Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
armido15
HV kasutaja

|
15.11.2016 14:40:12
TG784 wifi forward |
|
|
Tervist!
Küsimus TG784 ruuteri kohta. Tahaks ühikas telekasse telia minu tv saada. Kahjuks ühikas ainult wifi ja telia digiboks seda ei toeta. Kodus on üks TG784 üle. Kas sellest saab teha wifi extenderi ? Kui keeruline see olla võib ? Endal kodus üks tavaline odav ruuter, kus annab kohe valida, millise ruuterina seda kasutada tahad, ehk sellega ei olnud väga keeruline extenderit teha aga see kasutuses. Tegelikult, kui aus olla, siis oleks see variant ka kasutada, et asendan enda kodus oleva ruuteri TG784-ga kuna sinna tuleb nett kaabliga teisest ruuterist. Kaabliga on vist kergem TG784-ga netti jagada ?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
15.11.2016 15:07:39
Re: TG784 wifi forward |
|
|
armido15 kirjutas: |
Kas sellest saab teha wifi extenderi ? |
Kusagil keset paksu metsa ehk veel, ühikas ilmselt mitte, vähemalt mitte TV jaoks.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
armido15
HV kasutaja

|
15.11.2016 15:59:46
|
|
|
Kodus on ka mingi säästu ruuterist nett üleval. Ainuke vahe, et tuleb kaabliga ruuterisse. Ühikas mul samas signaal toas väga hea ja vahemaad väikesed, siis ma usun, et pilt peaks normaalne olema.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
15.11.2016 16:19:44
|
|
|
Kodus on ka mingi säästu ruuterist nett üleval. Ainuke vahe, et tuleb kaabliga ruuterisse. Ühikas mul samas signaal toas väga hea ja vahemaad väikesed, siis ma usun, et pilt peaks normaalne olema. |
Kui pilt ennast üles laeb üldse. Ühikanetid on notoriooselt olnud suletud ühendustega. Sealt Arrise digiboksi striim läbi end ei söö.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
armido15
HV kasutaja

|
15.11.2016 17:29:20
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Kodus on ka mingi säästu ruuterist nett üleval. Ainuke vahe, et tuleb kaabliga ruuterisse. Ühikas mul samas signaal toas väga hea ja vahemaad väikesed, siis ma usun, et pilt peaks normaalne olema. |
Kui pilt ennast üles laeb üldse. Ühikanetid on notoriooselt olnud suletud ühendustega. Sealt Arrise digiboksi striim läbi end ei söö. |
assa krt selle peale ma ei mõelnudki...ma kardan jaa, et siin on suletud ühendus, eks siis ainuke variant on arvutist hdmiga telekasse pilt panna.
Aga, kas ei peaks olema niimoodi, et kui arvutis töötab, siis mängib ka telekast ? Ma arvasin, et see on Arrise pm sama, mis arvutist ehk, vaja internetiühendust, kust ta saab pildi kätte, või on tehnoloogia teine ?
Kas arvutis töötavat minu TV'd saab androidi appiga ka kontrollida ?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
15.11.2016 17:54:21
|
|
|
Teoorias võiks igasuguse internetiühenduse taga RSTP striim end välja süüa. Igatahes Tartu ühikate neti taga ei toiminud. Kasutatakse seda : https://wiki.ut.ee/display/AA/WiFi+ja+eduroam
Internetiühenduse saamiseks tuleb kõigepealt end autentida wifis. Mismoodi sealt TV netti saab ei tea.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
armido15
HV kasutaja

|
15.11.2016 18:09:39
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Teoorias võiks igasuguse internetiühenduse taga RSTP striim end välja süüa. Igatahes Tartu ühikate neti taga ei toiminud. Kasutatakse seda : https://wiki.ut.ee/display/AA/WiFi+ja+eduroam
Internetiühenduse saamiseks tuleb kõigepealt end autentida wifis. Mismoodi sealt TV netti saab ei tea. |
Sama netti kasutangi, ma usun, et kui seadistad ruuterit ja seal autendid ennast sinna võrku, siis teoorias võiks töötada aga kui teistel ei töötanud, siis vaevalt mul ka töötab. Olen ka tartu ühikas.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|