Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1571, 1572, 1573 ... 2337, 2338, 2339  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 223 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 201 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 523

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2016 20:48:08 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
Äpil on digiboksi ees eelis - pole vaja mitut pulti. Enamusel on kodus nutitelerid, mida Telia puldiga juhtida ei saa. Kui sellest puldiõudusest lahti saaks, siis poleks digiboksi vastu midagi. Ja ärge tulge lahenduseks Harmony-t soovitama, tahan oma teleka pulti kasutada icon_smile.gif

Kasutan juba mitu kuud LG Magic Remote pulti lisaks telekale ka Arrise ja Vu+ Solo 4K boksidega. Algul oli probleeme, aga nüüd juba tükk aega töötab korralikult.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
JazZ
HV kasutaja

sõnum 01.12.2016 21:43:39 vasta tsitaadiga

harakas kirjutas:
-parun- kirjutas:
Äpil on digiboksi ees eelis - pole vaja mitut pulti. Enamusel on kodus nutitelerid, mida Telia puldiga juhtida ei saa. Kui sellest puldiõudusest lahti saaks, siis poleks digiboksi vastu midagi. Ja ärge tulge lahenduseks Harmony-t soovitama, tahan oma teleka pulti kasutada icon_smile.gif

Kasutan juba mitu kuud LG Magic Remote pulti lisaks telekale ka Arrise ja Vu+ Solo 4K boksidega. Algul oli probleeme, aga nüüd juba tükk aega töötab korralikult.

Jah, Samsungil on ka puldi seadistuste valikus Telia Eesti juba kevadest saati olemas, aga J (2015) seeria telekal seda valida ei ole võimalik, kirjutab Try again. H (2014) seerial saab valida ja toimib. Paar kuud tagasi andsin sellest veast Samsungile teada ja sain vastuseks et keegi pole kurtnud selle üle (nagu alati). Siiani ei saa seda valida ja ega ma enam ei looda ka et kunagi saama hakkab, enne muudab Telia uuesti Back nupu koodi.
tagasi üles
JAANU5
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2016 22:46:06 vasta tsitaadiga

Võib-olla on juba räägitud, aga viimasel ajal ei tööta mul kummagi telekaga eelseadistatud S5 puldist teleka heli juhtimine korralikult.
Enamasti vilgub volume timmimisel puldi LED kuidagi tuhmilt ja siis ei toimigi. Kui vahetan kanalit, siis tuli on erk ja peale seda korra helinuppu tallates samamoodi erk ja heli muutmine toimib.

2 pulti, 2 telekat, 1 n*ss.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 93
tagasi üles
Imperaator
HV vaatleja

sõnum 02.12.2016 00:19:52 vasta tsitaadiga

Jaanu5 kirjutas:
Võib-olla on juba räägitud, aga viimasel ajal ei tööta mul kummagi telekaga eelseadistatud S5 puldist teleka heli juhtimine korralikult.
Enamasti vilgub volume timmimisel puldi LED kuidagi tuhmilt ja siis ei toimigi. Kui vahetan kanalit, siis tuli on erk ja peale seda korra helinuppu tallates samamoodi erk ja heli muutmine toimib.

2 pulti, 2 telekat, 1 n*ss.

Patareid annavad tavaliselt niimoodi tunda. Vaheta, reset ja uus seadistus.

"The turning of the stars bring a time when my secrets can give you immortality. But when that time has passed, those fleeting minutes gone, the secret is worthless, until once again the stars unlock its power.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 02.12.2016 01:25:59 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Need kanalid on kõikides viasati pakettides mida viasat ise pakub. Samas üksikuna ei saa neid ka sealt tellida ja jällegi ajalooliselt püüab viasat ikka pakette müüa, ei ole tema noppeid omaks võtnud.
https://www.viasat.ee/tooted-teenused/satelliittelevisioon/kanalid-paketid

Loodame, et hankejuht võtab massides rahutust tekitavaid küsimusi kuulda.
Isiklikult jällegi arvan, et paketina, kui telliks, vaataks siis juba tuhandeid, sporti ja loodust ning teadust ühekorraga. Mingi üksiku kanali pärast mis peaks maksma paketis 20€ ei telliks ka mina seda paketti.

Viasati paketis olevad spordi ja muud kanalid võid sinnasamusesse pista.
Ainukesed, mis sealt võtta ongi Explore ja Viasati History. Ja nende eest 20.- maksma ei hakata.
Viasati endaga jällegi pole erilist mõtet seda olukorda võrrelda. Võrdle teiste operaatoritega, kes saavad neid kanaleid praegu normaalselt edastatud. On see mingi "analoogajastu jäänuk" või käib asi wide media kaudu. Telia on ikka täiesti võimetu. Millega see hankejuht ja tema alluvad tegelevad on juba aastaid mõistatus.
Ainuke tulemus mis välja paistab on H2.
tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 02.12.2016 20:22:15 vasta tsitaadiga

STV Viasati tõsielukanalite paket 3€ koos History HD ja Explorer HDga pole kohe kindlasti mingi analoogi ajast tulnud leping. See paket tuli STVsse alles mõni aasta tagasi. Nende kanalite SD variandid on ka 6 euroses põhipaketis. 2-3€ eest telliks History HD ja Explorer HD küll, aga 20€ eest terve hunnik Viasati udust SD saata ma kohe kindlasti ei soovi. thumbs_down.gif Huvitav oleks teada kui palju neid Viasati Kulla kliente Telial on? Võib-olla mõned siin elavad lätlased ja leedukad vast on tellinud?
tagasi üles
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.12.2016 22:39:28 vasta tsitaadiga

Tompa kirjutas:
STV Viasati tõsielukanalite paket 3€ koos History HD ja Explorer HDga pole kohe kindlasti mingi analoogi ajast tulnud leping. See paket tuli STVsse alles mõni aasta tagasi. Nende kanalite SD variandid on ka 6 euroses põhipaketis. 2-3€ eest telliks History HD ja Explorer HD küll, aga 20€ eest terve hunnik Viasati udust SD saata ma kohe kindlasti ei soovi. thumbs_down.gif Huvitav oleks teada kui palju neid Viasati Kulla kliente Telial on? Võib-olla mõned siin elavad lätlased ja leedukad vast on tellinud?

Tead, ausalt öeldes, kanalivalik võtab silme ees kirjuks. Eriti kui võrrelda mingeid pakette läbi erinevate operaatorite.
On ju võimalus lasta Telial põhipaketi hinda euro paari võrra tõsta ja siis lasta toppida sinna mingeid kanaleid juurde. Kõlab jaburalt, ise tahtsime põhipaketti võimalikult puhtaks, et tellida juurde erinevaid lisapakette või kanaleid. Tehti nii nagu lepingud võimaldasid. Loomulikult on see ajas muutuv ja räägitakse paremaid lepinguid kui võimalik. Muide tagasiside on edasiseks tegutsemiseks vastavale töötajale.

Kokkuvõtvalt, vaadake hetke menüüd erinevates söögikohtades ja tellige omale toit, mis sobib.
Me ei saa ju ometi arutada selle üle miks pizzas ei müüda burgerit.
(ahjaa, jälle pole sobiv võrdlus)
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
SirVorkars
Kreisi kasutaja
SirVorkars

sõnum 02.12.2016 22:44:32 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Tompa kirjutas:

Tead, ausalt öeldes, kanalivalik võtab silme ees kirjuks. Eriti kui võrrelda mingeid pakette läbi erinevate operaatorite.
On ju võimalus lasta Telial põhipaketi hinda euro paari võrra tõsta ja siis lasta toppida sinna mingeid kanaleid juurde. Kõlab jaburalt, ise tahtsime põhipaketti võimalikult puhtaks, et tellida juurde erinevaid lisapakette või kanaleid. Tehti nii nagu lepingud võimaldasid. Loomulikult on see ajas muutuv ja räägitakse paremaid lepinguid kui võimalik. Muide tagasiside on edasiseks tegutsemiseks vastavale töötajale.

Kokkuvõtvalt, vaadake hetke menüüd erinevates söögikohtades ja tellige omale toit, mis sobib.
Me ei saa ju ometi arutada selle üle miks pizzas ei müüda burgerit.
(ahjaa, jälle pole sobiv võrdlus)

Pizzas vöib ju burksi müüa, ja müüakse ka, aga kui selle hind on 50.- siis see mädaneb seal köögis ära lihtsalt....
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 56
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 02.12.2016 23:01:16 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Tead, ausalt öeldes, kanalivalik võtab silme ees kirjuks...

Kui võtab kirjuks, siis peaks tagasihoidlikumat menüüd või nuppudega pulti kasutama.
Aga noh põhimõtteliselt võib iga jutu farsiks keerata, nagu indrekp armastab teha, kui on justkui valus aga küsimusele midagi vastata ei ole
tagasi üles
RKsilver
HV Guru

sõnum 02.12.2016 23:04:51 vasta tsitaadiga

Vahepeal teemat muutes!
Sai elukohta vahetatud ning siin on vanem ruuter koos 5/1 netiga.

Võimalik on ka valida 20/5 ühendus kuid eeldab uuemat ruuterit.

Nimelt endal on alles dg301 ruuter, täiesti toimiv.
Kas sellise asjaga ollakse nõus kui vahetada pakett ära, peale seda vahetada ruuter ja siis helistada telia toe numbrile ning lasta asi ära seadistada ?
Kommentaarid: 172 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 140
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 02.12.2016 23:11:01 vasta tsitaadiga

Ma ei näe küll mingit süüd Telial, et ta ei müü üksikuid Viasati kanaleid.
Kui STV müüb põhipaketti 6€ eest siis ma ei näe ka probleemi Telial 1€ otsa kärutada ja see Via Explore sinna põhiporri pista.
Mul tekib ainult kahtlus, et Telia kliente väga ei huvita põhipaketis olev lisakanal.

Ma ise saan ju aru, et te küsite mõnda kanalit Viasati kuldpaketist aga mis see minu asi on icon_biggrin.gif See on rohkem Telia ja Viasati asi kas nad pakuvad seda või mitte.
Kui STV ja Starman mingi X variatsioonis pakuvad, siis peabki nii olema. Kõik operaatorid ei saa ju pakkuda samu asju samade hindadega, nii oleks igav.

RKsilver kirjutas:
Vahepeal teemat muutes!
Sai elukohta vahetatud ning siin on vanem ruuter koos 5/1 netiga.
Võimalik on ka valida 20/5 ühendus kuid eeldab uuemat ruuterit.
Nimelt endal on alles dg301 ruuter, täiesti toimiv.
Kas sellise asjaga ollakse nõus kui vahetada pakett ära, peale seda vahetada ruuter ja siis helistada telia toe numbrile ning lasta asi ära seadistada ?

Tegemist on TV teemaga, aga vähemalt asjalik küsimus.
Pista Inteno liinile, tee RESET tikuga, lase tal tööle minna, vali teleri ekraanil minu teenuste alt internet ja muuda kiirus, kui kõik sobiv, läheb minutiga käima, kui port jaamas vale siis saad tuleval nädalal uue kiiruse automaatselt.
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 02.12.2016 23:12:30 vasta tsitaadiga

RKsilver, ära seda automaatset juttu usu. Helista peale inteno liinile panemist, siis helista uuesti 3 päeva pärast ja kui ikka ei tööta siis helista igapäev kuni tööle hakkab.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 02.12.2016 23:14:12 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
RKsilver, ära seda automaatset juttu usu. Helista peale inteno liinile panemist, siis helista uuesti 3 päeva pärast ja kui ikka ei tööta siis helista igapäev kuni tööle hakkab.

Ma siin iga päev aktiveerin jaamast neid VDSL teenuseid ja vahel helistan ka kliendile kui mõni nüanss vajab täpsustamist, seni on kõik automaatselt tööle hakanud.
Aga kobiseda võib ikka, alati võib miski piix minna.
tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 03.12.2016 11:23:36 vasta tsitaadiga

Indrek: Jutt ei ole ju otseselt põhipaketist ja selles olevatest kanalitest ja hinnast. Jutt on Viasati kanalitest mida ei saa muud moodi tellida, kui peab 20€ maksma. Kas jõudis kohale? icon_lol.gif
Kõik teised saavad, aga Telia ei saa. icon_evil.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 03.12.2016 11:52:37 vasta tsitaadiga

Tompa kirjutas:
Indrek: Jutt ei ole ju otseselt põhipaketist ja selles olevatest kanalitest ja hinnast. Jutt on Viasati kanalitest mida ei saa muud moodi tellida, kui peab 20€ maksma. Kas jõudis kohale? icon_lol.gif
Kõik teised saavad, aga Telia ei saa. icon_evil.gif

Oli ju STV põhipaketis mis hakkas 6€ pihta. Nende eesmärk on võimalikult palju pläustikanaleid põhipaketiga maha müüa. Erinevalt saab erinevatel operaatoritel, jõudis kenasti kohale.
Starmanis tuleb tellida L pakett ja muud valikut polegi kuna neil polegi tervet Viasat Kuld paketti, lisaks neil on ainult filmi ja spordikanalid koos või eraldi.
Ehk ainsana lisaks nendele ongi L paketis Explore ja History. Ka neil ei saa neid kanaleid põhipaketile lisaks noppida.

Ehk edasimüüja asi on neid komplekte ise hallata ja hinnastada, mida rohkem erinev konkurentidest, seda parem.
Läheb küsimus Telia hankejuhile teele, kas leping lubab veel euroseid noppekanaleid Viasati kullast lammutada või mitte. Kas oleks mõistlik kuidagi pigistada need kanalid ka lisakanalite paketti või mitte, (isiklikult kahtlen)
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 03.12.2016 12:16:28 vasta tsitaadiga

See ongi juu asja eesmärk. Kui Viasat Nature ja Explorer välja võtta, siis ei osta keegi praktiliselt Viasat Kuld paketti. Ülejäänud on praht koos Disney XD-ga. MTG GRUPP OÜ kaotab raha.

Lisakanalite paketti ma viimast ei tahaks.

Viasat Nature HD versiooni võtaks küll eraldi noppekanalina.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.12.2016 19:52:57 vasta tsitaadiga

Mis kanaleid mulle pakutakse ilma piltideta ? Võtsite osad kanalite valikud ära, nüüd võtsite ka kanalite info ära ? icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Refresh ei aidanud, ikka sama "ilusti" näitab
Milline neist sentana sport on, kui on?

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 03.12.2016 20:11:17 vasta tsitaadiga

Viskasin ka vahelduseks oma vana menüüga Motorola tööle - tulemus sama. icon_biggrin.gif
Kollast nuppu sõkkudes sai saladusliku kanali nime ka teada (Brava HD). Kirjeldus aga oli: market_product_digitv_description_tv_11 icon_lol.gif

Uues menüüs kuvas antud kanalit ilusti. Küll aga hakkas käivitades vastu sõdima veaga "Telia TV teenus ei ole tellitud!"
Source nupule vajutades kanal menüü taustal mängis (vale audio trackiga)... Restart muidugi aitas.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.12.2016 20:18:48 vasta tsitaadiga

Mul Bravat polnud või ei näinud, küll oli see kirjelduse info
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 03.12.2016 21:12:59 vasta tsitaadiga

Aastaid tagasi on ka varem seda näha olnud, enamasti küll mõne uue kanali tuleku hetkel.
Kahju, et see vana menüü ikka veel aktiivne on, Telia ei raatsi korraga kõri kinni tõmmata.

Küllap fixitakse esmaspäeval vaatajate soovil ära.
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 03.12.2016 21:15:24 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Aastaid tagasi on ka varem seda näha olnud, enamasti küll mõne uue kanali tuleku hetkel.
Kahju, et see vana menüü ikka veel aktiivne on, Telia ei raatsi korraga kõri kinni tõmmata.

Jah, kuradi vaatajad, soovivad bugivaba softi icon_biggrin.gif

Väga imeliku tooniga postitus.
Kommentaarid: 159 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 151
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.12.2016 21:36:47 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

fixivad mille ära..vana nuti või selle bugi?

Sellega seoseks. Ennem kui vana nuti kallale lähte, tasuks amino eemaldada.
See oleks väga loogiline samm, isegi pimeda jaoks icon_idea.gif
Ma elan nii kaua selle otsas kui tuleb mingi kiire versioon..... ma enam küsima ei hakka kas uus boks tuleb, seda küsimust siin ei tunnistata, samas muud iba lastakse sujuvalt edasi...samas see küsimus on millegipärast alati 6 silma vahele kadunud.
Aga netflixi tulekuga lootus suurenes. Suuremas ringkonnas heas staatuses ettevõte ei saa ju võtta kohitsetud teenust kasutusele....Oleks mina firma omanik, siis mul oleks suisa häbi pooletoobise teenuse rentimises.

Ehk siis kui Telia pakub netflixi, siis tahaks ka 4k saada icon_cool.gif
See eeldab uut boksi
Kui ei pakuta 4k, siis järjekordne ämber ettevõtte poolt (isiklikult loodan, et seda ei juhtu)
Kui tuleb sama boks, mis Rootsis, siis kolin ma vast ka uue peale lõpuks üle.

Samas uut boksi ajan juba aasta + siin taga thumbs_down.gif
Ei eitata ega jaatata seda, lihtsalt ei vastata

tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 03.12.2016 22:21:17 vasta tsitaadiga

jeesus188, mis häda sul selle uuema boksiga on, kui Telial Arris on olemas? Digiboks on ainult tükk plasti ja räni, seal peab tarkvara ka peal jooksma ja selle pärast olen rohkem ootel..
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.12.2016 22:25:18 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
jeesus188, mis häda sul selle uuema boksiga on, kui Telial Arris on olemas? Digiboks on ainult tükk plasti ja räni, seal peab tarkvara ka peal jooksma ja selle pärast olen rohkem ootel..

Kiirus
Ma ei saa minna uue peale, mis on sitax aeglasem, sorry aga nii on. Lisaks rõve os.
Sigakiire boks sita os-iga....äkki saame sõbraks.

tagasi üles
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 03.12.2016 22:51:33 vasta tsitaadiga

jeesus188, Amino kaotamine oleks jah esimene vajalik samm. Saaks selle MPEG2'st lahti...
Aga millist Rootslaste Telia digiboksi Sa mõtled?
https://www.telia.se/privat/tv/produkter-tillbehor/produkt/arris-vip-4302#/beskrivning <<< see ju ei paku 4K. Vaid 1080p60 max.
Võimalik, et kiirus muidugi parem kui VIP1113'l.

Tuleks teha vaid HDMI-CEC>Arduino USB emulated keyboard adapter ja saaks isegi ühest puldist vabaneda. icon_lol.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1571, 1572, 1573 ... 2337, 2338, 2339  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.