Hei ühinen ka üld kriitikaga,mäng jube saast,hõljud udu sees,ei tea kas viitsin lõpuni teha
Ise ei viitsinud lõpuni mängida. Missioonid olid igavad. Kõik olid põhimõtteliselt täpselt ühesugused. Mine killi see seal ja see vend seal. Vahevideod olid muidugi täitsa head ja meeldisid, aga tegevuse mõttes on küll mäng täitsa metsa. Vähemalt minujaoks.
lõpuni mängida...good one ma jõudsin vist "mängida" kuskil tund aega kuni selle hetkeni kui esimest korda lambist desktopile viskas. näis mis edasi, aga hetkel pole küll mingit erilist motti isegi uuesti käivitama hakata. igatahes seninähtu põhjal võib kinnitada, et mul oleks olnud kahju isegi 5 eurost selle mängu peale kulutada. tundub, et tegijatel on olnud one mission and one mission only, jutustada noortele mänguritele mingisuguse taiwani neegri lugu. seda tehakse väga veenvalt ja lausa päris hästi...ent kõik muu seal ümber on totaalne sõnnik. nad oleksidki võinud mängu tegemise asemel piirduda mingisuguse samasisulise filmi valmis produtseerimisega, oleks vast rohkem asja saanud.
by the way, teha valmis graafiliselt NII vilets asi aastal 2016...wow, kus koolis seda küll õpetatakse
EDIT: üks peaaegu hea asi ka siiski mängu juures, et autoga sõitmine/juhitavus on suht mõistlik...kuni selle hetkeni kui pead pidurdama JAA ikka on tüübid suutnud ka selle väikse külje mängust peepu keerata mingisuguse pagana väristamine või ekraani kõigutamisega Y U DO DIS _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Heh täna natuke pelasin,pidin mingi paadi juurde minema.Paat tõusis taevasse ja lendas minema ei saanudki kõrval missiooni teha _________________ Special boy
aga võtke neid buge jms jurasid seal kui featuure ja komöödilisi elemente mida tuleks tarbida väikstes kogustes _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Kas läksid kõik ülesanded sama puuga lõpuni? Mine killi seal see ja seal see? Ei jaksanud lõpuni ise mängida ja kuskil poole peal andsin alla ja lasin mängu maha.
Jah, nüri grindimine lihtsalt, et mäng ära lõpetada. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Kas läksid kõik ülesanded sama puuga lõpuni? Mine killi seal see ja seal see? Ei jaksanud lõpuni ise mängida ja kuskil poole peal andsin alla ja lasin mängu maha.
Nii oligi jah tapa see, tapa see,tapa see. _________________ Special boy
Nii oligi jah tapa see, tapa see,tapa see.
kõrvalmissioonidena oli vaja paadiga narkolastiga paat röövida ja hiljem rekkaga sihtpunkti toimetada.
juhul kui mõne sulleri ellu jätsid, siis hakati rekkaga sõitmise ajal taga ajama.
lisaks veel need väiksemad missioonid, kus pidi mõnelt tegelaselt infot välja pressima, siis kui too ära põgenes, siis tuli toda taga ajada
aga ega skyrimi ja muude rpg'dega seda kohe kindlasti võrrelda ei kannata, isegi lilli ei saa noppida _________________ ☠
tõsi, kuid see peab väga paljude pelade puhul paiga, et ainult tapa see ja seejärel tapa teine, isegi mafia 2 oli selline, mafia 1's oli pisut loovama sisuga missioone, mis tekitasid frustratsiooni oma keerukuselt
mafia 2's tekitas frustratsiooni vaid checkpointide asukohad
tegelikult kui mafia 3 pelades stealthi teha, siis on AI täiesti loll, samas kui kohe algul kära teha, siis rünnatakse ikka päris tugevate jõududega ja tehakse ka aktiivselt tiibamist - minusuguse jaoks on need kaunis keerulised edukalt lõpetada
graafikamootor on ebaõnnestunud, kuid päikesetõus ja loojang on kenad, kuid sama ebameeldivaks tehtud, kui nad tegelikult ka on. juhitavus on ka mõnus .
racketite jagamiseks ei pea kõiki kõrvalmissioone tegema, piisab vaid mõne suli mahavõtmisest ja siis too endale palgata, pääseb suuremast grindimisest ja ei pea tapma ju
kehaline liikuvus ja miimika ning süžee on täitsa tiptop
kõige igavam on seda pela stealthis pelada, siis tulevad veel mendid ka vastastele appi jne
Mafia kokkupuuted on põhusalt esimest osa kunagi mis toona tundus isegi normaalne aga minu mäletamist mööda jäi siis mu kehva riistvara taha ja ei hakanudki seda mängima.
Kahte olen korra kõrvalt näinud.
Et kuna ma põhimõtteliselt kumbagi varasemat pole proovinud, et kas siis see kolm on ka jabur ja peaks pigem kahte testima või siiski kui ma varem pole kokku puutunud, siis võiks ma kolmega ikkagi tutvust teha ?
Mulle lihtsalt tundub kõrvaltvaatajana hetkel, et paljude jaoks on häiriv, et mingit arengut ei ole võrreldes eelmise osaga mängu sisu osas toimunud va. suur kaart ja see tundub igav lihtsalt ?
Mafia kokkupuuted on põhusalt esimest osa kunagi mis toona tundus isegi normaalne aga minu mäletamist mööda jäi siis mu kehva riistvara taha ja ei hakanudki seda mängima.
Kahte olen korra kõrvalt näinud.
Et kuna ma põhimõtteliselt kumbagi varasemat pole proovinud, et kas siis see kolm on ka jabur ja peaks pigem kahte testima või siiski kui ma varem pole kokku puutunud, siis võiks ma kolmega ikkagi tutvust teha ?
Mulle lihtsalt tundub kõrvaltvaatajana hetkel, et paljude jaoks on häiriv, et mingit arengut ei ole võrreldes eelmise osaga mängu sisu osas toimunud va. suur kaart ja see tundub igav lihtsalt ?
Kaart on mõnus ja suur ning leiab ilusaid kohti, aga mängu sisu on igav.
see on ikka mingi ilmselge softi probleem sel juhul, või siis mängukoodi optimeerimise probleem ütleme nii...
aga jah, kahju, et tänapäevased mängud ei tekita enam sellist frustratsiooni nagu vanasti oli, mäletan kui frustreeriv oli üks teatud missioon mafia1's, kuskil sadama territooriumil. mõnus rsk üks õige arvutimäng peabki olema frusteeriv, siis on lõpus endaga rahulolu ja suure saavutuse tunne, muidu on aga selline tunne, et ah pekki vaataks parem mingit filmi või läheks õue sporti tegema _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kust osta saab sellise hinnaga, peaks ka ära võtma?
Mingit täpsemat linki äkki saaks
E: ok, leidsin
Kas käibemaksu jätan 0 peale või peab valima Eesti ja 20% _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.