Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mac/Apple »  iPhone märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 535, 536, 537 ... 847, 848, 849  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 03.11.2016 15:06:16 vasta tsitaadiga

Cydias olevad "ametlikud" repod on vägagi usaldusväärsed, iga suvaline sinna ei saa midagi lisada ja kõik kontrollitakse üle. Pole kuulnud küll et keegi ametlikust repost mingi jura saanud oleks. Loomulikult risk on suurem ja olemas.
Ilmselgelt ma ei lisa sinna mingit kahtlast repot ja veelvähem ei lae sealt alla midagi. Enamus kasutatavaid äppe on olnud aastaid ja developerid samuti usaldusväärsed.

Eks kes asjaga kursis pole sellele ongi hirmutav.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 03.11.2016 15:51:12 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
olafsand kirjutas:
Olen ikka kursis,aga süvitsi uurinud pole. Pole ka viimast telefoni ruutinud,pole nagu vajadust olnud. Saad palun omast kogemusest välja tuua need must have asjad, ilma milleta sa ei saaks ja seetõttu on jailbreak hädavajalik iphone puhul?

Stock iOS saad muuta taustapilti ja helinat ütleme nii icon_razz.gif Androidi stocki ja iOS stocki ei anna võrrelda.

Hetkel mis mul pähe tuleb ja kasutuses.
*Eraldi äppe näpujälje lugeja taha lukku panna
*ForceGoodFit osad äpid endiselt ei ole tehtud suurema iphone ekraani jaoks, see skaleerib need normaalseks
*iCleaner kustutab ebavajaliku sodi, annab kenasti kiirust juurde kui palju äppe läbi käinud telefonist
*QuickLaunch barile asjade lisamine, mõned kiired otseteed tehtud
*Piraat appstore + Cydia enda store kus on kõik tweakid ja community enda poolt tehtud äpid mida appstore ei lubata. https://en.wikipedia.org/wiki/Cydia
*Mobiil neti DNS muutmine
*Neid põhjuseid miks jailbreakida on palju.
*Failide kopeerimine ilma iTunesita, Filemanager
*IntelliScreenX http://www.iphonehacks.com/intelliscreenx
*Activator http://www.iphonehacks.com/activator
*Cercube red youtubele, annab youtubele paar lisavõimalust pluss backgroundis mängimine.

Küsimus ilma milleta sa ei saaks telefoni juures, siis teaks vastata...

SUUR TÄNU vastuste eest!!! icon_smile.gif
Mu enda paar mõtet kommentaariks samas järjekorras:

Eraldi äppide lukustamist ei vaja, ei kasuta ka androidil. Piisab üldine näpulukk.
Need osad on vast spetsiifilised äpid? Üldisemad ja tuntumad käivad ajaga kaasas vast? Skaleerumine siis.
ICleanerit oleks vaja vast, kui sa ütled, et kiiruselisa tuleb sellest ja muidu jääb pill aeglasemaks.
QuickLaunch peaks mul võimaldama lülitada: wifi, BT, gps, hääletuks ja taskulamp (seda tean, et see on kindlasti olemaska icon_smile.gif icon_smile.gif
Piraatpoodi ei vaja ma arvan
DNS...ma ei teagi täpselt mis see üldse on ja mida teeb icon_redface.gif
Failide kopeerimine on muidugi küsimus. Ma edasi ei küsi kuna jutt läheks vastuollu foorumi reeglitega, aga nina haistab halba seoses iTunes ja mp3 failid PC-st
IntelliScreenX ei vaja, sest praegugi on mul igasugused teated keelatud kuvada lukuekraanile. Tööl on läbi aastate selline lollakas komme rahval kohe vahtida, et miskeskuskellelt jne icon_neutral.gif
Activator - selle kiirest ülevaatusest ma ei saanud päris hästi aru, et mida see üldse teeb. Gestured jäid silma tekstis...ei kasuta ühtegi praegugi ja ei vajaks
Youtube tagataustal töötamine oleks mugav muidugi, aga peaksin ka praegust pilli rootima, et see tööle saada. Saan ilma hakkama. Kasutan autos BT kaudu striimimiseks ja hoidjas võib pilt ees ka olla, pole lugu.

Tundub, et saaksin väga hästi hakkama va failide kopeerimine. iTunes kohustuslikkus ei häirikski. Copy/paste teen nagunii ühes ja samas masinas alati. Eile jäi aga silma veel üks video kus selgus, et 7 plus laeb 1%-100% 3,5h icon_eek.gif thumbs_down.gif
See on nagu halb minu jaoks natuke
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 03.11.2016 16:02:22 vasta tsitaadiga

tsitaat:

aga nina haistab halba seoses iTunes ja mp3 failid PC-st

Neid saab niisama ka lisada, on piraat või mitte. Itunes seda ei keela.

tsitaat:
Eile jäi aga silma veel üks video kus selgus, et 7 plus laeb 1%-100% 3,5h

Ei tahaks uskuda, 6+ vähemalt küll mitte.

rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 03.11.2016 16:14:09 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
Cydias olevad "ametlikud" repod on vägagi usaldusväärsed, iga suvaline sinna ei saa midagi lisada ja kõik kontrollitakse üle. Pole kuulnud küll et keegi ametlikust repost mingi jura saanud oleks. Loomulikult risk on suurem ja olemas.
Ilmselgelt ma ei lisa sinna mingit kahtlast repot ja veelvähem ei lae sealt alla midagi. Enamus kasutatavaid äppe on olnud aastaid ja developerid samuti usaldusväärsed.

kust sa tead, mis see kahtlane repo on või mitte? kesse kontrollib neid? ja vahet pole, su telefon on kõigele täiesti lahti igaljuhul. Lisaks oli selle cydiaga see, et enamus programme ei tulnudki kohale, sikuta palju tahad. muutus suht mõtetuks, avakasutaja seisukohast lähtuvalt.

Endiselt rõhutan kõikidele(siin käib lugemas ka teisi peale HV inimeste) üle: kui täpselt ei tea mida teed, siis pole jailbreak sinule. Ja abiks on alati telefoni turvaliselt kasutada.
loodetavasti adminnid tõstavad arutelu eraldi teemasse.

Skyline
HV kasutaja

sõnum 03.11.2016 16:16:26 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:

ICleanerit oleks vaja vast, kui sa ütled, et kiiruselisa tuleb sellest ja muidu jääb pill aeglasemaks.

Aeglaseks küll ei jää (vs android), pigem kui oled aastatega palju sodi läbi lasknud siis mõistlik üleliigne puhastada, aga otsest vajadust pole.

Kellelgi ideid kuidas saaks DFU-sse ilma home(power)nuppu ja redsn0w-d kasutamata?
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 20
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 03.11.2016 16:19:03 vasta tsitaadiga

Pean vabandama jah ise tegelikult. See arutelu peaks käima hoopis IOS alateemasse eks icon_redface.gif
Kui keegi adminnidest ümber tõstaks, oleks superhea! Mul mõned küsimused veel, aga need oleks nö jutujätkuks. Ootame, ehk keegi tõstab ringi icon_smile.gif
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 05.11.2016 11:57:52 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:

Oled tõesti nii naiivne, et arvad, et malware jõuab Google Play Store'i (ja aeg-ajalt isegi Apple App Store'i), aga ei jõua Cydia repodesse? Naljanina.
Kommentaarid: 159 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 151
tagasi üles
puna
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.11.2016 17:40:58 vasta tsitaadiga

olen ka ise kunagi jailbreakinud kuid ei ole enam aastaid vajadust näinud seda teha
ufo56, sinu seisukoht, et tel sisu võib igaüks vahtida ja seal pole infot mida kellelgi vaja poleks on väga lapsik seisukoht
ja sinu nimekirjas pole näiteks ühtegi asja mida mul endal oleks reaalselt vaja kasutada ja selleks tel jailbrekida ei ole vaja
Kommentaarid: 361 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 313
tagasi üles
omg
HV kasutaja

sõnum 07.11.2016 00:29:04 vasta tsitaadiga

Kui keegi suudab pakkuda SwipeSelectionile vaid asendust . See vaid saada Cydias , krt suht elementaarne asi aga pole ios'is sees
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
sama123
HV veteran

sõnum 07.11.2016 06:24:33 vasta tsitaadiga

Kas iPhone-st pilti saab saata ainult apple TV-sse või ka androidi põhisesse?
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 07.11.2016 10:52:24 vasta tsitaadiga

sama123, loe seda teemat mõned postitused tagasi, saad vastuse kätte icon_smile.gif
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 07.11.2016 12:29:52 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
ufo56 kirjutas:

Oled tõesti nii naiivne, et arvad, et malware jõuab Google Play Store'i (ja aeg-ajalt isegi Apple App Store'i), aga ei jõua Cydia repodesse? Naljanina.

Otsi mulle üks artikkel kus mõnda populaarsesse reposse on jõudnud mõni malwarega äpp.

bladerunner
HV Guru

sõnum 07.11.2016 13:06:25 vasta tsitaadiga

ufo56, http://blog.checkpoint.com/2016/08/31/dresscode-android-malware-discovered-on-google-play/
https://blog.lookout.com/blog/2016/06/27/leveldropper/
http://www.ibtimes.co.uk/android-malware-discovered-google-play-store-1553341
...

https://www.wired.com/2015/09/apple-removes-300-infected-apps-app-store/
http://www.theregister.co.uk/2016/03/16/acedeceiver_ios_malware/
tsitaat:
Three different iOS apps in the AceDeceiver family were uploaded to the official App Store between July 2015 and February 2016, each claiming to be wallpaper apps. These apps successfully bypassed Apple’s code review at least seven times, according to Palo Alto. The success of AceDeceiver provides evidence that hackers have developed techniques to bypass Apple’s code review process and get malicious apps into the App Store.

ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 07.11.2016 13:27:47 vasta tsitaadiga

bladerunner, sa ei saanud aru, jutt käis Cydia repost.
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 07.11.2016 14:37:12 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
1) Selle lausega võiks (mu arvates) kogu Cydia-teema kokku võtta.
2) Teine asi on see, et jailbroken seade on märksa rohkem avatud misiganes softile, ka malwarele.
3) Kolmas on kvaliteedikontroll - kas seda on Cydial? Praegu otsisin kiirelt ja ei leidnud mdiagi, ka mitte Cydia FAQ'st. Ainult ilus jutt kui hea jailbreak on, ohtudest ja süsteemi toimimise põhimõtetest on vähe juttu.
4) See pole enam iPhone teema, pigem väärib eraldi lõime. Kel on huvi siis palun tehke eraldi teema.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
sama123
HV veteran

sõnum 08.11.2016 10:53:20 vasta tsitaadiga

Kas iPhone-l on esinenud ülekuumenemist või plahvatamist? Ma mõtlen eelmiseid mudeleid. Leidsin ühe imeliku artikli mis paari sõnaga sellele vihjab:

http://nnm.me/blogs/makcim15/reyderskiy-zahvat-samsunga-ssha-ranee-tak-zhe-zahvatili-nokia/
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 08.11.2016 11:03:43 vasta tsitaadiga

sama123 kirjutas:
Kas iPhone-l on esinenud ülekuumenemist või plahvatamist? Ma mõtlen eelmiseid mudeleid. Leidsin ühe imeliku artikli mis paari sõnaga sellele vihjab:

http://nnm.me/blogs/makcim15/reyderskiy-zahvat-samsunga-ssha-ranee-tak-zhe-zahvatili-nokia/

Originaalaku ja originaallaadijaga ei meenu küll varasemat juhtu peale Note saaga.
Muul juhul ikka olnud kas vuhvel aku/laadija või siis füüsiline vigastus.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 08.11.2016 11:55:44 vasta tsitaadiga

Ma ka ei muretseks, pole kuulnud, et iphonedega miskit sellist juhtub. Igat artiklit ei tasu ka kullana võtta
Gunnar19
Kaevur
Gunnar19

sõnum 09.11.2016 14:52:46 vasta tsitaadiga

sama123 kirjutas:

Kle ära loe mingeid imelikke artikleid. Veel vähem, mis sa neid siia linkid, tähelepanu vajadus omg. Rahune palun.

tsukts
HV vaatleja

sõnum 10.11.2016 13:11:57 vasta tsitaadiga

Tere!
Kuidas te 4K video telekasse saate.Mul ei ole kõige uuem apple tv aga vaatasin, et uutel apple tv-del pole ka 4K tuge.Siis ei peaks ju tulema läbi apple tv 4K-d.
Ise oma lolli peaga mõtlesin, et laadida youtube privaatkanalisse 4K video üles.
Tänud ette vastajatele.
tagasi üles
Six
HV veteran
Six

sõnum 10.11.2016 13:27:01 vasta tsitaadiga

Oleneb mis telekaga tegu.
DLNA kaudu üldiselt saab ja ka Plex aitab.
Või on oluline otse telefonist striimida?

tsukts kirjutas:
Tere!
Kuidas te 4K video telekasse saate.Mul ei ole kõige uuem apple tv aga vaatasin, et uutel apple tv-del pole ka 4K tuge.Siis ei peaks ju tulema läbi apple tv 4K-d.
Ise oma lolli peaga mõtlesin, et laadida youtube privaatkanalisse 4K video üles.
Tänud ette vastajatele.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
tsukts
HV vaatleja

sõnum 10.11.2016 13:50:47 vasta tsitaadiga

Tänud vastamast!

Telekas on uuemat sorti Samsung Curved 4K.Ei ole praegu kodus ei saa öelda mitmes seeria.
Kas võiksid natuke rohkem seletada mis need DLNA ja Plex on.
tagasi üles
Six
HV veteran
Six

sõnum 10.11.2016 14:08:11 vasta tsitaadiga

Mis tüüpi arvuti(d) kodus on?
Kui kasutad Windowsi, siis tõstad videod arvutisse, luba Media Streaming (siis arvuti ongi DLNA serveriks), näitad folderid, mida serveerida ja samsa telekas oskab videot läbi Media Share näidata.
Plex on samuti meediaserver, kuid ei kasuta DLNAd ja nõuab eraldi äpi installimist telekasse.

tsukts kirjutas:
Tänud vastamast!

Telekas on uuemat sorti Samsung Curved 4K.Ei ole praegu kodus ei saa öelda mitmes seeria.
Kas võiksid natuke rohkem seletada mis need DLNA ja Plex on.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 12.11.2016 14:14:08 vasta tsitaadiga

Keegi hiljuti küsis... kolmas taoline juhtum: http://www.digitaltrends.com/mobile/iphone-7-plus-battery-explosion/
"A report from Chinese tech site Gizmochina says an Apple iPhone 7 Plus exploded after being dropped."

Renka
HV Guru
Renka

sõnum 12.11.2016 14:17:56 vasta tsitaadiga

Vahet tuleks teha mehhaanilise vigastuse ja isesüttimise/-plahvatuse vahel.

Mehhaanilise vigastuse puhul pole ükski telefonimudel kaitstud.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mac/Apple »  iPhone mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 535, 536, 537 ... 847, 848, 849  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.