Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1563, 1564, 1565 ... 2338, 2339, 2340  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 223 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 201 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 523

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 15.11.2016 11:27:40 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
(Kui lugeda netist infot nii mikrotiku kui asuse ebastabiilsusest)

Kus kohast saaks netis lugeda asuse ebastabiilsuse kohta. Nagu päriselt tahaks lugeda, siis teab mida vältida ehk kui tuleb plaan praegune mudel välja vahetada.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
AgentDeus
HV kasutaja

sõnum 15.11.2016 11:40:08 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
SndyBrdge, kes mis ruuteriga sai motorola niimoodi tööle, et tuleb ühest august nii internet ja tv/filmiriiul/kordus ka töötab?

Mina siis, kui ma sain läbi mikrotiku tööle Samsa teleri, siis katsetuseks oli mul kõrval ka kaks Motorolat ja üks Amino.

Vlan 4 otse läbi bridgemine on toimiv lahendus vb STB lahenduse juures ning juhul, kui sul on 1 -2 vaatahakohta aga mitte nutiteleritega ja rohkemate teleritega, ummistad multicastiga enda koduvõrgu ära, kes oma värdjal kombel tahavad korraks saada ühendust oma tootja anycast serveriga, et kontrollida interneti olemasolu ja gateway toimivust. Enne seda ei panda äppe töölegi mitte. Samsa puhul on selle vastu rohtu, sest käis üle http pärimas, Philipsi puhul oleks eriti nutune, seast seal on ssl kasutusel. Aga see teemaväline jutt kah, andestus.

viimati muutis AgentDeus 15.11.2016 11:46:11, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.11.2016 11:42:19 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
indrekp kirjutas:
(Kui lugeda netist infot nii mikrotiku kui asuse ebastabiilsusest)

Kus kohast saaks netis lugeda asuse ebastabiilsuse kohta. Nagu päriselt tahaks lugeda, siis teab mida vältida ehk kui tuleb plaan praegune mudel välja vahetada.

ASUSe osas saad eraldi teemast lugeda. Küsisin augustis nõu ASUSte osas ja üht mudelit igatahes ei soovitatud:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9160857&highlight=#9160857
Kommentaarid: 733 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 554
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 15.11.2016 11:44:33 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
ASUSe osas saad eraldi teemast lugeda. Küsisin augustis nõu ASUSte osas ja üht mudelit igatahes ei soovitatud:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9160857&highlight=#9160857

Selle konkreetse mudeli probleem on 5Ghz WiFi kiibistikus ja selles kuidas see kiibistik, sinna kõige muu külge munetud on. icon_wink.gif

tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 15.11.2016 11:48:30 vasta tsitaadiga

Ikkagi. Pole töökindel, seega tasub eemale hoida.
Aga sain juba Inteno, mistõttu pole enam alternatiive vaja.
Kui keegi DNS-erroriga TG784 tahab (IPTV-d ei mõjuta) või nende adaptereid, siis andke teada. Vaja koju ruumi juurde saada icon_biggrin.gif
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 15.11.2016 13:55:52 vasta tsitaadiga

Ma saan aru, et probleem on ühe konkreetse mudeliga, mitte kõigi uute asuste ruuteriga?
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 15.11.2016 14:31:12 vasta tsitaadiga

Kui ma neid ASUSeid vaatasin, siis oli päris mitmeid veel erinevates ülevaadetes, millel olid erinevad probleemid. Valdavalt levi ja kokkujooksmistega. Ehk siis iga mudeli puhul tasuks ikkagi teha veidi tööd ja uurida, millised head ja vead neil on. Osad ei toeta seda custom tarkvara, teised on leviprobleemidega, kolmandad jooksevad kokku. Üldjuhul on siiski ASUS adekvaatseid ruutereid teinud. Õnneks sa kogu valikut läbi ei pea käima, kuna see IPTV võimekuse nõue ja üldiselt ka 5GHz WLAN + 1Gbit LAN koos hinnapiiriga "praagib" ülejäänud müra välja.
tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 15.11.2016 15:58:31 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
2012, 2013, 2014 testiti äperdist Samsungitel
2015 LG teleritel.

Nagu te teate siis selle äpiga oli oma jagu järjepidevat arendamist ja paraku see seda järjepidevalt vajas. Ilmselgelt ei viitsi teleritootjad ühe väikese eesti äperdisega nii palju tegeleda ja testprojekt on edukalt lõppenud, õigemini rakendust parendatakse jätkuvalt aga uutele mudelitele seda sisse ei pordita.

Täpselt nii "testprojekt" ja ma väga kahetsen, et ostsin kalli Samsung ES7000 selleks et selles testis osaleda. Ise muidugi loll, vigadest õpitakse. icon_cry.gif
tagasi üles
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 15.11.2016 18:10:00 vasta tsitaadiga

Tompa kirjutas:
Täpselt nii "testprojekt" ja ma väga kahetsen, et ostsin kalli Samsung ES7000 selleks et selles testis osaleda. Ise muidugi loll, vigadest õpitakse. icon_cry.gif

Isegi mina osalesin selles projektis. Ostsin samuti ES7000 televiisori. Ei meeldi palju seadmeid ja juhtmeid, siis mõtlesin, et oh saab vähe lihtsamalt. Paar päeva kasutasin äpp'i ja võtsin arrise.
Telekas on hea pildiga ja ei kurda. Eks ise nüüd targem ja ei kipu kohe asja ostma, kui tehakse midagi uut ja huvitavat. Tegelikult meeldib mulle selle arrise combo täiesti.
Pult on hea väike ja neid numbrinuppe ei kasuta nagunii, kui ~20 kanalit ainult listis.

indrpo
HV Guru

sõnum 15.11.2016 20:13:49 vasta tsitaadiga

Mirc kirjutas:
Tompa kirjutas:

Isegi mina osalesin selles projektis. Ostsin samuti ES7000 televiisori. Ei meeldi palju seadmeid ja juhtmeid, siis mõtlesin, et oh saab vähe lihtsamalt. Paar päeva kasutasin äpp'i ja võtsin arrise.
Telekas on hea pildiga ja ei kurda. Eks ise nüüd targem ja ei kipu kohe asja ostma, kui tehakse midagi uut ja huvitavat. Tegelikult meeldib mulle selle arrise combo täiesti.
Pult on hea väike ja neid numbrinuppe ei kasuta nagunii, kui ~20 kanalit ainult listis.

Eks on inimesi kes ostavad telerit 3D, FullHD, Curved ekraan, HDR, LED, OLED, 4K jms asjade pärast, ma usun, et üks Elioni äpp on suhteliselt hea valik olnud läbi aegade teleri ostuks, seda enam, et üks teleritest oli vaja niikuinii osta. Pealegi pakutakse jätkuvalt Samsungi äpi kasutajatele probleemide korral, asenduseks tasuta rendiga digiboksi.
Minu telerite valikut ostul tegi samuti äpp lihtsamaks ja ausalt öeldes ei kahetse. Samsungid ES8000, F6400 ja LG puhul 7727 ning kõigis kasutan ka äppi. Esimese suurima teleri kõrval aga ka arrist kuna Harmony ja Kodukino koosluses on eraldi device juhtimine parem. (Harmony sisendi vahetamist AppTV ja HDMIde vahel on marukeeruline Samsungiga teha kuna sisendit vahetab vaid source ja seda apple tv ja NUC vahel lülitada source, alla alla ok ja vastupidi, tekib varem või hiljem möödapanek)
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 16.11.2016 08:28:55 vasta tsitaadiga

Indrek: Kui sa ostad teleri 3D, HDRi või 4K pärast, siis need ka üldjuhul töötavad nagu peab. Mina ostsin oma teleri Elioni rakendus pärast mis ei tööta, nii et kahetsen oma ostu. Sama suure 46" teleri oleks saanud siis kui ma selle ostsin 2012 aasta lõpus ilma Elioni rakenduseta umbes 400€ soostamalt. icon_sad.gif
Aga nagu ma juba ütlesin, siis olen ise loll et tahtsin kohe uut ja läbi proovimata beta värki proovida.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 16.11.2016 08:36:04 vasta tsitaadiga

Tompa kirjutas:
Indrek: Kui sa ostad teleri 3D, HDRi või 4K pärast, siis need ka üldjuhul töötavad nagu peab. Mina ostsin oma teleri Elioni rakendus pärast mis ei tööta, nii et kahetsen oma ostu. Sama suure 46" teleri oleks saanud siis kui ma selle ostsin 2012 aasta lõpus ilma Elioni rakenduseta umbes 400€ soostamalt. icon_sad.gif
Aga nagu ma juba ütlesin, siis olen ise loll et tahtsin kohe uut ja läbi proovimata beta värki proovida.

Kõlab küll nii, 400€ oma teleri valiku eest rohkem maksta, selleks, et äpp saada on idioodsus. Küll aga ma tean millest oli hinnavahe, madalam teleri seeria vs. kõrgem seeria mis on aga väga oluliselt erineva pildikvaliteediga, seega maksid rohkem pigem kõrgema seeria, hea ekraani ja pildi eest.
Paraku pole sina ainus kes nö kulusid kannab, Telia arendab siiamaani seda äppi ja Samsa ilmselt on oma tarkvaradega ka vaeva näinud, isegi mu 2012 aasta teler sai augustis veel uue tarkvara, mis on minumeelest uskumatu, et nii vanu telereid veel värskendatakse.

See mis tänapäeval uutel tehnoloogilistel vidinatel töötab või ei tööta kipub olema pigem viimase poole. Kogu tehas väljastab beetastaadiumis riistvara ja tarkvara, seega poest ostes tuleb loota et töötab kuid karta, et tuleb hakata kohe tarvaravärskendusi ootama. Mõtle ükskõik mis mobiili või arvuti või tarkvara peale.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 16.11.2016 09:00:44 vasta tsitaadiga

400€ oli pigem tõesti raha parema paneeli + extra prose eest icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 16.11.2016 11:20:28 vasta tsitaadiga

No kuulge arusaadav, et Elioni rakendus ei maksnud 400€ icon_lol.gif
Loomulikult oli mu hinna kalkulatsioonis ka see sees, et sellel teleril on parem paneel ja Evolution Kit võimalus. Küllgi seda Evolution Kiti pole ma kuskilt Eestist leidnud ja usun, et oleks ka odavama paneeliga hakkama saanud.
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 16.11.2016 11:35:18 vasta tsitaadiga

OT, aga mida see evolution kit tegelikult annab? Softi/hub'i ju ikka ei uuendata ja võetakse hoopis äppe/võimalusi vähemaks.
Räägin siis samsa F8000'st näiteks

Stock riistvara jooksutaks vast ka 4K pilti kui lubataks downscale teha.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 16.11.2016 11:59:27 vasta tsitaadiga

ot:
sooty, mingit funktsionaalsust peaks ikka tarkvarasse ja riistvarasse juurde andma vana versiooni telekas vs järgmise aasta ev. kit.
Viimane 2015 aasta jubin andis nii palju juurde: http://www.tizenexperts.com/2015/05/samsung-launching-2015-evolution-kit-sek-3500u-to-update-2013-2014-smart-tvs-to-tizen/
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 16.11.2016 12:18:02 vasta tsitaadiga

LongHorn kirjutas:
ot:
sooty, mingit funktsionaalsust peaks ikka tarkvarasse ja riistvarasse juurde andma vana versiooni telekas vs järgmise aasta ev. kit.
Viimane 2015 aasta jubin andis nii palju juurde: http://www.tizenexperts.com/2015/05/samsung-launching-2015-evolution-kit-sek-3500u-to-update-2013-2014-smart-tvs-to-tizen/

SEK-3500U sobib ainult 4k teleritele (F9000 ja HU High end). HD teleritele sobivad SEK-1000, SEK-2000 ja SEK-3000. Viimane neist on müügile tulnud siiani ainult Samsungi kodumaal. Kusjuures kogu selle evolution kit'idega on ka nii et kui Samsung esimest tutvustas siis lubati suure suuga et iga aasta tuleb uus müügile ja nii vähemalt 2016 aastani. Paraku nii see pole läinud ja 2016 ei ole veel midagi tulnud, USA's on paljud üsna vihased.

Teemasse ka, ühegi SEK-X000'iga Elioni äppi kasutada ei saa. SEK-2500U'ga saab krüptimata kanaleid vaadata.
tagasi üles
ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 17.11.2016 12:09:07 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Pealegi pakutakse jätkuvalt Samsungi äpi kasutajatele probleemide korral, asenduseks tasuta rendiga digiboksi.

Ei paku keegi midagi, käisin ise esinduses küsimas. Kui uurisin tädilt, et kas peaksin siis infosse helistama ja kaebama, et teenus ei tööta, siis vastas, et seal pole mingit vahet, et andmebaas on neil ühine.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 17.11.2016 12:17:34 vasta tsitaadiga

Samsungi kasutajad said küsida 1 tasuta aasta renti kuni oktoobrini (vist). St. kui enne seda võtsid, said 1 aasta tasuta.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 17.11.2016 17:26:23 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
http://elu24.postimees.ee/3872673/populaarne-venemaa-meelelahutuskanal-tnt-jouab-eesti-vaatajateni
tsitaat:

TNT vaatamiseks tuleb pöörduda oma kaabellevioperaatori poole.

Kanal, TNT Comedy, saadaval TeliaTV teenusel + MINU.TV teenusel (veeb, iOS, Android ja Arris VIP1113 boksil)
Telia TV põhipaketis on kanal nopitav hinnaga 0€
Telia TV vene Põhipaketis.
Kanal on venekeelne.
Kanali saab ainult TeliaTV teenuse ja TeliaTV UI'ga
Boks vajab refreshi.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 17.11.2016 17:58:22 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mis UI on vana nutil, vana nutiga saab? icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
can860
HV vaatleja

sõnum 17.11.2016 18:24:28 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
http://elu24.postimees.ee/3872673/populaarne-venemaa-meelelahutuskanal-tnt-jouab-eesti-vaatajateni
tsitaat:

TNT vaatamiseks tuleb pöörduda oma kaabellevioperaatori poole.

Kanal, TNT Comedy, saadaval TeliaTV teenusel + MINU.TV teenusel (veeb, iOS, Android ja Arris VIP1113 boksil)
Telia TV põhipaketis on kanal nopitav hinnaga 0€
Telia TV vene Põhipaketis.
Kanal on venekeelne.
Boks vajab refreshi.

No ku*at võtaks, jälle üks vene kanal lisaks. Paneks midagi ka euroopa mandrilt valikusse juurde, ei ...
icon_evil.gif
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 17.11.2016 18:26:20 vasta tsitaadiga

Ei saanud, uuele lisatakse.
A.S.
HV Guru

sõnum 17.11.2016 19:28:50 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
tsitaat:

Mis UI on vana nutil, vana nutiga saab? icon_biggrin.gif

Vana arvutiga saab, poisid on "unustanud" krüpteerida. icon_lol.gif

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
sass24
HV kasutaja

sõnum 19.11.2016 23:24:10 vasta tsitaadiga

Mul ei lase enam (varem lasi) LG-äpiga peale Eesti kanalite muud vaadata. Valin: Tellitud kanalid- ja korraks nad ees ongi, kuid kui panen kanalite valiku menüü kinni, siis näen vaid Eesti omi. Pöördusin tehnilisse toesse, kuid seal ei taheta aru saada, milles uba. Kuidas neile selgeks teha (saatsin ka pildi TV-ekraanilt), kuid vastuseks tuli, et mul ju Eesti kanalid valitud icon_evil.gif ?!
Parem muidugi, kui Telia selle asja kiirelt korda teeks.
Veel parem oleks, kui rikketeated läheksid kohe arusaajate inimeste arvutisse.
Ülim õnn oleks, kui muudatuste tegemisel hoolega järgitaks, et uusi jamasid ei tekitataks ja asju testitaks hoolega.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1563, 1564, 1565 ... 2338, 2339, 2340  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.