Olen siin nüüd jõudnud umbes 5 tundi mängida ning esmamuljed on väga head - piisavalt raske, kuid samas väga kaasahaarav, eriti kui rühm on väga sõbralik ja suhtlev, mida tavaliselt teistes mängudes ei näe.
Kuna hetkel mäng alles "Alfa" staadiumis, siis esineb palju vigu, mis õnneks mängunaudingut ära ei hävita, ning ka jõudlus on suhteliselt madal (minu komplekti peal 2560x1080 kõik väiksema peale või kinni keeratud ning saan 20-40 fps).
Sai ka kunagi ostetud ja veidi mängitud, kuna ise Project Reality pikaajaline mängija. Häirib aga distantsil udused ja pixlilised textuurid, nende foorumis ka selle üle palju kurdetud kuid päris head fixi veel pole. Vähe sellest, et vastase märkamine on päris keeruline väsitab see ka silmi, sest pidevalt tunne nagu oleks midagi fookusest väljas
Ise jõudsin selle nädalavahetuse jooksul umbes 10 tundi mängida ning otsustasin pärast pakkumise lõppu ära osta, pole viimasel ajal nii kaasahaaravat ning huvitavat FPS'i mänginud.
Kes huvitatud mängimisest võib teada anda: Ruslu.
Ise mängin põhiliselt nädalavahetusel või siis, kui aega saan.
Sai ka squad-i proovitud ( steam-is tasuta nädalavahetus) Kui kunagi tahtsin seda osta, siis nüüd proovides ei. Lialt BF clone, jah helid on head aga mängitavus väga kandiline, BF on ka sujuvam, bugine. Jään ikka arma3-me laskma. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Divisor vahepeal tehti üsna palju, aga viimase poolaasta jooksul on hoog raugenud. Nüüd v1.0 tulekuga äkki muutub vähe aktiivsemaks jälle. Siit leiab Eesti Squadi inimesi: https://discord.gg/zKvquXA
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.