Ära ütle nii. Sind pole kohalgi _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ja sina..
Mu sai pidu just läbi ja nüüd kodus _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Ikka veel käib?
Tähendab, et magama keegi ei läinud _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Välja ei visatud? Ma juba kodus tagasi
Üritus oli täitsa OK, aga no krt, mõnede muusikamaitse pehmelt öeldes ÕUDNE! Ma ei tea ühtki inimest (nüüd siis välja arvatud DJ Siinus ja MC Laurx), kes kuulaks kella 5-6 ajal hommikul täisvõimsusega Happy Hardcore'i.
Välja ei visatud? Ma juba kodus tagasi
Üritus oli täitsa OK, aga no krt, mõnede muusikamaitse pehmelt öeldes ÕUDNE! Ma ei tea ühtki inimest (nüüd siis välja arvatud DJ Siinus ja MC Laurx), kes kuulaks kella 5-6 ajal hommikul täisvõimsusega Happy Hardcore'i.
Spoiler
poogen muusika, ma olin ju seal, see oli aasta tähtsyndmus
Spoiler
ja sa tõsiselt klikkisid spoilerit beta, error
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Te ikka siinuse kaasa võtsite? _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
kääre sa rsk ei andnud mulle ju _________________ This message was sent from space using stargate
Krd ott piiixus kott....ära sms saada mulle _________________ This message was sent from space using stargate
Kõik saavad karu otilt (kriimsilm karuott ja rebaneee) sõnumeid, ja ma ei saa mitt midagi. _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
Möll oli taaskord igati tasemel, seltskond meeldivalt hea. Lausa 7h sai pea jutti magalas magada.... nimelt mulle meeldibki käia üritustel puhkamas. Kuna ennelõunal oli vaja startida roikaga, siis ei saanud mõnusas seltskonnas, hea tantsumuusika saatel hommikutundideni jorutada kahjuks aga mis teha...
Pildid toimunud üritusest laevad hetkel veel üles, järgmises postis annan lingi, nutikamad kaevurid leiavad teema üles picasa otsingumootori abil, seal paljud eelmised ürituste albumid samuti saadaval endiselt.
Rahvast oli küll rekordiliselt vähe, kuid midagi pole parata, paljusid mehi ei lubata kodunõidade poolt ula peale enam ja omaajal pidudel käinud vabad "pihvid" ja "kühvlid" pole enam saadaval, uut generatsiooni enam peale ei tule ning 25a. pärast saavad sellest seltskonnast aastas korra kokku paar- kolm sinnani elavat tudisevat vanakest, kes üksteisest üle, teineteisele kõrva röögivad ning vinnapitse laual ümber ajavad.... kole mõelda.
Kuid senimaani on aega ja elage oma elu meeldejäävalt mõnusaks ja kohtume järgmistel HV üritustel. _________________ Vajad professionaalset abi, küsi siit: www.elektroonikafoorum.com
ca 20 kasutajat pole kindlasti rekordiliselt vähe
Talvemöllu oleme ka tunduvalt väiksema seltskonnaga teinud.
Tõsi, siis oli rõhk ka mäesuusatamisel.
Muidugi oleks võinud rahvast rohkem olla, aga näiteks paar maksnut jättis mõjuvatel põhjustel (haigestumine) tulemata.
Mis puudutab põlvkondi, siis jah oli tegemist ilmselt ühe viimase mölluga (kui just enne üritust ei saa soovitud kriitilist massi kokku).
Max27, , tegelikult oli lihtsalt loll kuupäev. 13.11 on isadepäev. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Tanel, mis tähendab, et tegu oli ühe viimase mölluga? _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Tanel, mis tähendab, et tegu oli ühe viimase mölluga?
kas sa ei olegi siis põhiuudist kuulnud? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Tanel, mis tähendab, et tegu oli ühe viimase mölluga?
1+1=2 _________________ This message was sent from space using stargate
Jah. Mind ei tea keegi _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
prtv, loodame, et selle ürituse uued näod annavad siis ka omad kommentaarid... kas nad suutsid sulanduda või mitte _________________ Честных психов можно не лечить...
ega tea jah _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Kaks viimast korda üritusel käinud ning massi sulandumisega probleeme küll ei näinud.
Seltskond ja üritus väga hea.
Ilmselt, nagu eelnevalt mainiti, oli rahvast vähem tänu tänasele isadepäevale.
Mul üks sõbranna ei saanud ka tänu sellele kaasa tulla.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.