Apple Cloud Photos kustutab ruumipuuduse korral telefonist originaali ja jätab sinna thumbnaili. Mahub ka 16GB peale kõik ära. Liiga palju majandate oma piltidega, võtke parem üks õlu ja las telefon tegeleb ise sellega.
Kui telefoni kasutada ka fotokana, siis saab see ruum(16GB) täis mingi hetk isegi optimeerides ja icloud peaks olemagi koht, kuhu laed pildid ülesse, et ruumi tekitada telofonis ilma kustutamata. Ma lähen ka google drive peale ilmselt.
Ja ongi ju selline koht. Kui ruum täis saab, siis iOS optimeerib ruumi, jätab ainult thumbnaili telefoni ja originaalpilt on pilves. Thumbnaile mahub sinna 16GB telefoni kah gazillion.
Nonii vanast telefonist iCloudi Backup tehtud (näitab mis kl ja kuupäev viimane Backup tehtud) ja uuel telefonil (iP7+) täielik reset koos seadete ja andmete kustutamisega tehtud ning üritades telefoni seadistada iCloudi kaudu ütleb et "THERE'S NO BACKUP AVAILABLE"?
Apple Cloud Photos kustutab ruumipuuduse korral telefonist originaali ja jätab sinna thumbnaili. Mahub ka 16GB peale kõik ära. Liiga palju majandate oma piltidega, võtke parem üks õlu ja las telefon tegeleb ise sellega.
Kui telefoni kasutada ka fotokana, siis saab see ruum(16GB) täis mingi hetk isegi optimeerides ja icloud peaks olemagi koht, kuhu laed pildid ülesse, et ruumi tekitada telofonis ilma kustutamata. Ma lähen ka google drive peale ilmselt.
Ja ongi ju selline koht. Kui ruum täis saab, siis iOS optimeerib ruumi, jätab ainult thumbnaili telefoni ja originaalpilt on pilves. Thumbnaile mahub sinna 16GB telefoni kah gazillion.
ja kui tahan neid arhiveerida ja telefonist olemasolevad ära kustutada, et paremini orienteeruda ja vaid viimased telefoni jääksid, siis kustutab kõik, mitte ei jää alles icloudi. Eks millaski tekib see arhiveerimise featuur ka ma usun, sis on rohkem jumet teenusel _________________ Asju saab kah teisiti teha!
Kui sa tahad pildid ära kustutada, siis kustuta nad ära. Kui Google Photost pildid ära kustutad, siis ei kao nad ära? Vajadusel saad albumisse ka organiseerida. Pole isegi 30k pildi hulgast leidmisega probleeme olnud.
viimati muutis sakinaga 26.10.2016 16:26:28, muudetud 1 kord
Nonii vanast telefonist iCloudi Backup tehtud (näitab mis kl ja kuupäev viimane Backup tehtud) ja uuel telefonil (iP7+) täielik reset koos seadete ja andmete kustutamisega tehtud ning üritades telefoni seadistada iCloudi kaudu ütleb et "THERE'S NO BACKUP AVAILABLE"?
Pean vist taas Tartu mnt Valgest Klaarist läbi käima kuna vana tel tahetakse juba ära osta aga ei saa ju müüa kui andmed pole veel kopeeritud.
palju lihstam ja vähem närvesööv on läbi itunesi teha kaabliga. korduvalt aidanud kolleege nii. backup vanast,uuega kaabel külge ja import from itunes.
PS. ära unusta vanal telefonil find my phone deactiveerida ennem resetti. _________________ Asju saab kah teisiti teha!
Kui sa tahad pildid ära kustutada, siis kustuta nad ära. Kui Google Photost pildid ära kustutad, siis ei kao nad ära? Vajadusel saad albumisse ka organiseerida. Pole isegi 30k pildi hulgast leidmisega probleeme olnud.
Google photoses on nupp, mis kustutab telefonist pildid ära, aga jätab pilve alles.
krt see icloud on ju tõesti mõttetu, ma veel tellisin 50GB paketi mingi 0,99eur/kuus. Mul on küll 64gb telefon, aga mõtlesin et ikka hea kui icloudi ka pildid lähevad varuks, sest telefonist olen osa jama ära kustutanud aga et vajadusel icloud-st ikka näeks. Just praegu kontrollisin, et kustutab sealt ka ära..ja nii ongi
ja kui tahan neid arhiveerida ja telefonist olemasolevad ära kustutada, et paremini orienteeruda ja vaid viimased telefoni jääksid, siis kustutab kõik, mitte ei jää alles icloudi. Eks millaski tekib see arhiveerimise featuur ka ma usun, sis on rohkem jumet teenusel
Üldiselt see ise optimeerimine on bs. Mis mõttes ruumi täis saamisel jätab ta mulle vaid pisipildid alles ja ülejäänud on pilves. Kas selle pisipildi kustutamisega kaob ka pilt pilvest?
Kui ma ikka telost kustutan, siis peaks pilve ikka alles ka jätma, siiani dropboxiga pole probleeme. Pm kodus arvutis kustutamine või siis aeglene pilves kustutamine kustutab ära _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Oot misasja. Ma ostsin ka just selle 50Gb iCloudi teema 0,99$ eest kuus. Ei teadnud, et kustuvad ka sealt, kui telefonist kustutan. Mis selle mõte siis on? Tundus nii, hea, et kõigist seadmeist mõnus ja kiire ligipääs nendele. _________________ Ostan Tartu linnas Garaaźi!
See pole bug vaid feature _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Väga aeglane asi. Originaal soft ei kõlba kuhugi, rclonega arvutist veel midagi liigub ülesse aga viimati 100gb ootasin halliks ennast. (20h ja ei saanud isegi pool valmis)
Aastake tagasi oli normaalsem kiirus. EU kliente piiratakse. Usakad saavad kenasti isegi 1gbit ühenduse kasutatud seal. _________________ Lae pildid -> pilt.io
Igaks juhuks mainin ära google photos kohta sellise tarkuse: ma muidugi ei tea, palju see High quality erineb originaalist.
Storage & cost
Your photos and videos are stored using your Google Account's storage space. You have 15 GB of free storage, but you can buy more.
Don't use quota if they're stored in "High quality."
Do use quota if they're stored in "Original quality."
aga ok vabandan OT pärast _________________ Asju saab kah teisiti teha!
High quality on piisav _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
No iphone kaamera on 8MP ja see hoiab seal ka 8MP piltidena. Ega iphone kaamera nagunii midagi erilist kvaliteeti ei tee, et seda peaks losslessina talletama _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Tere ja ilusat esmaspäeva hommikut kõigile vahvatele ning vähem vahvatele õunategelastele!
Teate mul on küsimus.
Nimelt mul õde pole just doktorikraadi materjal ja tal läks IP6 plus lukku apple IDga mille parool on teadmata kadunud.
Mis variandid nüüd on? Ega loodus tühja kohta ei salli ning juba on talle ostetud uus ja uhkem telo kuid mida põnevat nüüd vana kärakaga peale hakata?
Ainuke variant ongi siis juppideks müüa?
Olen kuulnud, et edasimüüja juures saab ostudokumente näidates telefoni unlockida kuid võite 3x arvata kas ostucheckk on alles või mitte. gg. halp. _________________
Betamax, ei saa ei saa.
Seda kasutajat ei saa kasutada, pole parooli ja recover mail on kuskil tsau bakaa läinud.
Et, ongi siis pekkis jah? Finito _________________
Kas kellelgi kogemusi iPhone aku ja garantiiga. 6s aku õhtul, muidu peab ilusti, aga külmaga paneb tasku. Tean, et antud probleem paljudel, kuid kas on lootust garantiist uus seade saada ? 2-3 nädalat veel aastast garantiid jäänud. _________________ Ostan Tartu linnas Garaaźi!
iPhone 6´el selline jura nüüd uue iOS´iga pihta hakanud, et kui kaamera pilti teha siis viskab ette, et aku tühi, kuigi just oli näiteks 70%. Panna siis korraks juhe sappa viskab uuesti taseme 70% peale.
Apple võta kokku end.
Mul jälle see pull tagasi et kõned on hakanud ära katkema, eriti maanteedel suurel kiirusel.
Garantii ka enam viia ei saa, all vasakul paar täket klaasil. _________________
Renka, keegi rääkis et siis automaatselt garantii ei kehti enam.
Peaks siis täna IMist läbi käima ja uurima.
Reaalne probleem on tekkinud, ja inimesed ütlevad et tihtipeale mul väljas telo, jummala häiriv et ära katkevad kõned.
Operaator on sama, emt nagu ikka. _________________
... ja siis imestatakse et miks inimesed oma "nii kaunile, nii kaunile" iFöönile "kondoomi" ümber panevad. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Kas kellelgi kogemusi iPhone aku ja garantiiga. 6s aku õhtul, muidu peab ilusti, aga külmaga paneb tasku. Tean, et antud probleem paljudel, kuid kas on lootust garantiist uus seade saada ? 2-3 nädalat veel aastast garantiid jäänud.
Kui viga on akus siis läheb vast vahetusse ikka aku, mitte terve telefon.
Kas kellelgi kogemusi iPhone aku ja garantiiga. 6s aku õhtul, muidu peab ilusti, aga külmaga paneb tasku. Tean, et antud probleem paljudel, kuid kas on lootust garantiist uus seade saada ? 2-3 nädalat veel aastast garantiid jäänud.
Käidud kunagi sama murega nii emtis kui ka valges klaaris. Telefon oli iphone 6 ning vastus oli, et osad iphone akud kardavadki jahedamat ilma. Kuigi võid siiski ise ka proovida.
Mul 6S Plus viskab peale pikemat õuesolekut, praeguste välistemperatuuride juures, põuetaskus olles ka madalal akuprotsendiga pildi kotti.
iPhone kardab külma, keskmiselt rohkem kui android - see on selgeks saanud droonimeeste kogemustest kes kasutavad talvistes välioludes drooni otsepildi vaatamiseks telefoni/tabletit.
Tegelikult ma tahaks ka ise sajaga selle iphone ära proovida lõpuks. Androidil pole viga miskit otseselt, aga nii kõriauguni on sellest, et kunagi ei tea kas võtab 1%/h või 5%/h akut jne. Kasutusmuster on päevastpäeva sama, aga kunagi ei saa kindel olla. Mõned päevad väga ok kõik ja siis 5 minutilise kõnega telefon äkki lampi tulikuum ja aku kukub kolinal. Või siis lebab laual öösel ja 8 tunniga 30% akut läinud, järgmine öö samal kapil 3% 8 tunniga. Iphone peale saab selles osas ikka kindel olla?
Oleks ammu vahetuse teinud ma arvan, aga kunagi sain teada, et kui telefonist tahad telerisse striimida miskit, siis peab lisaks veel AppleTV box olema? Praegu mul teleril Raspberry3 sabas Kodiga ja telefonist Youtube äpis valin video juures "Share" ja lahtihüpanud aknas valin Play on mediacenter (Yatse nimeline äpp on Vaarika juhtimiseks ja share valikus Mediacenter ongi tegelikult see sama Yatse). Või on nüüd asi avatumaks läinud ja saaksin Iphonega ka YT video valutult Vaarikasse sheerida?
Mina sharen telefonist otse telekasse youtube videosid. Pole mingeid rasperisid vaja. Telekas peab muidugi nutikas olema
Aga mingi error tekkis. Uninstallisin facebooki aga telefon ja appstore arvavad, et see on veel installitud ja pakuvad vaid "open" valikut. Kuidagi seda ilma telo resetita seda ei lahenda? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Oleks ammu vahetuse teinud ma arvan, aga kunagi sain teada, et kui telefonist tahad telerisse striimida miskit, siis peab lisaks veel AppleTV box olema? Praegu mul teleril Raspberry3 sabas Kodiga ja telefonist Youtube äpis valin video juures "Share" ja lahtihüpanud aknas valin Play on mediacenter (Yatse nimeline äpp on Vaarika juhtimiseks ja share valikus Mediacenter ongi tegelikult see sama Yatse). Või on nüüd asi avatumaks läinud ja saaksin Iphonega ka YT video valutult Vaarikasse sheerida?
ma kasutan oma iföönis iMediaShare nimelist programmi , et vanemate Samsungi nutitelekasse pilti ja videot saata üle wifi. toimetab küll. valin telefonist video source ja koik. Ma muidugi ei tea, kas see rasperryt ka tuvastab aga miks ei peaks.
aga eks neid ole veelgi, ma lihtstalt pole viitsinud teisi uurida. https://itunes.apple.com/ee/app/imediashare-stream-photos/id710578942?mt=8.
ps. kas kodil ei saa airplay funtsiooni aktiveerida? kiire googledus andis sellise vihje. Siis lihstalt valid iphonest , et stiimid kodisse ja olemas. _________________ Asju saab kah teisiti teha!
viimati muutis rocki 02.11.2016 08:43:15, muudetud 1 kord
Aga mingi error tekkis. Uninstallisin facebooki aga telefon ja appstore arvavad, et see on veel installitud ja pakuvad vaid "open" valikut. Kuidagi seda ilma telo resetita seda ei lahenda?
okei, kadus ära peale tarkvarauuendust see glitch _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.