praegune kellaaeg 19.06.2025 15:37:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Mitu telerit sul kodus on? |
1 |
|
36% |
[ 72 ] |
2 |
|
29% |
[ 59 ] |
3 või rohkem |
|
24% |
[ 49 ] |
Mitte ühtegi |
|
9% |
[ 18 ] |
|
hääli kokku : 198 |
|
autor |
|
kalvis
Kreisi kasutaja
|
22.11.2016 11:43:34
|
|
|
Starman ja Viasat saavad samuti - üks vaatajakaart = üks telekas.
Ainsana on teadmata FTA vaatajate arv, sest isegi mitmetel maksuliste teenuste kasutajatel on lisaks FTA digibox naisperel seebi vaatamiseks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
22.11.2016 20:24:32
|
|
|
lehm2 kirjutas: |
Teler puudub, olen täiesti rahul sellega , soovitan teistele ka  |
Kui üksi elaksin, siis ühineksin soovitusega . Kui jutt käib mitmest inimesest leibkonnas, siis muutuvad asjad keerulisemaks.
Hetkel siis 1 ja rohkem ei plaani hankida.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
22.11.2016 20:31:44
|
|
|
Mirage kirjutas: |
Samas suhteliselt kindel, et pole peredega inimesi, kellel poleks mingi teenusepakkuja telepaketti, mis on ka arusaadav.
|
Pole aastaid mingit telepaketti enam olnud. Polnud ka telerit(või noh, keldris seisis), lihtsalt suure ekraaniga arvuti. Oma multika saab laps hommikuti ETV-st ja rohkem pole vaja. Vahest midagi muud ka siiski. Ma ei kujuta ette, et mul kodus mingi kommertskanal mängiks. Ma saaksin närvivapustuse sellest reklaamist.
Nüüd ühe natuke uuema ja suurema teleka ostsin, et ärevamalt arvutist ajusurma vajadusel ammutada. Ja nüüd on kaks telekat, aga telepaketti ikka pole
Eks see arvutist asjade tarbimine ole teistpidi jälle kahtlane tegevus, aga see juba selline filosoofilisem küsimus.
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
30.11.2016 20:35:05
|
|
|
Mitte ühtegi. Enamus mis vusserdisest tuleb on ikka "no-brain" kräpp ja harivaid saateid vähe. Kõik mida vaja ja m is huvitab, saan ka internetist vaadatud. Vot selline "ürgaegne" inimene
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
30.11.2016 20:59:25
|
|
|
CoiL, pole hullu.
Meie, kahe ja enama teleri omanikud lähtume tõsiasjast, et võidab see, kel surres rohkem telereid ja asju.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|