Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  MTTC Eesti OÜ märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 17, 18, 19  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Markz
HV kasutaja

sõnum 26.09.2016 18:48:44 vasta tsitaadiga

Markz kirjutas:
Jube hea firma! (NOT!)

Sony Z1 Compacti aku hakkas nalja tegema (droppis 50% pealt 0% peale jne). Saatsin garantiisse (Telia kaudu) ning tagasi tuli telefon lahtise tagumise klaasiga. Klaas reaalselt liikus raami vahel ning õrnalt peale surudes klõpsus. Olgu, saatsin tagasi. Teist korda tagasi saades olin juba rohkem rahul, sest kuigi tagumine klaas ikkagi veidi klõpsus, enam vähemalt ei liikunud. 5 minutit hiljem avastasin kõvera ja liimist lahti kõlari katte. Pisut hiljem ka tagaklaasil seespool mingi katkise koha. Saatsin garantiisse tagasi.
Kui kolmandat korda ka miskit viltu on, nõuan raha tagasi. Kuu aega on ainult üks jama olnud.

(Hea on see, et asendustelefoniks kõik kolm korda on iPhone 6S icon_lol.gif)

Ok, sain juuni alguses tagasi ja olin rahul - suveks oli veekindlat telefoni jubedalt vaja. Nüüd paar päeva tagasi võtsin silikoonümbrise ära ja kae õudu - tagumine klaas on ühelt poolt liimist lahti. Kuna jõuludeni garantii kestab, siis peaks vist korra veel proovima? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.09.2016 19:49:17 vasta tsitaadiga

Markz kirjutas:
Markz kirjutas:
Jube hea firma! (NOT!)

Sony Z1 Compacti aku hakkas nalja tegema (droppis 50% pealt 0% peale jne). Saatsin garantiisse (Telia kaudu) ning tagasi tuli telefon lahtise tagumise klaasiga. Klaas reaalselt liikus raami vahel ning õrnalt peale surudes klõpsus. Olgu, saatsin tagasi. Teist korda tagasi saades olin juba rohkem rahul, sest kuigi tagumine klaas ikkagi veidi klõpsus, enam vähemalt ei liikunud. 5 minutit hiljem avastasin kõvera ja liimist lahti kõlari katte. Pisut hiljem ka tagaklaasil seespool mingi katkise koha. Saatsin garantiisse tagasi.
Kui kolmandat korda ka miskit viltu on, nõuan raha tagasi. Kuu aega on ainult üks jama olnud.

(Hea on see, et asendustelefoniks kõik kolm korda on iPhone 6S icon_lol.gif)

Ok, sain juuni alguses tagasi ja olin rahul - suveks oli veekindlat telefoni jubedalt vaja. Nüüd paar päeva tagasi võtsin silikoonümbrise ära ja kae õudu - tagumine klaas on ühelt poolt liimist lahti. Kuna jõuludeni garantii kestab, siis peaks vist korra veel proovima? icon_rolleyes.gif

Sõbra Z2 tagaklaas ei tahtnud ka kuidagi kinni jääda. Tellisime nii hiinast kui UKst, vahet polnud. Kaamera ümbert asi ei kesta. Ju siis tüüpviga ja seda isegi originaali puhul -.-
Sõber ei hakanud garantiisse minema kuna tal oli seal kriipse ja kraapse päris hulgi. Vist tõesti super attack ainus võimalus icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 26.09.2016 20:11:42 vasta tsitaadiga

Mul just käis Z1 Compact rohkete kriimude ja kraapsudega tagakaanel garantiis, teostati töö ilma ühegi kobinata. Järjekordne positiivne kogemus selle ettevõttega seoses thumbs_up.gif
Markz
HV kasutaja

sõnum 26.09.2016 23:57:22 vasta tsitaadiga

Klaasidel olevad kriimud-kraamud neid vist väga ei huvita. Probleem on siis, kui raam on katki, kõveras vms. Mul oli ka alguses tagumine ikka väga ära kriimustatud, kuid juhuste kokkusattumisel asendati see isegi uuega (teisel garantiikorral). Mul on kõik kinni v.a see külg, kus pool on laadimispesa. Samuti läks täna laadimispesa tihend katki icon_sad.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 28.09.2016 14:38:03 vasta tsitaadiga

Ekraanivahetusega läks ikkagi nädal, see oktoobri keskel oli vist väga konservatiivselt pandud. thumbs_up.gif
Toon täna fööni ära, siis saan ekraani naksudest ja hoolduses tekkinud kriimudest jutustada.

edit:
Vahetati klaas koos raamiga (magnetlaadija pesa näeb uus välja), mingit kriuksu ei ole, veekindlus surve järgi olemas. Häälekas vähemus (esiotsas vitamiinidiileriga) suutis ootused alla viia. Enne remonti kriimudeta föönile ei olnud lisandunud tööpingil ühtegi kriimustust ning vahetus käis kiirelt.

Minu poolt hinne 5
Kui ekraan 3 kuu pärast ka küljes, siis 5+
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
-vodafone-
HV Guru
-vodafone-

sõnum 29.09.2016 17:34:34 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on mingi supervisori e-mail ka selle MTTC oma? hooldus@mttc pealt tuleb ainult häma. Kui soov pretensioon esitada siis kuhu saata võiks, et see mõned filtrid vahele jätaks. icon_confused.gif
Kommentaarid: 244 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 216
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.09.2016 19:00:20 vasta tsitaadiga

Pane nagu vanasti, otse direktorile

MTTC Eesti OÜ on sertifitseeritud mobiilsideseadmete remondi teenusepakkuja.
Kontakt koostöö küsimusteks:
Direktor Marco Jürlau (marco.jyrlau@mttc.ee)
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 30.09.2016 07:06:00 vasta tsitaadiga

-vodafone- kirjutas:
Kas kellelgi on mingi supervisori e-mail ka selle MTTC oma? hooldus@mttc pealt tuleb ainult häma. Kui soov pretensioon esitada siis kuhu saata võiks, et see mõned filtrid vahele jätaks. icon_confused.gif

Mina kaklen selle aadressiga: indrek.eesalu@mttc.ee
Kommentaarid: 364 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 243
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 01.10.2016 14:49:20 vasta tsitaadiga

Mis põhjustel üldse nii põhjalikult igasugu tavakasutusest tulnud normaalseid kulumisjälgi kirja pannakse? Kas tõesti sellised normaalsest kasutusest tulnud jäljed võivad garaniiparanduse osas saada saatuslikuks või lihtsalt ennetatakse seda, et klient ei saaks hiljem kaevata, et need "vigastused" on tekitanud Elisa/MTTC?
Ikka üsna põhjalikult ta seal uuris neid asju ja pani saatelehele kirja need. Samuti tegi isegi kõigest sellest pildid. Varem, kui mõni aasta tagasi saatsin ühe teise telefoni garantiisse, siis sellel küll ei vaadatud midagi. Lihtsalt korra silmaga üle käia, et ei oleks mingeid suuri nähtavaid vigastusi ja kui kõik OK, siis võeti kiirelt vastu.

Ei tea, kas see nüüd on MTTC-lt tulnud nõue operaatoritele vms?
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
rennu21
HV kasutaja

sõnum 01.10.2016 21:20:49 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:
Mis põhjustel üldse nii põhjalikult igasugu tavakasutusest tulnud normaalseid kulumisjälgi kirja pannakse? Kas tõesti sellised normaalsest kasutusest tulnud jäljed võivad garaniiparanduse osas saada saatuslikuks või lihtsalt ennetatakse seda, et klient ei saaks hiljem kaevata, et need "vigastused" on tekitanud Elisa/MTTC?
Ikka üsna põhjalikult ta seal uuris neid asju ja pani saatelehele kirja need. Samuti tegi isegi kõigest sellest pildid. Varem, kui mõni aasta tagasi saatsin ühe teise telefoni garantiisse, siis sellel küll ei vaadatud midagi. Lihtsalt korra silmaga üle käia, et ei oleks mingeid suuri nähtavaid vigastusi ja kui kõik OK, siis võeti kiirelt vastu.

Ei tea, kas see nüüd on MTTC-lt tulnud nõue operaatoritele vms?

Mul paari aasta tagune kogemus huawei telefoniga mis korduvalt mttc külastas ja seal oli nende tekitatud kriimud ja tãkked ekraanil. Nende sest minul neid ei olnud ja elisas teenindaja pani minu ees seadme mullikilesse korralikult ja ümbrikusse ning sulges selle minu ees. Tagasi saades oli kriimus. Ekraan hakkas eemalduma ca nädala pärast peale remonti ja tolm tekkis vahele(töölehel seisis kiri: teostatud tarkvara vahetus(ei tea kas tarkvara vahetati kelluga lãbi ekraani we icon_smile.gif ) Lisaks minule on olnud teisigi kes kohe peale ostu on pidanud seadme remonti saatma ja tagasi saades on kasutusjälgedega/kriimudega..... Et elisa saaks oma kaelast ära siis nad jah panevad nüûd kirja defektid. Või vähemalt need teenindajad kes on pidanud juba seda seletamist ja jauramist tegema icon_smile.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
Martin_S
Team Estonia
Martin_S

sõnum 02.10.2016 23:00:37 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:
-vodafone- kirjutas:

Ma kaklesin ka, tulutult. Lõpuks ei viitsitud vastatagi sealt. Telefon käis 3x garantiis sama probleemiga. Tehakse mingit oma jura, aga seda, mida klient kurdab, ei suvatse keegi kontrollida. Väga halb kogemus selle inimese ja firmaga.

-vodafone-
HV Guru
-vodafone-

sõnum 02.10.2016 23:10:38 vasta tsitaadiga

10p skaalal sellele kohale 2p
Seda ka vb sellepärast, et teenindajad on naised.
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 04.10.2016 06:19:29 vasta tsitaadiga

Martin_S kirjutas:
-KRANTS- kirjutas:
-vodafone- kirjutas:

Ma kaklesin ka, tulutult. Lõpuks ei viitsitud vastatagi sealt. Telefon käis 3x garantiis sama probleemiga. Tehakse mingit oma jura, aga seda, mida klient kurdab, ei suvatse keegi kontrollida. Väga halb kogemus selle inimese ja firmaga.

Kuna mina alustan enamasti kirja sõnadega: Kas pean eelmise tarbijakaitse seisukoha uuesti saatma, siis saan vastuse loetud tundidega icon_biggrin.gif

-vodafone- kirjutas:
10p skaalal sellele kohale 2p
Seda ka vb sellepärast, et teenindajad on naised.

Selle eest, et ühel tädil on ikka päris kenake tiss, võiks vähe rohkem punkte anda.. Muidugi maha saab võtta selle pealt, et nüüd läheb jahedamaks ja tiss pakitakse kenasti kinni jälle thumbs_down.gif
Kommentaarid: 364 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 243
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 04.10.2016 20:55:03 vasta tsitaadiga

MTTC figureeris tänases "Kaua võib"-is icon_razz.gif probleem-telefoniks Sony M5.
-vodafone-
HV Guru
-vodafone-

sõnum 04.10.2016 22:53:57 vasta tsitaadiga

-KRANTS-, icon_lol.gif
Ju nad ise ka sirvivad seda teemat icon_cool.gif
tagasi üles
Chewbacca
HV vaatleja

sõnum 06.10.2016 08:34:51 vasta tsitaadiga

Chewbacca kirjutas:
Draqula kirjutas:
Chewbacca kirjutas:
toimus plot twist, telefon võeti MTTC-s garantiiremonti. Ilmselt võtmesõnadeks olid järjepidevus, tarbijakaitseameti ning klickiga konsulteerimine- üllatavalt abivalmid olid. Aga nüüd ei osata öelda millal varuosad jõuavad Eestisse...jälle jama... Kui telefon kuu aega remondis olnud, siis on õigus saada uus telefon või raha tagasi, või?

Kas asi läks pretentsiooni esitamise õiguse alusel (reguleerib seadus, konsulteerib Tarbijakaitse) või tootja garantii alusel (kogu mäng käib tootja reeglite järgi, Tarbijakaitse ei puutu asja)?
Kui sa viisid otse MTTC-sse siis nendel sinu ees seaduse järgi kohustusi pole - kohustus on müüjal.

Tarbijakaitsega võid siiski edasi konsulteerida ning LG esinduse käest võiks uurida garantiitingimusi - need on reeglid mille järgi MTTC peab mängima kui LG nimel garantiiteenust osutab.

ilmselt ikka pretensioonide esitamise õiguse alusel. Viisin otse klicki ja nad suunasid MTTC-sse. Huvitab just see tarbijakaitse lehel: "Võid nõuda kauplejalt näiteks ostuhinna alandamist või lepingu lõpetada ja kauba eest raha tagasi nõuda, kui müüja ei ole kauba puudust mõistliku aja jooksul kõrvaldanud"

Remonti saatmisest sai 30 päeva mööda. Klick kirjutas, et mõistliku aja jooksul ei suudetud viga parandada ja pakkusid telefoni väärtuses poekrediiti. Ilmselt pushin raha lihtsalt tagasi kuna pole mingit huvi osta nende poest uut telefoni. Kokkuvõttes asjad lahenesid vast kenasti ära.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 06.10.2016 20:33:53 vasta tsitaadiga

Niih. Mul ämma LG G4 läks täna siis eeldatavasti ka nende kätte tüüpvea emaplaadi vahetuse eesmärgil. Eks näis kas jõuab nendeni ja kas leiutatakse ka kriimuvabale telole kukkumine välja icon_razz1.gif

FB Volvokodu, diagnostikaabi Võrumaal.
Kommentaarid: 154 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 136
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 06.10.2016 20:35:54 vasta tsitaadiga

mazdagti kirjutas:
Niih. Mul ämma LG G4 läks täna siis eeldatavasti ka nende kätte tüüpvea emaplaadi vahetuse eesmärgil. Eks näis kas jõuab nendeni ja kas leiutatakse ka kriimuvabale telole kukkumine välja icon_razz1.gif

Kui kriime pole siis on vedelikukahjustus... icon_rolleyes.gif

tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 06.10.2016 21:25:56 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
mazdagti kirjutas:

Kui kriime pole siis on vedelikukahjustus... icon_rolleyes.gif

No kui sülje pritsmed välja jätta siis on ka see tegelikult võimatu aga viimase aja info telefonide paranduste võtetest siis ei oleks ka see ima kui see välja imetakse pastakast thumbs_up.gif

tagasi üles
raimzu
HV kasutaja
raimzu

sõnum 07.10.2016 00:26:52 vasta tsitaadiga

mazdagti kirjutas:

99.9% kindel et remont on tarkvara uuendus icon_biggrin.gif nagu 90% icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 07.10.2016 07:45:21 vasta tsitaadiga

Kusjuures kunagi ämm ostis tollasest K-Saluunist nende oma kaubamärgi HSC läpaka ning see käis remondis nende kaudu. Tuli tagasi ja tööaruandel oli probleemi põhjuseks piraattarkvara kasutamine(hakkas vist ekraani valgeks lööma) ja kui arvuti lahti lõin siis mingil põhjusel oli wifi kaar ära vahetatud ning oli vist veel miskit. See siis näide meite riigi garantiiremondi kogemustesalvest thumbs_up.gif

tagasi üles
serka15
HV vaatleja

sõnum 24.10.2016 22:20:47 vasta tsitaadiga

Selline keiss, viisin suvel oma telefoni MTTC garantiiremonti ja pead ei anna aga üsna kindel et nad ei andnud mulle poe ostuarve paberit tagasi. Viisin nüüd jälle remonti ja küsitakse ostuarvet aga ma tuhlasin terve kodu läbi ega leidnud. Kas keegi mäletab kas MTTC jätab esimest korda garantiisse viies ostupaberi endale või mitte?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 24.10.2016 22:24:17 vasta tsitaadiga

serka15, sa rõhu, et ostuarve jäi viimase garantiiremondi ajal nende kätte.
Ning ostuarve iseenesest ei olegi garantii teostamiseks vajalik, nagu tarbijakaitse väidab. Pead lihtsalt suutma tõestada, et oled selle kusagilt ostnud. Mingi maksearve, kordusarve ostukohast, vmt.

serka15
HV vaatleja

sõnum 24.10.2016 22:46:51 vasta tsitaadiga

Kordusarve saaks tele2-st 3€-ga aga siis pean üles otsima tüübi kontakti kellelt ostsin, sest tele2 väljastab koopia ainult algsele ostjale. Ma päris nahaalselt ei tahaks MTTC-s raiuda et ostuarve nende kätte jäi, sest ma ei mäleta 100%. Sellepärast küsingi et kui näiteks keegi on telefoni garantiist koos ostuarvega tagasi saanud siis üritaks ise selle ostuarve koopia saada.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
iceincube
HV veteran
iceincube

sõnum 24.10.2016 22:48:42 vasta tsitaadiga

Kas arvet ei peaks uuesti saama küsida sealt kuskohast ostsid? Raamatupidamises võiks ju iseenesest olemas olla see papüürus.
Kindel muidugi pole, pole kuangi ise küsind järgi.
-edit-

selge juba siis icon_smile.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  MTTC Eesti OÜ mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 17, 18, 19  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.