Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
seeru
HV veteran
|
16.10.2016 02:04:49
|
|
|
estonianadmiral kirjutas: |
Starboxi UI näeb välja, nagu oleks aasta 2001, väga uimane ja hanguv, loogika kummastavalt keeruline - ausalt, kui mitu minutit läheb aega, et saade ajamasinast üles leida? Telekanalite pilt väga lagunev ja säbruline. |
Starmani pole veel kasutanud aga Telia uue menüüga vahel ei leiagi ajamasinast saadet üles. Tõsi nüüd on natuke paremaks läinud episoodi numbrite lisamisega aga ikkagi vana menüü kiirusega ja ülevaatlikusega ei anna kuidagi võrrelda. Mõtlen just kasutamiskiirust ajamasina puhul.
Mis sajandist see UI välimus on mind eriti ei huvita. Kasutamismugavus on tähtis. Saaks sellele vana menüü loogikale ka vabalt kaasaegse välimuse anda kui kellegi meelest see jube vanaaegne välja näeb.
Nukad kandliseks teha, lillale rohelist värvi ka juurde, 20 protsenti läbipaistvust ja näeb välja juba nagu järgmise sajandi menüü.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.10.2016 15:36:32
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Selliseid pulte on maailm täis, Eesti ei pea olema maailm.
Üks nupp uue nuti puldile veel juurde ja sa peaksid hakkama silmadega puldil käima.
|
See bs kisub juba mõnitamiseks , ausalt
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
16.10.2016 16:07:28
|
|
|
Üks nupp uue nuti puldile veel juurde ja sa peaksid hakkama silmadega puldil käima. |
Mis sa teed nalja? Ma ei käi isegi sellisel puldil silmadega
Spoiler 
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
16.10.2016 16:16:49
|
|
|
Teistpidi ei saa ma aru, mis hirmus koll see silmadega puldil käimine on, kui nii saab toimingud kiiremini tehtud vs totaalne menüüdes ringisõitmine.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
1 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
16.10.2016 16:21:58
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Üks nupp uue nuti puldile veel juurde ja sa peaksid hakkama silmadega puldil käima. |
Mis sa teed nalja? Ma ei käi isegi sellisel puldil silmadega
Spoiler 
|
Selline pult on ehe õudusunenägu. Mu Philipsi pult on samasugune. Jumal hoidku, kui kogemat mõnele arvukatest übertundlikest nuppudest pihta lähen - hakka jälle filmi käivitama ja/või õigesse kohta kerima.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.10.2016 16:22:58
|
|
|
maatriks kirjutas: |
Teistpidi ei saa ma aru, mis hirmus koll see silmadega puldil käimine on, kui nii saab toimingud kiiremini tehtud vs totaalne menüüdes ringisõitmine. |
sa ei saanud asjale pihta....elioni/telia tegelinskid arvavad, et kõik kasutajad on ajuhiiglased, kellele ei jää meelde kuhu vaja vajutada ja peab vaatama pulti. Kuigi puldi vaatamine on ka ok......
Samas pensionärist ämm vajutab vaatamata õigeid nuppe.
Telia märg unistus on 1 nupuga pult. ülejäänud kõik innovatiivsemobiilse äpi teel või läbi telia kõnekeskuse kui on soovi kanalit vahetada
Või siis läbi telia kodulehe helpdeski
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
16.10.2016 16:25:53
|
|
|
No sellel peab küll korralikult nuppu pressima, vastu minnes ei juhtu miskit
Üldiselt, ma ei tea, misk telia pole senimaani teinud telefonile äppi, millega boksi juhtida. Kanali logod järjest ja scrollid kiirelt endale meeldiva kanali + kavad ja asjad juurde. Peaks olema way parem kui puldiga pool listi läbi scrollida.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
16.10.2016 16:26:41
|
|
|
Overkill pult igatahes. Ma ei kasutaks 2/3 nuppudest sealt.
Ja digiboksile Find ja Folder nupp?
Spoiler 
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxMan
HV vaatleja
|
16.10.2016 16:26:43
|
|
|
viimati muutis MaxMan 28.01.2023 03:28:52, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
16.10.2016 16:50:49
|
|
|
Jaajaa, me teame , et vahetad nuppudega kanaleid.
salatoimik , võibolla asi selles, et igas telefonis pole IR vastuvõtjat-saatjat?
Mul LGs töötas tema enda rakendus.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
16.10.2016 16:54:58
|
|
|
Tooge veel äärmuslikke näiteid
Toon ise ühe - mul on jaanuarikuus ostetud pult ja juba kaks nädalat karjub, et patareid tühjad
Krt, mu vanal Daewoo kineskooptelekal pidasid patareid vastu mingi 7 aastat
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.10.2016 18:35:14
|
|
|
Betamax, laps mängib mul selle tasuta nuppudeta puldiga.......patakad visakasi piixu. Telekale see ei kõlba, aga lapsele küll
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
16.10.2016 19:07:56
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
salatoimik , võibolla asi selles, et igas telefonis pole IR vastuvõtjat-saatjat?
|
No tere talv. Milleks on meil IPTV puhul IR-i vaja? Üle neti ikka.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.10.2016 19:09:11
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Pailaps kirjutas: |
|
No tere talv. Milleks on meil IPTV puhul IR-i vaja? Üle neti ikka. |
tsitaat: |
läbi telia kõnekeskuse |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.10.2016 19:49:17
|
|
|
See on nii meeldiv, et "pult" paneb alati sae käima. Te ei ole ainukesed kes selle lihtsa puldi üle pead murravad. Ka oma sõpradega, töökaaslastega võib puldist tunde rääkida.
Samas kui taaskord peas loogiliselt läbi mõeldakse, saadakse ikka aru, et see mass Eesti Telia kliente vajavad suures osas just seda lihtsat pulti, lihtsat menüüd ja ühest juhtimist koos teleriga.
Kõik muud kliendid kellel on PlayStationid ja meediamängijad ja ressiiverid ning tahavad kruttida erinevaid sätteid vajavad niikuinii eraldi pulte või universaalpulti nagu Harmony.
IPTV sisu juhtimiseks ei pea olema sinine ja punane nupp kui on paremale ja back. Ei pea olema play ja pause kui on olemas OK jms. ning kerimiseks vasakule paremale.
Võiks olla igasugu asju, kiirvalik filmiriiulisse või järelvaatamisse aga olgem ausad, kõik ka ei vaja sinna kiirelt minekut vaid valitakse erinevatel viisidel, käivitasin kanali ja vajutasin OK saate algusest tööle panekuks. Vajutasin paremale ja valisin telekavast. Vajutasin OK, et üldse leida mitmete valikute hulgast asi mida vaadata.
Kindlasti on palju häid mõtteid puldi osas aga kui võtta 20 inimest eri vanusegruppidest laua taha ja neile erinevad puldid ette sööta koos menüü lahendustega, jõutakse ikka uue lihtsa puldini.
Pult nutitelefonis? Jah, mõte on huvitav kuid on tehtud igasugu nutiäppe mille kasutus jääb ainult katsetuseks. Sai ka kunagi pakutud, et telekanalitel ju kadusid numbrid, miks mitte teha nutitelefoni äpp puldiks kus on kanalite ikoonid reas ja klikid, ning hakkab tööle. Paraku see idee ei müünud.
Isegi mingi digiboksi juhtimise võimalus mis oli vanas minutv äpis, ei leidnud kasutust, oli see siis hea või halb, ei oska öelda. Ma usun, et Starman võib juba täna kinnitada, et nende puldiäpp digiboksi juhtimisel eriti kasutust ei leia.
See on nagu tehnoloogia röögatus kui sai telerit viipe või häälega juhtida, unustatud.
Küll aga võiks olla erinevaid nutikaid viise kuidas siiski televisioon ja nutiseade ühildada, küllap saame näha mida tulevik toob.
PS. pult lähima paari aasta jooksul muutumas ei ole. Võib-olla oleks, kui kõik oleks juba uue puldi peal, aga hetkel tuleb vanad puldid elimineerida, siis edasi, et ikka rahvale mitte rahu anda
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.10.2016 20:51:17
|
|
|
Samas kui taaskord peas loogiliselt läbi mõeldakse, saadakse ikka aru, et see mass Eesti Telia kliente vajavad suures osas just seda lihtsat pulti, lihtsat menüüd ja ühest juhtimist koos teleriga.
Kõik muud kliendid kellel on PlayStationid ja meediamängijad ja ressiiverid ning tahavad kruttida erinevaid sätteid vajavad niikuinii eraldi pulte või universaalpulti nagu Harmony.
|
Tervitused samsungile, LGle Telia poolt
Ma juba hakkan uskuma, et koostöö katkes sellepärast, kuna nende pultidel oli liiga palju nuppe
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.10.2016 21:04:44
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
|
Tervitused samsungile, LGle Telia poolt
Ma juba hakkan uskuma, et koostöö katkes sellepärast, kuna nende pultidel oli liiga palju nuppe  |
Ma küll täpselt ei saanud su arvamusele pihta aga Telia pole nii pirtsakas, et pakkujat nö mingite oma arvamuste pärast ukse taha saadab.
Nii nagu klient oma eriarvamuse tõttu ei loobu siiski teenusest, neid arvamusi võib kõigil olla.
Siiski nii Samsungile kui LGle on Telia puldis kiirhäälestus sees seega ei pea TV originaalpulti kasutama kui selleks muude seadmete tõttu vajadust pole.
Isiklikult olen tõesti ärritunud LG puldi pihta, veereb teine lauapeal ringi, lisaks mingid mittevajalikud nupud, näiteks mutrimärgiga nupp mille saan lihtsamini kätte home ja mutter ekraanil üleval nurgas.
Milleks mulle 3D nupp puldil kui antud teleril polegi seda funktsiooni jms.
Ühesõnaga, taaskord palju häid mõtteid.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.10.2016 21:30:31
|
|
|
See, et sul mingi kohitsetud telekas, siis ei tasu pulti süüdistada........ keegi ei hakka eraldi pulti tegema kui ostetakse mingi puuduliku asjaga telekas.
Pultidega mõte oli selles, et samsal ja lg teleka pultidel on 10+ nuppu, mis telia ajuinvaliidide jaoks on ju mõttetult raske.....telia arvates....ja telia teab mida rahvas tahab
Poogen sellest, et viimased paar korda on nii piixust saanud oma loogikaga, et pr kampaaniatega tehtud selline smailinägu ja vana süsteem näiteks tagasi toodud.....lisame siia veel nuppudega puldi jne.
Ses suhtes ei tea te shittagi mida inimesed tahavad, ajate vaid oma jonni.
Uue nutitv peale minek on sujunud väga sujuvalt....2-3 aastat longates ja läbi kõiksuguste kampaaniate. Nüüd hea vastu rinda peksta, et enamus kasutab uut nutit
Reaalsus on bullikaka.
innovatiivsus kasutaja seisukohalt on ÜKS SUUR 0
Samas müts maha selle ees, et igast sitta leiutate, mis enamusele ei meeldi, aga olete hoidnud normaalse süsttemi ka töökorras...see on ka ainuke positiivne.....televisiooni seisukohalt
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.10.2016 22:01:40
|
|
|
jeesus188, mul on millegipärast tunne, et sa paned oma sõnu Telia suhu.
Eesmärk on arusaamatu. Sina pole maailm, Telia pole maailm.
Telia müüb teenust klientidele, eriti rõhutan teenust. See teenuse osa peab kliendile mugav olema ja siis ka klient maksab.
Kui enam ei maksa tuleb midagi paremat välja mõelda.
Mina kasutajana tahaks. Et Telia boks oleks agu Kodi, mängiks kõiki mu "koduvideosid" ja oleks nagu meediakeskus. Sõiman Teliat ja kõiki kes ette jäävad, puldil pole ka 3D nuppu kuigi see digiboks on kohitsetud.
Hea pläma ikka, ostan alati 6-7-8 seeria telereid ja siin mingi vend arvab, et mu kohitsetud teler on süüdi selles, et müüja pani kaasa 3D nupuga puldi
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
16.10.2016 22:57:04
|
|
|
Loen aeg-ajalt seda teemat ja mulle jääb arusaamatuks, et miks virisetakse selle puldi pärast.
Telekas lülitab sisse ja välja, vahetab kanaleid ja muudab heli. Telekas on 2012 aasta oma, mis tehnika arengus on juba üsna vana toode.
Mul S5 pult ja neid numbreid kasutan ma ainult siis, kui vaja wifi koodi teada.
Kuigi vahel tundnud puudust "mute" nupust. Samas saab "-" peal hoida ja heli läheb kiirelt vähemaks.
_________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂ |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
16.10.2016 23:27:23
|
|
|
Võiks olla igasugu asju, kiirvalik filmiriiulisse või järelvaatamisse aga olgem ausad, kõik ka ei vaja sinna kiirelt minekut vaid valitakse erinevatel viisidel, käivitasin kanali ja vajutasin OK saate algusest tööle panekuks. Vajutasin paremale ja valisin telekavast. Vajutasin OK, et üldse leida mitmete valikute hulgast asi mida vaadata. |
Võiks küll olla igasuguseid asju. Aga kõigepealt võiks olla pult ja menüü, mis on mõeldud ennekõike TV kanalite mugavaks vaatamiseks.
Siiani ikka enamus rahvast vaatab neid.
Ja siis edasi võiks neid kolme nupuga pulte treida filmiriiuli vaatamiseks, neile kes ei vaja kiiret minekut.
Ja see uus menüü on lihtne? Ainult et see sama memm ei oska seal menüüs mitte halligi teha.
Uus pult ja menüü on huvitav ainult alguses ja korraks. Aga juba natukese ajaga saab paljudele kasutajatele selgeks, et tegemist on tõelise tüütusega.
PS. pult lähima paari aasta jooksul muutumas ei ole. Võib-olla oleks, kui kõik oleks juba uue puldi peal, aga hetkel tuleb vanad puldid elimineerida, siis edasi, et ikka rahvale mitte rahu anda icon_biggrin.gif |
Ei olegi vaja. S2 kärab hästi 10 aastat veel. Selle ajaga ei usu, et kohalik Telia midagi paremat suudab turule tuua.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.10.2016 23:52:52
|
|
|
mul on millegipärast tunne, et sa paned oma sõnu Telia suhu.
|
Aegajalt tuleb öelda seda, mida tegelikult mõeldakse
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
omg
HV kasutaja
|
17.10.2016 00:49:54
|
|
|
Mirc kirjutas: |
Loen aeg-ajalt seda teemat ja mulle jääb arusaamatuks, et miks virisetakse selle puldi pärast.
Telekas lülitab sisse ja välja, vahetab kanaleid ja muudab heli. Telekas on 2012 aasta oma, mis tehnika arengus on juba üsna vana toode. |
lapsi sul järelikult pole, 4aastane tunneb numbreid ja teab et kui valida "oma " kanali number saab multikad - lugeda veel ei oska et menüüst suudaks oma kanali leida
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
17.10.2016 07:09:40
|
|
|
Ikka on lapsi. 7 aastane ja paari kuune.
Mul saab laps kenasti televiisori käsitlemisega hakkama. Enamasti ta teab, et viimati oli tema kanal, siis vajutab tagasi nuppu. Kui vaja, siis kerib menüüd. Mingisugune -30 kanali vahel ainult valida.
Ma usun, et nooremale generatsioonile jäävad asjad kergemini külge.
_________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂ |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
17.10.2016 08:02:30
|
|
|
Kui te ütlete, et vana pult ja menüü on hea, siis keegi pole öelnud, et see halb on, ka selle tegi Elion ehk Telia ise valmis.
Siiski on tänapäeval rohkem suund järelvaatamisele ja vaata seda mida tahad, millal tahad, see puudutab pisut vähem telekanalite otsevaatamist. Kuigi, ka selles osas on ju kanalite vaatamine sama nagu vanasti, isegi parem, kõik tellitud kanalid ühes järjestuses, vali number, üles alla, või kanalite nimekirjast.
Samal ajal jääb menüü rohkem meediamängija sarnaseks, nt kodi.
No igal juhul praktiline kasutajatest toimis aastal 2012 juba, ja kasutajad eelistasid seda, mis täna on kasutusel. See jutt, mida ma rääkima kipun, on kordus varasematest postitustest.
PS. ka seda kirjutasin, et 3 aastane leidis ka menüüst enne üles mõmmi pildiga Lastenurga kui kanalinumbriga Kidzone.
PS. ka seda kirjutasin, et memm kes alguses muutustega arvab, et jube keeruline, peale seda puldi kasutamist ütleb, et jube lihtne (PS. ma kuulen seda iga päev klientide juures). PS. seda ei ütle ükski memm tavaliselt tehnika kasutamisel.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|