Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 44, 45, 46  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
iguaan
HV veteran
iguaan

sõnum 24.03.2004 18:29:49 vasta tsitaadiga

OT: garf, liikuvaid avatare ei tohi olla!! loe REEGLEID icon_evil.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 71
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 24.03.2004 19:54:55 vasta tsitaadiga

Nitro, massohist , praegu ka kärsatad oma näppe mööda emaplaadi kondekaid? icon_lol.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
clocker
Kreisi kasutaja
clocker

sõnum 24.03.2004 19:59:17 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Nitro, massohist , praegu ka kärsatad oma näppe mööda emaplaadi kondekaid? icon_lol.gif

Ta jahutab protsessorit hoides pöialt vastu protsessori kristalli icon_wink.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
j2nx
Kreisi kasutaja
j2nx

sõnum 24.03.2004 20:04:11 vasta tsitaadiga

keelega vesijahutus icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Nitro
HV kasutaja
Nitro

sõnum 24.03.2004 20:32:43 vasta tsitaadiga

Tuli veel üks juhtum meelde.
Ostsin poest uue ventika ja koju saades kohe asi masinasse. Üpris pime oli ka juba ja hakkasin käsitsi teda emaplaadil oleva 3-piniga otsiku külge ühendama. Kuidagi õnnestus kaks nõela omavahel kokku ajada ja masin pani pillid kotti icon_mad.gif . Endal kohe higi otsa ees ja suur paanika lahti. Viisin siis arvuti valguse kätte ning uurisin, ega midagi silmaga n2htavat viga ei ole. Ei olnud. Proovisin, et äkki ikka masin veel terve. Õnneks oli terve, oh seda kergendust siis... beer_yum.gif

clocker kirjutas:
painkillah kirjutas:

Ta jahutab protsessorit hoides pöialt vastu protsessori kristalli icon_wink.gif

Tagantjärgi jah hea naerda ja ikkagi vedas, et veel elus olen icon_razz.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 5
tagasi üles
caseman
HV vaatleja

sõnum 26.03.2004 00:13:16 vasta tsitaadiga

ma lammutasin kooli laboris arvutit: cedari ja floppy sain kätte, mälu kiskusin ka välja, ja kui prose kallale läksin siis läksin näpuga vastu ventikat ja ehmatasin -> töötas alles krt icon_biggrin.gif
tõmbasin toitekaabli tagant ära ja kui masina pärast kokku panin siis pold ühelgi jupil midagi viga icon_razz.gif masin oli 500ne celeron desktop kastis

tehke järgi 8)
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
fedja
HV Guru
fedja

sõnum 26.03.2004 00:13:43 vasta tsitaadiga

Kunagi proovisin töötvalaemasinale kõvaketast taha panna sest ei viitsinud restarti teha...pilt eest...läks käima aga ketas oli kärssanud...
Kommentaarid: 125 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 116
tagasi üles
garf
HV vaatleja

sõnum 26.03.2004 10:28:59 vasta tsitaadiga

vot sellest ei saa ma aru, miks töötavale masinale vinti külge ei saa panna...

kunagi oli kasvõi 40-megase vindiga edasi-tagasi tormamine popp teema... ja siis mingil hetkel tuli üks sõber mult kaablit laenama, sest tal endal oli ainult kahe pistikuga, aga minul naabruskonna üks väheseid kolmeseid (ehk siis neid, kuhu 2 ketast külge läheb)...

nojah, aga... mina ei viitsinud muusikat kinni panna, panin modplayerisse (see tore amiga 4 kanaliga formaat) loo repeatiga mängima ja võtsin kaabli tagant ära... paari tunni pärast sain tagasi, lükkasin ta uuesti ketta ja i/o kaardi külge... ja masin töötas normaalselt edasi, nagu poleks midagi juhtunudki...

aga noh, dos oli ka normaalne opsüsteem, ei tegelenud mingite multitaskimiste ja asjadega icon_rolleyes.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Maero
HV kasutaja
Maero

sõnum 26.03.2004 11:58:41 vasta tsitaadiga

Mul vanal Celeron 700-l oli ka kord nii, et ühel hetkel kuulen et arvuti vaiksemaks läinud ja pilt seisis. Vaatan sis milles kala ja toite kaabel ei andnud kõvakale voolu kuna keegi oli ta sinna meganõrgalt kinni pannud. No ma sis lükkasin ilusti sisse ja kõvaketas võttis hoo üles ja süsteem ka hakkas ilusti tööe ja ei mingeid probleeme.
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 26.03.2004 12:42:44 vasta tsitaadiga

Mai tea kas naljakas aga ehmatasin poolsurnuks paar päeva tagasi icon_razz1.gif
Mingi soran netis ringi eks... ja noh kuulan et kuda arvuti niivaikne on... lahe... uurin netis ikka edasi... siis mingi millegipärast tahtis sõber kõrval näha et mis voldid mul on... kui stabiilsed... irw vaatan... MIKS VENT EI LIIGU.... mingi winni kala vist... vaatan siis igaksjuhuks läbi pleksi... OMFG icon_biggrin.gif prose vent seisab pikemat aega icon_biggrin.gif prose temp oli mingi 59kraadi icon_razz1.gif seda siis FalconRock2 radikas ilma vendita kast kinni icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 26.03.2004 14:41:30 vasta tsitaadiga

endal see tero anduri asi peal, nii et kui 60C peale tõuseb, siis arvuti kinni...
samas paar päeva läks emaplaat läbi ja siis oli jube susin ja sirin taga icon_razz.gif kondekad andsid otsa... uued assemele ja asi korras icon_wink.gif
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
mmz
HV veteran

sõnum 26.03.2004 17:22:48 vasta tsitaadiga

endal juhtus selline asi et sain ühe arvuti ja siis lammutasin kogu asja lahti et uuesti teise korpusesse see panna aga asi oli varem kellegi poolt ise kokku pandud ja midagi ise leiutatud juhtmete osas.. noh ühendan juhtmed siis nii ära nagu peaks ja panen juhtme stepslisse... aga krt asi oli varem valesti tehtud ja + ei olnud tegelikult + ja - ei olnud tegelikult -.. noh ja siis käis mõnus kõmakas, paar sädet lendas ja terve tuba läks hetkeks valgeks. Süda jättis igatahes paar lööki vahele.. õnneks midagi muud hullu ei olnud kui vaid pikendusjuhe oli veidi puruks läinud, mõned kohad ära suland ja pidin selle ära vahetama. Arvutiga õnneks midagi ei juhtunud.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
azulsatan
HV vaatleja

sõnum 26.03.2004 17:31:32 vasta tsitaadiga

Ma panin kord sõbrale täis peaga videokaarti aga unustasin toitejuhtme välja võtta ja üldse arvuti välja lülitatagi ja siis juhtus selline asi et agp läks lühisesse ja enam seal voolu ei ole.Nüüd töötab arvuti 1mb pci videokaardiga ja pilt on väike ja 256 värviline ja 480x360 icon_biggrin.gif
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 27.03.2004 13:06:58 vasta tsitaadiga

azulsatan kirjutas:
Ma panin kord sõbrale täis peaga videokaarti aga unustasin toitejuhtme välja võtta ja üldse arvuti välja lülitatagi ja siis juhtus selline asi et agp läks lühisesse ja enam seal voolu ei ole.Nüüd töötab arvuti 1mb pci videokaardiga ja pilt on väike ja 256 värviline ja 480x360 icon_biggrin.gif

Su signatuur õigustab sind. icon_razz1.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Sour
Kreisi kasutaja
Sour

sõnum 27.03.2004 14:06:19 vasta tsitaadiga

mul oli ka kunagi 1mb ati mach64 kiibiga videokaart, kuid sellel oli küll parem reso ja värvid....
kui ma ei eksi, siis 1024x768@75Hz ja 16bit värv ei olnud probleemiks..
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
maakas1
HV kasutaja
maakas1

sõnum 27.03.2004 21:30:20 vasta tsitaadiga

nii enda kui teiste juhtumeist: kui olin arvuti ala täielik noob (hullem noob kui praega) tegin masinale formatti(ilma sellest sittagi teadmata) lasin aga rahumeeli kõvaketta tühjaks arvestamata draiverite ja muu tarvikliku varaga.. seega pärast restarti kui akkasin win-i pääle toppima, oli kõik mustvalge, sita resolutsiooniga ja täielikult tarbimatu.. läks aga kuu aega kuni sain endise väljanägemise taastatud..
teine asi juhtus mu vennaga, kes arvas ennast kustutavat igast kräppi arvutist.. kui aga pärast restarti avastas, et raal enam dos-ist edasi ei kavatsegi minna tundus asi veidike kahtlasena.. selgus et ta oli wini startup faili maha lasknud.. (stupidity)
kolmas asi oli see, kuidas 1 noob meite koolist lasi enda raali õhku.. (lasi lühisesse ja proze kõrbes ärq.) näppis nimelt toiteploki pinget.. tõstis punase jumperi 230 pääle ja läin'd ta oligi.. toitejuhtme kattekiht oli ka juhtmete päält ärq kõrben'd.. vot's sellised lood..

SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 27.03.2004 21:32:12 vasta tsitaadiga

CD seadmed on mul paar korda läbi luugi plaadi tükke välja pildund, see ehk kõige ekstreemsem icon_neutral.gif
ahjaa... kärbes lendas ükskord prose kuulerisse ja kui mingi päev radikat tolmust puhastatsin avastasin ta radika ribade vahelt - cool thumbs_up.gif
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
clocker
Kreisi kasutaja
clocker

sõnum 27.03.2004 21:44:58 vasta tsitaadiga

Sour kirjutas:
mul oli ka kunagi 1mb ati mach64 kiibiga videokaart, kuid sellel oli küll parem reso ja värvid....
kui ma ei eksi, siis 1024x768@75Hz ja 16bit värv ei olnud probleemiks..

1MB kaart 1024x768 välja ei võtnud, 2MB võttis icon_wink.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
kurnäuskas
HV kasutaja
kurnäuskas

sõnum 27.03.2004 23:08:44 vasta tsitaadiga

seda tean, et 2mb võtab kindlalt kuna teises toas üks vana kolakas näitab pilti läbi selle aga 1mb kohta ei oska öelda icon_wink.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
kurnäuskas
HV kasutaja
kurnäuskas

sõnum 27.03.2004 23:09:47 vasta tsitaadiga

Fast&Furious kirjutas:
kärbes lendas ükskord prose kuulerisse ja kui mingi päev radikat tolmust puhastatsin avastasin ta radika ribade vahelt - cool thumbs_up.gif

kuidas ta sul sinna kasti sisse sai icon_question.gif
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 27.03.2004 23:11:26 vasta tsitaadiga

kurnäuskas kirjutas:
Fast&Furious kirjutas:
kärbes lendas ükskord prose kuulerisse ja kui mingi päev radikat tolmust puhastatsin avastasin ta radika ribade vahelt - cool thumbs_up.gif

kuidas ta sul sinna kasti sisse sai icon_question.gif

mul oli üks kasti pool maas ja modisin seal midagi nagu alati
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
kurnäuskas
HV kasutaja
kurnäuskas

sõnum 28.03.2004 01:01:31 vasta tsitaadiga

heh see võis jah päris naljakas olla icon_biggrin.gif
tagasi üles
rbz
HV vaatleja

sõnum 28.03.2004 07:05:00 vasta tsitaadiga

azulsatan kirjutas:

Siit moraal...ära pane sõbrale täispeaga videokaarti icon_lol.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 31.03.2004 19:43:58 vasta tsitaadiga

niisis juhtus eriti kummaline värk. oli selline paar aastat vana 900Mhz celeron. ja võtsin korraks kaablid tagan ära et teise arvuti taha ühendada, ei viitsind tolle monitori ja värke üles panna. tegin sis omad asjad ära ja panin vana aruvit tagasi külge. ja täitsa lõpp, alguses ei jagand matsu välja, poweri tuli läheb põlema aga mitte midagi muud ei toimu, isegi toiteka vent ei läind käima. niiet naljakas kuidas ta sai nii läbi minna. lahti ka ei teind ega midagi. lihtsal tjuhtmed tagant ja mõne aja pärast tagsi
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
sergay
HV kasutaja

sõnum 31.03.2004 23:05:27 vasta tsitaadiga

Minu lühikese arvuti-ajaloo jooksul juhtus kord nii, et ajasin emaplaadi 3-pin vendipistiku testeriga lühisesse ja ei töötanud enam icon_razz.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
erik71284
HV kasutaja
erik71284

sõnum 01.04.2004 21:25:53 vasta tsitaadiga

kaks või kolm aastat tagasi oli selline kole juhtum:Õnnestus oma 800mhz p3 kruvikeerajaga ära kriipida veitc.See juhtus siis kui ma sellelt proselt peale sõbra arvutis proovimist jahutust maha hakkasin võtma.Üsna pime ruum oli ja see kuradi vent käis alati nii raskelt maha.Näppudega igatahes ei saand.Ma ei tea täpselt kuidas see kruvikas prose servani jõudis aga sälk oli sees ja elulooma tast enam ei saand.Vedeleb siiani kuskil.Kahju oli küll sellel ajal raisast,aga nüüd olen juba mõnda aega õnnelik amd omanik!
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
anti tiib
HV vaatleja
anti tiib

sõnum 06.04.2004 21:44:39 vasta tsitaadiga

a mul on ka nii juhtunud, et plaat lendab cd-romis pilbasteks keset mängu, cd-rom peesses ka icon_razz.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Maramaa
HV veteran
Maramaa

sõnum 06.04.2004 23:10:48 vasta tsitaadiga

no kõike on proovitud aga kõighe valusam oli kui kakkusin kõvakalt toidet tagant aga no näe ei tulnud teine, ja kui sai kõvasti jõudu rakendatud siis oli muidugi tagajärg selline et käsi lendas hooga pikku prose radikat, mis omakorda lendas vastu graafikat icon_lol.gif
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
Maramaa
HV veteran
Maramaa

sõnum 06.04.2004 23:13:16 vasta tsitaadiga

siis välk lõi majja ja arvuti oli juppeks ja kui panin venti vahele potensiomeetri, icon_razz.gif ja kuumusest läks see tossama ja põlema (arvuti aknast oli jubedat tossu näha) ja 1 kord oon ka plaat rommis juppeks lennanud thumbs_up.gif
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
j2nx
Kreisi kasutaja
j2nx

sõnum 06.04.2004 23:23:52 vasta tsitaadiga

hmm, sai installitud korpuse peale prose endine vent, lähimad kruvid, mingid vaskkruvid vms.
nu ikka sai katsutud kas tuleb õhku ja kui sooja õhku ja bla bla..nagu iga uue asajga,..
kord olid jalad radiaatoril soojas, hakkan katsuma, käsi läks kruvi pihta, jubedalt ehmatas ära raibe. käsi sai ikka tõsise lahmaka elektrit..
nii on veel paarkorda juhtunud..unustan ära,
seejärel, oli digika pael USB's, rahulikult maast seda üles korjama..mõnusalt jõudisn kättte võtta, kui käsi krampi..viskasin kohe eemale, siis mõtlesin, et krt 5V
palju seal ikka pinget saab olla, asi imelik..
tõingi testri, natuke nuputasin, mõõtsin pinge ära, kasti mingi värvimatta koha ja radiaatori vahel..110V icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif
sain teada, et kõigil uuel arvutitle pidi nii olema...
st nüüd on juhtme osad valmis tehtud, üks ots korpuse kruvi ja teine radiaaori (keskkütte, kui veel keegi aru ei saa) külge.
asi võib muidu väga kurvalt lõppeda viimati.

hmm OT'st siis niipalju, et sõber kunagi, isa tegi autoringrajale alaldi, "nii et autod kiiremini sõidaks" mingi 12V või 9V.
ta istub siis vaiskelt omaette laua taga, võtab juhtme kätte,..m'ngib ntuke aega siis miskit loeb, pistab rahumeeli selle otsa suhu icon_mad.gif
jube kisa käis järsku ja juhtme ots lendas kuhugi teisse toa nurka, ta ei saand mõniaeg enam ilusti rääkida, lõuad krampis ja tuimad.
pärast rääkis, et unustas ära, oli koolis harjunud et närib pastakaid, .....

elekter üldse selline ohtlik ja karm asi.
kui ei oska temaga käituda.
icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
kurnäuskas
HV kasutaja
kurnäuskas

sõnum 06.04.2004 23:33:56 vasta tsitaadiga

ohh jahh, ise ka elektriga kokku puutunud ja see ei ole hea thumbs_down.gif

ükskord võtsin ühe vana ventika, jutme otsad koorisin paljaks ja siis võtsin usb pikendusjuhtmest voolu icon_lol.gif
paar sekki sai ventikas töötada kuni jutme otsad tulikuumaks läksid ja suitsu tulema hakkas, aga mulle ju ühest korrast ei piisanud icon_wink.gif
proovisin teist korda veel ja siis kõrvetasin näpud päris kõvasti ära thumbs_down.gif
tagasi üles
haipija
HV kasutaja
haipija

sõnum 11.04.2004 00:14:25 vasta tsitaadiga

noo kaks juhtumit siis...

esimene oleks et tahtsin töötavale masinale romi kylge panna(kogemata, ei m2rganud powerit kontrollida) ja siis viskas veidike s2demeid, vedas mobo ja kõik ylej22nu j2i korda.
teine lugu selline et ei osanud VGA drivereid cd pealt yles otsida. sõber tuli ja tal võttis aega see u. 10 mintsa et õiged driverid peale panna.

viimane on kindlasti üks minu elu lolluse tippe icon_razz.gif

tagasi üles
Krizto
Kreisi kasutaja
Krizto

sõnum 11.04.2004 00:22:07 vasta tsitaadiga

mu kastiga oli selline lugu: sõber vaatas ja küsis, et kuule, miks sul see vent ei tööta ning toppis näpu sinna sisse. sai oma laksu kirja.

siis veel üks tüüp toppis võrgukaardi töötavasse masinasse, mis hiljem korra töötas ning siis kohe otsad andis
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
haipija
HV kasutaja
haipija

sõnum 11.04.2004 00:25:07 vasta tsitaadiga

lol enam ta vist vente ei n2pi;)
tagasi üles
tinasõdur
HV kasutaja
tinasõdur

sõnum 11.04.2004 21:54:51 vasta tsitaadiga

Krizto kirjutas:
mu kastiga oli selline lugu: sõber vaatas ja küsis, et kuule, miks sul see vent ei tööta ning toppis näpu sinna sisse. sai oma laksu kirja.

miks ta siis ei töödand ? icon_razz1.gif

Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Krizto
Kreisi kasutaja
Krizto

sõnum 11.04.2004 21:58:09 vasta tsitaadiga

vent töötas, aga sõber arvas et ei tööta
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
Viiking89
HV vaatleja

sõnum 12.04.2004 19:57:06 vasta tsitaadiga

täna sain hea lataka elektrit (arvuti ei ole maandatud) Pärast vaatasin testriga 110 V ,kui üks testri juhe on korpuse mutri vahel , teine käes ja teine käsi keskkütteradika küljes. icon_lol.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 0
tagasi üles
jjk
HV veteran

sõnum 13.04.2004 09:46:33 vasta tsitaadiga

Aga mul oleks Nexuse 120mm vendi demomisega üks klient kõrvast ilma jäänud. Tahtis lihtsalt kuulata, kas häält ka teeb. Pani kõrva ikka lähemale ja lähemale, ning äkitselt tõmbas pea ülikiiresti ära. Häält ta ei olevat igatahes kuulnud.
hotsepp
Kreisi kasutaja
hotsepp

sõnum 13.04.2004 10:02:06 vasta tsitaadiga

Juhtus klokkimise ajal. Kordajate lahti tegemine pannes lamellid prose jalgade külge. Windows XP tuli ca 3,5 sekundiga üles. TÕSI!!! Aga sekund peale ülestulekut oli pilt kotis ja vent uris imelikult. Kakkusin kõik tagant ära ja värisesin pisut eemal. Juba kiire mõte käis, et kuda seda garantiis selgitada. Proovisin arvuti siis sisse lülitada aga ikka vendi urin - fuck mõtlesin. Jätsin selleks korraks arvuti rahule. Öösel magada ei saanud, mõtlesin, et mis pagan seal ikka olla saab - Epoxil va hea kaitsesüsteemid peal. Hakkasin öösel asja uurima ja nii imelik kui see ka pole (kaks päeva varem olin oma arvutit sõbrapool mängutamas käinud) transpordi käigus emaplaadi toitepistik liikund oma nagadest välja. Võib olla ka minu lohakas tagasipanemine kunagi varasematel aegadel. Igatahes minu arvutike käivitus ja käib siiamaani!!! Ptüi-ptüi-ptüi. Tõmbasin vähe oma klokkamisega selleks korraks tagasi. icon_confused.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 14
tagasi üles
Maero
HV kasutaja
Maero

sõnum 15.04.2004 14:52:10 vasta tsitaadiga

hotsepp kirjutas:
värisesin pisut eemal.
Ega nali ei ole jah, kui ainult ventid häält teevad. icon_rolleyes.gif Seekord sul muidugi vedas aga said ühe magamata öö icon_razz1.gif
Fredu
HV veteran
Fredu

sõnum 15.04.2004 15:18:11 vasta tsitaadiga

Ühe asja ainult kogemata lõhkunud. Õe arvutil hakkasin esipaneeli ära võtma. ma alati harjunud, et esipaneelid tulevad nõksuga ära. ja siis tõmbasin ja käis raks. See oli hoopis kruvidega kinni. Siis natuke liimimist ja õnneks kõik korras jälle.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 23
tagasi üles
StuffMaster
Kreisi kasutaja
StuffMaster

sõnum 19.04.2004 19:54:57 vasta tsitaadiga

Kogemata läxid ükskord arvutis miinus ja pluss kokku, sädet lõi ja toitekas kärssas läbi. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 22.04.2004 15:59:22 vasta tsitaadiga

Juhtus kord siuke lugu et tuli tuju 80x80 vanu tasuta saadud vente testida aga arvutit ei viicind kinni panna.
Võtsin siis vendi paljaste toitejuhtmete otstega ja musta (ground) juhtme panin oce molexisse ja piale seda punase juhtme 12v liinile. Vent võttis korrax tuurid yles ja arvuti laksas paugupealt kinni. Punase juhtme yhendamisega tekkis veel nac sädemeid. Selle peale jättis süda paar takti vahele ja esimese asjana juhe seinast välja. Külm higi hakkas juba tulema kui panin kasti uuesti seina ja oma kergenduseks oli masin veel elumees. Peale seda enam siukest tsirkust ei teinud icon_evil.gif .
Kommentaarid: 197 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 186
tagasi üles
tinasõdur
HV kasutaja
tinasõdur

sõnum 22.04.2004 16:56:41 vasta tsitaadiga

darkplayr kirjutas:
Juhtus kord siuke lugu et tuli tuju 80x80 vanu tasuta saadud vente testida aga arvutit ei viicind kinni panna.
Võtsin siis vendi paljaste toitejuhtmete otstega ja musta (ground) juhtme panin oce molexisse ja piale seda punase juhtme 12v liinile. Vent võttis korrax tuurid yles ja arvuti laksas paugupealt kinni. Punase juhtme yhendamisega tekkis veel nac sädemeid. Selle peale jättis süda paar takti vahele ja esimese asjana juhe seinast välja. Külm higi hakkas juba tulema kui panin kasti uuesti seina ja oma kergenduseks oli masin veel elumees. Peale seda enam siukest tsirkust ei teinud icon_evil.gif .

aiai.
mai tea.
ma arvan et paljudel meil hakkaks higi tulema.
nojah, miks siis arvutit kinni ei pand ? icon_rolleyes.gif

Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 22.04.2004 18:07:33 vasta tsitaadiga

Ei pand kinni selle pärast et lihtsalt ei viicind sel hetkel.
Muidu see oli hia õppetund küll icon_smile.gif nüüd panen alati
ventide connectimisel masina kinni icon_exclaim.gif .
Kommentaarid: 197 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 186
tagasi üles
craf
HV kasutaja
craf

sõnum 22.04.2004 18:09:39 vasta tsitaadiga

garf kirjutas:
hehe... pidi ikka tõsine tahtmine olema thumbs_up.gif

OT: hehe, pead ikka tõsine aff olema.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 22.04.2004 19:17:30 vasta tsitaadiga

craf kirjutas:
garf kirjutas:

Poliitiliselt korrektne väljend on AHV = Autonoomne Hinnavaatleja icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
craf
HV kasutaja
craf

sõnum 22.04.2004 19:18:50 vasta tsitaadiga

Elof kirjutas:
craf kirjutas:
garf kirjutas:

Poliitiliselt korrektne väljend on <b>A<font color="#FF0000">H</font><font color="#000080">V</font></b> = Autonoomne Hinnavaatleja icon_exclaim.gif

vägahea. ma annan sulle nüüd kümme punkti selle eest! palju õnne sünnipäevaks. (tp)
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 22.04.2004 19:21:55 vasta tsitaadiga

Mida krt ma kümne punktiga teen ? Anna 10 beer_yum.gif ! Sünnipäev möödas/tuleb ... aga Eino tänan
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 22.04.2004 20:16:17 vasta tsitaadiga

sai kunagi p233 peal j2nnatud, windows 95 n2dalas 3 korda installitud ja kui installitud sain ei suutnud helikaarti installida, aga ei tahtnud et ema ka teada saab et nii l2ks icon_razz.gif siis ytlesin et ei tea mis jama on, 3 n2dala p2rast sain aga korda icon_smile.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 31
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 44, 45, 46  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.