Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
22.10.2016 21:12:30
|
|
|
tsitaat: |
jätan selle asja professionaalide hallata
|
või vahendaja või kes telia on
või google parandab ise vea
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
johnbrown
HV vaatleja
|
23.10.2016 00:05:31
|
|
|
indrekp kirjutas: |
SndyBrdge kirjutas: |
maatriks kirjutas: |
Bridge mode ka tuleb? |
osta modem, olgu siis ADSL, VDSL
KMI ja GPON peal saadki modemi. |
Ehk siis ei tule? |
Miks sa peaksid ostma kalli ruuteri kui võid osta odava modemi, eeldades, et tahad silda.
jaank kirjutas: |
Bridge mode ka tuleb? |
osta modem, olgu siis ADSL, VDSL
KMI ja GPON peal saadki modemi. |
Kas tavatarbijale on mingi legaalne VDSL modem olemas? |
Ma ei oska öelda mis on legaalne aga võta millist soovid, ise proovisin, sellega korras, paned suvalise ruuteri WAN pesa kaudu käima ja tuld:
http://yeint.ee/it-multimeedia/konverterid-3/fo-meediakonverterid/10100mbps-ethernet-to-vdsl2-converter-17a-30a-profile
keegi soovib siis mul üks vedeleb. |
kas see konverter töötaks ka ADSLiga? |
Selle jaoks leian sobiva Zyxel ADSL2+ Bridge seadme kui soovid. |
Pane siia midagi, mis adslile sobiks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
smily
HV kasutaja
|
24.10.2016 18:10:48
|
|
|
Kellelgi veel selline anomaalia, et youtube videod alguses mõtlevad mingi 15-20 sec ja siis alles hakavad mängima?
Tekkis kusagil 2-3 nädalat tagasi, alguses kahtlustasin, et arvutis mingi jama browseris aga nüüd selge, et kõigil masinatel võrgus see jama, isegi telefoniga wifis olles.
Inteno DG301 purk, chrome browser. 60/10 pakett
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
24.10.2016 18:18:11
|
|
|
smily, vaata teemas natuke ülespoole.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
24.10.2016 21:52:15
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Google ongi antud juhul teenusepakkuja, muide. |
Ei, ei ole.
Kes on Eestis Telia ühenduse küljes saab Telia "rõõme" nautida sisuliselt kuni Google andmekeskusteni (Telia, mitte küll see maarjamaa käkk, ühendab ka päris mõnda Google andmekeskust ülejäänud maailmaga).
Telial on probleeme ka mujal IPv6ga (nt Rackspace-i andmekeskused, Telia ühendused).
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
25.10.2016 14:32:43
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Super Ekraan, keela ära seadmes ära IPV6 tugi ja proovi uuesti. Google-le tegin mina ticketi viimase kohta. Võid chromet kasutada.
Kui tegu on Inteno seadmega võid võtta Networks-Interfaces-LAN ja ipv6 osal panna disabled, vaikimisi seal /56.
Tegu on dualstackiga, vaikimisi prioriteet on v6, hiljem toimib fallback v4 peale, sellest ka viivitus. |
Kas seda saab selle uuema Inteno'ga (dg200?) ka teha? Otsisin, aga ei leidnud nagu seda kohta.
Mul Chromecastil kohutav viivitus kui Netflixi vaadata, samas kõik teised äpid toimivad viivituseta. Ma muidugi ei tea kas viga saab selles üldse olla, aga kõike muud olen juba proovinud. Kusjuures kõigis teistes seadmetes toimib Netflix ilma probleemideta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
25.10.2016 19:01:45
|
|
|
JazZ, Netflix probleemide korral ei ole mõtet viimast teha.
Mis parameetrid Chromecastile antakse. Kas tunneli ( VPN vms. ) kaudu või vaatad Eesti Netflixi?
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
25.10.2016 20:45:54
|
|
|
JazZ, Netflix probleemide korral ei ole mõtet viimast teha.
Mis parameetrid Chromecastile antakse. Kas tunneli ( VPN vms. ) kaudu või vaatad Eesti Netflixi? |
No selle Chromecast'i dns käib ju läbi Google'i ja krt teab mis veel seal Google'ist sõltub, ma sellest oletasin et ehk on seotud probleem.
Vaatan Eesti Netflix'i. Varem vaatasin USA oma ja see kusjuures toimis probleemideta (Google dns oli ruuteris suunatud).
Eriti naljakas on veel see, et ipadist mängima pannes hakkab kohe mängima. Ükskõik millisest android seadmest (Nexus 5, 6P, 7 ja Galaxy Note 8.0) pannes läheb ~minut enne kui mängima hakkab, kui üldse hakkab. Telerites, tahvlites ja Nvidia Shield TV's toimib Netflix'i äpp igati kiiresti.
Aga üldiselt see pole väga oluline probleem, seega pole vist mõtet Sul sellega oma pead vaevata. Kui Sa arvad et see pole eelpool mainitud probleemiga seotud, siis las ta olla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
27.10.2016 18:03:56
|
|
|
Kui inteno sillana töötab siis tv tuleb ainult port nr. 4?
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
27.10.2016 18:15:32
|
|
|
Kõik pordid töötavad. IGMP Proxy juu. Kas tegu ärikliendi /29 omava lahendusega?
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
27.10.2016 18:18:22
|
|
|
Tutvusin elioni saadetud kirjandusega ja jäi üks rida silma, sellepärast küsisin.
config netmode 'bridged'
option desc 'Bridged IPTV'
option conf 'config_bridged'
option exp 'LAN4 port is bridged with IPTV VLAN' |
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
27.10.2016 18:20:20
|
|
|
Ahsoo, siis nii on jah, et port number 4 on sillatud. Uuemates konfides on igmp proxy juba.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
27.10.2016 18:23:33
|
|
|
Telia poolt võiks värvilised kleepsud ka ruuteril peal olla nagu kunagi
Digiboksi minem juhe pane kollasesse porti
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
27.10.2016 18:25:02
|
|
|
Pole maha mõte tegelikult. Tegelikult võiks juhtmete külge kleepsud teha, et standardkomplekti lisada või tehnikutele jagada, et kapis ära kleeperdada. Ma tegin kunagi ettepaneku, kuid pidi suur kulu olema. Arvasin, et tavakasutaja kõne klienditukke läheb oluliselt kallimaks.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
27.10.2016 19:02:32
|
|
|
Pole maha mõte tegelikult. Tegelikult võiks juhtmete külge kleepsud teha, et standardkomplekti lisada või tehnikutele jagada, et kapis ära kleeperdada. Ma tegin kunagi ettepaneku, kuid pidi suur kulu olema. Arvasin, et tavakasutaja kõne klienditukke läheb oluliselt kallimaks. |
Midagi sellist on juhendina nii veebis kui ruuteri karbis.
Ettepanekuid võib ju teha, näiteks tegin ettepaneku, et ruuteri WAN pesad võiks lillad olla koos wan ja dsl lilla juhtmega, lan kaablid võiks kollased olla, ka digiboksi karbis. Need ei pea alati kahemeetrised olema, võiks olla ka 50m, et kui seadmed on kõrvuti tv juures, siis pesast seadmesse ja ruuterist digiboksi saaks lühikeste värviliste patchidega ära ühendada. Nii ei eksi digiboks näiteks DSL teenuse korral kogemata ruuteri punasesse WAN porti jms.
Ise küll ei arva, et oleks vajalik ühekordse ühendamise jaoks keldrisse mingi täpikleebiste kleepija palgata. Osa teenuseid on tehniku paigaldusega niikuinii, osa klientidel lihtsalt vana seadme uuega asendamine, samad pesad ning osa võtavad esindusest seadme, jaavad juhised kätte ja vajadusel loevad juhendi üle.
Nagu öeldud, ettepanekuid on hea ja lihtne teha, ära tegemine on otsustamise ja tegemise koht.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
28.10.2016 03:30:42
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
tsitaat: |
vaikimisi seal /56.
|
mul on /57 |
pane valik Disabled, kliki nuppu Save and Apply. Ära unusta kopsikut restartida. |
tänud, tegi korda.
hakkas juba see youtube viivitus veits ära tüütama
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timoha
HV kasutaja

|
28.10.2016 07:43:33
|
|
|
samuti viimane nädal olid kodus probleemid (viivitus ja vahest telefonis ei läinud üldsegi käima) youtubega nii kaabli otsast kui ka WiFi kaudu. Pailaps, tegin nii nagu kirjutasid ja nüüd kõik toimib laitmatult! Tänud abi eest. Ei tea kas see ipv6 välja lülitamine muud midagi mõjutab?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
28.10.2016 07:51:51
|
|
|
Timoha, hiljem kui vastavad probleemid väljaspool lahenenud võiks ipv6 uuesti tööle panna, annan teada kui case closed.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timoha
HV kasutaja

|
28.10.2016 07:56:52
|
|
|
indrekp, jääb siis ootama! Tänud veelkord abi eest.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
28.10.2016 09:06:56
|
|
|
Pole maha mõte tegelikult. Tegelikult võiks juhtmete külge kleepsud teha, et standardkomplekti lisada või tehnikutele jagada, et kapis ära kleeperdada. |
Kusjuures ma hiljuti alles tegingi nii, et märgistasin pesad ja juhtmed ära kogu kolal, mis olemas on. Liiga palju erinevaid asju ja lõpuks hakkad ise ka mõtlema, et mille oma see adapter nüüd oligi
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
28.10.2016 09:16:05
|
|
|
jägaja, sama siin, endal on kodus hunnik igasuguseid adaptereid, mis on eri seadmete omad, sama pingega aga erineva amperaaziga.
Näevad välja kusjuures kõik ühte moodi.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
PiiksPiiks
HV vaatleja
|
28.10.2016 10:59:40
|
|
|
Super Ekraan, keela ära seadmes ära IPV6 tugi ja proovi uuesti. Google-le tegin mina ticketi viimase kohta. Võid chromet kasutada.
Kui tegu on Inteno seadmega võid võtta Networks-Interfaces-LAN ja ipv6 osal panna disabled, vaikimisi seal /56.
Tegu on dualstackiga, vaikimisi prioriteet on v6, hiljem toimib fallback v4 peale, sellest ka viivitus. |
Kas ma olen loll või pime, aga dg200 puhul ei leia seda settingut. Jube tüütuks hakkab see juba saama, telefoni (5X) peal ei mängi midagi wifiga.
+WTF HV confirmation emailis password plaintextis
EDIT: ka Postimees mainib seda jama http://tehnika.postimees.ee/3889417/telia-kliendid-ei-saa-kasutada-maailma-populaarseimat-videoportaali
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
28.10.2016 11:35:05
|
|
|
Pole maha mõte tegelikult. Tegelikult võiks juhtmete külge kleepsud teha, et standardkomplekti lisada või tehnikutele jagada, et kapis ära kleeperdada. Ma tegin kunagi ettepaneku, kuid pidi suur kulu olema. Arvasin, et tavakasutaja kõne klienditukke läheb oluliselt kallimaks. |
Ma tegin kogu oma lõputöö sel teemal Elioni näitel ja järeldus ettepanekuga parandada tehnilisi termineid sisaldavat suhtlusprotsessi ettevõtte klienditoega oli just ülevalolev tsitaat - kleepsud kõiksugu juhenditega otse seadmete peale oleks hea variant Juhendid karbis on muidugi olemas, aga kiirel momendil kui oled klienditoe telefoni liinil siis ei ole aega sul neid karpe otsida või sahtleid tuulata, et paberit leida.
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
28.10.2016 14:45:54
|
|
|
Midagi sellist on juhendina nii veebis kui ruuteri karbis.
Ettepanekuid võib ju teha, näiteks tegin ettepaneku, et ruuteri WAN pesad võiks lillad olla koos wan ja dsl lilla juhtmega, lan kaablid võiks kollased olla, ka digiboksi karbis. Need ei pea alati kahemeetrised olema, võiks olla ka 50m, et kui seadmed on kõrvuti tv juures, siis pesast seadmesse ja ruuterist digiboksi saaks lühikeste värviliste patchidega ära ühendada. Nii ei eksi digiboks näiteks DSL teenuse korral kogemata ruuteri punasesse WAN porti jms.
Ise küll ei arva, et oleks vajalik ühekordse ühendamise jaoks keldrisse mingi täpikleebiste kleepija palgata. Osa teenuseid on tehniku paigaldusega niikuinii, osa klientidel lihtsalt vana seadme uuega asendamine, samad pesad ning osa võtavad esindusest seadme, jaavad juhised kätte ja vajadusel loevad juhendi üle.
Nagu öeldud, ettepanekuid on hea ja lihtne teha, ära tegemine on otsustamise ja tegemise koht. |
ma teipisin-kleepsutasin mõned aastad tagasi vanematekodu ruuteri ja digiboksid üle. Äikese korral teavad välja kakkuda aga juhtmete tagasiühendamisel tulid alati paanikakõned "mis ja kuhu käib", "ei tööta, ei tea, ei saa aru".. ning xx katset enne kui kõik tööle hakkas (2 telekat). Spikker aitas.
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|