FastPotty, World of Tanksi mängukaustas on kaust nimega "replays". Kui sul on nende salvestamine mängu sätete alt sisse lülitatud (General - Enable Battle Recording - All), siis saad sinna kausta minna, topeltklikk vastaval failil ja saad vaadata oma mänge üle. Teistega saad jagada need wotreplays.eu saidile üles laadides.
FastPotty, World of Tanksi mängukaustas on kaust nimega "replays". Kui sul on nende salvestamine mängu sätete alt sisse lülitatud (General - Enable Battle Recording - All), siis saad sinna kausta minna, topeltklikk vastaval failil ja saad vaadata oma mänge üle. Teistega saad jagada need wotreplays.eu saidile üles laadides.
Kas tänapäevani on see kiiks, et kui tankimäng saab uue versiooni, siis vana versiooni replayd enam käima ei lähe?
Kas tänapäevani on see kiiks, et kui tankimäng saab uue versiooni, siis vana versiooni replayd enam käima ei lähe?
See kiiks on ka teistest sarnase replay süsteemidega mängudes, COH2, LoL, Dota2...
Kuulge.. Kuidas ma saan ise oma lahinguid vaadata või siia näiteks lingi üles panna?
Võimalus on ka muud tarkvara kasutada, mina kasutan näiteks nVidia Shadowplay funktsiooni. Kuigi jah, internetis levitamiseks on WoT replay oluliselt sobivam (loe: maht oluliselt väiksem) _________________ WoT tips: 6th sense is over-rated anyway, the other team will always let you know when you've been spotted
Sisuliselt tegu gamblinguga. Paned nt 50 EURi magama, ja saad:
12 500 kulda + kõik dekoratsioonid
LISAKS SAAD ÜHE ALLJÄRGNEVATEST:
30 päeva premmi
2500 kulda
M46 Patton KR
Skorpion G
Pz 58 Mutz
AMX M4 mle 49
Neid jahtides võtad šansi, et kui ei vea, siis saad 2500 kulda/30 päeva premmi, aga kui veab (oled üks võibolla 100st ostjast vms), siis nt AMX M4 mle 49.
Well, ma rääkisin siin sellest eurosest kingist. Enda arvutuse järgi sai küll sellega kasumisse jäädud. 22 euro eest sain ca 7k kulda, 7 päeva premmi ja peaaegu kõik lvl 5 kaunistused (3 tk on vist puudu)
Selline küsimus tankistidele ..
Kas on võimalik , et lahingus on mängijate hulgas ka admin või adminid ?
Admin või adminid , kes võivad pisut aidata või " aidata " selle või tolle mängija kulgu _________________ Ma olen telekas.
Admin või adminid , kes võivad pisut aidata või " aidata " selle või tolle mängija kulgu
no teisi mängijaid nad küll mõjutada ei saa _________________ WoT tips: 6th sense is over-rated anyway, the other team will always let you know when you've been spotted
Admin või adminid , kes võivad pisut aidata või " aidata " selle või tolle mängija kulgu
suht koht nii on. Ise mingi aeg vaatasin ka, et kui premm kontoga mängid ja saad ütleme 50 000 krediiti siis vaatad tava osa ja näitab 40 000 krediiti aga nagu mina kes mängib põhiliselt tava kontoga siis teenides lahingu 40 000 krediiti näitab premm pool 70 000 krediiti. Selge point WG et näe kui palju sa preemium kontoga saaksid aga kui mängidki preemium kontoga siis ei ole see vahe enam nii suur. Aastaid tagasi olin kah loll ja raiskasin raha nende peale oste tol ajal hea superpershingu aga nüüd ei ole enam ammu neile mõelnudki raha anda. Eriti hea pettumus on selle sama superpershingu näol milega pole enam suurt midagi teha. Kui raha on ja kukub puu otsast siis miks mitte kulutada kuhu tahad. Mõttetu on kedagi selle pärast goldnoobiks sõimata, see kui kellelgi on raha ja ta tahab seda kõigile näidata siis las olla mida see muudab, olgem õnnelikud, et vähemalt kellelgi läheb hästi. _________________
suht koht nii on. Ise mingi aeg vaatasin ka, et kui premm kontoga mängid ja saad ütleme 50 000 krediiti siis vaatad tava osa ja näitab 40 000 krediiti aga nagu mina kes mängib põhiliselt tava kontoga siis teenides lahingu 40 000 krediiti näitab premm pool 70 000 krediiti.
Premium kontoga saad 50% rohkem krediiti, kuna moona ja varustuse kulud samad, siis reaalne võit suurem. See ei ole mingi keeruline matemaatika.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.