Mõlemat on ju võimalik - nii close-quarter, kui ka long-range.
Viimastest videotest on igatahes näha, et triblamine ja bunny-hop ära kadunud, mis on ülimalt positiivne.
kui ajastutruuks jäämine paneb põntsu müüginumbritele , teinud siis juba WW2 pela..
Sellise graafika/füüsikaga neid WW2 pelasid niiehknaa teisi ei ole..
nagunii suurem osa WW1 oli üksluine kaevikusõda, GI vaatepunktist vähemalt.. a la "Läänerindel muutusteta.."
Ma võtsin üle pika aja kalli versiooni ette.. Ultimate pakett 116€ tuli Originis. EA Access ka juurde ja vhoilaa, sünnipäeval saab mängida 13.Oktoober lol. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma võtsin üle pika aja kalli versiooni ette.. Ultimate pakett 116€ tuli Originis. EA Access ka juurde ja vhoilaa, sünnipäeval saab mängida 13.Oktoober lol.
Kas proxiga kusagilt odavamalt ei oleks saand seda ultimate versiooni?
Mujalt saab hetkel ainult vanilla mängu...
Deluxe'i saab odavamalt Originis RX480 kupongiga ja Premiumit või Ultimate versiooni hetkel odavamalt ei saa.. samas ei lähe DLCsid vaja enne q1 lõppu järgmisel aastal :p
Varem mängima saamine on muidugi positiivne. _________________
rmc, kas see varem mängimise teema tuleb automaatselt premium paketiga? Või ainult kui Ultimate ostad? Muidu võiks ju head boonused olla aga kui raha hetkel on siis võiks selle ühe hea mängu alla investeerida.. mida reaalselt ka mänginud olen juba.. tuleb loota, et väga perse ei keerata aga Alpha ja Beta oli väga positiivne õnneks. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma võtsin üle pika aja kalli versiooni ette.. Ultimate pakett 116€ tuli Originis. EA Access ka juurde ja vhoilaa, sünnipäeval saab mängida 13.Oktoober lol.
Mnjah, kuna kamraade jääb BF4-s BF1 tulekuga vähemaks siis peab ka endale BF1 soetama. Oskab keegi suunata kus hetkel kõige soodsam ost oleks? _________________ Battlelog: eesti38
Eee ikka 18 oktoober on early enlister.
Kui oled Origini Accessi mees (ehk maksad iga kuu neile 4€) saad mängima juba 13 oktoober. Kui ma ei eksi siis 13-18 vahe sees saad kokku mängida 10h.
Eee ikka 18 oktoober on early enlister.
Kui oled Origini Accessi mees (ehk maksad iga kuu neile 4€) saad mängima juba 13 oktoober. Kui ma ei eksi siis 13-18 vahe sees saad kokku mängida 10h.
Ei ole accessi mees. Ja krt see 10t ju väga vähe 6 päeva peale:(( _________________ Battlelog: eesti38
4€ eest bf1 mängida 10h ilma mängu ostmata ja enne release?
Peale selle jooksevad statsid ja avatud asjad full versiooni edasi.
jep mõtlesingi,et hea diil. Võtan kindlasti ligi! +hiljem saab alet ka mängule olen mõnda full price mängu ka vähem kui 10h mänginud _________________ el Bambito
lazynator, no tra.. milleks sellist paska.. räägivad, et 13.. Praegu sain installima aga panin cancel, et õigele kettale lasta.. enam ei lase installida _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.