Kui üldse mingi asi häirivaks saab muutuda, siis see, kui kõrvaklapi auk ja toiteauk on erinevates otstes. Seda juhul, kui on näiteks akupank ja klapid korraga taga vaja hoida vms. Mul näiteks rattakotis läheb kitsaks seetõttu. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Või ja vorst käivad allapoole viilakat, nagu teavad kõik Prostokvašino multikaid näinud lapsed. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Mugavuse küsimus, mina hoian telefoni taskus peadpidi all, siis saab ühe liigutusega telefoni taskust kätte nii et ei pea käes kohendama. Õnneks Nexus 5X'l on klapipesa all seega igati mugav.
Aga mitme liigutusega siis saaks, kui telefon teistpidi oleks? _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Mugavuse küsimus, mina hoian telefoni taskus peadpidi all, siis saab ühe liigutusega telefoni taskust kätte nii et ei pea käes kohendama. Õnneks Nexus 5X'l on klapipesa all seega igati mugav.
Aga mitme liigutusega siis saaks, kui telefon teistpidi oleks?
Rohkemate liigutustega. Peab hakkama telefoni keerutama käes ja muud tsirkust korraldama!
Mikrouun andis saba vist. Käib ringi, plõksib nagu alati. Soojendas portsu toitu ää, teist enam mitte. Panen prooviks võisaia sisse.....mitte shittagi, peale minutitki või sama küm. Mis seal üldse katki annab minna? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mikrouun andis saba vist. Käib ringi, plõksib nagu alati. Soojendas portsu toitu ää, teist enam mitte. Panen prooviks võisaia sisse.....mitte shittagi, peale minutitki või sama küm. Mis seal üldse katki annab minna?
Halvimal juhul magnetron, parimal mingi kaitse. Vahepeale jääb elektroonika (aka juhtblokk).
Mikrouun andis saba vist. Käib ringi, plõksib nagu alati. Soojendas portsu toitu ää, teist enam mitte. Panen prooviks võisaia sisse.....mitte shittagi, peale minutitki või sama küm. Mis seal üldse katki annab minna?
Halvimal juhul magnetron, parimal mingi kaitse. Vahepeale jääb elektroonika (aka juhtblokk).
Mõttetu vist remontida, ca 8 aastat vana samsung.
Grill muideks töötab mikrouunis. Tuleb vist uut otsima hakata _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Milleks uuni vaja tânapâeval _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
sest naabril on olemas _________________ This message was sent from space using stargate
Ma ei kavatse endale muretseda ka _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ma olen parem kui sina, sest plaani uut osta _________________ This message was sent from space using stargate
Huvitav, kas mõni suitsetaja mõtleb, et kahju et varem suitsetama ei hakanud, head kimumisaastad magasin maha, või et: "suitsetamine on parim asi mis mu elus on juhtunud (peale algkooli lõpetamist)."
Huvitav, kas mõni suitsetaja mõtleb, et kahju et varem suitsetama ei hakanud, head kimumisaastad magasin maha, või et: "suitsetamine on parim asi mis mu elus on juhtunud (peale algkooli lõpetamist)."
Mina kui suitsetaja võin sulle öelda, et ei mõtle.
Pigem mõeldakse stiilis: "Nahhui, mul oli kunagi vaja sellega üldse alustada..." _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Pigem mõeldakse stiilis: "Nahhui, mul oli kunagi vaja sellega üldse alustada..."
Umbes nii on jah, mõni aasta tagasi suutsin aastaks maha jätta, see oli võimalik tänu mõttele, et sõber kes ei ole kunagi suitsetanud ei vaja tobi, miks ise siis kehvem olen.
Aastake läks mööda ja siis leidsin endale suurepärase põhjuse eelmine mõte tasandada mõttega, et krt kui mulle ikka meeldib koni tõmmata ja ma tahan, siis ma ikka teen ka
Betamax, ah mis sa sest sitast ikka endale kopsu kimuma hakkad, parem lükka siis juba kohe otse metroosse... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
nexus4, huvitav, aga kas sulle ka see tegelikult meeldib, või on füüsiline vajadus selle tegevuse ja nikotiini järgi?
Lootsin vastukaja inimestelt, kellele see südamest meeldib ja loobuda ei plaani mingi hinna eest.
nexus4, huvitav, aga kas sulle ka see tegelikult meeldib, või on füüsiline vajadus selle tegevuse ja nikotiini järgi?
Lootsin vastukaja inimestelt, kellele see südamest meeldib ja loobuda ei plaani mingi hinna eest.
Olin ka üle 10 aasta suitsetaja. Nüüd olen varsti juba peaaegu 3 aastat e-sigaretti tõmmanud ja selle aja jooksul tavalist suitsu teinud ei ole.
Aga kui veel tavalist suitsu tegin, siis tegelikult meeldis st. ei olnud sellist tunnet, et krdi vastik aga pean tegema kuna muidu ka ei saa. Vajadus oli muidugi ka, kui pidi pikemat aega viibima kohas kus suitsetada ei tohi, siis teatav närvilisus tekkis.... mitte nüüd selline, et käed värisevad ja millegi muu peale enam mõelda ei suuda kuid teatav ärevus siiski.
Aga nikotiinisõltuvus on suitsetamise juures vaid üks komponent ja selleks need nätsud, plaastrid jms. suitsetamisest loobumisel väga efektiivsed ei olegi. Korra neid proovisin, suitsuisu sellest küll väiksem ei olnud kui plaaster peal on. Prob on selles, et tekib mingi sõltuvus ka tegevusest endast. Illustreeriva näitena võib tuua, et kui on igav, siis läheb suitsu palju rohkem kui siis kui millegi põnevaga tegeleda... ainult nikotiinisõltuvuse puhul peaks vajadus doosi järgi ju suht konstantne olema, aga vot suitsuga on nii, et vahel läheb kolm suitsu tunnis ja vahel võib pool päeva ilma olla ilma et kordagi isegi mõtleks suitsu peale. Samuti on suitsetamine tööl kohati selline sotsiaalne tegevus, et suitsunurgas suhtled ka inimestega, kellega muidu väga kokku ei puutu ning räägitakse jutte, mida mujal ei kuule. Kohvinurk kus peamiselt naissoost isendid pläkutavad on vist midagi sarnast. See on loobumise juures teine raskendav asjaolu, et piltlikult loobud ka mingist sotsiaalsest staatusest.
Pikk jutt s_tt jutt, aga vastates lühidalt su küsimusele, siis suitsetajana mõtlesin pigem samamoodi nagu mõned eespool kirjutasid, et nah mul üldse oli vaja alustada, samas mingit tõsist plaani loobuda ka polnud. E-suitsu peale läksin tegelikult selleks, et oli vastikult külm talv ja kuna kontoris suitsunurka ei olnud, pidi õues suitsu tegemas käima ning siis tekkis e-suitsu vastu huvi kuna seda tohib ka sees teha. Aga ega e-suitsu peale minnes mul esialgu polnudki plaani tavalisest suitsust täielikult loobuda, lihtsalt läks nii, et kuna kõik suitsetamise juures meeldivad komponendid olid ka selle puhul olemas ja tegemist on siiski oluliselt vähem tervist kahjustava alternatiiviga, siis jäingi ainult seda tõmbama. Ehk kui üritad veenda kedagi loobuma ja muud vahendid ei aita, siis võid alternatiivina ka e-sigaretti soovitada. Siiski rõhutan, et e-sigaret ei haise ja on oluliselt vähem kahjulik, aga see ei tähenda et täiesti ohutu st. kohe kindlasti ei tohiks seda pakkuda ega soovitada inimesele, kes ei suitseta.
Olin ka üle 10 aasta suitsetaja. Nüüd olen varsti juba peaaegu 3 aastat e-sigaretti tõmmanud ja selle aja jooksul tavalist suitsu teinud ei ole.
Aga kui veel tavalist suitsu tegin, siis tegelikult meeldis st. ei olnud sellist tunnet, et krdi vastik aga pean tegema kuna muidu ka ei saa. Vajadus oli muidugi ka, kui pidi pikemat aega viibima kohas kus suitsetada ei tohi, siis teatav närvilisus tekkis.... mitte nüüd selline, et käed värisevad ja millegi muu peale enam mõelda ei suuda kuid teatav ärevus siiski.
Aga nikotiinisõltuvus on suitsetamise juures vaid üks komponent ja selleks need nätsud, plaastrid jms. suitsetamisest loobumisel väga efektiivsed ei olegi. Korra neid proovisin, suitsuisu sellest küll väiksem ei olnud kui plaaster peal on. Prob on selles, et tekib mingi sõltuvus ka tegevusest endast. Illustreeriva näitena võib tuua, et kui on igav, siis läheb suitsu palju rohkem kui siis kui millegi põnevaga tegeleda... ainult nikotiinisõltuvuse puhul peaks vajadus doosi järgi ju suht konstantne olema, aga vot suitsuga on nii, et vahel läheb kolm suitsu tunnis ja vahel võib pool päeva ilma olla ilma et kordagi isegi mõtleks suitsu peale. Samuti on suitsetamine tööl kohati selline sotsiaalne tegevus, et suitsunurgas suhtled ka inimestega, kellega muidu väga kokku ei puutu ning räägitakse jutte, mida mujal ei kuule. Kohvinurk kus peamiselt naissoost isendid pläkutavad on vist midagi sarnast. See on loobumise juures teine raskendav asjaolu, et piltlikult loobud ka mingist sotsiaalsest staatusest.
Pikk jutt s_tt jutt, aga vastates lühidalt su küsimusele, siis suitsetajana mõtlesin pigem samamoodi nagu mõned eespool kirjutasid, et nah mul üldse oli vaja alustada, samas mingit tõsist plaani loobuda ka polnud. E-suitsu peale läksin tegelikult selleks, et oli vastikult külm talv ja kuna kontoris suitsunurka ei olnud, pidi õues suitsu tegemas käima ning siis tekkis e-suitsu vastu huvi kuna seda tohib ka sees teha. Aga ega e-suitsu peale minnes mul esialgu polnudki plaani tavalisest suitsust täielikult loobuda, lihtsalt läks nii, et kuna kõik suitsetamise juures meeldivad komponendid olid ka selle puhul olemas ja tegemist on siiski oluliselt vähem tervist kahjustava alternatiiviga, siis jäingi ainult seda tõmbama. Ehk kui üritad veenda kedagi loobuma ja muud vahendid ei aita, siis võid alternatiivina ka e-sigaretti soovitada. Siiski rõhutan, et e-sigaret ei haise ja on oluliselt vähem kahjulik, aga see ei tähenda et täiesti ohutu st. kohe kindlasti ei tohiks seda pakkuda ega soovitada inimesele, kes ei suitseta.
Eks mõningal määral ole tegelikult see suitsusõltuvus mitte puht nikotiinist jm ollusest, vaid just see tegevus ise, plus muidugi see sotsiaalne osa .. loomulikult käib kõik huvitav jutt ikka suitsuruumis
Peale 5 aastat klassikalist tubakat, pidevaid läkastamismaratone ja pidevat närvilist olekut, sai ka siis ükspäev otsustatud, et nüüd aitab, proovin selle e-suitsu ära, ohjah, klassikalisest tubakast sai tõesti lahti, või noh .. aegajalt jommis pääga tuleb ikka tahtmine korra koni ette panna, aga see lendab jube kiirelt minema ka, aga siiski võib asja kokku võtta sellega, et tubakast on nüüdseks täielikult loobutud, ei tunne selle järgi mingit soovi ega vajadust Ainuke natuke nõme asi on see, kui e-sigaretiga möllamine saab enam mitte otseseks vajaduseks, vaid hobiks, mõjub rahakotile üpris laastavalt, samas ei kahetse hetkekski et selline lüke tehtud sai
Hobi on juba teine teema. Ega nende härrasmeeste kulu tubakale ei saa ka tavaliste LM meestega võrrelda, kes sigariruumis konjakiklaasi taga kalleid sigareid popsivad
Hobi on juba teine teema. Ega nende härrasmeeste kulu tubakale ei saa ka tavaliste LM meestega võrrelda, kes sigariruumis konjakiklaasi taga kalleid sigareid popsivad
Haige asi on see suits. Vahel paar pâeva ei tee ja siis ikka harjumusest ostad jâlle paki. Iga kuu alguses motled, et seekord on viimane pakk _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
ma olen oma sõprusringkonnas nii palju näinud seda teen-ei-tee-teen rutiini, et ma pole üldse üritanudki maha jätta. tean, et mul ei piisa selleks tahtejõudu ja milleks end piinata
rahaliselt on veits ebameeldiv (~100€/kuus), aga muus osas küll no ragrets kontoris töötades suisa pluss, et sunnib aegajalt ikka arvuti tagant tõusma ka. _________________ nooope!
Hommikul auto k'ima panete, saate sumpsi juurde minna tossu tegema. Hetkel lund ka pole, saate maltsaga maitsestada. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Vahetage siis sõpru, kui endal iseloomu pole ning kõrvalseisjad päeva üle võtavad
Olin ka ahelsuitsetaja pikki aastaid, tänaseks on juba teine aasta prii, kolmas jookseb.
See keemiline pask teid ei aita, otsus tuleb teha sisemiselt ja endale.
Minust vanemad veel räägivad, et "pisik" peidab ennast 20+ aastat mille jooksul oht säilub
Vahetage siis sõpru, kui endal iseloomu pole ning kõrvalseisjad päeva üle võtavad
Olin ka ahelsuitsetaja pikki aastaid, tänaseks on juba teine aasta prii, kolmas jookseb.
See keemiline piix teid ei aita, otsus tuleb teha sisemiselt ja endale.
Minust vanemad veel räägivad, et "pisik" peidab ennast 20+ aastat mille jooksul oht säilub
22a. olin suitsetaja olude sunnil
See "keemiline piix" on siiski ohutum alternatiiv neile kes ei suuda või taha päris maha jätta ja nii mõnigi on kõigepealt selle võtnud ning siis üldse loobunud. "Keemiline piix" nimelt võimaldab astuda ühe sammu korraga ehk kõigepealt minna sellele üle, siis hakata vaikselt nikotiini kogust vähendama ja lõpuks üldse loobuda. Võib muidugi minna ka nii nagu sweezy ütles, et sellest saab hoopis uus hobi
Respect kui sina päevapealt loobuda suutsid, aga kõik ei suuda ennast piisavalt motiveerida et päevapealt maha jätta ja mitte vanade harjumuste juurde tagasi pöörduda.
Pigem mõeldakse stiilis: "Nahhui, mul oli kunagi vaja sellega üldse alustada..."
Umbes nii on jah, mõni aasta tagasi suutsin aastaks maha jätta, see oli võimalik tänu mõttele, et sõber kes ei ole kunagi suitsetanud ei vaja tobi, miks ise siis kehvem olen.
Aastake läks mööda ja siis leidsin endale suurepärase põhjuse eelmine mõte tasandada mõttega, et krt kui mulle ikka meeldib koni tõmmata ja ma tahan, siis ma ikka teen ka
once a smoker always a smoker, surnud ring
Ei ole ikka päris nii. Ise tegin ca 30 aastat suitsu, pärast kolmepäevast palavikku 5 aastat tagasi jäi maha. 26.november 2011 tegin viimase. Ei ole isegi kiusatust tekkinud.
Betamax kirjutas:
Peaks kah tõmbama hakkama. Oskab keegi öelda, milline bränd kõige parem on? Või peaks kohe kanepi peale minema ja aega säästma, sest ma juba üpris vana kah.
Väga ammu sai ehtsat "Chesterfield"i. Oli tõsiselt hea, ei jätnud haisu riietele külge, oli selline meeldiv tubakalõhn. Ei olnud aromatiseeritud. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.