No ma ei tea... kui on vaid paar hargnemist a'la kas hunt enne punamütsike vanaema söömist maitsestas teda sinepi või ketšupiga ja kas jahimees kandis pikki või lühikesi pükse, siis võib-olla nalja polegi. Aga muul juhul läheb ülesanne pigem arvutimängu või tehisintellekti loomise valdkonda, mis kindlasti algajale jõukohane pole.
See firma on juba nädalakese tegutsenud _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
No toidukoht St. Vitus avastasin ma mõne nädala eest. Arvasin, et uus koht _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kesävalot nyt. _________________ Loopige mind vobladega, kroonide ja rubladega!
It acquires because of the cotton 100% and true goodness is understood.
Võta mõned suvalised in-ear klapid, ja hakka neid parandama, üldiselt ikka ostetakse uued asemele.
Mitte, et mingi apple pooldaja poleks, aga pole asi mida remontida, kuid hinnapoolest võiks, eriti aku, kuna see kulub. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Kunagi väga ammu käsin umbes selliste klappidega (tegu oli vanema mudeliga, kus oli ka volume control olemas) kunagise Sony Center'i kohal olevas garantiis. Ei vahetatud välja vaid parandati ära.
Kadedad keeled jauravad, tegelikult maksis resto bändi taasühinemise üheks õhtuks kinni koos saba ja sarvedega _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Möh? Keskmine bensiiniost 12 l? Pakun et pigem 50-60 l kanti kuna keskmise auto paak on ju 40-80 l ja rollerite/tsiklite osakaal on suht marginaalne ehk need keskmist oluliselt alla ei tohiks vedada. Või leidub tõesti tegelasi, kes iga päev tööle sõitmiseks 1-2 l tangivad?
Möh? Keskmine bensiiniost 12 l? Pakun et pigem 50-60 l kanti kuna keskmise auto paak on ju 40-80 l ja rollerite/tsiklite osakaal on suht marginaalne ehk need keskmist oluliselt alla ei tohiks vedada. Või leidub tõesti tegelasi, kes iga päev tööle sõitmiseks 1-2 l tangivad?
ma usun, et ta teab väga täpselt statistikat. Neid 10-15 liitri kaupa niristajaid on sitax, usu mind _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Jah. Pakk suitsu ja 5-10 eur eest kütet. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
mina oma gaasi autole olen ka 10 liitri kaupa ostnud bena. Võib hapuks minna lihtsalt _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
jkddp, no kui sul seda ainult käivitamiseks vaja on ja iga kahe kuu tagant tangid, siis see statistikat oluliselt ei kalluta samamoodi nagu see, et mina muruniitja ja mootorsae jaoks üks kord aastas 10 l kanistritäie ostan.
See nädal olen 2x55L tankinud ja statistikat tõstnud _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
No asjaolu, et muruniitjat ka heinateol kasutad, sinu problemo. Pole siin vaja statistikat lörtsida! _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Peakski veel enne jõule paagi täis laskma. 12 liitrit ehk mahuks veel _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Inimesed tahavad suhelda _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Aga mis selle tegevuse mõte on? Lihtsalt igavusest tangivad iga päev?
Ei tasu lasta paaki tühjaks. Tekib kondents _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Praegu ju aastalõpupreemiate aeg. Kas te ei saanud? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ausatele tööinimestele makstakse siinmail palka kord kuus. Kui täna raha ei ole, kust see siis homme tekib et jälle viieka eest tankida? No ok, peost suhu elavate puhul päev enne palgapäeva saaks veel aru, aga kui see 5 l kaupa tilgutamine on pigem reegel kui erand, siis ikka jääb arusaamatuks. Likviidsete vahendite puudumises ei saa ka asi olla, vaevalt asi nüüd nii on, et miljonid on üleöödeposiidi all kinni, aga täna ja kohe on vaja sõita
Enda suguvõsas on neid 5-10l kaupa tilgutajaid väga palju. Enne sõitu tangitakse palju vaja ja koju jõudes tuluke põleb. Inimestel puudub lihtsalt enesevalitsemine.
Kui paak täis on ja järgmine päev sõita saab ei tajuta, et raha on paagis. Sõidetakse lõbu pärast kasvõi lätti 1 jäätise järgi ja siis imestakse miks kuulõpus leivapuru peab sööma.
Nii, et mõneti positiivne et käivad 5l kaupa, kulub vähem kütust lollustele. Tanklasse sõidule jällegi rohkem..
Njah.... mina sõidan siis kui vaja. Mõnikord lõbu pärast või ebapraktilisel eesmärgil ka. Aga kunagi pole nii mõelnud, et kui paak täis on, siis on sõit tasuta
Aga eks ta ole, selleks peab suutma oma isiklikke kulusid ka osaliselt tekkepõhise raamatupidamise reeglite järgi hinnata, et sellest aru saada
Mitu liitrit on keskmine bensiiniost? Umbes 12 l. Heiti Hääl.
neid viieka ja kümneka eest tankijaid on väga palju. ma korjan nende sularahatšekid alati ära kui saan.
noh, viimased aasta jagu saigi 10€ eest ca 12l.
tõesti on.
Mu jaoks jaburus rääkida kütuse hinna mutusest koguaeg. Oled autos, ühistranspordis või tänaval - inimesed ainult kaagutavad, et oii nüüd tõusis ja nüüd langes, pidanuks eile tankima/olin loll et täna tankisin jne
Ja mõnel neil muidu tarbimiskäitumine väga mööda. (kui tuttavatest rääkida)
Saan aru, et su sissetulek sõltub sellest = pikad otsad. Aga kütuse hinna muutus üldiselt aasta peale keskmisele inimesele rahakotile aasta jooksul avaldab väga vähe mõju. Minu meelest see ajakaotus ja pidev närvitsemine ja 5-10€ eest tankimine kulutab rohkem energiat ja aega kui korraga pool paakigi täis lasta.
keskmisele inimesele rahakotile aasta jooksul avaldab väga vähe mõju.
ää.. kütus on väga suure mõjuga igasugusesse tekitamisse. mul on kaks roigast hetkel "sõidus". tabeli järgi kulub ühele 430 - 480€ kuus ja teisele ~180€ kuus. esimene sõidab alla poole rohkem. (mina suvega ca 30 tuhat, teine roigas enam vähem sama ajaga 42 tuhat). see selleks. mida rohkem sa küttesse paned, seda väiksem sul marginaal on. mida lühem on periood, seda lihtsam on kadu (psühholoogiliselt) peita või tähelepanuta jätta. läbisõiduga aga kaasnevad muud kulud kah. kui muu ei kulu siis rehv kulub kindlast. pikas perspektiivis korrigeeritakse kaupade ja teenuste hindasid vastavalt kütuse (energia) hinnale. hinnad pole tõusnud tänu sellele, et küte on odav ja selle arvelt annab marginaali võtta, mis omakorda laseb palka tõsta jms. on vaks vahet, kas 400 liitrit maksab 1 või 1,10. kütte hind samas on igasuguste majandamislolluste juures kergesti kompenseeritav. tuleb nelipakk lihtsalt joomata jätta.
vieka ja kümneka eest tangivad a) koduperenaised, kellele pole rohkem " sulli jäetud" kui vaja. b) taksojuhid õhtu alguses. c) tunkedega härrased kuudiga d) "muu rahvas". ma saan paarikümne euri eest kuus selliseid sullitšekke kõrvalpüstoli küljest. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat.
vieka ja kümneka eest tangivad a) koduperenaised, kellele pole rohkem " sulli jäetud" kui vaja. b) taksojuhid õhtu alguses. c) tunkedega härrased kuudiga d) "muu rahvas". ma saan paarikümne euri eest kuus selliseid sullitšekke kõrvalpüstoli küljest.
Aa mis sa teed nende sullitšekidega? Deklareerid maksuametile või?
vieka ja kümneka eest tangivad a) koduperenaised, kellele pole rohkem " sulli jäetud" kui vaja. b) taksojuhid õhtu alguses. c) tunkedega härrased kuudiga d) "muu rahvas". ma saan paarikümne euri eest kuus selliseid sullitšekke kõrvalpüstoli küljest.
Aa mis sa teed nende sullitšekidega? Deklareerid maksuametile või?
kulu ju _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.