praegune kellaaeg 25.06.2025 14:41:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Olaf

|
21.04.2004 03:26:20
Kas on mingi uus massiliselt leviv viirus levima hakanud? |
|
|
Kas mingi massiliselt leviv maili viirus on tulnud ja levima hakanud? Ühesõnaga eilse päevaga sain ma 129 viirusega nakatunud kirja oma e-postkasti. Täna siis vaatasin, et just viiruste asi rahunenud, kuid nüüd õhtul jälle 43 viirust. Norton ainult lõugas, kuna vaatan maile outlook expressiga, suht närvi ajavad juba need viirused ja asjad, tahaks nagu normaalsed kirju ka lugeda, aga suht rakse on navigeerida nende vahel ja kui veel norton ka samal ajal koguaeg ette hüppab ja teatab, et viirus leitud.
Siis veel on tulnud terve hunnik sellised maili, mille sisu on sellises imelikus kodeeritud kirjas:
tsitaat: |
Mail Delivery System - This mail contains binary characters
------------- failed message -------------
HM.iöVxFm|M#+77b+(Cm)fBB4Eö)WC(sv)ü.%>vA!Lc
rtaCl_GbGSWqv~zyyg.MP(A*(#PK(1C'u''aEI3l:!
n8o#93a!!8jAL2z+V4Vfg$Uji'.~F%oj'k8JNUvHozH3EgN
öq;n.#ät.R1dw-bbr(M*2T-9&cF8BpC5:0kl0
Note: Received message has been sent as a binary file.
|
Soovitati filtreid, ei leia ühtegi sobivat filtrit ja pakun, et ideaalset polegi olemas. Kuna mõned sellised mailid tulevad tuttavatelt, siis ei saa ma ka maili aadresse ära blokeerida. Mida teha?
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
21.04.2004 07:51:32
|
|
|
Asi on BASE64 kodeeringus (ehk siis UUENCODE'i edasiarendus). Need messid on ju kõik samasugused, ka siis tõeste ei saa näiteks mingit kümmekonda esimest märki filtrsse panna?
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siil udus
HV veteran

|
26.04.2004 22:00:19
|
|
|
mul ka need mailid
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
reso
HV vaatleja

|
30.04.2004 12:54:20
|
|
|
outlook käivad käsikäes, nii on mulle räägitud, et mingi jama selle outlookiga. ise ei kasuta.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|