Ei pea. See on mingi veider komme, et eestlane ei saa alkota _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
mis mõttes lamp tõrgub
seal ju ainult juhe ja G4 sokkel _________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Ellu jääb see, kes oskab oma kätega midagi valmis teha
No pean siis uurima, arvan ise ka et ühendus tõrgub, aga esmapilgul paistab, et ilma rellakata sisule ligi ei saa et mõni logisev klemmi hoidev kruvi kinni keerata vms.
sinu pandud lingil on ju näidatud, et klaas käib keerates maha. G4 sokleid on eraldi müügil ka, kui selles probleem _________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
Klaasi sain juba enne maha, aga vot ühendusele ei oska ligi saada. Oleks sa Tallinnas, siis vist küsiks palju su töötund+kohalesõit maksab, aga eks homme valges uurin ehk ikka saab kuidagi ligi kuigi esmapilgul tundub, et tegemist on selle idiootse ühendusega kuhu pistad juhtme sisse ja pärast kätte enam ei saa.
Kas veebilehelt on võimalik kuidagi välja lugeda mis veebipoe mootorit on kasutatud, kui seal lehel mingit kirja ei paista?
Nt http://www.moestuudio.ee sortsust ei näinud ka midagi spetsiifilist, või ei osanud seda otsida
lightbluefox, google on su sõber. Seal on kõik vastused olemas, tuleb ainult õige küsimus esitada.
Võtsin lehe source, vaatasin sealt ühe pikema identifikaatori, nt. 'ajax_cart_shipping_cost' ja "ajax_cart_product_txt" ning googeldasin neid.
1. link viitas PrestaShopis kasutatavale elementidele.
P.S. Pole ise kunagi ühtegi veebipoodi omanud/ehitanud. PrestaShopi nime vist olen isegi varem kuulnud. Magento on ka nime poolest tuttav. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Tea, kas sellis(t)e uudise peale nutta või naerda
http://m.kasulik.delfi.ee/article.php?id=75914183
Kuradi siil küberkurjamitega mestis _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Umbes. Meil tööl oli sama - programmi lõppedes imbus vesi paar tundi ära. Alguses prooviti puhastustablettide ja vedelikega, aga lõpuks kutsuti parandaja, kes asja pumba ja torud ära puhastas.
Mul kunagi oli mingi sensor pekkis sama veaga, vahetati ära ja korras _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
nö plastikakende õhutusklappe/avasid kuskilt letikaubana või veebipoe kaudu ka saada meite maal on? Mahavõetud klapi marki asju ainult kuskil ukraina v poola poes müüa, ehituspoed Pärnus ei tea nendest asjadest midagi. Või käibki selliste asjade müük ainult aknafirmadest tellimise kaudu? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Paremad ja õiged klapid oleks sellised, mis sulgevad ka aknaraami tehtava ava hermeetiliselt. Minu arvates kaotab selle odava klapi paigaldamisel mitmekambriline plastakna profiil oma soojapidavuse, kui see selliselt väliskeskannale avatuks puurida.
Akende allosas on niikuinii kondensi jaoks avad tehases freesitud, ülesse ka veel lahtise ava teed, hakkab liikuv õhk kambritest sooja välja viima. Või kuidas?
http://savent.ee/tooted/aeromat-midi/ _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
sooty, ma pole Plasto peamaja kontorist kunagi ilma pika ooteajata midagi kätte saanud. Pankrotistunud Glaskekist sai aga küll asjad kohe kätte.
Pärnus võib suhtumine muidugi palju inimlikum olla. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
vussvillem _________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
Miks topitakse telefonidele kõrvaklapipesa üles mitte alla? Mul on krt viimase telefoniga läinud läbi 1a intervalli jooksul 5 paari klappe, kõik erinevad nimekad firmad ja hinnaklass 15-50€, küll karvased kaablid, küll lint, küll spordimiseks vms mägironimiseks. Nop.
Ikka ka pistik hakkab jupsima või üks klapp lõpetab töö. Tundub, et viga peab olema on minus ehk kandmisviisis, ju siis ei tohi telefoni taskusse panna, vaid peab käes hoidma, et jumala eest juhet natuke ei väänaks?
Miks topitakse telefonidele kõrvaklapipesa üles mitte alla? Mul on krt viimase telefoniga läinud läbi 1a intervalli jooksul 5 paari klappe, kõik erinevad nimekad firmad ja hinnaklass 15-50€, küll karvased kaablid, küll lint, küll spordimiseks vms mägironimiseks. Nop.
Ikka ka pistik hakkab jupsima või üks klapp lõpetab töö. Tundub, et viga peab olema on minus ehk kandmisviisis, ju siis ei tohi telefoni taskusse panna, vaid peab käes hoidma, et jumala eest juhet natuke ei väänaks?
Osta siis telefon millel on pesa all _________________ There is no place like 127.0.0.1
Mis vahet sellel on, kumba pidi telefon taskus on?
Sama küsimus
Aga osta juhtmevabad klapid. Ma just tegin selle liigutuse. Täitsa mõnus on. Minu kasutuse juures kord-paar nädalas peab laadima.
mul need:
Spoiler
_________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
namstoop, otsene vahe ju? kas telefon toetub klappide pistiku peale taskus, või on see telefon põhjas ja turritab taskust välja, oleks siis L-pistik vähemalt, aga isegi need ei kesta.
Bluetooth on tore jah, aga need akud, 4-6h eluaega on ikka vähe, ei taha järjekordsed seadet laadida.
lightbluefox, ikkagi, mis vahet seal on, kumbapidi telefoni tasku pistad? Paned nii, et klapipesa jääks ülesse, on see nüüd telefoni alumine või ülemine ots.
Eelmisel Sony'l oli all ja nüüd Motorolal on üleval, ikka panen nii et juhe ülesse jääks.
Mugavuse küsimus, mina hoian telefoni taskus peadpidi all, siis saab ühe liigutusega telefoni taskust kätte nii et ei pea käes kohendama. Õnneks Nexus 5X'l on klapipesa all seega igati mugav. _________________
Mugavuse küsimus, mina hoian telefoni taskus peadpidi all, siis saab ühe liigutusega telefoni taskust kätte nii et ei pea käes kohendama. Õnneks Nexus 5X'l on klapipesa all seega igati mugav.
mul selline naljakas lugu, et panen telefoni taskusse ühte pidi ja välja võtan siis on telefon käes teistpidi. mingit digimaagiat ei toimu aga käe asend on taskusse panemisel ja sealt välja võtmisel erinev. olen kasutanud bt klappe üle kolme aasta ja enam juhtmega ei taha. _________________
bladerunner, vot siin ehk konks peitubki, ei hoia klapipesa kunagi üleval, alati all, sest nii mugavam.
Ei taha DJ välja näha, seega suuri klappe ei taha.
Siin hakkab kripeldama küsimus, miks sa ei pane telefoni niipidi tasku et klapipesa jääb sinnapoole kuhu sina tahad? Ja kuidas tootja selles süüdi on? _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
bladerunner, vot siin ehk konks peitubki, ei hoia klapipesa kunagi üleval, alati all, sest nii mugavam.
Ei taha DJ välja näha, seega suuri klappe ei taha.
Sellisel juhul ei ole ju vahet kuhu poole tootja on klapipesa teinud _________________ There is no place like 127.0.0.1
Renka, siin läks mul lause vähe viltu, telefon on alati ülemine ots all, ehk kuidas mugavam on.
Eks tootjad vahetavad seni mul neid garantii korras ümber, kuni tehakse juhe gramm jämedamaks või pesa tugevamaks
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.