogemata e-poodi sattus.
seeru
HV veteran

sõnum 05.12.2016 19:57:22 vasta tsitaadiga

Dijital kirjutas:

Telia e-poest saab lugeda:

tsitaat:
Mehis

27.11.2016 13:41

Kuna tuleb müügile DG200A asemel uuem - parem ruuter? Kas Telial on reaalne ülevaade oma tegemistest?
Vastan

Mari

28.11.2016 08:35

Hetkel on võimalik vastata, et selle aasta jooksul. Kuna uus mudel läbib hetkel teste, siis täpset kuupäeva anda pole võimalik.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 05.12.2016 19:58:10 vasta tsitaadiga

Jajah, odavam on eraldi AP osta wifi tarbeks.
indrpo
HV Guru

sõnum 05.12.2016 20:41:31 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Jajah, odavam on eraldi AP osta wifi tarbeks.

Ostsin ka samal ajal inteno DG400 testiga, Apple Airport Expressi AC purgi. Kuna võrdluses on nad suhteliselt samad siis ei näe põhjust kasutamaks vana telia ruuterit ja airporti vaid selle asemel uut DG400 ruuterit.
Samas kuna ac leviala on teadupärast väike, kuluvad ac purgid lisaks niikuinii ära.
Küll aga ei lahenda see nende extremistide nõudmisi mis puudutab vpn ruuteris, ddns vms.
Tõsi usb3 on ja ketast sööb aga võta siis kinni mida ekstremist oluliseks peab, vahest nõuab seda kui seda pole, samas kasutab eraldi võrguketast.
Näis mis sinna softi veel tuleb või ei tule.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 05.12.2016 20:51:03 vasta tsitaadiga

Mul oli seesama Inteno DG400 näpuvahel testimiseks. Edev HTML5 angularjs ja bootstrap. Andsin tagasi sealt , kus ta tuli.

Ma oleks tunduvalt rõõmsam, kui selle veebiliidese asemel oleks tehtud toimiv TR haldus Telia iseteenindusesse. Tekiks tõeline tavakasutaja karp. Ressurssi üle nagu mühiseb.

Äriklientidele ära ise näpi konfiguratsiooniga L2 modem. Ühenda külge mida tahad.

VPN/DDNS ei ole ekstremistide nõudmised, need on BAASFUNKTSIOONID tänapäeva ruuteri tarkvaras.

Apple Airport Express AC-ga elab väga hästi koos Apple baasil seadmetega. Kui puretud õuna kodus rohkem, siis mõistlik ost.

Mina, kui äriklient tahaks USB3 külge ketast panna ja võimalusel printerit. Praegusel juhul on NAS+Printserver.

Mis sitasti, see uuesti. Ilmselgelt pole ma tärget sihtgrupp.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.12.2016 20:55:27 vasta tsitaadiga

Pigem siis DG400 järgmise aasta esimeses pooles, kui eriti fast turnaround pole. Oli ju korraks isegi veebis saadaval koos hindadega ja puha, aga see oli vist kellegi näpukas.
Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 06.12.2016 08:30:18 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Ma oleks tunduvalt rõõmsam, kui selle veebiliidese asemel oleks tehtud toimiv TR haldus Telia iseteenindusesse. Tekiks tõeline tavakasutaja karp. Ressurssi üle nagu mühiseb.
Äriklientidele ära ise näpi konfiguratsiooniga L2 modem. Ühenda külge mida tahad.
VPN/DDNS ei ole ekstremistide nõudmised, need on BAASFUNKTSIOONID tänapäeva ruuteri tarkvaras.
Apple Airport Express AC-ga elab väga hästi koos Apple baasil seadmetega. Kui puretud õuna kodus rohkem, siis mõistlik ost.
Mina, kui äriklient tahaks USB3 külge ketast panna ja võimalusel printerit. Praegusel juhul on NAS+Printserver.
Mis sitasti, see uuesti. Ilmselgelt pole ma tärget sihtgrupp.

1. Mõtlesid online abi laadset asja? Näide DG200 baasil, osa andmeid viisakalt kustutatud.

2. Mõistlik äriklient saab sobiva lahenduse Teliast või ja alternatiivseadmena igal juhul.
3. Mida teeb tänane masskasutaja VPN/DDNS sätetega kui tal pole üldse avatud pordid teenustki tellitud? Need kellel on avatud pordid on mingi oluline seade sisevõrgus mis kogu töö ise ära teeb. (Võiks olla aga hädavajadust ei näe)
4. Airport Expressi võib kasutada iga koduse seadmega, pole ainult hädaline valik tema enda toodete jaoks. Hind lihtsalt oli samasse kanti igasuguste muude "ässade" ASUSte ja muude karpidega.
5. Antud juhul üllatuseks mulle, võidki selle Inteno järele ketast ja printerit panna, üldjuhul äriklient seda taaskord ei vaja, seade asub mõnes eraldatud ruumis kapis või kapi otsas. Pigem paneks kodukasutaja seadme kontori lauale ja ühendaks printerit või ketast.

PS. Sa ei saagi sihtgrupp olla, sa pole nö tavaline kodu/äri kasutaja, sul on omad teadmised, nõudmised nii kasutusele kui häälestusele. Sa ei vaja sellist karpi, ühenda ja unusta.

PS. DG400 ei olnud veebis saadaval, see oli Telia eKodu teenuse vormistamise keskkonnas kus oli mainitud, et vajad Inteno DG200 või DG400 ruuterit ja oli nupp osta e-poest. Paraku oli see kogu info kellegi näpukas, samas valmis tehtud selleks, kui seade kohe müüki peaks tulema.
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 06.12.2016 09:15:02 vasta tsitaadiga

Airport Express on pisikese mõõtmega stepslisse torgatav wifi ruuter, mis pakub airplayd ja USB printeriga üle wifi printimist. Vahet pole, mis seadme sellega ühendad(bonjour, mille kaudu prindid on ka win masinatele olemas). Ise kasutan seda juba paar aastat igapäevaselt vanemat, N toega wifi ruuterina. Kaabliga elioni purgi otsas ja wola.
indrpo
HV Guru

sõnum 06.12.2016 09:17:19 vasta tsitaadiga

rocki kirjutas:
Airport Express on pisikese mõõtmega stepslisse torgatav wifi ruuter, mis pakub airplayd ja USB printeriga üle wifi printimist. Vahet pole, mis seadme sellega ühendad(bonjour, mille kaudu prindid on ka win masinatele olemas). Ise kasutan seda juba paar aastat igapäevaselt vanemat, N toega wifi ruuterina. Kaabliga elioni purgi otsas ja wola.

Oled õigesti aru saanud, neid on muide mitmeid mudeleid, viimane on AC wifiga torn, sellest räägime enamasti tänapäeval.
Airplay ja USB printer üle wifi töötavad ka mitmete Telia ruuteritega. Airplay pildi kuvamiseks teleris on paraku AppleTV niikuinii vajalik, heli lendab ka ressiverisse üle airplay.
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 06.12.2016 11:41:19 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
rocki kirjutas:

Oled õigesti aru saanud, neid on muide mitmeid mudeleid, viimane on AC wifiga torn, sellest räägime enamasti tänapäeval.
Airplay ja USB printer üle wifi töötavad ka mitmete Telia ruuteritega. Airplay pildi kuvamiseks teleris on paraku AppleTV niikuinii vajalik, heli lendab ka ressiverisse üle airplay.

Tänapäeval on jah Express AC toega, mul vanem isend, N toega ja täiesti piisav igasiuguste striimide jaoks. Expresi ostsin ainult sellepärast, et poleks nõmedat sarvikuga sinist linksys'i, mis tollal populaarne ruuter oli ja lasen losless heli otse kõlaritesse 3.5 pistikuga. päris palju juhtmeid jäi vähemaks. Apple tv'd pole otseselt vaja enam, uuemad telekad teevad screen mirroringi ja airplay tugi on paljudel seadmetel olemas(nas'id jne). MInu meelest sellel infernol küll airplayd pole, peab kodus üle vaatama.

indrpo
HV Guru

sõnum 06.12.2016 14:24:53 vasta tsitaadiga

rocki kirjutas:
indrekp kirjutas:
rocki kirjutas:

Tänapäeval on jah Express AC toega, mul vanem isend, N toega ja täiesti piisav igasiuguste striimide jaoks. Expresi ostsin ainult sellepärast, et poleks nõmedat sarvikuga sinist linksys'i, mis tollal populaarne ruuter oli ja lasen losless heli otse kõlaritesse 3.5 pistikuga. päris palju juhtmeid jäi vähemaks. Apple tv'd pole otseselt vaja enam, uuemad telekad teevad screen mirroringi ja airplay tugi on paljudel seadmetel olemas(nas'id jne). MInu meelest sellel infernol küll airplayd pole, peab kodus üle vaatama.

Airplay on puhtalt vastav striimimise standard, heli või video väljundit intenol tõesti pole kuid üle inteno wifi ja kaabli levib airplay muretult.
tagasi üles
VeixES
HV veteran

sõnum 07.12.2016 12:00:06 vasta tsitaadiga

Midagi on küpsemas TJA-s http://www.tja.ee/fuusiline-juurdepaas-fikseeritud-sidevorgule/
jkddp
HV veteran
jkddp

sõnum 07.12.2016 22:09:29 vasta tsitaadiga

ma ei leia enam tv-st ega ruuterist wifi parooli. ei näita enam. on näha ainult qr kood. kas ei näidata enam või see mu kohalik probleem?
indrpo
HV Guru

sõnum 07.12.2016 22:29:22 vasta tsitaadiga

jkddp kirjutas:
ma ei leia enam tv-st ega ruuterist wifi parooli. ei näita enam. on näha ainult qr kood. kas ei näidata enam või see mu kohalik probleem?

Ruuteri restart ehk aitab, kaughaldus ei saa ruuterisse ilmselt antud hetkel ligi kui tv ekraanil ei kuvata.
Online abi võid ka proovida. Äärmisel juhul reset aitab.
tagasi üles
eddvin
HV kasutaja
eddvin

sõnum 16.12.2016 23:14:51 vasta tsitaadiga

https://pood.telia.ee/productInfo/431/ruuter-inteno-dg400/DG400AC
Kauaoodatud ruuter on nüüd kõigile saadaval.
Kohe välja ostes 169€, rent 4,99€/kuu
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 16.12.2016 23:51:14 vasta tsitaadiga

eddvin kirjutas:

Ok. Hetkel mul DG301 üüritud. Tegin väikse arvutuse: 05.05.2015 kuni ütleme 31.12.2016. Kokku makstud üüri umbes ~70€ (3,5€ kuus). Väljaostuhind oli 109€
Seega kui enne järgmise aasta Novembrit DG400 peale liigun, siis jään rahaliselt omadega plussi veel vs see kui oleks välja ostnud. Muidugi asi pole nii ühene tegelikult - seda 70€ makstud tagasi ei saa. Samas 109€ eest oleks ostnud, siis maha müües saaks poole ikka tagasi ehk.

Seega kui ei viitsi hilisema müügiga tegeleda, siis üürimine üldiselt tundub odavam olevat vs väljaost. Samas kui plaan hiljem maha müüa, siis vastupidi.
Vaatan veel mida ma teen. Arvan, et seekord ostan vist välja, kuna tahaks hiljem maha müüa ja osa raha tagasi saada. Kuumakse on seekord 5€, ja väljaostuhind tuleb tasa umbes ~33 kuuga mis on üsna sarnane DG301-le (~31 kuud).

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 17.12.2016 00:10:37 vasta tsitaadiga

Tomorrow, väga õigesti oled aru saanud.

Sisuliselt on üüri maksmine tänapäeval amortisatsiooni kulu. Võtad rendid seadme, maksad aasta kaks, annad tagasi võtad jälle uuema tehnoloogia, jne.

Ootasin päeva läbi millal Telia epoodi DG400 välja tuleb, sest teada oli, et täna tuleb. Seda et ööseks jõuab, ei osanud arvata.
Nagu varem kinnitasin, odavam kui Apple Airport Ecpress AC mis maksab ca 199,- Wifi omadused on 100% testitud ja samad.
Telia seadmel on siis muud vajadused lisaks ehk ADSL VDSL VOIP jms.

Ühesõnaga tänasest väljas. Tehnikud kannavad ka autodes, et kui klient saab korrusmajas või optika peal kiire ühenduse, võib küsida ka kiiremat wifit kui selle järele vajadus. Võib muidugi olla ka 10M internetiga see vajadus kui kohtvõrgus olevast nasist vaja wifi kaudu striimida 4K videot teleri ekraanile.

viimati muutis indrpo 17.12.2016 00:12:25, muudetud 1 kord
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 17.12.2016 00:11:27 vasta tsitaadiga

eddvin kirjutas:

Vahepeal müüdi juba läbi vist ja nüüd
tsitaat:
Seade järelmaksuga 5,32 €/kuus
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 17.12.2016 00:19:18 vasta tsitaadiga

Mis selle ruuteri AC wifi teoreetiline kiirus ka on? Pole kusagilt tehnilistest andmetest see silma jäänud.
indrpo
HV Guru

sõnum 17.12.2016 00:25:05 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Mis selle ruuteri AC wifi teoreetiline kiirus ka on? Pole kusagilt tehnilistest andmetest see silma jäänud.

Omal 866Mbit/s intel wifi süleris ja pea 500Mbit/s sai speedtestiga kätte.
Kui vingem AC masinas siis 1300Mbt/s teoreetilist saavutatav milles siis pool saavutatav. (ei oska öelda miks wifi selliste parameetritega vormistatud on)

Google aitab.
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 17.12.2016 01:20:32 vasta tsitaadiga

Kunagi netis mingit linki polnud, et vaata saadavust esindustes? Või seda ei saagi esindusest ja pead netist tellima?
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 17.12.2016 01:28:24 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
Kunagi netis mingit linki polnud, et vaata saadavust esindustes? Või seda ei saagi esindusest ja pead netist tellima?

Tuleb või juba on lähipäevil esindustes ja tehnikutel.
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 17.12.2016 02:15:13 vasta tsitaadiga

Kuidas digiboksi/ruuteri tagastamisel kord on, kas peavad karbid olema, piisab seadmetest/toitekatest ja juhtmetest, mis karbis olid või kuidas sellega on?
jaanus-
HV kasutaja
jaanus-

sõnum 17.12.2016 02:19:44 vasta tsitaadiga

ideaalis ikka kogu komplekt mis karbis oli ka koos karbiga aga võivad ka lahtiselt aktsepteerida, parem mitte karpi ära visata enne kui seadme leping läbi pole!
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 17.12.2016 02:29:31 vasta tsitaadiga

millal rendiseadme leping lõppeb? icon_lol.gif

karp lagunes ja sai ära visatud juba paigaldamisel, ei ole mul vaja sodi hoida.
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 155
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 17.12.2016 02:33:39 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
millal rendiseadme leping lõppeb? icon_lol.gif

karp lagunes ja sai ära visatud juba paigaldamisel, ei ole mul vaja sodi hoida.
rendi puhul oleks nagu loogiline, et leping lõppeb siis kui sa seadme tagastad.
sakinaga
HV Guru

sõnum 17.12.2016 02:34:47 vasta tsitaadiga

Seega jõuame tagasi algusesse, mida Telia tagasi nõuab?
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 155
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 17.12.2016 02:35:06 vasta tsitaadiga

Ütleme nii, et nuga selga ei lööda kui seadmetesse ise kirvest löönud pole.

Võta kaasa mis sul komplektist olemas on ja astu esindusse.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 17.12.2016 10:37:50 vasta tsitaadiga

kusagil kodulehel või lepingus jäi silma, et boks ja adapter peavad olema. Muust nagu sõnagi polnud
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 17.12.2016 13:22:59 vasta tsitaadiga

Mulle ei jätnud tehnik rendi puhul peale boksi ja adapteri midagi.
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 17.12.2016 13:39:15 vasta tsitaadiga

Sest eelmine rentnik muud ei tagastanud.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 17.12.2016 14:32:59 vasta tsitaadiga

Alati on see võimalus, aga kuna DG200 oli just liikvele läinud, siis tõenäosus on suhteliselt väike.
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 17.12.2016 16:07:22 vasta tsitaadiga

Kavalpead on user kasutajaga konsooli logimise DG400 ära keelanud thumbs_up.gif
tagasi üles
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 17.12.2016 16:33:36 vasta tsitaadiga

KillFrenzy, konsooli ei saa juba DG301'st saadik.

Tingimustes ka see kirjas.
tsitaat:

Juurdepääsuõigused:
Telia Eesti teenuste toimimiseks vajalik eelseadistusega tarkvara on DG301|DG200|DG400
lahutamatu osa. Seadmele juurdpääsuõigused:
3.1 klient
- seadme LAN-st http (WEB GUI) kaudu 'user' kasutajaõigustes
3.2 teenusepakkuja
- seadme LAN-st http (WEB GUI) ja secure shell (ssh-2) kaudu 'support' või 'root' kasutusõigustes
- seadme WAN-st TR-069, https ja secure shell (ssh-2) kaudu 'support' või 'root' kasutusõigustes
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 17.12.2016 16:40:23 vasta tsitaadiga

LongHorn, dg301 on konsool täiesti töökorras, ssh on küll lan pealt keelatud ja lubatud wan poolelt.

Eks järgmise uuendusega keeratakse dg301 ka konsool kinni nüüd.
tagasi üles
Etsike
HV veteran
Etsike

sõnum 17.12.2016 17:02:39 vasta tsitaadiga

Istun kodus vaskkaabli otsas 12/1 ühendusega (sh. digiTV). Kodu võib küll Tartu kesklinna piiril olla, aga pädevamat ühendust sellest traadist kätte ei saa. Klassikaline viimase kilomeetri teema, kuigi ilmselt on reaalselt siiski tegu mõnekümne meetriga tänavani. Seega räägime 4G põhisest ühendusest. Uurisin Telia lehelt ja jääb mulje, et selle kõik paketid on küll ilma kiirusepiiranguta, kuid see-eest mahupiiranguga, mida minu arusaamade järgi digiTV kindlasti lõhki ajab, kui see läheb mahu hulka arvesse. Mis kogemusi kaasfoormulastel sellises olukorras on?
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 69
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 17.12.2016 17:11:23 vasta tsitaadiga

Etsike, valet paketti vaatad. Ise eelistaksin traadi otsas 12/1 kui seda 4G jura, eriti veel tiheasustuse lähedal. Telli teine vaataja koht saadliinikiiruse 16/1 peale.

4G piiramatu koduinternet

5/1 saab 16€ eest
20/5 saab 21€

teema siin https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=665358
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 17.12.2016 17:25:06 vasta tsitaadiga

Etsike, ma võtaks interneti üle õhu, TV jätaks kaabli peale. Arvestama pead, et 20/5 ei ole iga asend ega iga kell garanteeritud.
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 17.12.2016 18:06:26 vasta tsitaadiga

Pailaps, palju maksab selline lahendus? 21€ 4G neti eest ja tv eest alusühenduse tasu 6.33€ + tv alates 5€?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 236, 237, 238 ... 476, 477, 478  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.