Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 849, 850, 851 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 11.11.2016 22:42:30 vasta tsitaadiga

ysna asjalik tegelt jah. pole OP aga annab teha tulemusi küll
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
d-day
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.11.2016 22:45:27 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
see prantslase uus sara on nii krdi kirju ja kole, et ma isegi siis ei ostaks seda kui mul oleks seda vaja icon_rolleyes.gif

ei ütleks et sara on, ostsin ära, just oli selline mäng kus tegin sellega 5000 dmg ja blockisin 7000 dmg
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 11.11.2016 22:53:53 vasta tsitaadiga

no mulle ei meeldi. Pealegi on mul neid tanke niigi palju
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 11.11.2016 22:59:55 vasta tsitaadiga

krõll on WG kuldsponsor. ostab kõik tankid
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 11.11.2016 23:12:52 vasta tsitaadiga

kusjuures mul pole neid nii palju ka ja suur osa neist on mulle kingitud. Mul paar sellist jõukat töökaaslast icon_cool.gif
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 11.11.2016 23:14:38 vasta tsitaadiga

ohoh icon_biggrin.gif siis on sul küll hästi läinud.

vaatasin YT arty mänge, päris õnneliku käega tüüp. paar sellist mõnusat blaindi rabas ka kaasa.

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 12.11.2016 12:34:51 vasta tsitaadiga

ma ytleks et selle 13-75 -ga on ikka väga raske M saada, oluliselt keerulisem kui 12t -ga icon_confused.gif

siin 4 killi ja 2k+ dämmi ja ei miskit thumbs_down.gif
Battle: Fiery Salient
Vehicles: AMX 13 75
Experience received: 9 130 (x5 for the first victory each day)
Credits earned: 45 216
Battle achievements: Confederate, Patrol Duty, Mastery Badge: "I Class"

Kohe otsa 12t ja M olemas icon_razz.gif
2.4k dämmi ja 1k spotti ja 1 kill

Victory!
Battle: El Halluf
Vehicles: AMX 12 t
Experience received: 9 330 (x5 for the first victory each day)
Credits earned: 46 253
Battle achievements: Confederate, Tank Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Võtsin eile ka kõik modid maha, ei ole mulle neid vaja. Saab vabalt hakkama, lihtsalt mugavuse pärast sai varem vahest miskit kasutada aga jah, ei mõjuta need tulemust eriti yawn.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 12.11.2016 20:17:06 vasta tsitaadiga

Vanadest aegadest väike motivaator sulle (saad piiluda, millised tulemused annavad 1300+ base XPd ja Ace Tankeri). Lihtsalt varu krediiti ja siis keevita icon_biggrin.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 12.11.2016 20:19:56 vasta tsitaadiga

mul veel seda teha umbes 20k ja siis vaatab mis selle 13-90 -ga saab. Kusjuures polnd väga lihtne seda wr -i tollel yle 50 saada. Mul oli sellega ikka väga pikalt WR 15 kandis. Kusagil 20-30 mängu kandis hakkas vaikselt tõusma. Ma juba olin ysna kindel et see jääbki sinna 30 kanti heal juhul icon_smile.gif

Aga see uus prantslaste premm tundub sellest usa omast oluliselt parem olema. Ma vaatasin orzaneli striimi ja seal lasti sellest usakast läbi suht igast asendist icon_eek.gif thumbs_down.gif
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 13.11.2016 01:36:41 vasta tsitaadiga

kui tahad mängida, siis jäägi 13 75 juurde, 13 90 on väga halb tank tänapäeval. 13 75 ongi neist kolmest kõige parem. hea sihtimine ja kui moona hoiad siis teed iga mänguga 2k dämmi ja saad top expi.
prantslaste premm on päris hea jah, paljud teevad temaga vähemalt 2k dämmi mängus ära.

Aga kui aus olla, siis täna on see mäng ikka väga ptsi omadega läinud. See spoti süsteem on ajukas. 6 meel on täiesti kasutu, võid sõita omameelest rahulikult kaardil ringi, aga tegelikult oled sa ammu avastatud.
Kui vanasti sai huvitavaid medaleid nagu Dumitru ja kõiki neid teisi medaleid, siis täna ei saa enam mitte ühtegi. Väga vaimuvaene on tänane WOT.
Näiteks ma pole suutnud mitte ühtegi light tanki missiooni enam ära teha. Pole ühtegi kaarti kus on võimalik 8 vastast spottida ja siis veel ellu ka jääda.
tagasi üles
EESTISamur
HV vaatleja

sõnum 13.11.2016 02:17:48 vasta tsitaadiga

http://wotreplays.com/site/3087137#stats

täna sai siis TD 15 tehtud icon_wink.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 13.11.2016 10:21:33 vasta tsitaadiga

öö otsa pelasin, eesmärgiks see missioon ära teha ja ära juua liiter viskit. Mõlemad eesmärgid täidetud. icon_lol.gif
Battle: Sacred Valley
Vehicles: Leopard Prototyp A
Experience received: 5 160 (x5 for the first victory each day)
Credits earned: 29 627 (fine for damage caused to allies: 91)
Battle achievements: Mastery Badge: "III Class"
Mission completed! Reward:
Vehicles added: Light Mk. VIC
Slots added: 1
Emblem added
tagasi üles
8fly8
HV vaatleja
8fly8

sõnum 13.11.2016 11:18:04 vasta tsitaadiga

Järgmise uuendusega saavad kaheksanda tiiru rasked - "sitatriip 111" ja Lõvi - soomusetäiendust ... beer_yum.gif

... mingid elukad olid veel ... https://ritastatusreport.live/

Krt, hakka või Lõvi peale mõtlema ... icon_biggrin.gif
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 13.11.2016 12:09:44 vasta tsitaadiga

8fly8 kirjutas:
Järgmise uuendusega saavad kaheksanda tiiru rasked - "sitatriip 111" ja Lõvi - soomusetäiendust ... beer_yum.gif

... mingid elukad olid veel ... https://ritastatusreport.live/

Krt, hakka või Lõvi peale mõtlema ... icon_biggrin.gif

Tomatilõks icon_lol.gif

8fly8
HV vaatleja
8fly8

sõnum 13.11.2016 14:04:05 vasta tsitaadiga

Yankuonu kirjutas:
Tomatilõks icon_lol.gif

Heh, eks see kõik sõltub mängijast ... icon_cool.gif
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 13.11.2016 14:38:12 vasta tsitaadiga

Kuidas nüüd sulle seda serveerida, et liiga kurjalt ei kõla aga isegi "heal" mängjal on Lõwe-ga raske häid tulemusi teha. On lihtsamaid tanke mida mängida ja raha kulutada. Kui isegi ostad siis ole vähemalt nii viisakas, et ära pärast foorumisse jonnima tule. Sind on "sõbralikult" hoiatatud.

Tomatilõksu all ikka pean lõwe müügiartiklit silmas.
1. "Võimas" saksa raud - enamus uued mängjad tulevad ju mängu võimast Tiigrit juhtima, mis saaks valesti minna kui veel suurem lowe võtta.
2. Saksa "täpsus" - enamus kes mänguga kursis vähegi on siis need ka teavad, et neid "sniper" tanke on müügil veelgi ja enamus parema platvormi peal.
3. Tugev kahur - üks madalamaid dpm ja ka dps üldse tier 8 tankide seas.
4. Raske turvis - Raske jah, selle raua hulga kohta kaalub liiga palju ja mootor ei vastas "standardile". Rauda on sinna keevitatud julgelt aga paraku ebaefektiivselt. Enamus tier 6 vastastest laseb sust läbi ilma probleemideta kui sa ei passi kas hull-down või sidescrape'is. "Agresiivset" mängu lowega teha on ütleme siis nii "põnev".
5. Täis mm ehk näeb ka tier 10 vastaseid - neist suplejatest lowe sõitjatest on juba suht kopp ees. Loe mida ostad enne kui rahaga vehkima hakkad.

8fly8
HV vaatleja
8fly8

sõnum 13.11.2016 16:02:47 vasta tsitaadiga

Yankuonu kirjutas:
Kuidas nüüd sulle seda serveerida, et liiga kurjalt ei kõla aga isegi "heal" mängjal on Lõwe-ga raske häid tulemusi teha. On lihtsamaid tanke mida mängida ja raha kulutada. Kui isegi ostad siis ole vähemalt nii viisakas, et ära pärast foorumisse jonnima tule. Sind on "sõbralikult" hoiatatud.

1. "Võimas" saksa raud - enamus uued mängjad tulevad ju mängu võimast Tiigrit juhtima, mis saaks valesti minna kui veel suurem lowe võtta.
2. Saksa "täpsus" - enamus kes mänguga kursis vähegi on siis need ka teavad, et neid "sniper" tanke on müügil veelgi ja enamus parema platvormi peal.
4. Raske turvis - Raske jah, selle raua hulga kohta kaalub liiga palju ja mootor ei vastas "standardile". Rauda on sinna keevitatud julgelt aga paraku ebaefektiivselt. Enamus tier 6 vastastest laseb sust läbi ilma probleemideta kui sa ei passi kas hull-down või sidescrape'is. "Agresiivset" mängu lowega teha on ütleme siis nii "põnev".
5. Täis mm ehk näeb ka tier 10 vastaseid - neist suplejatest lowe sõitjatest on juba suht kopp ees. Loe mida ostad enne kui rahaga vehkima hakkad.

IRW, tänan hoiatamast igal juhul. thumbs_up.gif
Mul ei ole tegelikult plaanis endale Lõvi osta, lihtsalt see buff muudab teda nö söödavamaks ...
Eks ole isegi neid tomateid Lõvi seljas nähtud ... "Unfair plane! He kemp Bush!" jne ... icon_lol.gif

Aga nagu ennist ütlesin, kõik sõltub mängijast.

"Sitatriip" on mul olemas ja aeg-ajalt teen sellega väljasõite, et päris meelest ära ei läheks kuidas aeglasemad ja raskemad masinad mängus toimivad. Kusjuures, kiirust on "sitatriibul" üsna piisavalt, jõuab teinekord meediume mingites positsioonides üllatada ... icon_smile.gif
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 13.11.2016 18:35:18 vasta tsitaadiga

Yankuonu kirjutas:

Mu arvamus see, et kui ei viitsi 10 minutit enda elust võtta, et teha väike research, et mis premm tanki tasuks pigem osta. Siis kokkuvõttes pole vahet millega mängid, nagunii tulemus suht üks ja see sama. Lisaks sellistele vendadele soovitaski Löwe't, hea aeglane junn, ei jõua kiirelt surma yoloda, mäng kestab pikemalt, saad kenasti loodust nautida, paned kulla peale, saad paljusid tanke autoaimiga peneda jne. tore tank selles mõttes.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
jofentroll
HV vaatleja
jofentroll

sõnum 13.11.2016 22:58:16 vasta tsitaadiga

thomak28 kirjutas:
Yankuonu kirjutas:

Mu arvamus see, et kui ei viitsi 10 minutit enda elust võtta, et teha väike research, et mis premm tanki tasuks pigem osta. Siis kokkuvõttes pole vahet millega mängid, nagunii tulemus suht üks ja see sama. Lisaks sellistele vendadele soovitaski Löwe't, hea aeglane junn, ei jõua kiirelt surma yoloda, mäng kestab pikemalt, saad kenasti loodust nautida, paned kulla peale, saad paljusid tanke autoaimiga peneda jne. tore tank selles mõttes.

The Unicum Guide to the Löwe:

https://www.youtube.com/watch?v=28vLxH7xOno

FastPotty
HV kasutaja

sõnum 13.11.2016 23:34:01 vasta tsitaadiga

Tervitus helgematele peadele. Mul üks küsimus kerkis üles. Ma ei ole siiani aru saanud roomiku mahalaskmise tööpõhimõttest, noh, loll talupoeg nagu ma olen.. Seisab mu nina ees 7 tieri tank. Otse ees, võib olla 30 meetrit, on "ametis" teise tanki laskmisega. Minul sama tieri TD tank, korraliku 10,5 cm kahuriga, 200mm pene. Sihin siis täpselt talle paremasse roomikusse, otse roomiku keskele. Näen läbi snaiprisilma, et mürsk lähebki täpselt roomikule pihta. Aga mida ei tule, on katkine roomik, selle asemel tuleb lause "me ei kriimustanudki teda". Samal hetkel märkab tema mind, pöörab natuke torni ja nii kui laseb, kohe minul roomik maas, mees isegi ei sihtinud pikalt, võib olla sekundi.. Kusjuures tema kahuri soomuse läbistavus oli ilmselgelt väiksem, pärast vaatasin üle. Ma siis kiusu pärast uuesti, teise roomikusse, kuigi oleks võinud talle ka lihtsalt esiotsa alla lasta, nii lähedal oli ta mulle. Täpselt sama tulemus. Panen siis kuldmoona rauda, selle pene on 244 mm.. Kolmas lask samamoodi, "me isegi ei kriimustanud teda", mitte sittagi, 0 dämmi kolme mürsuga roomikute pihta. No ja siis sain selleks ajaks juba ise kutupiiluks, kuigi see pole siin oluline. Mismoodi saab üldse roomikut siis eestpoolt maha lasta, kui kolm lasku otse roomikusse, üks nendest kullaga ja 30 meetri pealt, ei tee midagi? Või on see lihtsalt kaotusemängu sisse programmeeritud, et ei läbista? Sest kaotus tuli suurejooneline ja ega seal dämmi nagu keegi eriti ei teinudki..Kuhu siis peab eestvaates esiroomikus sihtima?
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 13.11.2016 23:44:34 vasta tsitaadiga

FastPotty kirjutas:
Tervitus helgematele peadele. Mul üks küsimus kerkis üles. Ma ei ole siiani aru saanud roomiku mahalaskmise tööpõhimõttest, noh, loll talupoeg nagu ma olen.. Seisab mu nina ees 7 tieri tank. Otse ees, võib olla 30 meetrit, on "ametis" teise tanki laskmisega. Minul sama tieri TD tank, korraliku 10,5 cm kahuriga, 200mm pene. Sihin siis täpselt talle paremasse roomikusse, otse roomiku keskele. Näen läbi snaiprisilma, et mürsk lähebki täpselt roomikule pihta. Aga mida ei tule, on katkine roomik, selle asemel tuleb lause "me ei kriimustanudki teda". Samal hetkel märkab tema mind, pöörab natuke torni ja nii kui laseb, kohe minul roomik maas, mees isegi ei sihtinud pikalt, võib olla sekundi.. Kusjuures tema kahuri soomuse läbistavus oli ilmselgelt väiksem, pärast vaatasin üle. Ma siis kiusu pärast uuesti, teise roomikusse, kuigi oleks võinud talle ka lihtsalt esiotsa alla lasta, nii lähedal oli ta mulle. Täpselt sama tulemus. Panen siis kuldmoona rauda, selle pene on 244 mm.. Kolmas lask samamoodi, "me isegi ei kriimustanud teda", mitte sittagi, 0 dämmi kolme mürsuga roomikute pihta. No ja siis sain selleks ajaks juba ise kutupiiluks, kuigi see pole siin oluline. Mismoodi saab üldse roomikut siis eestpoolt maha lasta, kui kolm lasku otse roomikusse, üks nendest kullaga ja 30 meetri pealt, ei tee midagi? Või on see lihtsalt kaotusemängu sisse programmeeritud, et ei läbista? Sest kaotus tuli suurejooneline ja ega seal dämmi nagu keegi eriti ei teinudki..Kuhu siis peab eestvaates esiroomikus sihtima?

Olukorrast natuke parema ülevaate saamiseks oleks abiks replay.

thomak28
HV kasutaja

sõnum 14.11.2016 01:01:51 vasta tsitaadiga

Roomiku mahalaskmiseks vaja piisavat alfat ja lasta kas esiratasse või taguratasse, vahet pole mis nurga all tank sinu suhtes seisab. Sinu olukorras oli 320 alfa, mis on piisav, et maha lasta tier 7 tankiroomik, tegelt vist piisav, et lasta ükstapuha mis tieri tankiroomik.

Leidsin kiirelt ka tutoriali:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

sõnum 14.11.2016 10:06:17 vasta tsitaadiga

thomak28 kirjutas:
Roomiku mahalaskmiseks vaja piisavat alfat ja lasta kas esiratasse või taguratasse, vahet pole mis nurga all tank sinu suhtes seisab. Sinu olukorras oli 320 alfa, mis on piisav, et maha lasta tier 7 tankiroomik, tegelt vist piisav, et lasta ükstapuha mis tieri tankiroomik.

Leidsin kiirelt ka tutoriali:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kiire ja hariv video igaljuhul .
Saksa tankid on minu lemmikud icon_smile.gif

-Raptor-
HV vaatleja

sõnum 14.11.2016 17:12:40 vasta tsitaadiga

FastPotty kirjutas:

Igal roomikul on oma HP pool ja igal kahuril on mooduli kahju tegemise võime( alpha dmg. arvesse ei lähe).Kui tracki elupunktid 0 jõuavad on kindel,et vastasel roomik maas. Muidu peaks trackimine toimima WG õnnevalemi järgi,st penetud lask ei garanteeri roomiku purunemist!
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 15.11.2016 12:40:28 vasta tsitaadiga

Vaatasingi huvi pärast järgi, kõige suurem track health on Mausil ja Type 5 jne. moster tankidele, selleks on 300
Minu teada penest ei sõltu see kas dämmid tracki või mitte. Ehk, et see sama 320 alfa peaks siis trackima kõiki tanke mängus ühe lasuga.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 849, 850, 851 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.