mäng näeb uskumatult kole välja aasta 2016 kohta,mafia 2 nägi ka mitu korda parem välja,3 tundi mänginud ja see stoori tundub ka väga kahtlane,mängitavus ka suht jama _________________
Ilmselt on tegu easter eggiga, mis vihjab Delta Rae "Bottom of the River" (lugu, mis Mafia III soundtrackil ka on) muusikavideole
Seal ka peegelpilt jääb paigale -
Link _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Mul mafia 3 ei käivitu, algul tuleb see screen, et START-OPTION-EXIT. Klickides START midagi ei avane ja see esimene screen läheb ka eest ära. Mida teha?
Ostsin ära, proovisin, ei suuda mängida ennem kui unlocked fps patch välja pole tulnud. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
No türbel, hakka või kergelt kahetsema preorderit.
palju siis hinnast ka võitu tuli, palju see mäng üldse maksab?
Eks las parandavad asju, küll jõuan mängida varsti _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
No türbel, hakka või kergelt kahetsema preorderit.
palju siis hinnast ka võitu tuli, palju see mäng üldse maksab?
Eks las parandavad asju, küll jõuan mängida varsti
Kui steamist ostetud,siis kähku refund. Praegu tundub et reviewed on suht mixed - et jään ootama steami talvemüüki või isegi suvemüüki, saab kõvasti odavamalt
gamesplanetist vist ostsin ca 50 euri, mul tuli lihtsalt tuhin peale ja olegem ausad, need videod olid ka ilusad... muidugi topeltlaks on see, et mul nagunii vasaku käe sõrmeluu ja kõõluse murd, et saan ma jee seda normaalselt mängida... kaks näppu on nagu korralik pakk all!
viimati muutis Renq 07.10.2016 19:40:44, muudetud 1 kord
Oeh, tahaks et tuleks üks korralik arvustus välja. Peale Mafia II-te jäin järge ootama, aga praegu erilist lootust enam ei oma.
mafia I JA IIst on asi ikka väga kaugel,see mäng mafia nime tiitelt küll ei vääri,sama võrrelda battlefield 4 ja hardline kui mitte hullem _________________
Praegu tundub et reviewed on suht mixed - et jään ootama steami talvemüüki või isegi suvemüüki, saab kõvasti odavamalt
Kuigi hetkel ootan ka Mafia 3 kohapealt siis pakun et suurt allahindlust peab ootama veel oma 1-2 aastat (kui mitte kauem). Viimaste aastate praktika on olnud et sellised AAA mängud vaevalt üle 25% alet saavad esimesel aastal. Muidugi eks see 25% ka juba midagi.
kehv graafika ei koti, animatsioonid ja lähivaade on täitsa tiptop
lugu on paeluv ja see 30fps on ainus, mis kergelt häirib, samas on see enamasti stealth pela ja vähemalt mina ei torma võitlustesse relvasäraga, siis see 30fps mängu pelamatuks ei tee
üldpilt mulle meeldib ja pooleli kindlasti ei jäta
lol, hakkasin missiooni tegema, kuid auto ei käivitu
Ok. Vaseliini efektist saab vähemalt sweetfx abiga suhteliselt lahti. Vasakul originaal pilt ja paremal muditud. Jääb nüüd siis seda miracle patchi ootama.
beastbeats, tänud kiire vastuse eest.
Saksa amazon empty ja tundub, et Gamemania.be ja .nl -st Eestisse tellida ei saa ja neil ainult kohapeal poed. Kahju.
Kui keegi soetas Collectors Editioni ja vinüülid jäävad ehk kasutuseta, siis nende vastu tunneksin huvi ja võiksime diilile saada!
Ei tea palju on aga iiveldust peale pole tulnud siis üle 20 on ikka
Õhustik ja muusika on väga head. Traffic on muidugi suhteliselt katki, Autod jäävad keset risti seisma jne
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.