Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 412, 413, 414 ... 581, 582, 583  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
42%
 42%  [ 27 ]
10-8a
17%
 17%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
7%
 7%  [ 5 ]
4-2a
4%
 4%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
15%
 15%  [ 10 ]
hääli kokku : 63

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.10.2016 10:14:23 vasta tsitaadiga

Vaatasin Andreze arty mängu, ma küll ei mõista mida Erickul on siin taielda üldse.
Täiesti tavaline, väga hästi mängitud arty mäng. Artyga mängitaksegi sedasi.
Erick ise on tühine goldnoob, kes tulistab pabertanke kullaga ja siis kah kaotab lambist mängud. Selline ei peaks üldse arvustama teiste mänge.

Eriti veel nii lollidele asjadele viitamine: "Miks sa seda ei tulistanud ja miks sa toda tulistasid ja miks vastaste arty sind ära ei tulistanud".
Mingid absurdselt otsitud põhjused, võinuks siis mingi kriitikanoole visata arty camo painti puudumisele. Kui painti pole siis tegid halva mängu.

Tõesti siis raske leppida teiste väga heade mängijate heade mängudega?

viimati muutis vipu 06.10.2016 10:16:31, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.10.2016 10:18:20 vasta tsitaadiga

hannes36 kirjutas:
Sedasi kogu mängust kilde välja rebida mängija poolt kes ilmselgelt ei ole artyt väga mänginud, on sama julm kui mina hakkaksin sinu mänge kommenteerima? Mäng ise oli SPG kohalt väga hästi sooritatud, minimapil hoiti pilk ilusti peal, tõsi õnn naeratas, aga kogu see mäng põhineb RNG'l, eksole? Igatahes, kogu all olev tekst on minu arvamus ja ei pretendeeri absoluutsele tõele.
Spoiler Spoiler Spoiler

Ei taha seda saagi jälle käima tõmmata. Lihtsalt ütlen, et kui ma mingi sellise replay üles panen, siis see läbib enne täpselt samasuguse analüüsi, mitte ainult minu, vaid ka sõbra või kahe käes. Kõik vead otsitakse üles, et neist õppida tulevikus. See kommentaar alguses 2:1 kohta oli asjalik. T49 kommentaar mitte nii väga, kuna üks tank on ikkagi mõeldud lähivõitluseks ja teine mitte. See jutt kah, et BC 155 58 reloadis terve mängu, kuigi tal piisaks 4-lasulisest clipist vaid 1 lasu kulutamiseks, et Obj 261 maha võtta. No ma ei tea. Kui ma oleks seal lõpus 3v3 olnud medikaga siis oleks terve clipi pähe saanud icon_biggrin.gif

vipu, tuleb vahet teha tulemusel ja protsessil. Selles mängus võib õnnega pooleks paljugi ära jopata, aga see ei ole veel skill. Kui piisavalt palju mänge teha, siis üks kord ikka planeedid reastuvad ja RNG naeratab, saad mingi kõva tulemuse kirja. Skill on see, kui suudad seda sama teha ka homme ja ülehomme. On olemas selline termin nagu tight gameplay, mida kasutatakse mängude kohta, kus praktiliselt iga vastu võetud otsus/tehtud lask/positsioonivahetus on optimaalne, kiire ja ennast minimaalselt ohtu panev. Ma ise ei ole veel seal, aga püüdlen sinna poole ja vaatan ka replaysid selle pilguga.

viimati muutis erick 06.10.2016 10:26:48, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.10.2016 10:24:16 vasta tsitaadiga

Kui sa oleks klipi pähe saanud, siis sa ei oska tankiga varjuda. Harjuta seda, ega sinu oskamatus ei ole teiste mängijate probleem. Kuidas artyst üldse nii palju pihta saad kui sul on Eesti parim kaarditundmise know how? Unepealt tead kus vastaste arty mapis asuda võib, kuhu ulatub laskma jne.

Erick, eeee, Andrez muutiski koguaeg positsioone, ta mängis artyga nagu medikaga, ta liikus rohkem kui tema tiimis liikusid passiivikutest TD mängijad. Äkki sul on lihtsalt sellest valus kui üks mees teeb artyga rohkem mängu ära kui sina medikaga kulda lastes?

viimati muutis vipu 06.10.2016 10:31:44, muudetud 1 kord
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.10.2016 10:29:50 vasta tsitaadiga

vipu, arta eest safe olemiseks võiks piisata sellest, kui liigud täiskiirusel ja teed kursimuudatusi. Vähemalt nii seda meile algusest peale presenteeritud on. Aga reaalsus on tõesti see, et kui autoloader arta on mängus, siis parem võdise kusagil kivi taga. Ja loomulikult ma pole kunagi väitnud, et mul on Eesti parim map know how, lol. Miks sa selliseid asju lambist leiutama pead?
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.10.2016 10:47:40 vasta tsitaadiga

Sa koguaeg oled rõhutanud oma super minimapi handlingule, vaata kasvõi oma vanu striime või sa tõesti ei mäleta mida eile või üleeile kokku jahvatasid? Ehk meie ebakõlad ongi tekkinud sinu kehvast mälust? Ma võin ju siit samast foorumist leida 2-3 sinu posti kus viitad oma super kaardi tundmisele. Aga ma ei viitsi.

Kui vastaste arty ei suutnud Andrest ära lasta, siis pole BC arty midagi nii OP. Ta isegi eitulistanud T-10 mis passis samamoodi keset mappi. T-10 oleks kergem saak olnud, aga äkki ta tulistas, teisest kaardi otsast pihta saada on päris raske.

p.s. ma ei saa üldse aru miks peab teiste mänge tagant järgi kritiseerima? Kelle on vaja õpetussõnu mängijalt, kes pole kunagi artyga mänginud??? Mänge pannakse üles siiski selleks, et teised saaks näha kuidas mängiti ja igaüks saab silmaringi avardada. Kasvõi näha mis positsioonilt kedagi lasta saab jne.
Siis mingi omameelest valgustatud tüüp hakkab kõike tagant järgi arvustama. Jabur
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.10.2016 11:31:32 vasta tsitaadiga

vipu, isegi kui ma tunnen kaarte päris hästi (no vähemalt piisavalt hästi, et erinevalt mõnestki uunikumist teada early damage spote), ei ole see sama, mis väita, et keegi Eestis minust paremini neid ei tea icon_smile.gif Ma olen suht kindel, et meil on päris mitu FCd kasvõi ainult BB4s, kes teavad minust palju detailsemalt kaarte.

Muidu ma tavaliselt ei analüüsi replaysid mida siia teemasse postitatakse, aga antud juhul mu väljaspool mängu hea sõber andrez3d ise tellis seda, siin samas teemas on ju vastav postitus olemas. Selle asemel, et minu peale vahutada talle vastu tulemise eest, sa võiksid küsida tema hinnangut, et kas on raske teha BC 155 58-ga counter artyt või mitte?
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.10.2016 11:44:59 vasta tsitaadiga

Artyga mängides ei ole teine arty sulle üldse oluline. Artyle on olulisem kõik see mis liigub artyle lähemale. Kui mängus on 3 või rohkem artysid, siis võib vastase artysid nillida, aga praegu on see suhteliselt ajaraiskamine. Tolle mängu BC artyle oli suuremaks probleemiks T-10 mitte Andrrez. Kui nad mõlemad cäpis olid, siis vastaste arty tuli alt, arvatavasti oli ta juba varem täiesti kaardi nurka sõitnud. Sealt teise baasi lasta on väga pikk vahemaa. Kas ta laadis või siis või ei suutnud t-10 pihta saada. Miks sa üldse nii krambis oled Andreze ära laskmises, tahad ise sama teha mida teised teevad sulle, mängida XVM järgi?

Su analüüs oli täiesti mõttetu jamps. Kui Andrez on sinu hea sõber, siis kuidas saab sõbrale sellist illi ajada?
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.10.2016 11:50:43 vasta tsitaadiga

vipu, no hannes36 ju vaatas üle, ei leidnud suuri sisulisi vigu mu analüüsis, lisas omad kommentaarid ja küsis vaid, miks T49 peaks täpsem olema kui arta, ja vastust me teame tegelikult sellele.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.10.2016 12:01:27 vasta tsitaadiga

Ma vaatasin mida BC mängus tegi, tegi 16 lasku, 5/5 hittis ja 8 oli splash. Ta vast valis halvad positsioonid ja laskis järjest kõik klipid mööda.
Selles mapis Andrese mapi poolt artyga mängida on tegelikult parem. Teistelt poolt saab vähem lasta kuna paremalt poolt võivad vastased väga lähedale tulla, aga vasakule minnes ei saa läbi mäe vastaste baasi hästi lasta.
Siis peabki olema seal baasirõnga taga augus, aga jällegi on väga pikk laskekaugus.

Sinu välja toodud kriitikale on väga raske midagi vastata, sest see on puhas jamps.
tagasi üles
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 06.10.2016 12:02:05 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Ei taha seda saagi jälle käima tõmmata. Lihtsalt ütlen, et kui ma mingi sellise replay üles panen, siis see läbib enne täpselt samasuguse analüüsi, mitte ainult minu, vaid ka sõbra või kahe käes. Kõik vead otsitakse üles, et neist õppida tulevikus. See kommentaar alguses 2:1 kohta oli asjalik. T49 kommentaar mitte nii väga, kuna üks tank on ikkagi mõeldud lähivõitluseks ja teine mitte. See jutt kah, et BC 155 58 reloadis terve mängu, kuigi tal piisaks 4-lasulisest clipist vaid 1 lasu kulutamiseks, et Obj 261 maha võtta. No ma ei tea. Kui ma oleks seal lõpus 3v3 olnud medikaga siis oleks terve clipi pähe saanud icon_biggrin.gif
Ei taha mina ka, ära on tüüdanud see SPG kaslikuse või tarbetuse üle saagimine. Lisasin oma poolsed komentaarid, kuna sinu omad olid pigem medika mängija seisukohast võetud ning jätsid märakata väga palju hea arty mängu nüansse, Kas võis see miks Andres kõigepealt T34 sihtima hakkas.
BC arty reload ongi lihtsalt nii pikk, et üle poole mängust sa laed. Keegi ei jäta seda ühte lasku endal salve, et äkki joppab vastase artyt lasta. Splashi pole, low dmg per lask jne. Võimalusel kütad kiirelt oma lasud ära mõne väga kindla targeti pihta ja siis jälle ootad. Laadimise ajal võid küll vastase artyt spottida, aga Andres liikus nii palju ja oli ainult 2 kahel korral tüüpilises arty kohas. Pimesi counterdamine on tglt suht riski värk avatud kaardil. 1. leia kaardilt vastase kaar 2. looda, et ta ei liigu 3. looda, et RNG on sinu poolt. Rääkimata sellest, et kui vastase trace ära näed, et sa siis ka kohe valmis laskma oled, sest 20seki hiljem võib ta juba läinud olla. Pigem ikkagi lasta kindla peale tanke ning counter arty jätta n.ö tunneli mappidele (Ruinberg, Ensk, Himmel jt).
Ma olen korra varem arutlenud selle üle ja nõustunud, et arty mängus on väga palju RNG's kinni. See ei tähenda, et arty ei vajaks oskusi. Skill peitub teistes kohtades - kaardi lugemine ja teadmine, targeti valikud, millal riskida lasuga, millal mitte, aga eriti kogemused. Andresel on selline kogemuste pagas, et tema vastu ma artyga mängida ei tahaks.

Mis puutub seda T49 märkust siis, samalt maalt t49 snapshotida on ka paras loto - lasin kunagi vastase E100st mööda ja tabasin oma BC, seda mingilt 50m. FML.

erick
HV Guru
erick

sõnum 06.10.2016 12:25:02 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Sinu välja toodud kriitikale on väga raske midagi vastata, sest see on puhas jamps.

Öelda ausalt välja millal on lihtsalt väga hea RNG ja millal on puhas skill, ei ole kunagi jamps. Lasin huvist seda vaadata sõbral kellel 400 mängu Obj 261ga WN8 2000+ tasemel, ta nõustus kõigi RNG märkustega. Ütles, et poiss tegi küll kõik õigesti, aga väga õnnelik RNG carrys.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.10.2016 12:31:16 vasta tsitaadiga

Järelikult su sõbral on samuti väga hea RNG luck kui tal mõni mäng õnnestub.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.10.2016 12:37:14 vasta tsitaadiga

Tema vaevalt arta taga sellele vastu vaidleks, kui suur on RNG osakaal tema heades mängudes.
tagasi üles
j2pe
HV kasutaja

sõnum 06.10.2016 12:43:40 vasta tsitaadiga

Arta positsioneerimine on skill, aga praeguses mängus on arty puhas RNG!
Mind ei tasu uskuda ka, pole just parim selles vallas.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.10.2016 12:44:58 vasta tsitaadiga

Kui tema ei vaidle siis mida sina siis vaidled? Või miks sulle see RNG nii oluline on?
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.10.2016 13:20:23 vasta tsitaadiga

vipu, sest sina näib ei suuda vahet teha skillil ja RNG-l. Kõik peale sinu saavad sellest erinevusest aru.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.10.2016 13:47:33 vasta tsitaadiga

Nõustun sinuga, sest ma päris täpselt pole veel aru saanud mida üldse mõeldakse RNG all. Skill on see kui saad tankile pihta, viskab mäng su sihtimisele täringuid või ei viska. Näiteks kui mina vastasele pihta ei saa, lasen mööda, siis ma olen viga näinud enda sihtimisoskuses, aga tuleb vist näha viga hoopis RNGs? Ja kui ma saan vastasele pihta, siis oli mul samuti RNG luck.

Sedasi?
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.10.2016 14:06:57 vasta tsitaadiga

vipu, skill on see kui saad vastase sihikule ja minimeerid üldse šansid, et lask läheb mööda. Nt kui T10 medikas millegi täielikult välja sihib mõistlikult distantsilt, siis see lask läheb ka. Sellisest asjast nagu skill on raske rääkida kahurite puhul, kus ebatäpsuse tõttu RNG määrab rohkem kui oskus midagi sihikule saada.

viimati muutis erick 06.10.2016 14:07:19, muudetud 1 kord
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 06.10.2016 14:08:57 vasta tsitaadiga

hakkan vaikselt selle rootslasega ära harjuma. Krt kui tal oleks veidike võimsam mootor oleks asi täitsa hea icon_rolleyes.gif
Sain siis M kätte, eriti ei pidanudki tegema midagi. Otsin siiani kolmandale slotile rakendust, peab vist kiirema sihtimise panema aga võrguga hea jällegi tervet klippi sisse lasta väiksema avastamise võimalusega icon_rolleyes.gif
http://wotreplays.com/site/3005630#himmelsdorf-sakslane-strv_m_42-57_alt_a_2
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.10.2016 15:04:16 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
vipu, skill on see kui saad vastase sihikule ja minimeerid üldse šansid, et lask läheb mööda. Nt kui T10 medikas millegi täielikult välja sihib mõistlikult distantsilt, siis see lask läheb ka. Sellisest asjast nagu skill on raske rääkida kahurite puhul, kus ebatäpsuse tõttu RNG määrab rohkem kui oskus midagi sihikule saada.

Mul oleks väga hea meel kui artyle oleks sama suur täpsus nagu on medium tankil. 1000 meetri kauguselt sihin sihiku tankile ja klikk - 100% tulemus alati garanteeritud. Mis viga nii mängida. Ma teeks kõik arty missioonid kiitusega ära.
Kõik mängud võidaks ära. Võtaks veel praetaldriku ette ja nii muuseas snaibiks.

Vot see oleks skill, kõik lasud kuhu sihiku peale sihid toovad tulemust thumbs_up.gif

tsitaat:
kus ebatäpsuse tõttu RNG määrab rohkem kui oskus midagi sihikule saada.

aga see ongi skill ju. sõjaväes oled käinud? oled tulistanud automaadist 300m kaugusel olevat märklauda? kui palju RNGd su lasku mõjutab. tuul, asend, kui palju sa tagasilööki suudad kehaga kompenseerida, millisesse sektorisse üldse sihtida.
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 06.10.2016 15:54:20 vasta tsitaadiga

j2pe kirjutas:
Arta positsioneerimine on skill, aga praeguses mängus on arty puhas RNG!
Mind ei tasu uskuda ka, pole just parim selles vallas.
Spoiler Spoiler Spoiler

Minu arust väga kõva tulemus, eriti kui mängud tehtud pärast arta suurt nerfi, see oli vist mingi patch 8.6. Eriti kõva on see winrate thumbs_up.gif

Mis puudutab Andrez3d mängu, siis vaatasin ka selle ära. Väga hästi mängitud Andres, minu arust tegid selles mängus kõik õigesti. Aga kui RNG juurde tulla, siis see aitas ka tublisti kaasa. Aga mis puutuab artyga carrymist, siis minu arvamus jätkusevalt selline, et teatud artyd suudavad mänguga rohkem kaasas püsida (repositsioneerida vastavlt mängukulgule, kiiremii sihtida jne) ja ka tänu sellele carryda paremini. Nagu 261, m53, Prantsuse omad. Mul endal on 261'ga wr 57.4%, pean tunnistama, et olen enamgi kui rahul sellega.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.10.2016 16:04:21 vasta tsitaadiga

Kui 1000 m kauguselt snaiper tabab täpsuspüssiga üheksa korda kümnest lasust inimese rindkere suurust sihtmärki, siis see on skill.
Kui keegi teeb seda sama tanki T-72 peakahuriga üle mitmekümne katse, ja lõpuks joppab ühe mürsuga pihta, siis see on RNG.

Loodan, et see analoogia ei jäänud segaseks.

Skill or luck? Suht sama mis artamängijad serveris teevad:

Link
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.10.2016 16:17:46 vasta tsitaadiga

Snaipriks õpitakse päris kaua ja snaiprikooli võetakse ainult neid kes suudavad tavatulirelvaga teha väga häid lasketulemusi. Selline täpsuspüssi võrdlus on jube rumal.
Üks ala on professionaalne elukutse, teine on mingi arvutimäng kus mängulooja manipuleerib sinuga kuidas heaks arvab. Mis t72 tanki puutub, siis ma peaks seda sinu teadmist ka päris kehvaks.
T-72 tank on vana tank ja kui võrrelda teda teiste omaaegsete tankidega siis tema täpsustulemused pole ka kõige hullemad.

Video kohta mina peaks seda siiski skilliks - harjutamine teeb meistriks. Tuleb arendada lihasmälu, kehtib kõigi täpsust vajavate toimingute juures.
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 06.10.2016 16:32:33 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
T-72 tank on vana tank ja kui võrrelda teda teiste omaaegsete tankidega siis tema täpsustulemused pole ka kõige hullemad.
Võrreldi snaipripüssiga, katsume järge pidada.
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 155
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.10.2016 16:37:09 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
vipu kirjutas:

Kui erick võtab laest mingi oma arusaama nagu t-72 tankist tulistades saad 10 lasust ühe pihta siis tegelikuses see siiski sedasi ei ole. Keegi ei tooda sellist tankikahurit kus laskude tulemus on 1:10
Milleks sellist jama kaasa kiita, ma saan aru et poed erickule, aga mingi ajutegevus sul võiks siiski olla
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.10.2016 16:39:42 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Kui erick võtab laest mingi oma arusaama nagu t-72 tankist tulistades saad 10 lasust ühe pihta siis tegelikuses see siiski sedasi ei ole. Keegi ei tooda sellist tankikahurit kus laskude tulemus on 1:10

tsitaat:
Kui 1000 m kauguselt snaiper tabab täpsuspüssiga üheksa korda kümnest lasust inimese rindkere suurust sihtmärki, siis see on skill.
Kui keegi teeb seda sama tanki T-72 peakahuriga üle mitmekümne katse, ja lõpuks joppab ühe mürsuga pihta, siis see on RNG.

Sul jäi vist midagi kahe silma vahele.

viimati muutis erick 06.10.2016 16:42:24, muudetud 2 korda
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 06.10.2016 16:40:51 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
maatriks kirjutas:
vipu kirjutas:

Milleks sellist jama kaasa kiita, ma saan aru et poed erickule, aga mingi ajutegevus sul võiks siiski olla
Viitasin kõigest ebatäpsusele sinu postituses, ei ole tarvis nõnda isiklikuks minna. Kui ei suuda emotsioone talitseda, siis võiks ehk pausi teha.
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 155
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.10.2016 16:48:01 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
vipu kirjutas:

tsitaat:

Sul jäi vist midagi kahe silma vahele.

Su loogika on nii meelevaldne. pane T-72 juhitav mürsk sisse ja lased samamoodi 1000m inimesel pea otsast
maatriks, ainuke kes isiklik on, oled sa ise. sul kunagi olnud midagi öelda peale juramise icon_lol.gif
ja maatriks, mina vaidlen teema üle, sina käid ainult isiklikult suskimas, just mingist eidelikust õelusest vms
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.10.2016 16:52:24 vasta tsitaadiga

vipu, ainus mis siin on meelevaldne on see, kuidas sa loed ülejala teiste postitusi ja siis nopid neist välja ainult selle, mida sa seal ise näha soovid.

Mine loe algne postitus üle, seda pole kordagi muudetud: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9220419#9220419
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 06.10.2016 16:53:01 vasta tsitaadiga

vipu, kui ma lasen 3x paigal seistes seisvat sihtmärki ning 1x lendab mürsk üle, 1x tabab ja 1x maandub enne sihtmärki, millest mul siis puudu jääb? Skillist või RNG-st?
ot:
vipu on rohkem ustavam artyle kui seda on Heimar Lenk Savisaarele, icon_lol.gif
Ja kõik kes temaga ei nõustu on (valitsusele = erick) pugejad. icon_lol.gif

vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.10.2016 17:06:15 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
vipu, kui ma lasen 3x paigal seistes seisvat sihtmärki ning 1x lendab mürsk üle, 1x tabab ja 1x maandub enne sihtmärki, millest mul siis puudu jääb? Skillist või RNG-st?
ot:
vipu on rohkem ustavam artyle kui seda on Heimar Lenk Savisaarele, icon_lol.gif
Ja kõik kes temaga ei nõustu on (valitsusele = erick) pugejad. icon_lol.gif

Mõlemast. Aga miks te ei taha arusaada, et siis ei saa tanki enam mängida kui kõik lasevad artyga 100% pihta. See ongi tehtud mängu jaoks nii et artyga mäng on paras kepp. Need kes rohkem on mänginud, nemad oskavad tunnetada ette kuhu mingi arty mudel rohkem puusse laseb. Kui sa snaibid snaiperpüssiga 2000m pealt märklauda siis sa ei sihi märklaua keskele vaid arvutad välja tuule kiiruse, kui palju 2000m läbimisel tuul veab kuuli märklauast eemale. Selleks on olemas mõõdikud jne Siis sihid sihiku märklauast kõvasti vastutuult ja tulistad, muidugi arvestad ka ballistilist trajektoori, ühesõnaga sihid märklauast kõrgemale. Sama on mängus artyga, kogemuse järgi sihid mööda ja arvestada arty kõverat toru, lased pihta.

Ja siis erick targutab RNGst. Arty peab sama täpne olema kui snaiperpüss. Erick teeb mängu lahti, kõigis mängudes on ta esimese minutiga surnuks lastud.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.10.2016 17:12:15 vasta tsitaadiga

Ma juba ammu räägin, et arty võiks olla täpsem kaare kõrguse arvelt, mis tähendab et mürsk peaks 2-3x kauem lennus olema. Kui arta mürsk lendab 6-9 sekundit ja sa selle aja möödudes oled täpselt samas kohas, siis tõesti, campasid ja said karistatud.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.10.2016 17:15:29 vasta tsitaadiga

Mis vahet seal on kui kaua lendab mürsk, sa oled veel õnnetum kuna saad rohkem surma. Mürsku saab siis ette sihtida nagu sina sihid medikaga liikuvale vastase ette. Täpsus on kõige hullem asi mida mängus artyle saaks juurde panna.
Kõik on balansis, need artyd mis teevad väikest dämmi on täpsed juba praegu. Need millel on suur toru, need on kõveraks keeratud, aga kui saad pihta, siis oled tubli töö teinud. Mängijale tuleb jätta mängurõõm.

viimati muutis vipu 06.10.2016 17:16:59, muudetud 1 kord
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.10.2016 17:18:00 vasta tsitaadiga

vipu, igaüks kes suudab 9 sekundit ette sihtida vastast, väärib seda dämmi, mida ta nii põhjustab. Ausalt öeldes ma imestan, et see ei tekita sinus mingeid küsimusi. Ma ise olen medikaga blind shotte teinud maksimaalselt 3-4s tagasi unspotted olekusse läinud vastase vastu kelle liikumisvektor oli selgelt näha, aga 9 sek? See nõuab vist mingeid selgeltnägemisvõimeid, mida mul ei ole icon_biggrin.gif
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.10.2016 17:19:22 vasta tsitaadiga

usu, mitte kui midagi sellest ei muutuks paremaks. õpi parem varjuma ja ära hädalda arty RNG pärast mida sa ise nagunii ei mängi.

9 sekki lendaks siis kuul teise kaardi otsa, lähemale lastes lendab kuul kiiremini ja 5 sek arvutab kenasti ette ära. ma pole mõõtnud aga teise kaardi otsa lendab suur pomm juba praegu 9 sek vabalt ära

viimati muutis vipu 06.10.2016 17:20:08, muudetud 1 kord
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.10.2016 17:19:47 vasta tsitaadiga

1. arta oleks täpsem seisvate sihtmärkide vastu
2. arta oleks palju ebatäpsem liikuvate sihtmärkide vastu

Win-win ju?
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.10.2016 17:25:38 vasta tsitaadiga

ei ole win. sa ei liigu koguaeg, suurema osa sa mängid cämpides ja tulistad teisi selga, kõik need heavyd mis kusagil eesliinis positsioonisõda peavad, need lastakse ribadeks
praegu sinu RNG soosib tanke. saad laksu kuhugi lähedusse siis tead et oled kirbul. on arty täpsem, saad surma või saad väga tugevalt sisse. mina olen rahul sellega mis on.

erick, mis siis saab kui WG otsustab mängu realismi tõsta ja lisab mängu RNG moodulite iseseisava katkimineku? Sõidad ja järsku puruneb mootor iseenesest, pead kohapeal 5 sekk ootama millal parandab ära.
Siis on mäng wn8 meestel läbi?

edit: kui tehakse arty täpsemaks, siis mängitakse artyga TD modes.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.10.2016 17:26:08 vasta tsitaadiga

vipu, loe sekundid kokku, CGC lask ca 590m pealt: https://gfycat.com/IlliterateCloseApatosaur

Okei, vaatasin järele, 926m pealt on CGC mürsu lennuaeg vähem kui 2 sekundit (kui vahepeal midagi muudetud pole).

viimati muutis erick 06.10.2016 17:30:30, muudetud 1 kord
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.10.2016 17:32:42 vasta tsitaadiga

see video ei tundu õige kiirusega olema, tundub et on kiirendusega

ma sain 5-6 sek mis teebki sinu pakutu välja. kui lennukiirus oleks veel aeglasem siis ta oleks sihtinud rohkem ette ja oleks ikka pihta saanud
hea skilliga lastud, teadis et arty laseb tiba üle ja siis jättis keskmise punkti natuke tahapoole. oleks täpselt keskele sihtinud, oleks liialt ette lasknud

no arenda siis endale CGC ja lase tulemustel tulla. 2 sekki ju ulme kiirus
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.10.2016 17:34:29 vasta tsitaadiga

Mul pigem tekib küsimus, et sina kui kogenud arta mängija, aga paned selliste asjadega mingi 3-4x mööda?
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.10.2016 17:50:54 vasta tsitaadiga

Mul pole CGC kunagi olnud. Ma olen artyga mänginud ainult missioonide tegemiseks. Kui missioone ei ole siis ma ei mängiks kuna artyga kaotab palju mänge. Mulle piisab ühest artyst, ma ei pea kõiki neid arendama. Kunagi ma olen mänginud teiste artydega ka jah mis toona mängus siis olid.

Kui WG oleks mingi lahendus mis teeks arty mängus paremaks ja ei mõjutaks teisi mängijaid halvemuse poole, siis see muudatus oleks mängu ammu sisse toodud. Nemad saavad kõike kohapeal testida, muuta väärtuseid ja läbimängida. Vaevalt mõni mängja tuleb briljantsele ideele.

erick, mis 2 sekundist sa kirjutasid

Shell Speed
HE
395 m/s
HE Premium
395 m/s

T92 on veel kiirem

HE
460 m/s
AP
460 m/s
HE Premium
460 m/s

GW

HE
435 m/s
AP
435 m/s
HE Premium
435 m/s

CGC on päris aeglane

BC

HE
490 m/s
HE Premium
490 m/s
HEAT
490 m/s
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.10.2016 18:15:29 vasta tsitaadiga

vipu, sa ei teadnudki enne kommenteerimist, et CGC on kõige aeglasema mürsuga T10 arta mängus?

Veel üks video, 7. juuli 2016, distants 838m. 2 sekundit ja õige veidi peale, pakuks: https://youtu.be/MMDmVpOXV3k?t=105

Niiet kõige aeglasemalt lendava mürsuga T10 arta on ikka väga kaugel sellest 9 sekundi jutust, mida sa ajasid ülevalpool.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.10.2016 18:27:43 vasta tsitaadiga

Erick, mängus tundub see 2 sekundit nagu 9 sekundina kui mängid artyga ja lased teise kaardi otsa. Kui on tegu kiire mänguga, siis isegi 2 sekundid tundub hullu ajavenimisena. M43 laseb samuti 490m/s ja no 2 sek piisab täiesti kaardi muutuseks kui pomm ükskord kohale jõuab.

Videosid on mõttetu vahtida, seal sa tead kas lask õnnestus, aga mängides ei ole sul veel teada kas lased pihta või mida sihitav tank teeb.
tagasi üles
chatro
HV kasutaja
chatro

sõnum 06.10.2016 19:06:26 vasta tsitaadiga

Ma näen, et siin teemas on enam jaolt kahekõne. Kas ei oleks mõistlik seda arutada edasi privaatsõnumites?
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 06.10.2016 19:45:22 vasta tsitaadiga

chatro, privaatsõnumites edastatavat teksti nägime juba ülevalpool, karta on, et valdav enamus sellest ei kannataks trükimusta.
Avalikult argumenteerides suudetakse vast ikka viisakuse piiridesse või selle lähedale jääda. icon_lol.gif

Artyle kõrgem kaar ja veidi kiirem reload koos täpsuse kasvu kuid alfa vähenemisega tundub nagu plaan?

Cyrus
HV veteran
Cyrus

sõnum 07.10.2016 01:26:08 vasta tsitaadiga

Uurisin natuke seda Andrese replayd ja ei oska enam seisukohta võtta, skill või aimbot? icon_rolleyes.gif Lukustatud sihik liigub ennetavalt B-C 25t ees ja B-C 155 58'l otsib weakspotte. Mind ei häiri, kui keegi petab, kuid avalikult replay üles toppida ja siis veel keksida sellega.. Mnjah

https://www.upload.ee/files/6225682/WorldOfTanks_06-10-2016_15-40-06.mp4.html

https://www.upload.ee/files/6225423/WorldOfTanks_06-10-2016_12-18-17.mp4.html

https://www.upload.ee/files/6226999/14756908540983_ussr_R52_Object_261_karelia.wotreplay.html
Kommentaarid: 447 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 403
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 07.10.2016 08:30:03 vasta tsitaadiga

Cyrus kirjutas:
Uurisin natuke seda

Tundub et mõnel on liiga palju aega olnud. Meelevaldselt video välja lõiganud ja suvaliselt sellest enda modidega video teinud.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
chatro
HV kasutaja
chatro

sõnum 07.10.2016 08:34:58 vasta tsitaadiga

Kellelgil veel probleeme minimapiga? Iga uus lahing on minimap jälle kõige pisem ja ei saa kuidagi nii, et jääkski suureks.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 07.10.2016 08:45:10 vasta tsitaadiga

chatro kirjutas:
Kellelgil veel probleeme minimapiga? Iga uus lahing on minimap jälle kõige pisem ja ei saa kuidagi nii, et jääkski suureks.

Endal sama seis. Minimäpi suurus ei püsi õiges suuruses.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
merku
HV kasutaja

sõnum 07.10.2016 08:53:41 vasta tsitaadiga

andrez3d kirjutas:
chatro kirjutas:

Endal sama seis. Minimäpi suurus ei püsi õiges suuruses.

Äkki on nimelt nii tehtud, et osad inimesed minimapi enda jaoks avastaks? Iga kord toksid suuremaks, harjutatakse silma peal hoidma icon_wink.gif icon_smile.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 412, 413, 414 ... 581, 582, 583  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.