Ma pole ise ka ammu enam suutnud ühtegi alles jäänud missiooni ära teha. Mäng ei anna neid vajalike võimalusi. Ma pole suutnud 3 artyt mediumiga ära lasta kui missioon on peal, ei anna 3 artyt (kas ei ole üldse artysid või on kaks artyt) või kui ongi harva 3, siis ei ole võimalik neid kätte saada. Mingi seos on valitud missioonil, et sa ei teeks neid kergelt ära.
Üks hea hetk selle missiooni jaoks oli mõnda aega tagasi kui Skorpion G tuli või Grille "Top of the Tree" jooksis, samuti see hiljutine TD nädal.
Selle missiooni saab tõesti keskmisest kiiremini läbitud kui sul on garaazis mõni tier 9/10 kiire laadimisega medikas või lausa autoloader.
vipu, artysid saad nii, et sõidad platooni sina + 2 artyt. Hästi joppab, saad lausa 5tk neid omale vastu. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Eks see piir jääbki lõpuks ehk 4000 lähedale, sest mitu aastat need missioonid nüüd olnud ongi, 3 aasta jookseb? Ega nende auhinna tankidega ka väga kaua ei viitsi mängida.
Masochistile, kes üritab tulutult TD-sid dämmida
Ma ise sõidan ainult TD-d, viimased 4-5K mängu. See pole sul midagi niisama lihtne, et muudkui aga roomik maha ja paned dämmi ludinal. Asi selles, et vähegi pädevam TD mängija teab, mis on eluspüsimiseks ( ja seega tulemuslikuks mänguks) vajalik - mul on selleks camovõrk, camoskillid ja kamuflaaž ja veel natuke põõsast ka Lisaks muidugi käärpikksilm ja kiirem sihtimine. Ja ma seisan, ma ei liigu, eriti, kui ma ootan kedagi tulemas Tankipuust aga valin just selle liini, millisel TD-l on parim avastamisraadius ehk sisuliselt näen ma sind juba ammu enne seda, kui sina mind näed. Ma teen raudselt esimese lasu, ja juba sa keerutad oma kahurit, aga ise ei näegi mind veel. Peale teist lasku juba ehk isegi näed, aga no proovi sa kohe roomikut lasta, polegi nii kerge. Ja kui mõni meeskonnakaaslane veel läheduses elus peaks olema, eks ta annab ka sulle suraka juurde Aga see on küll nii, et minusugused TD-mängijad campivad kas päris taga kaardi lõpus või liiguvad siis oma meeskonna sabas, nägemisraadiuse viimases osas ehk hoian pidevalt 300-400 meetrist distantsi. Aga kui tahad siiski ootamatult proovida TD-d rünnata, siis tule kohast, kus on palju künkaid ja ebatasasusi, maju, kraave ja muud sellist, kus TD ei saa kaugelt sihikule sind võtta. Ja siis vupsad sealt kuskilt künka tagant välja (kuigi ma olen sind juba ammu avastanud, ei saa ma sind lasta) ja vot siis tuled tõepoolest kiirusega välja, eriti Cromwelliga. Ja kuigi sa tead ilmselt ka ise, siis TD seisab alati kõige kõrgema - või siis kõrguselt teise - künka tipus. Või kui on lage plats ja üks põõsas - no siis tead ju ise ka, kuhu mürsk teele saata Ma siis ootan sind mõnes järgmises mängus
Linnamapis pole sul sellest kõigest midagi kasu. Üks lask tracki ja sa kasutad oma repairi ära, võtad ühe lasu sisse ja edasi saab su maha nottida küll kui sul pole mõnda õnneliku seina nurka.
No linnamapis ma ei roni ju ka platsi keskele, vaid ikka kuskile serva, kusjuures Pariis on lausa mu lemmikuid - seal on mul üks magus koht mitmesse suunda, kus VI-VII tieriga saab kerge vaevaga 1-2K dämmi, avastamist ja kahju tekitamist veel lisaks kätte ja ma ise panen ikka lõpuni tavaliselt välja - ikka selle camo pärast, nad lihtsalt ei näe mind enne, kui on mulle nina alla sõitnud. Mitte, et ma nüüd jube camper oleks, aga pole ju mõtet minna heavide vastu nokkima oma pabersoomusega ja olematu kahuri pöörderaadiusega, TD on ikka rohkem snaiperi tüüpi (see on mul eriti käpas, liikuva tanki trajektoori ette arvestada 300-400 meetri pealt, näiteks AMC ELC bis rallitajad) Lihtsalt puhas kalkulatsioon, kuidas kõige rohkem dämmi ära teen. Kui vaja, siis jõuan ka vastaste baasi välja, kõik oleneb mängupildist.
Lisaks muidugi, nagu ma aru sain, mängib Masochist VI tieri (Cromwell), aga need V-VII tieri TD-d on ju nii kehvade elupunktidega, et mida sealt üldse kogud? Ja neid tavaliselt üle kolme polegi ühes mängus, nii et nibin-nabin tuleb üldse heal juhul kõikide TD-de peale 2K dämmi kokku, ja sedagi ainult juhul, kui neil kõigil on 100% elupunkte alles.
Ma ise võtan mõne kolaka kuukulguri, näiteks O-I ette ja selleks ajaks, kui ta on jõudnud tänavat ületada, olen ma talt 800 dämmi maha võtnud, 20 sekundiga.. TD aga annab vaevalised 500-600 dämmi üldse kokku ja Cromwell on ju tegelikult üpris kehva kahuriga, mingi 100 dämmi lasuga? Et 2K dämmi saada, tuleks ilmselt kõik kolm 100%-list TD-d ise algusest lõpuni ära teha ehk siis mingi 20-25 läbivat lasku, aga see ei ole väga loogiline. HE mürsud VII tieri TD vastu ka ei aita ja ega selle dämm suurem eriti polegi Cromwellil tavamürsuga võrreldes. Jõudu selles mission impossibles
Ma ise tegin mingi missiooni ära, à la kergtankid, rasketankid, artyd ja TD-d ja 3K dämmi ja sain mingi naismeeskonnaliikme, kelle saatsin kasarmusse mehi lõbustama, aga TD-ga ei olnud seda väga raske teha. Cromwelliga ma seda küll teinud ei oleks, kindla peale. Eks ma olen ikka roheline ka veel
See video nüüd selgitab väga hästi miks bätiga enam ei saa spottida. Tal on torn taga ja enne kui kupli indikaator vastast näeb, oled pool kerest juba välja ajanud.
Ma koguaeg mõtlesin, et kuidas nad mind ära kohe näevad ja mina ei spoti midagi.
Mis 9.16 muutis on see, et tänu optimaalsemale koodile ja seetõttu vabanenud suuremale arvutusvõimsusele, on võimalik vastase tank kuvada kiiremini kui varasemalt.
Et spotitakse sama kiiresti ja sama loogika alusel kui varasemalt, ainult et kui varem polnud vastast võimalik koheselt kuvada, siis nüüd on see viivitus muutunud tunduvalt väiksemaks. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Mina küll bätiga enam mängida ei oska. Kõik need kohad kuhu ma muidu läksin, kas spottima või vastast ootama, siis kohe sain lasud sisse ilma et ma oleks vastast ise näinud ja ilma et mul oleks lamp põlema läinud. Viimased mängud täna mängisin ainult tagaliinil, ei mingit spottimist. Heavy tankidega kannatab veel mängida, aga light tankidega samamoodi, lamp põlema ei lähe ja lasud kohe sees.
Mina küll bätiga enam mängida ei oska. Kõik need kohad kuhu ma muidu läksin, kas spottima või vastast ootama, siis kohe sain lasud sisse ilma et ma oleks vastast ise näinud ja ilma et mul oleks lamp põlema läinud. Viimased mängud täna mängisin ainult tagaliinil, ei mingit spottimist. Heavy tankidega kannatab veel mängida, aga light tankidega samamoodi, lamp põlema ei lähe ja lasud kohe sees.
kuidas te aru ei saa.
saad spoti lamp läheb põlema peale 3 sekundit.
sina aga tekid vastase ekraanile 0,5 sekundiga. tal on aega 2,5 sekki sind lasta ilma ,et lamp põlema isegi läheks, oled lihtsalt seisev märklaud.
ja kui sa selle 2,5 seki jooksul surma saad siis lamp ei lähegi põlema sest tank sodi või sai enne seda juba commander surma.
See video nüüd selgitab väga hästi miks bätiga enam ei saa spottida. Tal on torn taga ja enne kui kupli indikaator vastast näeb, oled pool kerest juba välja ajanud.
Missioone teeb, vähemalt minu kogemuse järgi, ära sel juhul, kui sa ei võta mängus eesmärgiks missiooni. Mängi nagu tavaliselt ja sa üllatud mingi hetk, et ohhoo, see sai tehtud.
Missioone teeb, vähemalt minu kogemuse järgi, ära sel juhul, kui sa ei võta mängus eesmärgiks missiooni. Mängi nagu tavaliselt ja sa üllatud mingi hetk, et ohhoo, see sai tehtud.
Madalama taseme omades tõesti. Aga obj 260 missioonid väga üllatust ei paku.
Ma koguaeg mõtlesin, et kuidas nad mind ära kohe näevad ja mina ei spoti midagi.
Sa oleksid pidanud seda videot ikka suurema hoolega vaatama. Gun mantletiga spotib ju ka, mitte ainult kupolaga. Olles ise mänginud viimase 60 päeva jooksul ligi 400 mängu Batchatiga, võin kinnitada, et tank spotib endiselt ja mitte vähe.
Ta spotib tornist tuleva toru suudme otsaga ja bätil on see taga võrreldes teiste tankidega. See ei ole tanki mäng enam, tolleaegsetel tankidel ei olnud mingeid erilisi optikaid spottimiseks. Komandöril oli luure ajal torni luuk lahti ja tüüp luuras pea väljas tavalise binokli abil. Juhil oli tegelikult umbes sama hea vaateväli läbi vaatepilude kui oli komandöril. Kõrgematel tankidel peaks mõneti olema parem ülevaade, aga wotis see ka kuidagi ei kajastu (bätil peaks olema väga väike vaateväli ja E100 ja Mausil kõige suurem, sest need tankid olid reaalselt ka väga suured). See kuidas WG kuhugi torni suudmele selle spoti indikaatori paneb, on tobeduse tipp. See peaks olema alati igal tankil juhi vaatepilude juures.
Aga suva sellega, lihtsalt harjumatu on jah see, et lamp läheb 3 sekki hiljem põlema. Varem sai bätiga vallil põõsas istuda, spottida ja laadida, siis nüüd saab sisse ilma, et lamp midagi hoiataks. Tundub, et nad ise WG ei tulnudki sellise jama peale.
Järgmises pätsis nad muudavad ka kuuli soomuse läbistamist. Panevad jälle põõsasse oma asjaga.
GaZmO: bätil toru ei keera tagurpidi hästi alla, tagurpidi ei saa temaga hästi mängida.
no pmst on ju see hea et asjad muutuvad. Muidu hakkab nyriks kiskuma kui paned 10 -te tuhandete kaupa aint yhesuguseid mänge.
Muudatuste juures on veel see hea, et need ju puudutavad d k6iki, mitte ainult näiteks sind vipu
Seega miskit muutub pidevalt ja on alati mida peab muutma enda mängus et muudatustega toime tulla
yhes rootsi foorumis on infi rootsi tankide kohta, ehk pakub kellelegi huvi
päris hea ikka. Ma just vaatasin et mis krdi "läkta stats" seal yleval on. Tuleb tõdeda, et rootslased ei oska kirjutada oma keelt Õige oleks "Läckta" On ikka oinad need rootslased
Kui suur on tõenäosus pihta saamiseks, kui ma kihutan T25/2 mäest alla ja kõik tabavad mind apsull nii kümpi kui vähegi võimalik? Olles ise alles baasist natukene välja liikunud. Mapiks oli EL Halluf. _________________ Mu ainumas Twitch kanal: https://www.twitch.tv/m6hh
Ei ole, sest tegelikult teistel tankidel on see indikaator põrkeraua lähedal, ma lihtsalt bätiga praegu nagu hämmastusin. Bätil polegi probleemi, temaga nagunii teistmoodi mängin. Aga see et videos tuleb kivi tagant toru hoopis välja ajada ja selliselt et sa ise lasta ei saagi, see oli üllatus.
Ma vahepeal ei mänginud eriti, näiteks Grillel on nüüd mingi veider bloom tekkinud, piisab kui natukene toru keerata ja viskab bloomi suureks. Minu arvuti viga vist.
to Lewis: Suht suur. Kõik tänu sellele uuele spot mehaanikale. Vanasti oli nii, et kui tulid hooga üle mäe nõlva ja panid täie pasaga alla, siis sind küll tarkvaraliselt spotiti mäe nõlval, aga vastaste ekraanile ilmusid sekund poolteist hiljem, ehk siis kuskil keset mäge. Ja jõudsid alla peitu ennem kui vastane jõudis aimida. Nüüd ilmud sa nende ekraanile juba mäe nõlval (spottimise hetkel)lja keset mäge oled juba ilusti sihikul ja saadki tina.
Samas tundub, et see uus spottimine kiirus oleneb ka mängija interneti ühendusest, või on seal mingi lag ühele osapoolele. Päris mitu korda olnud kus lähidistantsil vastane sõidab nurga tagant välja ja jõuab mind lasta ennem kui ma tema ära spotin.(ise pole ennem kellegi teise poolt avastatud). Teoreetiliselt peaksime ju teineteist korraga spottima?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.