Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
libe
kvaliteetne mees

|
17.10.2016 21:17:16
|
|
|
noreserved kirjutas: |
libe kirjutas: |
noreserved kirjutas: |
Selline küsimus, enam enda kontole ligi ei pääse. Meilie samuti ei saa saata uut parooli. Kuidas saan ühendust võtta EA poistega?
Suuretõenaosusega on kasutaja hacked. |
https://help.ea.com/en/contact-us/new/
sealt otsid toote origin ja vaatad, ehk õnnestub ruttu chatiga ühendust võtta |
ainult kõnet pakub -.-
Seal mingi kindlal ajal pakub chati või kuidas? |
mõne teise valiku puhul pakub seal chati, ma olen otsinud erinevate valikute seast reeglina midagi, mis minu probleeme puudutab ja ühtlasi ka chati pakub
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
18.10.2016 12:17:06
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Uuel on hetkel veel featuure puudu vs vana. Näiteks custom boxart ei saa kasutada. Lisaks avastasin, et vähemalt minul viskab friends list akna kuidagi kummaliselt keset ekraani ja ei jäta akna positsiooni meelde. Lisaks käivitub aeglasemalt, kui vana. Iseenesest mul ükskõik uuest disainist, kuna tegu on ju glorified launcheriga.
Hetkel läksin vana peale tagasi. Las lihvivad veel ja saavutavad feature parity. Siis vaatame uuesti... |
kes tahab vana tagasi, siis piisab Origin.exe käivitamisest Vista SP2 compatibility modes. Korraks tuleb vinguv teade et OS on vana aga rohkem ei tüüdata. Töötab edasi nagu vanastigi..
Spoiler 
|
|
   |
1 :: |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
18.10.2016 13:11:55
|
|
|
aht0, Hea leid . Kindlasti kasutan seda kuni nad uut arendavad.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
|
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vondur
Kreisi kasutaja

|
09.11.2016 20:16:07
|
|
|
Uuel versioonil on minu jaoks kogu kasutu mudru kõrval veel üks suur puudus, pole funktsiooni, mis mängu sulgemisel ka Origini enda kinni paneb... või olen ma ise pidur ja ei leia seda. Panin just vana peale ja palju kodusem tunne on. Kuigi, ega see vanagi suurem asi ei ole, aga uuega võrreldes tundub nüüd päris kasutatav.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.11.2016 21:13:12
|
|
|
Kas vana lubab kasutada või karjub, et uuenda?
Viimati igatahes ei lubanud vana kasutada ja compability režiim oli ainus võimalus kuidas vana kasutada.
Compability režiimis on versioon 9.12.0.34172 - 427388
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
09.11.2016 21:17:52
|
|
|
Kas vana lubab kasutada või karjub, et uuenda?
Viimati igatahes ei lubanud vana kasutada ja compability režiim oli ainus võimalus kuidas vana kasutada.
Compability režiimis on versioon 9.12.0.34172 - 427388 |
sa selle compatibility hiljem maha ka võtsid?
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.11.2016 21:20:57
|
|
|
Ei
EDIT: Oli maha läinud ise.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
09.11.2016 21:50:56
|
|
|
compatibility modes ei olnud chati, seega ma võtsin ise maha ja pärast oli tavaline vana origin kõigi funktsioonidega ja ei mingit update ei paku, muidugi sellekohased linnukesed võtsin ma maha
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
24.11.2016 10:53:08
|
|
|
Originis on nüüd võimalik mänge teineteisele kinkida. Paraku sellega kaasnevad ka piirangud:
tsitaat: |
My friend is marked as Ineligible to receive the gift. Why?
- The item is not giftable.
Pre-order games and DLC, third party products, virtual currency, game bundles that contain virtual currency, and free games or DLC are not giftable.
- Your friend has blocked users because they didn’t want to receive gifts through Origin.
- You’re trying to gift downloadable content (DLC) for a game your friend does not own.
For example, you cannot send Battlefield Hardline: Betrayal unless they have Battlefield Hardline.
- Your friend lives in a different country.
- Your friend is underage and the game you want to gift has an age restriction.
|
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.11.2016 14:34:25
|
|
|
mis värk nende, Muidu täitsa mõistlikud piirangud v.a see teises riigis asumine...wtf? Ma saaks veel aru, et EU-st ei saa kinkida austraaliasse vms aga selle põhjal ei saa justkui kinkida ka Eestist Lätisse näiteks.
Isegi kontinentide vahel kinkimine ei tohiks ju takistus olla. Kinkija on maksnud juba toote eest. Pmst publisherid siis tahavad säilitada oma kunstlikult kõrgeid hinnatasemeid rikkamates regioonides ja vältida a'la vene regiooni hindadega ostetud mängude kinkimist ameerikasse vms. Booo
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.11.2016 17:40:28
|
|
|
mis värk nende, Muidu täitsa mõistlikud piirangud v.a see teises riigis asumine...wtf? Ma saaks veel aru, et EU-st ei saa kinkida austraaliasse vms aga selle põhjal ei saa justkui kinkida ka Eestist Lätisse näiteks.
Isegi kontinentide vahel kinkimine ei tohiks ju takistus olla. Kinkija on maksnud juba toote eest. Pmst publisherid siis tahavad säilitada oma kunstlikult kõrgeid hinnatasemeid rikkamates regioonides ja vältida a'la vene regiooni hindadega ostetud mängude kinkimist ameerikasse vms. Booo  |
eu direktiivi järgi peab kauba ostmisel deklareerima riigi, kust ostad, et maksud laekuksid samasse riiki.
kui erinevad riigid pakuvad erinevaid maksusoodustusi jne , siis hakkabki sahmerdamine pihta
aga üldiselt ei tasu selle piirangu pärast muretseda, mängu saab kasutada ja aktiveerida erinevas riigis, kust see ostetud.
halvimal juhul giftid vpniga
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
24.11.2016 18:07:23
|
|
|
IMHO võiks need olla maksupiirkondade kaupa, mitte üldiselt keelatud..
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.11.2016 20:09:44
|
|
|
rmc kirjutas: |
IMHO võiks need olla maksupiirkondade kaupa, mitte üldiselt keelatud.. |
maksupiirkonnad?
meil just tõmmati valitsus maha ja juba muudetakse makse, kas maksupiirkond peaks muutuma?
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
24.11.2016 20:11:37
|
|
|
mängudele rakenduvate maksudega peavad nad müügi puhul eniveis arvestama ju.. selle järgi giftimine lihtsalt..
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanel1984
HV vaatleja
|
09.12.2016 17:39:08
|
|
|
keegi oskab aidata?....mul mingi kala, origin aken ei avane ja ei luba installida ka uuesti origini....lihtsalt lambist tekkis selline probleem
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
09.12.2016 18:49:59
|
|
|
Sama teema oli mul ka kahel päeval, tee mis tahad, tuleb korraks aken ette ja kaob. Proovisin siis naljapärast Origin kaustast Origin.exe muuta Origin1.exe ja hoplaa läks käima ja kui app oli lahti renamesin tagasi ja asi hetkel toimib korralikult.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
09.12.2016 18:54:53
|
|
|
Mul oli sama jama. Updatesin Origini manuaalselt ära. Erro Log-ist sain update URL-i ja peale selle tegemist on kõik ok.
Ta vist millegipärast ei saa end updatetud.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
mammi
HV vaatleja
|
20.01.2017 21:20:13
|
|
|
Tere! Pole üldse kindel kas on õige koht kuhu kirjutan aga proovin siisiki. Lugesin siinseid jutte ja minu jaoks on see puhas hiina keel. Nii tume maa selles arvuti ja mänguse maailmas.
Aga nimelt vaevab mind mure. Proovin lahti seletada.
Ostsin lapsele Sims4 mängu. Kaks plaati ja puha. Lootsin et see selline lihtne protsess, paned aga plaadid sisse ja muudkui mängid. Kuid hoopiski mitte nii lihtne. Pidin tegema Origin konto. Saime kuidagi pusitud. Arvasin et seegi selline ühekordne projekt ja unustasin kohe kasutaja nime ja parooli. Kuna laps alaealine, panin oma meili aadresi nagu nõutud.
Kõik oli maru häst. Peale mängu installimist. Kõik töötas ja laps rõõmus.Aga siis tegi arvuti mingit uuenduskuuri läbija peale seda ei lase sims ikoonile vajutades mängu sisse. Avab Origini pisikese aknakese, kus tahab kasutaja ID ja salasõna. Proovisin nii üht kui teist mine. Lõpuks allus ühele nimele ja sain saata meilile uue salasõna sooviavalduse. Avas Origini. Aga ütleb,et library on tühi. Hakkan lisama selle mängu koodi, mis oli ümbrise kaane sees ja siis ütleb,et this code alrady has been used.
Ma ei ole ka suuteline ennast selgeks tegema helpis. Ma lihtsalt ei oska.
Ja lisaks liigub kohe asi EA lehele. Jälle logi sisse. Aga sinna ma selle sama kasutaja nimega sisse ei saa.Lisaks tookord kui mängu installimiseks läks ei pidanud ma mingit EA asja tegema.
Uhh! ma ei saa enam ise ka midagi aru enam.
Vabandan ette igaksjuhuks juba ära, kui riivasin kellegi tundeid ja kirjutasin täiesti valesse kohta või midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
20.01.2017 21:27:52
|
|
|
mammi, On see ikka sama konto mille sa lapsele tegid? Kui library on tühi ja mängu uuesti lisamisel viskab errori, et see on juba kasutuses, siis see viitaks sellele justkui üritaksid vale konto alt asja tööle saada. Äkki konto tegemise käigus sai kogemata mitu kontot loodud erinevate nimede ja salasõnadega?
Hetkel rohkem ei oska pakkuda. See on muidugi kehvasti, kui konto tegemisel salasõnu jms üles ei märgi. Muidu on originil ka automaatse sisselogimise võimalus täiesti olemas (linnuke väikses aknas kus salasõna tahab).
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
20.01.2017 22:04:53
|
|
|
vähe sellest, et kasutajanime, epostiaadressi ja parooli peab meelde jätma, siis äärmiselt vajalik on ka kaheastmelise turvasüsteemi aktiveerimine, kuna vastasel juhul on oht, et keegi vant kaaperdab konto, vahetab parooli, kasutajanime ja epostiaadressi ning ongi tühjad pihud.
kui ise päris kindel tegevustes ei ole ja sealjuures võõrkeel selge ei ole, siis tasub nõu küsida enne tegutsemist.
enamus siinsetest, kes asjadest midagi jagavad, on pidanud "kooliraha maksma".
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
20.01.2017 22:09:24
|
|
|
Ega mõnda filtreeringut My Games Library all peale ei ole jäänud(üleval paremas nurgas), mis mängu ära peidab?
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trwind55
Kreisi kasutaja

|
20.01.2017 23:19:33
|
|
|
tsitaat: |
Arvasin et seegi selline ühekordne projekt ja unustasin kohe kasutaja nime ja parooli. Kuna laps alaealine, panin oma meili aadresi nagu nõutud. |
Tundub et mäng on seotud teie e-posti aadressiga. Mina kirjutan kasutaja nime* lahtrisse alati oma e-posti aadressi (nagu ka Origini sisselogimisaknas on - Email or ID). Kui nüüd kasutada sama e-posti aadressi parooli taastamiseks - Forget Your Password? siis peaks ligipääsu tagasi saama kontole kus mäng on.
Mängu karbid ei ole ainult ilusad pildid. Ma olen üpriski kindel et karbi (taga küljel) on kiri sisuga Game regures free Origin account to play vms. Ma tunnistan et poes kõike peenikeses kirjas kirjutatud teksti läbi lugeda ja ka aru saada pole lihtne. Origin ja muud sarnased keskkonnad on nii tavalised, et ei oskagi spekuleerida kas leidub mõni poemüüja kes küsib ostjalt: "Kas te teate et anutud mängu jaoks peate omama Origini kontot"?. Origin on iseenesest Digitaalsete õiguste kaitse süsteem (i.k. Digital Rights Management). Hoida ära olukord kus üks ostab mängu ja pärast jagab plaati oma 50-le sõbrale.
Edit: *kasutaja nime asemel oli algselt konto
_________________ möhhh.. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
mammi
HV vaatleja
|
21.01.2017 16:01:22
|
|
|
Nagu ma aru saan, ei ole lihtsat lahendust. Või õigemini ei ole mingit lahendust. Parem kui igaüks jääks oma liistude juurde. Seda ma arvasin juba siis kui seda plaati arvutisse panema hakkasin. Aga need kurvad ja nõudlikud lapsesilmad vaatasid nii nõudvalt otsa, et no kuidas siis mina hakkama ei saa. Ja seda rõõmu, minul täpselt sama moodi, kui siis mäng käima läks. Kauaks seda kuid ei järkunud.
Nüüd pean selle uudise veel siis teatavaks ka tegema. Aga noh, äkki me mõlemad siis õppisime sellest kogemusest.
Tänud vastamast.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Meshboy28
Kreisi kasutaja
|
21.01.2017 16:31:06
|
|
|
mammi kirjutas: |
Nagu ma aru saan, ei ole lihtsat lahendust. Või õigemini ei ole mingit lahendust. Parem kui igaüks jääks oma liistude juurde. Seda ma arvasin juba siis kui seda plaati arvutisse panema hakkasin. Aga need kurvad ja nõudlikud lapsesilmad vaatasid nii nõudvalt otsa, et no kuidas siis mina hakkama ei saa. Ja seda rõõmu, minul täpselt sama moodi, kui siis mäng käima läks. Kauaks seda kuid ei järkunud.
Nüüd pean selle uudise veel siis teatavaks ka tegema. Aga noh, äkki me mõlemad siis õppisime sellest kogemusest.
Tänud vastamast. |
Loodetavasti ikka leiad kellegi, kes arvutite ja mängudega natuke kokku puutunud on ja selle pisikese probleemi ära lahendab. Kahju, kui lapsel seda rõõmu nüüd ära jääb. Pole see asi nüüd nii hull midagi.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|