praegune kellaaeg 22.06.2025 14:04:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vipi666
HV Guru

|
26.10.2016 23:21:15
4 aktiivkõlli, mingit HUBi, et saaks 2 ja 2 mängima koos? |
|
|
Vanad S-70 aktiivkõllid, paugutavad nagu loomad.
Mussi laseb välja vana käsn läpakas, praegu klapi august jaotaja, kust kaks emast klapiauku välja, seal vahel minijack to din5, et lasta kumbagisse kõlli.
Nüüd sain 2 kõlli juurde, suur ruum, neljas nurgas kõllid. Kas on mingit hubi ,mis teeb klapiaugust 4 välja, et saaks 2 ja 2 kuulata või vaja võtta ühe minijack jaoturi otsa veel 2 samasugust?
Keeruliselt sõnastatud küsimus, aga loodetavasti asjaga kursisolevad inimesed saavad aru.
Tänan juba ette ja kummardan ka
_________________ * kui ma väike olin panin raudtee peale kive ja vaatasin kuidas rong nendest üle sõidab.
üxkord jäi rong seisma ja rongijuht viskas mind suure mutriga vastu jalga.
*mulle meeldib teistele inimestele anda asju hoida ja siis kõrvalt vaadata ja naerda kuidas keegi seisab asi käes |
|
Kommentaarid: 625 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
8 :: |
6 :: |
456 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
|
tagasi üles |
|
 |
vipi666
HV Guru

|
27.10.2016 17:22:19
|
|
|
Oo, ma tänan olavsu kaasamõtlemast, aga lähvad maale ja vanasse lauta tümpsutama, kus eelarve olematu ja kvaliteet ka nagu ta on.
Ise mõtlesin sellist lahendust, et üks jagur klapipessa ja siis nende otsa veel kaks, ehk kokku kolm siukest lullat:
https://www.oomipood.ee/product/ac_012_3_5mm_stereo_pistik_2_3_5mm_stereo_pesa?q=3%2C5mm&page=3
_________________ * kui ma väike olin panin raudtee peale kive ja vaatasin kuidas rong nendest üle sõidab.
üxkord jäi rong seisma ja rongijuht viskas mind suure mutriga vastu jalga.
*mulle meeldib teistele inimestele anda asju hoida ja siis kõrvalt vaadata ja naerda kuidas keegi seisab asi käes |
|
Kommentaarid: 625 loe/lisa |
   |
8 :: |
6 :: |
456 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
28.10.2016 10:45:46
|
|
|
Teinekord kui midagi - suure hasardiga reklaamid - siis ikka kõigepealt loe ja uuri milleks see sobilik on.
For Mobile Phone Extension Cable Cord
Ehk siis toode millega pole väga paljude läpparite korral mitte kui midagi teha kuna tema pistik on ju hoopis teistsugune kui on tarvis.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
28.10.2016 10:54:15
|
|
|
tahanteada, siiski need ühilduvad ka. vähemalt minu helikaardiga ühilduvad, kuigi helikaardil on vaid TRS augud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
commer
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 894 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
690 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|