Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 417, 418, 419 ... 581, 582, 583  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
42%
 42%  [ 27 ]
10-8a
17%
 17%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
7%
 7%  [ 5 ]
4-2a
4%
 4%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
15%
 15%  [ 10 ]
hääli kokku : 63

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kr6ll
HV Guru
kr6ll

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 17.10.2016 11:28:48 vasta tsitaadiga

mitte yhtegi polnud rootslasega. Ma nüüd proovingi hakata paremini mängima. Tegin siin omad järeldused ja proovin vähem yoloda ja õlut juua icon_lol.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
priitr
HV kasutaja

sõnum 17.10.2016 11:56:40 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
mitte yhtegi polnud rootslasega. Ma nüüd proovingi hakata paremini mängima. Tegin siin omad järeldused ja proovin vähem yoloda ja õlut juua icon_lol.gif

Ah selles ongi siis kogu saladus 4k WN8 saamiseks? Oleks ma seda ometi varem teadnud, oleks kah normaalselt mängima õppinud...

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 17.10.2016 14:40:08 vasta tsitaadiga

2 kehva mängu kukkus uuendamisega ära vist icon_cool.gif
päris hea on ikka vaadata küll sellist tulemust. Selline tunne kohe, et hakka või kah wn8 pedeks icon_rolleyes.gif icon_eek.gif
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 17.10.2016 14:43:06 vasta tsitaadiga

Ka Sina, kr6ll

icon_smile.gif

tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 17.10.2016 14:50:18 vasta tsitaadiga

icon_redface.gif
tagasi üles
pents
HV kasutaja
pents

sõnum 17.10.2016 15:13:45 vasta tsitaadiga

15. okt pidi RU servudes bännilaine tulema..mis sellest saanud on?
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 17.10.2016 15:37:40 vasta tsitaadiga

kr6ll, mis tanke mängid? Tier on madal, aga avg dam kuidagi jube kõrge. Lõhnab kahtlaselt icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 17.10.2016 16:03:27 vasta tsitaadiga

ma ei mäleta aga ostsin selle t5 vene heavy premmi, sellega tegin 2 mängu. 1 mäng see skorpion premm, ja siis t5 saksa medium premm. ja siis see dicker. Muud nagu ei teind aga nende kõigiga õnnestus suht normaalselt dämmi teha. Selle skorpioniga tegin vast 3,6 dämmi ... see tõstis vast keskmist icon_rolleyes.gif
edit: a seda kv2 tegin kah ja sellega tegin 3k mängu ja resettisin kah sitaks aga kaotasin rsk thumbs_down.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 17.10.2016 18:04:48 vasta tsitaadiga

Tubli thumbs_up.gif Proovi siis homme ka icon_smile.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 18.10.2016 13:21:15 vasta tsitaadiga

See vene heavy t5 prem on ju puhas statipedede tank. Tegin sellega just yhe mängu ja mingi 900 dämmi t6 mängus kusagil karjamaal ja nüüd sellega 3 mängu ja 3.3k wn8. Peab sellega hakkama seda wn8 -t farmima icon_lol.gif

Mhmm. Myygile ilmus see t5 saksa premm, Turán III prototípus, aga lugedes kommentaare siis rahvas arvab, et see on kehv tank jne. Ma ei tea mida nad suitsetavad aga IMO on see äge väike tank. Jah, myrske on kaasas vähe aga minu 100 mängulise ajaloo juures on 1 kord myrsud otsa saand enne kui võitja selgunud on. Sellega jah ei saa suvaliselt spämmida myrske teele, peab ikka mõtlema enne kui klahve pressid.

Lisaks sai eile minu projekt, 3.5k wn8 tier 5-6 last 100 game, kohutava tagasilöögi. Esiteks kadus nett ära 1 mäng ja enne kui see tagasi saabus olin kutu. Siis sain pommiga pihta absull lambist. Siis sattusin mingi rhm -i otsa oma väikese tankiga ja PÕMMMM ja ma siruli. Vaking 3 nullimängu ja siis tegin yhe väikse pitsikese leedu likööri närvide rahustuseks ja siis hakkas vabsee asi metsa minema icon_eek.gif
Siis tõmbasin juhtme kiirelt õnneks seinast välja ja kobisin magama, enne kui asi päris piinlikuks kisub icon_confused.gif icon_rolleyes.gif
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 18.10.2016 14:55:47 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
See vene heavy t5 prem on ju puhas statipedede tank. Tegin sellega just yhe mängu ja mingi 900 dämmi t6 mängus kusagil karjamaal ja nüüd sellega 3 mängu ja 3.3k wn8. Peab sellega hakkama seda wn8 -t farmima icon_lol.gif

Mhmm. Myygile ilmus see t5 saksa premm, Turán III prototípus, aga lugedes kommentaare siis rahvas arvab, et see on kehv tank jne. Ma ei tea mida nad suitsetavad aga IMO on see äge väike tank. Jah, myrske on kaasas vähe aga minu 100 mängulise ajaloo juures on 1 kord myrsud otsa saand enne kui võitja selgunud on. Sellega jah ei saa suvaliselt spämmida myrske teele, peab ikka mõtlema enne kui klahve pressid.

Lisaks sai eile minu projekt, 3.5k wn8 tier 5-6 last 100 game, kohutava tagasilöögi. Esiteks kadus nett ära 1 mäng ja enne kui see tagasi saabus olin kutu. Siis sain pommiga pihta absull lambist. Siis sattusin mingi rhm -i otsa oma väikese tankiga ja PÕMMMM ja ma siruli. Vaking 3 nullimängu ja siis tegin yhe väikse pitsikese leedu likööri närvide rahustuseks ja siis hakkas vabsee asi metsa minema icon_eek.gif
Siis tõmbasin juhtme kiirelt õnneks seinast välja ja kobisin magama, enne kui asi päris piinlikuks kisub icon_confused.gif icon_rolleyes.gif

Päris humoorikas lugu icon_biggrin.gif Novot, polegi järjepidevalt see wn8 grind nii lihtne icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 18.10.2016 15:13:20 vasta tsitaadiga

eks ma teen täna uue katse. Aga jah pole lihtne jah rsk icon_confused.gif thumbs_down.gif
Eks vaatab, tavaliselt on nii, et kui esimene mäng tuleb jube hea siis sess ise ka tuleb selline tip-top. Nii et kui see tuleb selline nigel siis tuleb kohe hakata AK -d vaatama ja pikutama icon_rolleyes.gif
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 18.10.2016 15:27:37 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
eks ma teen täna uue katse. Aga jah pole lihtne jah rsk icon_confused.gif thumbs_down.gif
Eks vaatab, tavaliselt on nii, et kui esimene mäng tuleb jube hea siis sess ise ka tuleb selline tip-top. Nii et kui see tuleb selline nigel siis tuleb kohe hakata AK -d vaatama ja pikutama icon_rolleyes.gif

Esimene õnnestnud mäng annab lihtsalt hea tunde. Aga see tegelt petlik. Mul tavaliselt esimesed 3-4 mängu puhtalt soojendus, mingit head tunnetust kohe ei teki, siis hakkab mingi hetk üles minema. Ja siis mingi hetk toimub see asi, et hakkab halvemini minema, st., et fookus kaob vaikselt ära. Ei suuda aru saada kuidas mingid vennad kütavad mingi 70-100 mängu sessioonis jutti ja väga heal tasemel, nagu näiteks osad streamerid (sirFock, orzanel).
tagasi üles
gollum
HV kasutaja
gollum

sõnum 18.10.2016 15:30:38 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:

mul on selline teooria et MM on selline tegelane kes muuhulgas vaatab seda kuidas sul eelnevalt läinud on. ja see "eelnev" ei tähenda tingimata eilset või ühte päeva. nad kavalpead varieerivad seda. ning siis vastavalt annab sulle parema või kehvema tiimi. sest kehvas tiimis peab ju ka keegi olema. kui oma statse ükskord vaatasin siis tundus see wr üsna kahtlase sinusoidina. wn8 rühib küll vapralt ülespoole. see on selline poolkõva teooria, tööpäeva lõpuks. icon_smile.gif niiet minu teoreemi kohaselt kui sul on üks õhtu halvasti läinud (või kaks, või 3) siis ükskord läheb sul maru hästi. icon_smile.gif

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 18.10.2016 15:41:34 vasta tsitaadiga

eks ta ole jah. Samas kõige paremad tulemused teeb siis kui meeskond totaalselt tomato on. Eile oli mul pidevalt hea tiim ja ma ei saand vabsee dämmi teha, igast lõngused varastasid mu dämmi enne eest ära kui ma yldse märkasin et dämmi kusagil liigub icon_evil.gif thumbs_down.gif

Täna on plaanis selline suurem KV2 -e rall korraldada. Aga see on selline bingo, et mis päev on. Vahest paned sellega niskeseid laske 500 meetri pealt pihta, et ise ka ei usu, teine päev aga TUTKIT, ei saa 10 meetri pealt isegi krdi majasuurusele tankile pihta. Vot selline asi. Igastahes hetkel panen suured lootused sellele kv2 -le. Eks siis näis mis saab icon_confused.gif icon_rolleyes.gif
tagasi üles
pents
HV kasutaja
pents

sõnum 18.10.2016 16:14:31 vasta tsitaadiga

Lightiga ei saa kergemalt WNi tõsta?

viimati muutis pents 18.10.2016 16:16:19, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 18.10.2016 16:17:00 vasta tsitaadiga

gollum kirjutas:
kr6ll kirjutas:

mul on selline teooria et MM on selline tegelane kes muuhulgas vaatab seda kuidas sul eelnevalt läinud on. ja see "eelnev" ei tähenda tingimata eilset või ühte päeva. nad kavalpead varieerivad seda. ning siis vastavalt annab sulle parema või kehvema tiimi. sest kehvas tiimis peab ju ka keegi olema. kui oma statse ükskord vaatasin siis tundus see wr üsna kahtlase sinusoidina. wn8 rühib küll vapralt ülespoole. see on selline poolkõva teooria, tööpäeva lõpuks. icon_smile.gif niiet minu teoreemi kohaselt kui sul on üks õhtu halvasti läinud (või kaks, või 3) siis ükskord läheb sul maru hästi. icon_smile.gif

Link

Ega sa ei ole ei esimene ega viimane, kes selliseid teooriaid üles soojendab icon_biggrin.gif Reaalsus muidugi on midagi muud.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 18.10.2016 16:18:22 vasta tsitaadiga

Ma selle 12t -ga mängin küll projekti raames, sellest on saanud yks mu lemmik aga usun et selle näruse wn 3.5k saab ka nii et lighte on alla poole mängudest icon_rolleyes.gif
tagasi üles
gollum
HV kasutaja
gollum

sõnum 18.10.2016 16:18:36 vasta tsitaadiga

thomak28 kirjutas:
Ei suuda aru saada kuidas mingid vennad kütavad mingi 70-100 mängu sessioonis jutti ja väga heal tasemel, nagu näiteks osad streamerid (sirFock, orzanel).

SirFoch teeb jah veidi imelikke asju, mõnikord streamib 24h ja 30h järjest, mingite väikeste pausidega muidugi.

thomak28
HV kasutaja

sõnum 18.10.2016 16:20:08 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
eks ta ole jah. Samas kõige paremad tulemused teeb siis kui meeskond totaalselt tomato on. Eile oli mul pidevalt hea tiim ja ma ei saand vabsee dämmi teha, igast lõngused varastasid mu dämmi enne eest ära kui ma yldse märkasin et dämmi kusagil liigub icon_evil.gif thumbs_down.gif

Täna on plaanis selline suurem KV2 -e rall korraldada. Aga see on selline bingo, et mis päev on. Vahest paned sellega niskeseid laske 500 meetri pealt pihta, et ise ka ei usu, teine päev aga TUTKIT, ei saa 10 meetri pealt isegi krdi majasuurusele tankile pihta. Vot selline asi. Igastahes hetkel panen suured lootused sellele kv2 -le. Eks siis näis mis saab icon_confused.gif icon_rolleyes.gif

Üks taktika mida tõelised stats padderid teevad on see, et mängivad alguses väga agressiivselt. Kui flangis murrangud ei toimu ja enda tanki hp pool hakkab otsa saama, siis tõmbavad support rolli. Tundub tegelt loogiline, aga enamus mängijaid ei tee seda. Ning, kui väga hea team on (mingi 70-90%XVM järgi), siis mängitakse extra agressiivslet, et alguses juba korralik dmg ära teha. Sest lõpus, hea team'i puhul lihtsalt zerg rushitakse vastaste pool ära, ning siis pole võimalik enam midagi farmida, eriti kui aeglane tank..
tagasi üles
kalm
HV vaatleja

sõnum 18.10.2016 17:03:35 vasta tsitaadiga

Päris 100% RNG see asi ka ei ole, on teatud reeglid mis võivad teatud situatsioonides leevendada MM'i sinu kastuks, kui on piisavalt mängijaid. See isegi mainiti patch notedes kuskil ära ammu aega tagasi, ei tea kas see enam paika peab.
Igaljuhul kui sa järjest saad kaotusi, siis peale neljandat-viiendat kaotust (sama tankiga) hakkab MM sulle natuke halastama ja ÜRITAB (rõhk sõnal üritab) sind mitte enam panna bottom tieri, kui saad võidu siis see counter läheb tagasi nulli. See mehaanika võib muidugi toimida ainult low tieride peal.
Teine reegel mis suht 80% juhtudest peab paika, et esimesed mängud tankiga millega sul on 0 mängu, sind proovitakse ka majutada top tieri, see reegel peaks kehtima vist 5 mängu ja ainult tavalistel tankidel.
Ja kõige suurem faktor on lisaks sinu tierile ka selline parameeter nagu "mm weight", sellekohta saab lugeda ka WG MM wiki lehel, erand sellele on ainult see et kui sa platoonid tankidega näiteks millel on weight kõrgem kui teistel, siis aluseks võetakse alati selle platooni kõrgeim weight ning matchitakse sellejärgi.
Ehk siis kui sa platoonid näiteks 3x Centurion I või T-44, siis võimalus top tieri saada on suurem ning ka see mäng kolmekesi laiali lammutada, seega platoonimine identsete tankidega (teadmata täpseid weight koenfitsente) peaks andma sulle parimad matchupid.
Ning ma soovitan ka mängida selles serveris kus on suurem population, euroopa puhul siis EU1, seal on piisav playerpool, et sind ei sunnita mängudesse lihtsalt sellepärast et pole piisavalt mängijaid teatud bracketites, et teha paremat mängu sulle.

erick
HV Guru
erick

sõnum 18.10.2016 17:40:36 vasta tsitaadiga

kalm, räägib tegelikult siin õigust. Seda esimest väidet ma ei oska kommenteerida, aga teine vastab tõele ja kolmas samuti.

Platoonides kehtib alati reegel, et platoon saab seda MMi, mida kõige kõrgema MM väärtusega tank. Seepärast näiteks on väga halb mõte oma tavalise T6 või T7 tankiga platoonida light tankidega, millele on +3 tieri MM. Samamoodi, nt tankihävitaja või mediumi MM väärtus on madalam kui heavy'l - platoonid kahe heavyga, siis saad raskemat MMi kui üksi soolodes. Teatud tingimustel võib see muidugi soovitatav olla, nt mõne personaalmissiooni tegemiseks.

Kunagi ammu oli käibel ka termin "golden matchmaking", mis leidis aset siis, kui kolmeses special MM platoonis (tankid, mis näevad max +1 tier MMis) oli üks heavy ja kaks mediumit, nt 1x KV-5 ja 2x Type 59. Ülisuure tõenäosusega oldi pidevalt top tier. Kas see ka enam toimib, ei tea, tuleks katsetada.

tsitaat:
Weight by Vehicle Tier is applied as follows:

Tier 10: 100
Tier 9: 60
Tier 8: 40
Tier 7: 27
Tier 6: 18
Tier 5: 12
Tier 4: 8
Tier 3: 5
Tier 2: 3
Tier 1: 2

Weight by Vehicle Type is generally applied as follows:

All Heavy Tanks above tier 4 receive 20% extra weight.
All SPGs receive 8% extra weight.
Tier 8, 9 and 10 Medium Tanks receive 20% extra weight.
Tier 8, 9 and 10 Tank Destroyers receive 20% extra weight.
Tier 5, 6, 7 and 8 Light Tanks receive 20% extra weight.

Link: http://wiki.wargaming.net/en/Matchmaker_(WoT)
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 18.10.2016 20:14:11 vasta tsitaadiga

see tänane mängimine on sama mis peaga telliseid lõhkuda krdi krt. Nihukesed tolvanid on liikvel et trargem on blääd kududa kui siin tõmmelda blääd icon_evil.gif
pani isegi metstöllu kõrva myrisema aga ei midagi bläääd, sama krdi jama mis enne bläääd ma ytlen
No selline on tyypiline mäng täna. Sa võid rsk kasvõi kõrvadel hypata aga see tolvanite kari sureb kiiremini kui jäää aafrikas rsk thumbs_down.gif
http://wotreplays.com/site/3032731#siegfried_line-sakslane-amx_12_t

edit: hakkasin juba lootus kaotama aga siis tuli hää tulemus kah icon_razz.gif
http://wotreplays.com/site/3032858#karelia-sakslane-amx_12_t
ja siia väike kv2 pela, jubedalt joppas et surma ei saand, ferdi jälitas blääd aga s6brad päästsid naha mul icon_razz.gif
http://wotreplays.com/site/3032904#redshire-sakslane-kv-2

EDIT2:
Nii mehed. Mirko eeskuju päästis meile just mängu icon_razz.gif Ole tänatud Mirko et sa valdkonda arendasid siin sest peale seda kui ma ennast kummuli keerasin ja APPPPI hyydsin tuli yks Cromwell, lykkas mu õigeks ja ma tegin 2 sekki peale seda killi, ja siis veel 3 otsa ja päästsin mängu icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
http://wotreplays.com/site/3032992#mines-sakslane-amx_12_t
tagasi üles
merku
HV kasutaja

sõnum 18.10.2016 20:36:01 vasta tsitaadiga

Muusika peab ikka rahulik olema, klassika, chill jne. Ilma muusikata on ka hea. Mängude vahepeal tee lihtsaid harjutusi (kükke, kätekõverdusi jne), paneb vere liikuma ja rikastab hapnikuga - ajutegevusele igati kasulik. thumbs_up.gif

Õlut joo siis kui õhtu viimaseid mänge artaga teed beer_yum.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 18.10.2016 21:15:42 vasta tsitaadiga

merku kirjutas:
Muusika peab ikka rahulik olema, klassika, chill jne. Ilma muusikata on ka hea. Mängude vahepeal tee lihtsaid harjutusi (kükke, kätekõverdusi jne), paneb vere liikuma ja rikastab hapnikuga - ajutegevusele igati kasulik. thumbs_up.gif

Õlut joo siis kui õhtu viimaseid mänge artaga teed beer_yum.gif icon_lol.gif

Head nõuanded thumbs_up.gif icon_biggrin.gif Pean ise ka ütlema, et õll teeb suht uimaseks, et artaga mängides võib see teatud eelise anda. Aga muid tanke minu arust raskem mängida icon_biggrin.gif Siider kusjuures mõjub vähe paremini icon_smile.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 19.10.2016 07:24:52 vasta tsitaadiga

eile panin omale arvo pärtti klappidesse ja kui kv2 rallitasin oleks magama jäänd äärepealt icon_rolleyes.gif
ei seda leebet klimberdamist ei saa kuulata, krt syda läheb nii härdaks et nagu ei tihka kedagi lasta icon_confused.gif
paned aga mingi myrina siis on niskene funk sees et lase või oma mehi, saaks aga rohkem lasta ja laamendada ja laiata icon_cool.gif

Nii et jääb siiski myrin mehed, seda chilli ja asju ei saa sellise vägeva projekti ajal, kui iga kybeke dämmi on kulla hinnaga, kuulata icon_cool.gif icon_cool.gif

Edit:
Projekt kogub tuure, natuke peab veel timmima. Aga yks hea sess võib asja muuta icon_rolleyes.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 19.10.2016 16:31:14 vasta tsitaadiga

kr6ll, ma ei tea kuidas sul on matemaatikaga läbisaamine, aga kui 75 mängu keskmine on 2809 (mis on iseenesest väga korralik tulemus WN8 1800 overall mängija kohta, isegi tier 6s), siis selleks et seda 3500 peale tõsta vaid 25 mänguga, peab selle 25-mängulise sessiooni keskmine WN8 olema ei rohkem ega vähem kui täpselt 5600.

Eesmärk on väärikas, selline sessioon ei oleks sugugi köhida ka siinkirjutaja jaoks.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 19.10.2016 17:48:44 vasta tsitaadiga

ega mul polegi plaanis seda 75 tõsta 3,5k peale. Lihtsalt nii kaua uhan kuniks seal on 3,5k, 100 viimast

Aga kui nüüd päris midagi ootamatut ei juhtu siis ehk õnnestub see 5600 sess ära teha, mis see siis ära pole icon_rolleyes.gif

A tegelt seda 3.5 vast ei viitsi teha. Kui teha aint 12t siis teeks vabalt ära muidugi aga ma teen kõiki tankityype. Panin meelega suure numbri et poleks liiga lebo siht. Teen 3k peale ja siis hakkan 3k avg tier 6-7 tegema. Siis 7-8 ja nii kuni 10-ni välja. Alates sealt 8,9 kandis vast tõstan sihi 4k+ peale sest seal see 4k on oluliselt lihtsam kui t6 3k saada. Loodetavasti icon_eek.gif
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 19.10.2016 18:03:28 vasta tsitaadiga

kr6ll, mis lamised siin, tule parem möllule thumbs_up.gif
Kommentaarid: 465 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 7 :: 362
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 19.10.2016 18:09:36 vasta tsitaadiga

pole aega näed, pean siin tulemust tegema icon_cool.gif

aga no kui järele mõelda .... icon_rolleyes.gif ehk tulengi ja joon su viinad kõik ära ja rabaks kõik paremad tibid omale, sorava jutuvadaga, sinu eest icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 19.10.2016 19:27:34 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
pole aega näed, pean siin tulemust tegema icon_cool.gif

aga no kui järele mõelda .... icon_rolleyes.gif ehk tulengi ja joon su viinad kõik ära ja rabaks kõik paremad tibid omale, sorava jutuvadaga, sinu eest icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif

Näha jah,et oled siin hõivatud icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 83
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 19.10.2016 19:49:04 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ehk tulengi

icon_eek.gif

Kommentaarid: 465 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 7 :: 362
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
FastPotty
HV kasutaja

sõnum 19.10.2016 22:15:39 vasta tsitaadiga

Tervitus tankistidele.. Et te mind päris ei unustaks, astun kah korraks läbi.. Ma panen ikka WN8 järgi tomatit icon_smile.gif Aga hakkan juba aru saama, kust see tomati WN tuleb - esiteks pole ma tankistiks sündinud ja teiseks mängin siiani tasuta, null senti siiani kulutanud. Mingi loll põhimõte. Loksud seal siis oma 75%-lise meeskonnaga, esimene kahur on nagu hernepüss, mootor on nii nõrk, et mäkketõusul peavad teised sind tagant lükkama.. kahur laeb nii kaua, et jõuad kusel käia ja peale esimest lasku oled kogu kaardi ulatuses nähtav, sest camoskille ju pole. Skille ju pole üldse icon_smile.gif Ja kui lõpuks meeskond on "täis saanud" ja saad skille koguma hakata, saab juba natukene mängida ka.. Noh, juba päris inimlikult, "suurekaliibrilisi" ja M-märke ikka koguneb. Aga tehniliselt on siis juba WN8 pees, sest selleks hetkeks ostan juba uue tanki, millega otsast peale alustan icon_smile.gif
Aga olen kindel, et see on siiski väga hea graafikaga ja hästi üles ehitatud mäng, mängu loojate poolt ma isegi ütleks, geniaalselt. Kuidas nad isegi minusugust põhimõttekindlat tõbrast kallutavad vaikselt sinnapoole, et sa ikka pead lõpuks raha sinna mängu panema, kuigi otseselt ju ei sunnita - geniaalne!
Eelmisel kuul ostsin arvutile uue, väga korraliku graafikakaardi ja samuti uue monitori, 144Hz sagedusega ja 2K resoga. No nüüd on mul sõrme asemel käsi antud sellele mängule icon_smile.gif Milline graafika.. Paned kogu graafika põhja ja FPS on ikka kolm korda kõrgem kui vana graafika ja kuvariga oli. Elioni 500M nett ja rsk, see mäng on täiesti sõltuvust tekitav isegi tomatile. Kusjuures see FPS tundub täiesti otseselt ka dämmi juurde andvat, sihtimine on täpsem ja kiirem.
Nii et tuleb sügisõhtuid edasi sisustada klaasikese veini ja tankimänguga. Ja ilmselt annetan neile ka piisakese raha, ma arvan, et nad on selle juba ära teeninud.
Olge terved!
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 19.10.2016 22:27:21 vasta tsitaadiga

mhmm. Ei õnnestund 5600 sessi teha. Ei teagi kohe, ei ole seda õiget tunnet kah. Ja krt eriti nagu viimasel ajal ei vea meeskondadega kah. Vahest pole sellest miskit aga yldiselt hakkab tilt tulema kui meeskond aint kaotab icon_confused.gif Igastahes on kopp ees juba vaikselt sellest t6 -st icon_smile.gif
Homme teen viimased 11 mängu ja siis kepslen 1 tier kõrgemale avg tieri osas. Ei tea mis seal saab icon_eek.gif

Tänane tulemus siis statistika mõttes:
tagasi üles
FastPotty
HV kasutaja

sõnum 20.10.2016 01:40:48 vasta tsitaadiga

Ehee.. Tulin nüüd töölt koju, istusin oma suurepärase kuvari taha.. Väike vein, juust.. Ja WOT icon_smile.gif VII tier, 5 killi, 4002 dämmi, 1524XP. Tomati jaoks suurepärane, mu WN8 on muuseas 520.. Rsk, see kuvar ja graafika annab ikka palju juurde. Sihid, lased - ja pihtas, põhjas..Teine, kolmas, neljas, viies.. Midagi lihtsamat polegi icon_smile.gif
tagasi üles
8fly8
HV vaatleja
8fly8

sõnum 20.10.2016 01:53:39 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
eile panin omale arvo pärtti klappidesse ja kui kv2 rallitasin oleks magama jäänd äärepealt icon_rolleyes.gif
ei seda leebet klimberdamist ei saa kuulata, krt syda läheb nii härdaks et nagu ei tihka kedagi lasta icon_confused.gif
paned aga mingi myrina siis on niskene funk sees et lase või oma mehi, saaks aga rohkem lasta ja laamendada ja laiata icon_cool.gif

Nii et jääb siiski myrin mehed, seda chilli ja asju ei saa sellise vägeva projekti ajal, kui iga kybeke dämmi on kulla hinnaga, kuulata icon_cool.gif icon_cool.gif

Ma ise avastasin mingi hetk et AC/DC on minu jaoks õige mängurütmi saavutamiseks kõige optimaalsem.
Samuti olen avastanud, et alkoholil ei tundu väga suurt mõju tulemustele olema ... icon_biggrin.gif

Ja FastPotty, keegi ei käse ju kiirustada ja poolkõvade meeskondadega mööda tankipuud üles ronida icon_wink.gif Selleks pole vaja WG'le raha maksta, et meeskondi arendada, aega kulub rohkem ...
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 20.10.2016 08:37:55 vasta tsitaadiga

FastPotty kirjutas:
Ehee.. Tulin nüüd töölt koju, istusin oma suurepärase kuvari taha.. Väike vein, juust.. Ja WOT icon_smile.gif VII tier, 5 killi, 4002 dämmi, 1524XP. Tomati jaoks suurepärane, mu WN8 on muuseas 520.. Rsk, see kuvar ja graafika annab ikka palju juurde. Sihid, lased - ja pihtas, põhjas..Teine, kolmas, neljas, viies.. Midagi lihtsamat polegi icon_smile.gif

Kes see nüüd siis tagasi meil on? Mirko, p6kk või Ott Speek? icon_smile.gif
Kommentaarid: 1224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 901
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 20.10.2016 09:34:43 vasta tsitaadiga

peaks omale ka ehk mingi suurema kuvari ostma icon_confused.gif icon_rolleyes.gif
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 20.10.2016 10:02:38 vasta tsitaadiga

WoT-i reklaamtekstidega lennuk: https://www.facebook.com/LotniskoChopina/posts/1258925864147328

viimati muutis gemini 20.10.2016 10:07:47, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 20.10.2016 10:04:03 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
peaks omale ka ehk mingi suurema kuvari ostma icon_confused.gif icon_rolleyes.gif

27" puhul seda veel ei tunne.
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 20.10.2016 10:55:28 vasta tsitaadiga

mul on läpparil vist mingi laiekraan umbes vast 19" või midagi säärast. Ma korra lykkasin mingi jubesuure molu sinna taha ja krt siis ma ei saan yldse kellelegi pihta icon_rolleyes.gif nagu mingi teine mäng oleks. Aga kui nats harjuda siis peaks vast ikka suure kolaka molu taga tsipake parem olema küll. Sihtida peaks oluliselt parem olema icon_rolleyes.gif

Nii. Mõtlen siin et mis tanke hakata avg. t7 projekti juures kasutama icon_confused.gif icon_rolleyes.gif

1. 12t jääb nimekirja, sellel on juba meeskonnal 2 skilli ja sellega hakkan wn farmima nii 1-2 mängu ulatuses.
2. Ostan 13-75 välja ja sellega hakkab tulema põhiline wn boost, sest see on nii sitt tank, et vaevalt et sellega õnnestub alla 2-3k wn8 mänge yldse teha icon_razz.gif
3. Vana arm ei roosteta, KV13. Natuke selle mängimist timmida ja vähem õltsi ja wn 3k+ ei peaks mingi probleem olema
4. t29 - Kui nats vähem yoloda siis sellega peaks head tulemused tegema, kui vähegi map jookseb. 1 mäng päeva kohta, rohkem ei viitsi vist uimerdada sellega icon_confused.gif
5. Su 122-44
6. Tiger I - See peab ikka listis olema, siis on nimekiri ylbem icon_cool.gif
7. AMX 13 57 GF - Sellega hakkan 13-75 meeskonda treenima.

Kokku iga päev 10-15 mängu ja iga nimekirjas oleva tankityybiga vähemalt 2 mängu. Igat tanki vast teha ei jõua iga päev aga proovin kui vähegi viitsin icon_rolleyes.gif

viimati muutis kr6ll 20.10.2016 11:26:17, muudetud 2 korda
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 20.10.2016 11:01:13 vasta tsitaadiga

kr6ll, kui võimalik proovi Tiger I veidi T29 asemel. Usun, et hakkab meeldima.
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 20.10.2016 11:03:24 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
kr6ll, kui võimalik proovi Tiger I veidi T29 asemel. Usun, et hakkab meeldima.

OO, hea tähelepanek. Teen tiger 1 kah muidugi. See mul juba on kah. Olen sellega juba nats mängind aga kuna pole eriti viitsind heavysi teha siis see kogus tolmu. Panen selle 6 -daks. Siis on heavysi rohkem ja spekter laiem thumbs_up.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 20.10.2016 11:10:34 vasta tsitaadiga

FastPotty kirjutas:

Tundub nagu väga vahva mäng T7s. Muide, ma saan aru kui sa oma PzJg mehi ei taha edasi liigutada, aga teiste tankide puhul saab juba oskajamaid mehi hõbedaga ka edasi tõsta. Siis ei lähe nende skillid nii kaotsi, lihtsalt 100% meestest saavad järgmise tanki peal ajutiselt 90% mehed.

Ma ei tea kust sa vaatad oma WN8, aga see konto mille alt sa JagdPanthrit mängid näitab mulle hetkel WN8 982,84 ja WR 55.69% overalliks. Võrreldes sellega, kus sa olid siis, kui tulid esimest korda mult nõu küsima (WN8 75, WR oli 46% vist), oled ikka pikki samme edasi teinud thumbs_up.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 20.10.2016 13:01:49 vasta tsitaadiga

aa muide kas nüüd modid juba töötavad normaalselt? Ma olen siiani absull puhta kliendiga olnud aga nüüd vist pean panema selle session statistika, muidu pole enam kontrolli asja yle kuna see wot-life ei võimalda mingeid ajalisi raame panna oma statistika lehel thumbs_down.gif

Yks tegelane saatis mulle wotis ps -i et miks ma ei striimi oma mänge icon_eek.gif ytlesin et tal pole piisavalt palju pappi, et ma seda teha viitsiks icon_lol.gif
Tegelene aga ütles et papis pole kysimus, palju vaja on icon_eek.gif icon_rolleyes.gif
tagasi üles
j2pe
HV kasutaja

sõnum 20.10.2016 13:35:41 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
aa muide kas nüüd modid juba töötavad normaalselt? Ma olen siiani absull puhta kliendiga olnud aga nüüd vist pean panema selle session statistika, muidu pole enam kontrolli asja yle kuna see wot-life ei võimalda mingeid ajalisi raame panna oma statistika lehel thumbs_down.gif

Sessiooni statistikaga aitab ehk Vbaddict Active Dossier Uploader http://www.vbaddict.net/wot.php
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 20.10.2016 13:42:44 vasta tsitaadiga

ma kunagi selle nagu panin aga see ei tøøtand minumeelest. Või tuleb see iga kord, kui mängi hakkan, käima panna vä? Igastahes selle kasutamine tundus olevat liiga keeruline ja sinnapaika see jäi. Eriti nagu ei viitsind kallist aega sellega mässamise peale kulutada icon_rolleyes.gif tunduvalt mõistlikum tundus see aeg parem õllekese seltsis veeta icon_rolleyes.gif või konjaki seltsis icon_cool.gif või mille iganes setsis, sest see tundis ikka jube keeruline minusuguse lihtsa maamehe jaoks icon_redface.gif icon_rolleyes.gif
tagasi üles
j2pe
HV kasutaja

sõnum 20.10.2016 13:44:37 vasta tsitaadiga

Programm ise lihtne, mingit installi pole vaja. Paned enne mängu tööle ja info läheb vbaddict lehele.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 20.10.2016 13:50:35 vasta tsitaadiga

nii ma tegin aga mingit infot sinna küll ei läind imho icon_rolleyes.gif
ma minumeelest seal mingi sellise koha sealt leidsin et vajutasin mingit nuppu ja siis miskit läks sinna aga ma pidevalt unustasin seda vajutada või umbes selline jama oli. Mis krdi tiigritest ja hypetest me siin räägime kui kõike tuleb ikkagi käsitsi teha ja absull mingeid mugavusi need IT ala logardid ei suuda teha. Blääd. Või mis see on normaalne vä, et peab pidevalt neid tehnikaasju kuvaldaga taguma, et need töötaks vä? Krt ma ytlen icon_evil.gif
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 20.10.2016 13:52:30 vasta tsitaadiga

Eks neid kiikse ole jah. iga updatega muutub mod ju jälle vigaseks/tuleb ringi tõsta.
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 417, 418, 419 ... 581, 582, 583  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.