Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Charmed
HV vaatleja
|
02.11.2016 14:36:20
Serveri abi |
|
|
Palun targemate abi. Mulle saadeti serveri info (IP. xx.xx.xxx.x Port: xxxxx Use explicit FTP over TLS User: xxxxxxx Pass: "_xxxxxxxx_xxxxx" (inside the quotes) ) Kuidas ma selle infoga nüüd serverisse pääsen? Kas mul peaks olema mingit serveri haldajat ka vaja, või lihtsalt veebiaadressi kohale pean need mingis järjekorras sisestama? Googeldades kahjuks oluliselt targemaks ei saanud ja inimene, kes mulle need saatis pole saadaval enne homset, mis on juba natuke hilja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
02.11.2016 14:41:13
|
|
|
Teoorias saad ka üle Windows Exploreri, aga mugavam on näiteks Filezillaga: https://filezilla-project.org/
Spoiler 
Host lahtrisse kopid IP. Pordi lahtrisse pordi numbri ja kasutajanimi ning parool ei vaja tõenäoliselt selgitamist.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
03.11.2016 15:13:49
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Teoorias saad ka üle Windows Exploreri, aga mugavam on näiteks Filezillaga: https://filezilla-project.org/
Spoiler 
Host lahtrisse kopid IP. Pordi lahtrisse pordi numbri ja kasutajanimi ning parool ei vaja tõenäoliselt selgitamist. |
Quickconnecti kaudu vist ei saa krüpteeritud ühendust luua.
Peaks avama site manageri ja sinna uue saidi registreerima. Seal saad juba krüpteeringut ka määrata:
Spoiler 
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
04.11.2016 13:12:59
|
|
|
Total Commander'il on sisseehitatud FTP ühenduste haldur, k.a SSL/TLS tugi. Ilmselt mugavaim vahend (ka FTPs) üldse failidega majandamiseks.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
04.11.2016 14:44:18
|
|
|
aht0 kirjutas: |
Total Commander'il on sisseehitatud FTP ühenduste haldur, k.a SSL/TLS tugi. Ilmselt mugavaim vahend (ka FTPs) üldse failidega majandamiseks.
Spoiler 
|
+1
Parim failihaldur peale Nortonit. Endal igapäevases kasutuses.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
kfl
HV Guru
|
04.11.2016 23:11:14
|
|
|
FireFTP.net
_________________ Müügis: YARIS! ja FOCUS Tel: 1214*5100741*100 |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|