praegune kellaaeg 15.06.2025 18:04:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kajar9
HV vaatleja
|
12.11.2016 00:15:50
Pioneer automakk lülitub välja ning ei tule tagasi pikka aega. |
|
|
Tervist, ma ei tea, kui väga te autoraadiotega tegelete, kuid mul on probleem ühega, ehk mõni oskab abistada.
Probleem on selline, et kohati makk lülitub mingi hetk välja, kohati mingi tugeva bassi kohati peaaegu suvalt kohalt.
Automakk lülitub välja ja vool ei tulegi makki tagasi, isegi kui auto uuesti käivitan vms.
Aga mitme tunni pärast (näiteks järgmine hommik) töötab raadio jälle, kuid on toimunud mälu reset (raadiojaamad ja helisettingud läinud).
Lisan veel, et tavakorras kui auto välja suretan, siis mälu jääb ilusti ja pikalt, aga kui ta niimoodi crashib, siis kaob tal mälu.
Seega mul on korralikult ühendatud makki vool, kui auto ise väljas.
Kas on varem selliseid asju ette tulnud ja olete ehk mingi lahenduse leidnud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Zuumbox
HV kasutaja
|
12.11.2016 00:26:17
|
|
|
Lõhnab kangesti selle järgi, et kuskilt on mingi toiteots jootest lahti murdunud ning kord annab ja kord ei anna kontakti. Mul oli kunagi sarnane juhus, tõsi küll, Opeli autoraadioga. Eriti varmad murduma on suuremat sorti pistikud, mis on joodetud otse trükkplaadi külge (põhjuseks vibratsioon, suured temperatuurierinevused).
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|