|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
Pailaps
HV Guru
|
21.10.2016 11:09:22
|
|
|
maatriks, kui õigesti meenutad, siis oli salvestatav digiboks Amino 530 täiesti olemas. Viimasega oli muidugi omaette ooper probleeme.
USA vs Eesti ei mängi välja kahjuks. Turu suurus teine, lisaks investeeringute maht.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
21.10.2016 11:13:34
|
|
|
DVR salvestamine pole keelatud aga pole tänapäeva tehnoloogia juures enam üldse mugav lahendus, isegi kliendi vaates, rääkimata teenusepakkuja vaatest.
Ameerikas on samuti pilvelahendused olemas, DVR on nö vanakooli lahendus.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
21.10.2016 11:15:11
|
|
|
| Pailaps kirjutas: |
| maatriks, kui õigesti meenutad, siis oli salvestatav digiboks Amino 530 täiesti olemas. Viimasega oli muidugi omaette ooper probleeme. |
Seda ma räägingi, et pigem jääb asi tahtmise, mitte võimaluse taha. See on arusaadav - eraldi vaja arendada ja kasutajale selgitada jms. Aga sel juhul ei ole viisakas lükata vastutus sisutootjate kaela.
|
|
| Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
1 :: |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
21.10.2016 12:04:55
|
|
|
| maatriks kirjutas: |
Ma vaatan peaasjalikult kanaleid, mida kordustv-s ei ole. Võiks teha nupu "salvesta kõiki saateid forever and ever sellel kanalil"  |
Just. Ma ise ka kordusTV teenust ei kasuta.
Uue teenuse peal on juba kõik saated salvestatud 2 nädalaks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
21.10.2016 12:57:40
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
Oma pilve saabi vabakanalitelt tõmmata kuidas jaksab. Paraku ei ole Telial siin midagi võimaldada kui kanalitootja ei võimalda oma pilve midagi tõmmata. Piraatluse tõkestamiseks on need tobedad piirangud loodud.
|
Ja on kedagi need piirangud takistanud. Vastan ise - EI. Nagu HDCP on, minnakse lõdvalt mööda sellest ja salvestatakse ikkagi
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
21.10.2016 14:57:41
|
|
|
salatoimik, pikka pidu ei ole. Kui Telia 4k peale läheb ja HDCP 2.2 kasutusele võtab, siis seda ei salvesta enam niisama maha. Mujal maailmas probleem juba vaikselt tekkimas.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
21.10.2016 15:02:13
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
Oma pilve saabi vabakanalitelt tõmmata kuidas jaksab. Paraku ei ole Telial siin midagi võimaldada kui kanalitootja ei võimalda oma pilve midagi tõmmata. Piraatluse tõkestamiseks on need tobedad piirangud loodud.
|
Ja on kedagi need piirangud takistanud. Vastan ise - EI. Nagu HDCP on, minnakse lõdvalt mööda sellest ja salvestatakse ikkagi  |
Täpselt nii, igasugu piirangud tekitavad ainult kahju ausale maksvale kliendile. Pealegi keegi ei kasuta Eesti SD kanaleid selleks et salvestada filme ja neid kuskile torrenti lehele üles panna. Selleks kasutatakse ikka USA HD kanaleid.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.10.2016 15:06:17
|
|
|
| tsitaat: |
pikka pidu ei ole. Kui Telia 4k peale läheb ja HDCP 2.2 kasutusele võtab
|
mingi 5-6 aastat vast ikka lillepidu kestab
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
21.10.2016 16:55:07
|
|
|
| maatriks kirjutas: |
| salatoimik, pikka pidu ei ole. Kui Telia 4k peale läheb ja HDCP 2.2 kasutusele võtab, siis seda ei salvesta enam niisama maha. Mujal maailmas probleem juba vaikselt tekkimas. |
Ja arvad et jääbki sedasi, et ei saa salvestada. Väheusutav. Muidugi ma ei tea, see Telia 4K minek toimub vist siis kui ETV hakkab seda pilti edastama. Ehk siis järgmised 20 aastat peaks ok olema. Selleks ajaks on juba ammu lahendus leitud möödaminekuks
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
21.10.2016 17:19:59
|
|
|
indrekp, ma ei tea mis äärmisest juhust sa siin räägid. Mu seitse aastat vana PVR (DVR) salvestab ka kahelt kanalilt korraga ja samal ajal ei pea vaatama neist kumbagi, vaid võib vaadata kolmandat. Lihtsalt need kolm kanalit peavad mingil viisil kahe tuuneri peale "ära mahtuma". St et kui mõlemad salvestatavad kanalid on ühe ja sama MUX-i pealt, siis kolmanda vaatamisel piiranguid pole, aga kui kumbki salvestatav on eraldi MUX-i pealt, siis kolmas vaadatav peab olema kas ühe või teise salvestatava kanaliga sama MUX-i peal. Ja põhimõtteliselt ei piira peale riistvara ja tarkvara võimekuse mitte miski salvestada korraga rohkem kui kaht kanalit, kui salvestatavad kanalid tulevad kokku kahe MUX-i pealt. Põhimõtteliselt saaks kahe tuuneri olemasolul salvestada kahelt MUX-ilt tulevaid kõiki kanaleid samaaegselt. Ja sellised masinad on ka olemas.
Kusjuures on mu PVR-i salvestised kopeeritavad ka arvutisse (läbi USB) ja nii vaadatavad kui re-kodeeritavad PVR-i veidi eksootilisest failiformaadist mõnda levinumasse.
IPTV puhul poleks ka tuunerite arv piirajaks, ainult toru jämedus. Kui individuaalsetest salvestitest rääkida.
Ja kui võtta (vist) 7 aastat tagasi samalaadse jutu teemaks olnud sellise seadme ostu hind vs Telia salvestusteenuse kuutasu, siis praeguseks hetkeks olen mina juba tunduvalt vähem maksnud selle piirangutest peaagu vaba seadme eest, kui Telia kliendid sama aja jooksul esialgu väga piiratud ja siiani nii ajaliselt piiratud kui ka problemaatilise salvestusteenuse eest.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
21.10.2016 18:05:29
|
|
|
Dogbert, Siis on sinu puhul probleem lahenenud ja sa ei vaja Telia salvestusteenust. Kui sulle piisab sellest ühe MUXi pealt salvestavast kahest kanalist, siis on ok. Mulle ei piisaks, kuigi võiksin kokku klopsida ka DVB-T, DVB-T2 ja DVB-S ja 2 masina ning IPTV vabad striiimid samuti sinna kasti lasta kuid ma ei näe vaeval mõtet kui on olemas lihtsamad valmislahendused.
Pealegi, toru jämedus on üks oluline näide asja juures ja see pole ainult ADSL probleem. Salvestavad boksid peaksid kõik vajalikud striimid kohale vedama reaalajas, et klient saaks neid hiljem kohapeal vaadata. Pilvelahendus on võrgule märksa kergema koormusega kuigi jah, Telia pidi ise nendesse kõvaketastesse investeerima, mitte klient salvestavat seadet ostma. See ongi see tasu mida klient tasapisi korvab.
Maksmine on üks asi, kulu on teine asi. Misiganes seade läheb maksma mingi raha mis ajas vananeb ja tuleb ükskord ikka uuendada. Teenusena maksad samamoodi jupikaupa ning kokkuvõttes on summa sama.
Aga see pole lõppudelõpuks õige teema, huvilised leiavad kindlasti konkureerivast foorumist õiged jutud iseehitajale üles.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
santiim
HV kasutaja
|
21.10.2016 19:17:34
|
|
|
Mina isiklikult tunnen hoopis puudust sellisest võimalusest, et kui ma vaatan live-is mingit saadet ning samal ajal peaks mulle näiteks ämm helistama, siis oleks mul võimalus saate vaatamine kohe stoppata / pause, ja peale kõne lõpetamist edasi vaadata.
Kuidas on täna? Vaatan saadet, ämm helistab, kõne lõppedes on ka saade juba poolenisti läbi. Ei taha nagu enam edasi ka vaadata kui pool saatest juba vaatamata.
Lõpetada kõne kohe? Viisakusest kuulan lõpuni.
Mitte kõnet vastu võtta? Kuna ämm on juba üsna eakas, siis ei tea kunagi, mil tal midagi on juhtunud või ta peaks abi vajama.
Mida teha? Täna polegi teist võimalust kui otsida kavast see saade ülesse, käivitada järelvaatamine, kerida selle kohani, kus vaatamine katkes ning edasi vaadata.
Pikk jutt, s... jutt.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
21.10.2016 19:23:51
|
|
|
Dogbert, Siis on sinu puhul probleem lahenenud ja sa ei vaja Telia salvestusteenust. Kui sulle piisab sellest ühe MUXi pealt salvestavast kahest kanalist, siis on ok. Mulle ei piisaks, kuigi võiksin kokku klopsida ka DVB-T, DVB-T2 ja DVB-S ja 2 masina ning IPTV vabad striiimid samuti sinna kasti lasta kuid ma ei näe vaeval mõtet kui on olemas lihtsamad valmislahendused.
|
Tekib küsimus, et kuna krt sa seda kõike vahid? Või salvestadki vaid seepärast, et võimalus olemas?
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
21.10.2016 19:32:09
|
|
|
santiim, asja nimi on timeshift. on laual teemaks olnud, mille taga seisab ei tea, aga õige aeg oli küsida sest tv teenuste kvaliteedi parendused on tegemisel.
salatoimik, salvestusteenuse mõte ei olegi mitte midagi ise salvestada vaid kui juhtub, et tekib väga igav hetk ja vaba aeg kus külmal ajal õues enam vajalikke tegevusi teha ei saa, siis võtan selle viimase kahe nädala kava ette ja leian midagi huvitavat vaatamist. (paraku DVRiga peaksin ette teadma mida ma kahe vms. nädala pärast vaadata tahaksin ja selle eelnevalt salvestamiseks märkima.)
See lause peaks juba kõrvust läbi käinud olema, vaata mida tahad, millal tahad. (ja kui sellest väheks jääb siis internet on piiritu)
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.10.2016 19:57:44
|
|
|
õige aeg oli küsida sest tv teenuste kvaliteedi parendused on tegemisel.
|
Ainuke teenus selles valdkonnas on parem pilt või on veel veid?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
21.10.2016 20:10:00
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
õige aeg oli küsida sest tv teenuste kvaliteedi parendused on tegemisel.
|
Ainuke teenus selles valdkonnas on parem pilt või on veel veid? |
Ma ei ole mingi arendaja chatis kes viitsiks nii detailidesse laskuda, toon näite, 5.1 heli oli üks neist asjadest, erinevaid detaile on palju. Pilt ehk video ei puuduta otseselt teenuse kasutuskogemust menüüdes jms tehnilist poolt.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
21.10.2016 22:35:03
|
|
|
Ma enda meelest kirjutasin, et kahe MUX-i pealt saab salvestada samaaegselt. Ainult et boxiga ei saa sel juhul vaadata kolmandat kanalit kolmanda muxi pealt, peab piirduma nende kahega, mille pealt salvestamine toimub. Muidugi miski ei piira telekaga sel ajal kolmanda muxi pealt mõnd saadet vaadata või ka salvestada. Ja nii boxil kui telekal on loomulikult timeshift.
Mul tõesti pole seni ette tulnud olukorda, kus oleks korraga vaja kolme kanalit salvestada ja siis veel neljandat vaadata.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
21.10.2016 22:42:42
|
|
|
Dogbert, ma omaarust kirjutasin ka, et pole Telia teema MUXidelt salvestamine
Kunagi juba kirjutasin, et Netflx ei toimiks videokassettidel laenutusena, samuti on tv striimide salvestamise kogemus ajas muutunud, kui sa seda salvestatud striimi paari nädala jooksul ei tarbi, siis polegi vaja tarbida. Kui tahad mdagi ajaloost teada, otsi ja vaata netist.
Paraku olen siin Telia otsusega nõus. Vajadusel leian alternatiivseid vaatamisvõimalusi.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
21.10.2016 22:50:22
|
|
|
no see otsi netist ning vaata ja kuula on suht loll soovitus. Asjadel on harjumus netist ära kaduda lampi.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
21.10.2016 23:15:52
|
|
|
Dogbert, ma omaarust kirjutasin ka, et pole Telia teema MUXidelt salvestamine
Kunagi juba kirjutasin, et Netflx ei toimiks videokassettidel laenutusena, samuti on tv striimide salvestamise kogemus ajas muutunud, kui sa seda salvestatud striimi paari nädala jooksul ei tarbi, siis polegi vaja tarbida. Kui tahad mdagi ajaloost teada, otsi ja vaata netist.
Paraku olen siin Telia otsusega nõus. Vajadusel leian alternatiivseid vaatamisvõimalusi. |
Sa ise võtsid selle ju teemaks ja väitsid, et korraga üle ühe kanali salvestada ei saa või kui saabki kaht, siis ei saa samal ajal kolmandat vaadata. Ja et ei saa teises seadmes neid salvestisi vaadata:
| Ka need failid mida teler kettale õhudigist salvestab on vaid samalt kettalt samas teleris vaadatavad, samuti DVB erinevad salvestavad seadmed näitavad sisu vaid samas seadmes. Nagu ka öeldud seal saab salvestada vaid 1-2 kanalit ja saadet korraga, samal ajal ühte neist vaadates. |
Mina vaid korrigeerisin su ekslikke väiteid ja poleks sõnagi kirjutanud, kui sa personaalseid salvesteid nii nigelana poleks kirjeldanud. Kusjuures minu PVR oli juba 7 aastat tagasi võrdlemisi low-end seade, mis maksis sama palju kui mõni aasta enne seda veel müügil olnud VHS makid.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
22.10.2016 02:54:59
|
|
|
Kui Telia suudab salvestada 2 nädala jagu saateid, siis arvatavasti kuu aja salvestus (kasvõi kolm nädalat) ka suur probleem enam ei oleks.
Aga oleks sellel teenusel hoopis rohkem jumet. Ise olen küll pidevalt saateid maha maganud või ei ole lihtsalt aega olnud.
Ja just paar päeva hiljaks jääda on tavaline Kava veel ekraanil näed aga nooled juba eest kadunud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.10.2016 08:31:43
|
|
|
| seeru kirjutas: |
Kui Telia suudab salvestada 2 nädala jagu saateid, siis arvatavasti kuu aja salvestus (kasvõi kolm nädalat) ka suur probleem enam ei oleks.
Aga oleks sellel teenusel hoopis rohkem jumet. Ise olen küll pidevalt saateid maha maganud või ei ole lihtsalt aega olnud.
Ja just paar päeva hiljaks jääda on tavaline Kava veel ekraanil näed aga nooled juba eest kadunud. |
See on põhjatu probleem. Võin ka kuu aega reisil/välisriigis tööl olla ja viimasel päeval ei jõua esimesi saateid ära vaadata.
Minu puhul, nagu ka eelnevad kirjutajad mainisid, ei olegi vaja kõike vaadata, kuna selleks pole lihtsalt aega. Vaja on teha, küll tööd, puhata, ehitada jms.
Ühesõnaga, ei lange depressiooni kui mõni osa mõnest saatest vahele jääb. Kahe nädala jooksul on kindlasti midagi huvitavat telerist olnud, mida saab selle vähese aja sisustamiseks ära vaadata.
Ei saa ju välistada, et Telia mõnda otsust vastu ei võta, teenuse arendusse pisut kulutada, rajada resursse ja pikendada salvestusaegu, tore on kui on, aga ise ei muretse.
Ainus mida ootaks ja olen varem maininud, tegelikult võiks eesti seriaalidest olla ka eraldi teenus kuid on selge, et nende seriaalide õigused kuuluvad tootjatele kanalitele ning nemad müüvad neid heameelega ise oma play punktides ja veebis ning äppides.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
22.10.2016 10:58:01
|
|
|
Aga see ongi nii. 14 päeva on tunduvalt parem kui 7 või 3 päeva. Ja kuu aega on tunduvalt parem kui 2 nädalat. Kiiresti arenevas digimaailmas poleks see eriline ulme.
Neid väheseid saateid, mida vaadata, leiaks kuu aja seest kindlasti rohkem ja tunduvalt väheneks võimalus mingit sobivat asja vaatamata jääda. (vähemalt esialgu )
Kui siin mingitest arengutest juba juttu oli.
Ega ainult see menüü kandilise nurga veel kandilisemaks lihvimine mingi eriline areng ei ole.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
M@x
HV veteran

|
22.10.2016 13:05:01
|
|
|
| Mul on üle Thomson tg784 ruuter ning Motorola vip1003. Kas ma saan nendega kasutada teenust, kui tellin interneti + TV või pean ilmtingimata uued seadmed Teliast võtma? Telia kodulehel on kirjas et vajalik on Arrise boks ning Inteno ruuter.
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
22.10.2016 13:05:57
|
|
|
Saab-saab, mitte küll VDSL peal.
viimati muutis A.S. 22.10.2016 13:06:40, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
22.10.2016 13:06:32
|
|
|
| M@x, saab. Tg784 peab viimane soft peal olema.
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
22.10.2016 13:08:55
|
|
|
| Viimast softi tahtis vist vaid Arris? See igatahes laadis ruuterile uue tarkuse peale.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M@x
HV veteran

|
22.10.2016 13:12:06
|
|
|
| Ma juba korraks ehmusin et peangi 200 eurose väljamineku kohe neile tegema (ruuter+digiboks). Minu aadressile on võimalik tellida 10/2M , 20/5M ja 40/10M netti ehk et valguskaabel minuni ei ulatu. Seega saan seda kasutada tg784 ruuteri peal või on see juba VDSL teema ja vaja Intenot?
|
|
   |
127 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
22.10.2016 13:24:37
|
|
|
| See peaks juba VDSL olema (või olid need 4G kiirused, mitte ei mäleta), seega võid ruuteriga lutsu visata.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
22.10.2016 13:27:10
|
|
|
Valguskaablit mainides, siis mul tegelikult üks küsimus.
Hetkel käsil remont ja elektrik vahetab juhtmeid välja. Seina pealt jookseb see valguskaabel, mida ei tohi murda jne.
Küsin seda, et kas selle võib hästi hellalt kõrisse lükata ja seina sisse ära peita? Või on see nagu keelatud tegevus?
_________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂ |
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M@x
HV veteran

|
22.10.2016 13:31:58
|
|
|
| A.S. kirjutas: |
| See peaks juba VDSL olema (või olid need 4G kiirused, mitte ei mäleta), seega võid ruuteriga lutsu visata. |
4G ei ole. Tänud info eest, lähen viskan ruuteriga lutsu. Õnneks digiboksiga on korras.
|
|
   |
127 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
22.10.2016 13:36:02
|
|
|
| M@x, kui odavamalt tahad siis foorumis liiguvad tg789 umbes 20-25€ eest ja intenod 30-50€
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
22.10.2016 13:37:15
|
|
|
Mirc, võid küll kõrisse lükata ja seina peita. Oluline, et järske paindeid ei tekiks sisse.
Kõrist saab alati ka välja tõmmata ja vajadusel uue lükata, kui keegi kruvi sisse keerab.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M@x
HV veteran

|
22.10.2016 13:41:53
|
|
|
| KillFrenzy kirjutas: |
| M@x, kui odavamalt tahad siis foorumis liiguvad tg789 umbes 20-25€ eest ja intenod 30-50€ |
Mõtlesin ka selle peale, aga kusagilt ei jää hetkel silma et keegi müüks.
|
|
   |
127 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
22.10.2016 13:56:37
|
|
|
Võta ruuter Inteno DG200A renti natukeseks ajaks 2.99€/kuu. Hiljem viid poodi tagasi, kui kuskilt kasutatud seadme leiad.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SndyBrdge
HV vaatleja

|
22.10.2016 14:09:04
|
|
|
| M@x kirjutas: |
| Ma juba korraks ehmusin et peangi 200 eurose väljamineku kohe neile tegema (ruuter+digiboks). Minu aadressile on võimalik tellida 10/2M , 20/5M ja 40/10M netti ehk et valguskaabel minuni ei ulatu. Seega saan seda kasutada tg784 ruuteri peal või on see juba VDSL teema ja vaja Intenot? |
TG784 annaks sulle 10/2 välja. Kiiremate jaoks vaja Intenot või TG789vn'i.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
22.10.2016 14:12:02
|
|
|
| SndyBrdge kirjutas: |
| TG784 annaks sulle 10/2 välja. |
Tegelikult 12/1 (16/1) annaks välja. Aga kuna ADSL võimalus puudub, siis ei anna.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SndyBrdge
HV vaatleja

|
22.10.2016 14:14:32
|
|
|
| TG784 annaks sulle 10/2 välja. |
Tegelikult 12/1 (16/1) annaks välja. Aga kuna ADSL võimalus puudub, siis ei anna.
|
Telia ütleb et download on 10 aga laseb läbi 12 kui ADSL seade on taga?
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
22.10.2016 14:20:52
|
|
|
| Aga M@x-l pole ju ADSL-i, VDSL on. Aga umbes 10 tuleks reaalselt läbi jah, pakettide päised jms. jura ju kasutajat ei huvita.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SndyBrdge
HV vaatleja

|
22.10.2016 14:21:30
|
|
|
| Aga M@x-l pole ju ADSL-i, VDSL on. |
TG784 toetab G.992.5 (24/3) standardit, nii et arvasin kui Telia annab 10/2 siis sellised kiirused tulevadki. Ma ei saanud aru kust see 12/1 tuli.
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
22.10.2016 14:22:44
|
|
|
TG 784 = paketipõhised kiirused 5/1 ja 12/1.
TG 789vn ja Inteno DG301 = 10/2 ja 20/5 ning 40/10.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SndyBrdge
HV vaatleja

|
22.10.2016 14:23:54
|
|
|
TG 784 = paketipõhised kiirused 5/1 ja 12/1.
TG 789vn ja Inteno DG301 = 10/2 ja 20/5 ning 40/10. |
ahsoo.
mul endal lihtsalt puudub kogemus DSL'iga
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
22.10.2016 14:24:47
|
|
|
| TG784 toetab G.992.5 (24/3) standardit... |
Vahet pole, palju ruuter reaalselt toetab, Telia seal rohkem läbi ei lase. Pole lihtsalt huvitatud. Tahad enamat, koli elama kohta, kus on kas VDSL või optikavõrk.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M@x
HV veteran

|
22.10.2016 14:33:19
|
|
|
| Ruuteri rentimise kohta, jutud käivad neil Telia e-poes Inteno ruuterli all et selle aasta sees on tulemas AC toega ruuter. Seega, võtan praegu rendile Inteno ja siis pärast kui tuleb AC-ga välja, viin vana ära ja võtan rendile uue? Nii toimiks?
|
|
   |
127 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
22.10.2016 14:42:27
|
|
|
M@x, pane ostukuulutus. Ma paar tükki olen loetud tundidega saanud isegi.
Oluline on et dsl port töötaks. Kui müüja ostis ise kasutatuna ja tarvitab seda lan kaabli otsas ei pruugi teadagi, et dsl osa on äikest saanud vms.
Saab rendi poole pealt uue ka võtta. Aga siis hakkab 3 aastat algusest tiksuma, enne kui seadme omale saad
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
22.10.2016 14:42:35
|
|
|
Jah M@x, seda ma mõtlesingi. Saad teenuse tööle , seejärel ostad osta.ee või foorumi kaudu endale inteno ja paned järgi. Muidugi on oht, et asi tööle ei hakka, kuna DSL port tuksis.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
22.10.2016 15:28:57
|
|
|
Mul on juba ühe teatud auguni sellest subtiitrite jamast
Suvel sai teh. toega pikalt suheldud sel teemal: uuriti ja jälgiti, kasu mitte midagi, tõlked korduvad endiselt.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
22.10.2016 16:04:26
|
|
|
Mitte iga kord ma eeldan. Arvatavasti on viimase korrastamine nõks keerulisem. Ma sain armjani jutust aru, et viimane pidi paranema ootusena novembri alul loe tema posti.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
22.10.2016 16:58:10
|
|
|
armajani jutt puudutas LG äpis esinevat ETV-de ja FilmZonede subtiitrite puudumise viga.
| Mitte iga kord ma eeldan. Arvatavasti on viimase korrastamine nõks keerulisem. Ma sain armjani jutust aru, et viimane pidi paranema ootusena novembri alul loe tema posti. |
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Brigadir
HV vaatleja

|
22.10.2016 21:25:29
|
|
|
Sul siis pole Telia ruuter? Arvutis (VLC-s) vabakanalid nähtavad?
udp://@239.3.1.1:1234
udp://@239.3.1.106:1234
Aga Amino töötab küll jah, pole vahet, vana või uus nuti. Iseküsimus, et kui momendil aktiveerida, siis ehk midagi tahtlikult blokeeritakse.
|
Kas see on mingi Telia uuendus, et VLCga enam neid vabakanaleid vaadata ei saa? üleeile veel sai. täna ei tule midagi ette. On see probleem ainult minul?
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|