Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Magic
HV Guru

|
02.12.2016 15:33:43
|
|
|
See oli VDSL-ga. ja igati ok.
4G on samas kohas 40/40
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
02.12.2016 15:36:10
|
|
|
indrekp kirjutas: |
http://telia.speedtest.net
võiks kvalifitseeruda täna kõige asjalikumaks mis näitab reaalseid tulemusi, mõnikord sõltub brauserist.
ei saa kordamata jätta, et ruuteri tagant ja wifist võiks ülejäänud võrguseadmed lahti olla. |
Jah, tingimata telia.speedtest.net, kui panen lihtsalt speedtest.net möödab enamasti kiirust Riiga või Ventspilsi
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
skankhunt42
Piiratud kasutaja
|
02.12.2016 17:54:56
|
|
|
KillFrenzy kirjutas: |
skankhunt42, oma ruuteri saad seadistada nagu tahad, ja kirjuta sinna dns väljale mida iganes. |
Kirjutada võin sinna tõesti midaiganes, tulemust kahjuks pole.
Nagu varem mainitud siis Custom DNS'i sisestades läheb see DNS serverite nimekirjas järgmisele reale. Vaikimisi jääb ikka Telia poolt sätitu.
Pailaps kirjutas: |
DHCP serveri sätetes saab määrata, kuid ei ole kõige ideaalsem lahendus. |
Leidsin üles, tegu on siis LAN võrgu Advanced tab'i DHCP-Options sättega. Otsisin alguses dnsmasq alt. Nüüd korras ja töötab, suur aitäh!
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
02.12.2016 18:08:06
|
|
|
skankhunt42, oma ruuteri peeti siin silmas mõnda muud kui telia pakutavat intenot.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
03.12.2016 02:32:27
|
|
|
Telia värskel arvel kirjutas: |
Internetiteenuse lepingu muutmine.
Telia muudab internetiühenduse teenuste kasutamise tingimusi üldtingimuste p 2.6 alusel ja tingituna kohustusest viia tingimused
kooskõlla uue võrguneutraalsuse regulatsiooni nõuetega. Kliendi jaoks ei kaasne sellega olulisi muudatusi interneti kasutamises.
Täismahus lepingu muutmise teatega ning muudetud Tingimustega saab tutvuda Kodulehel www.telia.ee ja Telia esindustes. Tingimused
jõustuvad vaikimisi ja automaatselt 10.01.2017. Kliendil, kes ei soovi muutunud tingimustel Telia interneti kasutamist jätkata, on õigus
vastav leping leppetrahvita üles öelda, teatades sellest Teliale enne 10.01.2017. |
The F! Üldtingimused viitavad õigusele tingimusi muuta. Aga kuidas see mind mõjutab, sellest pole piuksugi
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
03.12.2016 15:41:43
|
|
|
arm2004, just otsisin kodukalt ka infot selle kohta, aga mitte midagi ei leia
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
03.12.2016 16:27:27
|
|
|
indrekp, kus lepingu tingimused on? Sul on ikka tõsine probleem kirjutatust arusaamisega. Pidevalt räägid mingit teemavälist juttu. Kui midagi vastata ei oska siis hoia suu kinni lihtsalt vahu ajamise asemel.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
03.12.2016 16:38:09
|
|
|
Mul on loodetavasti funktsionaalne lugemisoskus säilinud. Kogu materjali leiab tõenäoliselt allpoolt olevalt lingilt.
https://www.telia.ee/ettevottest/lepingud-ja-tingimused
Ausalt öeldes, mind ei loksuta see muudatus.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
03.12.2016 16:41:32
|
|
|
Pailaps, jutt käib 10.01.2017 kehtima hakkavatest tingimustest millele arvel viidati.
Praeguseid oskan ma isegi leida...
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
03.12.2016 18:00:44
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
indrekp, kus lepingu tingimused on? Sul on ikka tõsine probleem kirjutatust arusaamisega. Pidevalt räägid mingit teemavälist juttu. Kui midagi vastata ei oska siis hoia suu kinni lihtsalt vahu ajamise asemel. |
Mida sa kraaksud, sina küsisid küsimuse? Vastasin küsijale.
Viitasin tingimuste muudatuses olevatele regulatsioonidele, nagu Telia ise viitas, ei muuda see kliendi jaoks midagi.
Ei muuda aasta algusest pakette, kiiruseid hindu, see tingimus võimaldab hiljem vajadusel muudatusi teha kui EU roamingu lahing teostatuks saab.
See on minu arvamus, ei oleta ega ennusta aga arvamus pole keelatud, keegi lugeda ei soovi, siis igno nuppu tallata.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
06.12.2016 14:23:39
|
|
|
Proovin taaskord Telia iseteeninduses liigelda ja APPI ma ei saa mitte midagi aru. Soov oli tähtajalise telefoni lõpukuupäev + summad leida. Kokkuvõttes andis tore tädi mulle otselingi ja sain kätte.
begin rant
Spoiler 
tsitaat: |
Tema juhenduse järgi jõudsin tupikusse ja kastikest, mis tema manuaali järgi klõpsamist vajas (vajutage 'minu seaded' ja seal 'lepingud' vms), ei olnud mitte kuskil näha.
Vajutan hoopis uues teeninduses avalehel ( http://i.imgur.com/o90D3ZS.jpg ) ja saan nimekirja kõigist numbritest ja telefonidest (koos tähtaegadega). Midagi nendega peale pole hakata, lihtsalt nimekiri ja numbrile vajutades viib UUESTI tagasi kasutusse uude keskkonda. Seal näen mingit "Seadme osamakse", aga ei näe tähtaega ega seotud telefoni ega lepingut.
Huvi pärast seiklesin edasi ja (lihtsalt) "minu teenused" viib mind uues menüüs uue välimusega nimekirja püsineti ja mobiilidega. Kui neid muuta tahan, viib kohe identsesse menüüsse vanas teeninduses, kus pean uuesti samad klõpsud läbi tegema ja üks vale klõps viib mind enam-vähem samade nuppudega uude keskkonda, kus tegelikult ainult ilusaid nupukesi vaadata saab ja tuleb vanasse keskkonda navigeerimisega otsast peale hakata. (http://i.imgur.com/Hf4Tdxd.jpg)
Ausalt ei saa sellest aru. Mis oli vanal iseteenindusel viga ning miks on selline absurd inimestele kasutada antud? Nüüd ei saa isegi klienditugi nupukeste paiknemisest ja loogikast aru. |
Palun pakkige see uus veeb kartulikotti ja heitke jõkke.
ot'na suvel sain kogeda, et isegi ärivoip halduse kasutusjuhend oli nii katki, et suunati esialgu tasulisele tehnilisele abile ja sealt tunnistati ebakõla kasutusjuhendi ja veebi vahel
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
06.12.2016 16:12:07
|
|
|
Sama siin. Paar päeva tagasi otsisin lepinguid taga, et näha lepinguliste seadmete lõppkuupäevi.
Ei leidnudki.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.12.2016 16:19:43
|
|
|
Ma täna juhuslikult sattusin lepingute peale
Aga sellest ma ikka aru ei saa, kas võin selle iga kell tagastada või mitte
Ok, ega polegi plaanis tagastada, aga lihtsalt põhimõtte küsimus. Annaks selle tagasi ja võtaks näiteks uue
Spoiler 
Seadme andmed ja tingimused
Teenus: internet ja/või nutiTV ja/või telefon
Seadme mudel: Ruuter Inteno DG301A
Seerianumber: xxxxxxxxxxxxxxxxx
Seadme suhtes rakenduvad kasutustingimused: Üür erakliendile
Kasutustähtaeg: 28.08.2014-26.08.2017
Seadme maksumus (km’ga): 108.00 EUR
Seadme maksumus (km’ta): 90.00 EUR
Kahjuhüvitis (seadmelepingu rikkumine) 1. aastal 108.00 EUR
Kahjuhüvitis (seadmelepingu rikkumine) 2. aastal 81.00 EUR
Kahjuhüvitis (seadmelepingu rikkumine) 3. aastal 27.00 EUR
Tagastamise koht EMT ja Elioni esindus
Komplektsus: seade, toiteadapter
Klient kinnitab Lepingule allakirjutamisega, et:
Elion on talle Seadme suhtes rakenduvad Kasutustingimused kättesaadavaks teinud, ta on nendega tutvunud ning kohustub neid täitma.
Lepingus nimetatud Seade on tema valdusesse üle antud ning tal ei ole selle suhtes pretensioone.
|
Iseenesest tagastamise koht on kirjas
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
06.12.2016 16:21:31
|
|
|
Justkui võid tagastada, maksad "kahjuhüvitist" 27€.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
06.12.2016 16:22:42
|
|
|
Tagastada ei saa sa kuhugi, kuna lepingus on tagastamise koht Elion / EMT pood.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.12.2016 16:26:55
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Justkui võid tagastada, maksad "kahjuhüvitist" 27€. |
Pm see teeb vast sama välja, kui rendiks edasi. Nii et mõttetu.
jägaja kirjutas: |
Tagastada ei saa sa kuhugi, kuna lepingus on tagastamise koht Elion / EMT pood.  |
Leping õigustühine
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
06.12.2016 16:40:53
|
|
|
sooty kirjutas: |
Proovin taaskord Telia iseteeninduses liigelda ja APPI ma ei saa mitte midagi aru. Soov oli tähtajalise telefoni lõpukuupäev + summad leida. Kokkuvõttes andis tore tädi mulle otselingi ja sain kätte.
begin rant
Spoiler 
Tema juhenduse järgi jõudsin tupikusse ja kastikest, mis tema manuaali järgi klõpsamist vajas (vajutage 'minu seaded' ja seal 'lepingud' vms), ei olnud mitte kuskil näha.
Vajutan hoopis uues teeninduses avalehel ( http://i.imgur.com/o90D3ZS.jpg ) ja saan nimekirja kõigist numbritest ja telefonidest (koos tähtaegadega). Midagi nendega peale pole hakata, lihtsalt nimekiri ja numbrile vajutades viib UUESTI tagasi kasutusse uude keskkonda. Seal näen mingit "Seadme osamakse", aga ei näe tähtaega ega seotud telefoni ega lepingut.
Huvi pärast seiklesin edasi ja (lihtsalt) "minu teenused" viib mind uues menüüs uue välimusega nimekirja püsineti ja mobiilidega. Kui neid muuta tahan, viib kohe identsesse menüüsse vanas teeninduses, kus pean uuesti samad klõpsud läbi tegema ja üks vale klõps viib mind enam-vähem samade nuppudega uude keskkonda, kus tegelikult ainult ilusaid nupukesi vaadata saab ja tuleb vanasse keskkonda navigeerimisega otsast peale hakata. (http://i.imgur.com/Hf4Tdxd.jpg)
Ausalt ei saa sellest aru. Mis oli vanal iseteenindusel viga ning miks on selline absurd inimestele kasutada antud? Nüüd ei saa isegi klienditugi nupukeste paiknemisest ja loogikast aru. |
ot'na suvel sain kogeda, et isegi ärivoip halduse kasutusjuhend oli nii katki, et suunati esialgu tasulisele tehnilisele abile ja sealt tunnistati ebakõla kasutusjuhendi ja veebi vahel |
Kohe tuleb indrekp ja teeb teile selgeks, et te olete ühed krdi ekstremistid. Normaalne inimene ei käi ju iseteeninduses lepinguid ja kasutusjuhendeid otsimas.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.12.2016 17:08:22
|
|
|
tcumen kirjutas: |
sooty kirjutas: |
begin rant
Spoiler 
ot'na suvel sain kogeda, et isegi ärivoip halduse kasutusjuhend oli nii katki, et suunati esialgu tasulisele tehnilisele abile ja sealt tunnistati ebakõla kasutusjuhendi ja veebi vahel |
Kohe tuleb indrekp ja teeb teile selgeks, et te olete ühed krdi ekstremistid. Normaalne inimene ei käi ju iseteeninduses lepinguid ja kasutusjuhendeid otsimas.  |
Tõsi, tahtsingi nii öelda, trükivaeva vähem
Samas, ei oska ise näidet tuua kuna pole ühtegi sellist tasuta või tasulist tähtajalist mobiiltelefoniga lepingut.
Samas ruuteri lepinguni leidsin lihtsalt tee, iseteeninduses minu seaded, lepingud, lisa nupp kõikidele lepingutele ja ees need tähtajad olidki.
Tõsi oleks keerukaid nuppe rohkem, oleks otsimist olnud.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
06.12.2016 17:41:12
|
|
|
Ei ole olemas teekonda 'minu seaded' > 'lepingud'
Seal all on ainult kontaktandmed, volitused ja saan valida, millist spämmi teie käest tahan.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
06.12.2016 18:27:40
|
|
|
Login sisse avalehel, valin ennast , kui erakliendina, klõpsan oma nime peale üleval paremas nurgas. Seejärel samal avalehel vajutan nuppu "Minu seaded" - Vaatan - Lepingud.
Tuleb teade " Siit leiad peagi kõik kehtivad lepingud. Praegu saad lepingute lehtede liikuda kasutades viidatud linke. "
Mobiilsete teenuste peale vajutades näidatakse mu kehtivaid mobiilinumbreid ja seadet, mille Teliast ostsin.
Ainus ebamugav hetk, kui nõuti turvalist sisselogimist "Kodused teenused" alamjaotuses. Viimase alt leiab "Seadmekasutuslepingud" ja "Finantseerimisteenuste lepingud"
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.12.2016 19:12:09
|
|
|
Ma logisin kohe nö turvaliselt sisse, mitte mingi meili või facebookiga. Siis eraldi autentimist ei nõutud.
Fakt on see, et neid eri valikud on, aga mitte niipalju, et midagi üles ei leiaks.
Keeruline oleks siis kui iga kliendi soovitud valik oleks esilehel, see teeks mingi paarsada nuppu, teenused, kaabliga, mobiilsed, lepingud, kontaktid blabla mida iganes veel.
Hetkel on teenuste klotsid esilehel ning siis tuleb veel enda andmed ja endaga seotud lepingud üles otsida, peaaegu kõik. Vajadusel saab nende alajaotustest edasi liikuda kuni õige infoni mida vaja.
Ainus millest alles siin ka arvamust avaldatud sai, see endine Elioni ja EMT iseteenindus pole veel lõplikult koos ja siis tekivadki infoni jõudmisel need vahenupud mis suunavad ühte või teise iseteenidusse. Küllap see keerukas protsess saab ka oma lahenduse ükskord.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
06.12.2016 19:18:52
|
|
|
irw, see on mingi great success infosüsteem.
mõni aeg tagasi ei olnud ka mul lepingute alajaotust. nüüd on, aga lepingut ennast kuskilt näha ei saa.
minu lepingute all on nimekiri küll olemas aga viidatud leingute lehed on tühjad.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
06.12.2016 20:40:41
|
|
|
Seal kirjas: "Siit leiad peagi kõik kehtivad lepingud. Praegu saad lepingute lehtede liikuda kasutades viidatud linke."
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
06.12.2016 21:24:33
|
|
|
Mul on võimalus mitut kontot vaadata.
Nt ühel on lepingud näha. Teisel ei ole. Ühel mingi mobla leping on näha. Teisel Inteno ja Arrise lepingut ei näe.
indrekp on meil muidugi see, kel on alati kõik näha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|