Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
j2pe
HV kasutaja
|
07.11.2016 17:34:07
|
|
|
Siis oli t10 veidi teise tähendusega, aga CW-sse saamiseks oli järjekord.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
hannes36
Kreisi kasutaja

|
07.11.2016 17:42:21
|
|
|
j2pe kirjutas: |
Siis oli t10 veidi teise tähendusega, aga CW-sse saamiseks oli järjekord.
Spoiler 
|
otsisin seda päris jupp aega taga. Oli ajad rsk. Kolm EES'i clani oli korraga maal, 2 neist teenisid ~10k kulda päevas Kusjuures, parimal hetkel oli meil Gruusaini kõik käes?
_________________ minu lugupeetus |
|
Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
jofentroll
HV vaatleja

|
07.11.2016 20:06:18
|
|
|
kr6ll kirjutas: |
asi on pigem selles, et pole piisavalt noori mængijaid, kellel oleks nii oskused kui t10 tankid. Kui sa käid tööl ja sul on ka pere jne siis sul pole sellist aega et tundide kaupa oodata kusagil CW listis ja arutada strateegiaid mängude/tundide kaupa
Kust selline aeg võetakse ah? Iga päev mitu tundi CW peale ja selle juures pole seal yhtegi random meelelahutust/grindi |
Pigem ei ole asi selles, et pole noori- noored on liiga kärsitud selle mängu jaoks- ei viitsita grindida 300h selle jaoks, et saada top tier tanki. Mäng on tehtud sedasi, et "tasa sõuad, kaugele jõuad" publikule rohkem sobiks. Ma ei ole varem mänginud sellist online mängu, kus niivõrd vähe heeliume osaleks.
Ilmselt rohke see klassikaline eestlaste teema- solvutakse ja jonnitakse ja muu jura.
_________________ Youtube: https://www.youtube.com/user/antirrrr |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
07.11.2016 20:19:37
|
|
|
Probleem on ehk ka selles, et enamik CWsid nõuavad T10 tanki. Palju lihtsam oleks, kui piisaks vaid tier 6+ tankidest...
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
07.11.2016 22:01:30
|
|
|
CW -d las mängivad sellised 16-18 aastased uljaspead nagu näiteks see dechaPl või kes ta oli.
Ausaltöeldes on mul vahest ikka tekkinud teatud kysimused selle kohta kas need aktivistid, kes mitu tuhat mängu kuus teevad, ikka tavalist elu ka elavad? Ja kes pidevalt muud ei tee kui irisevad, kui keegi mingi kehvema lykke teeb. Jne.
Kui BB4 on probleeme leidmaks imehäid mängijaid, kes muud ei tee kui istuvad tundide kaupa mängus, siis on mul selle pärast ainult hea meel. Mitte kahjurõõmust, vaid selle pärast, et siis on meil ikka lootust veel - ei raisata tervet elu mingi mängu peale
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomak28
HV kasutaja
|
08.11.2016 10:40:30
|
|
|
CW -d las mängivad sellised 16-18 aastased uljaspead nagu näiteks see dechaPl või kes ta oli.
Ausaltöeldes on mul vahest ikka tekkinud teatud kysimused selle kohta kas need aktivistid, kes mitu tuhat mängu kuus teevad, ikka tavalist elu ka elavad? Ja kes pidevalt muud ei tee kui irisevad, kui keegi mingi kehvema lykke teeb. Jne.
Kui BB4 on probleeme leidmaks imehäid mängijaid, kes muud ei tee kui istuvad tundide kaupa mängus, siis on mul selle pärast ainult hea meel. Mitte kahjurõõmust, vaid selle pärast, et siis on meil ikka lootust veel - ei raisata tervet elu mingi mängu peale  |
Üldiselt nõus, aga noh, eks igal mehel võiks mingi hobi olla. Eks kindasti ole palju tervislikumaid ja muus mõttes kasulikumaid hobisid. Aga ei saa öelda, et see kõige hullem ka oleks
Valvejoodik kirjutas: |
Probleem on ehk ka selles, et enamik CWsid nõuavad T10 tanki. Palju lihtsam oleks, kui piisaks vaid tier 6+ tankidest... |
Tier X sellles mõttes oluline verstapost CW'de jaoks, et seal on pärielt ka vaja osata sihtida ja lasta.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
08.11.2016 11:13:03
|
|
|
Nii. Täna siis otsustasin et Starman saab kinga ja hakkan hoopis Teliaga semmima.
Täna hommikul tegin 2 vk2801 mängu. Esimeses siis hoolitsesin et vastased ei saaks meid flänkida ja hoidsin neid vaos ja meie tiim käppis ära, kuigi loootsin oma dämmi teha mängu lõpus aga noh, läks nii. Vahet pole
Aga teine mäng. Vakk off starman. Meie tiimi võidu% 30 vist. Mina ja isu tegime mängu ära. Mul umbes 4,5k spotti, tal 5k+ dämmi ja ma mängu lõpus läksin mingit td ja artysi killima ja dämmi tegema aga TUTKIT, starmani kuulus 30 sekine auk ja vakk ma surnd. Absull kerge 1,5k dämmi lihtsalt varastati mult ära.
Yhesõnaga mingi absull pointless wn8 samas kui ma võimlesin võitude nimel nagu mingi neeger
Andsin naisele korralduse see vahetus ära orgunnida kiiremas korras
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomak28
HV kasutaja
|
08.11.2016 14:28:02
|
|
|
Andsin naisele korralduse see vahetus ära orgunnida kiiremas korras  |
Like a boss
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
08.11.2016 14:37:41
|
|
|
ma jah tavaliselt selliste pisiasjadega, nagu igasugused el ja veenäidud, arvete maksmised, igast muud maksmised, igasugused tyytud asjaajamised/pakettide vahetus näiteks, ei tegele. Las nendega tegelevad need kellel pole muud targemat teha
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomak28
HV kasutaja
|
08.11.2016 14:48:25
|
|
|
ma jah tavaliselt selliste pisiasjadega, nagu igasugused el ja veenäidud, arvete maksmised, igast muud maksmised, igasugused tyytud asjaajamised/pakettide vahetus näiteks, ei tegele. Las nendega tegelevad need kellel pole muud targemat teha  |
Mis see muu targem siis on, WoT?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
08.11.2016 14:59:58
|
|
|
Jepp. WOT, 6lu, tsill, pikutamine, viin, kokteilide limpsimine jne. Kõik palju olulisemad kui need pisiasjad
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
08.11.2016 15:14:21
|
|
|
ot: |
kr6ll läheb õhtul koju, viskab paki 500€ lauale ja röögatab "Suck it bitch, suck it!". |
Endal on mingi kerge WoT-i tüdimus hakanud tekkima nüüd peale 2a mängimist.
Üks ja sama punane poolakate kari hakkab pikapeale ära tüütama.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
08.11.2016 15:41:56
|
|
|
peab lihtsalt pausi tegema ja siis funnida näiteks elc -ga tsipake. Yldiselt viskab kopa ette just siis kui neid is7 -ega punaseid idioote taluma peab. See on nii muserdav rsk
Aga t5 ja t6 nad, idioodid, ei häiri absull tavaliselt.
Mul saab täna premium läbi. Muidu ma tavaliselt ostan mingeid huvitavaid premme kus on kulda kaasas ja teen siin kullaga prem konto. nüüd aga ei yhtegi krdi head tanki ja ei saagi kontot uuendada. Ja ei kavatsegi enne kontot uuendada kui miskit huvitavat letti ei tule. Nii et jah, tutkit wg, ei mingit pappi teile seekord
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomak28
HV kasutaja
|
08.11.2016 17:25:31
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
ot: |
kr6ll läheb õhtul koju, viskab paki 500€ lauale ja röögatab "Suck it bitch, suck it!". |
Endal on mingi kerge WoT-i tüdimus hakanud tekkima nüüd peale 2a mängimist.
Üks ja sama punane poolakate kari hakkab pikapeale ära tüütama. |
Ainult randomit taguda üsna tüütu, kui mixid WoT'i endale sobiliku platooni + stronki/CW'ga, siis asi palju funnim.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
DamienDK
HV kasutaja
|
08.11.2016 17:32:13
|
|
|
kr6ll, sa pead tulema minu naist ka välja koolitama. Ma võin platoonimistest/stronkist jne suht unistada ainult, hea kui ma randomeidki natuke toksida saan.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cabel
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 127 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
08.11.2016 18:55:31
|
|
|
Päris oluline samm edasi.
tsitaat: |
Players who are caught using forbidden mods for the first time, instead of earning their way in fair combat, will receive a warning and a suspension of 7 days. Should they get flagged again, they will be permanently banned. |
Huvitavad ajad ootavad meid ees.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
08.11.2016 19:21:29
|
|
|
DamienDK kirjutas: |
kr6ll, sa pead tulema minu naist ka välja koolitama. Ma võin platoonimistest/stronkist jne suht unistada ainult, hea kui ma randomeidki natuke toksida saan. |
See koolitus on tegelt lihtne kuula nüüd ja pane kõrva taha:
1. Mine poodi, osta lilled, mingi kirju sall või midagi säärast. Juuksuri juurde kinkekaart 80 euro peale. Omale kast õlli ja miskit näksimist.
2. Lähed koju, paned mängu käima ja teed platooni ja libistad õltsi ja lõõgastud.
Kui naine miskit seletama hakkab annad talle salli ja need muud asjad mis ma enne ytlesin
Kordad paar korda ja siis on ta juba harjund, et sa lõõgastud vahest ja edaspidi ostad salli raha eest omale rohkem õltsi
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Yankuonu
HV kasutaja

|
08.11.2016 19:36:38
|
|
|
DamienDK kirjutas: |
kr6ll, sa pead tulema minu naist ka välja koolitama. Ma võin platoonimistest/stronkist jne suht unistada ainult, hea kui ma randomeidki natuke toksida saan. |
See koolitus on tegelt lihtne kuula nüüd ja pane kõrva taha:
1. Mine poodi, osta lilled, mingi kirju sall või midagi säärast. Juuksuri juurde kinkekaart 80 euro peale. Omale kast õlli ja miskit näksimist.
2. Lähed koju, paned mängu käima ja teed platooni ja libistad õltsi ja lõõgastud.
Kui naine miskit seletama hakkab annad talle salli ja need muud asjad mis ma enne ytlesin
Kordad paar korda ja siis on ta juba harjund, et sa lõõgastud vahest ja edaspidi ostad salli raha eest omale rohkem õltsi  |
Ei tea kas mingi põlvkondade vahe aga salli kinkimine ei toimi mitte. Nimelt sall on ikka teatud tingimustes "mänguasi" millega naine üksi mängida ei taha. Peaks villased sokid vms kinkima, äkki siis saab vihest aru, et mehel vaja mängida platooni mitte sidumismänge....
_________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!" |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
08.11.2016 19:43:19
|
|
|
Normaalne reportimise aken
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
08.11.2016 21:21:56
|
|
|
Mängu alguses said eesti klannid võita kuna wot kaart oli suur ja ka läänes ei olnud veel tekkinud tugevaid klanne.
Täna ei ole eestis häid mängujuhte kes tunnevad kõiki mängus olevaid tanke ja oskavad neid ära kasutada. Mängujuhid on ise keskpärased mängijad, kes lihtsalt mängivad mingit lihtsamat stiili kabet. Puudub strateegia, puudub üllatusmoment, kui kohe ei joppa siis on pohhui. Tugevama vastase puhul visatakse pulgad kohe põõsasse ja umbes surge kohe ära, saab järgmisesse mängu minna. Keskpärane mängujuht suudab ka heade mängijatega tiimi viia kaotusele, aga väga hea mängujuht suudab teha keskpäraste mängijatega tulemust. Muidugi on mäng on väga kõvasti eest arenenud ja ei piisa mängude võitmisest lihtsalt ägedast wn8sast.
Kui mängujuht ei suuda mängijaid omavahel klappima panna siis on kaotus. Võite kõik t10 tankid endale arendada, aga kui mängujuht mängu ei habla siis kaotad nii ehk naa.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
08.11.2016 21:27:59
|
|
|
vipu taaskord näitamas, et ta ei tea mitte midagi WoT hetkeseisust.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
08.11.2016 22:09:06
|
|
|
EESi algusaegadel oli juhiks Aimsun. Tea kas on veel aktiivne?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
09.11.2016 00:29:32
|
|
|
Aimsun on KAZNAs, platoonisin temaga KAZNA päevil. Küsisin lahingujuhtimise kohta, ütles, et peale F15 klannis olemist enam ei tegele sellega.
vipu, aga palun, Eestis on tomatiklanne maa ja ilm, mine neile lahingujuhiks ja tee asju.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|