welcome back _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Lähevadki. Iga saade tehakse erinevas riigis. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
Äkki peaks need teemad ikka kokku panema ja fifth geari sealt välja viskama, keegi seda anyway ei vaata _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ma usun, et see saab täitsa okei olema kuid midagi Fifth Geari taolist.. või noh nagu USA Top Gear.
Pull on see, et vennad lasevad südamerahuga Top Gear nime all edasi sest.. nemad on autorid saatel? Noo.. vabandust väga aga Clarkson tegi selle saate nii suureks.. nüüd aga julmalt sama nime all jätkamine on lauslollus.. vennad ei mõista ise ka.. krt muutku nimi ära ja enamus heiti kaob totaalselt.Top Gear on ja jääb Clarkson,May ja Hammondi nime alla. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma usun, et see saab täitsa okei olema kuid midagi Fifth Geari taolist.. või noh nagu USA Top Gear.
Pull on see, et vennad lasevad südamerahuga Top Gear nime all edasi sest.. nemad on autorid saatel? Noo.. vabandust väga aga Clarkson tegi selle saate nii suureks.. nüüd aga julmalt sama nime all jätkamine on lauslollus.. vennad ei mõista ise ka.. krt muutku nimi ära ja enamus heiti kaob totaalselt.Top Gear on ja jääb Clarkson,May ja Hammondi nime alla.
Clarkson ju müüs oma osa Top Gearis BBC-le. Või sa ei teadnud ?
Noo kindlasti mitte. Aga jah hiilgeajad jäid sinna 9-13 hooaegade vahele, siis nagu kõik osad olid ülihead. Lõpu poole hooaja peale 2-3 osa olid sellised, et olid korduvalt vaatamist väärt.
täna ilmus youtube channel...hetkel veel tühi
https://www.youtube.com/thegrandtour _________________ This message was sent from space using stargate
Esimene saade läheb live salvestusele siis 17.juuli
Spoiler
_________________ This message was sent from space using stargate
Ja kellel Amazon primei pole, need näevad kuidas ?
Kuidas sa praegu vaatasid ? TV3-lt 3 aastat hiljem ? BBC-d siin ametlikult vaadata ei saa.
Nii androidil kui õunal siuke app, kus saab kõiki seriaale tasuta vaadata, uued osad tulevad kiirelt peale
Showbox androidil, õunal oli vist moviebox vms.
Ja kellel Amazon primei pole, need näevad kuidas ?
Kuidas sa praegu vaatasid ? TV3-lt 3 aastat hiljem ? BBC-d siin ametlikult vaadata ei saa.
Nii androidil kui õunal siuke app, kus saab kõiki seriaale tasuta vaadata, uued osad tulevad kiirelt peale
Showbox androidil, õunal oli vist moviebox vms.
Tegelikult pole see Grand Tour'iga pistmist. Video on vist juba päris vana. _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
lol, tahtsin just lisada traileri _________________ This message was sent from space using stargate
Vaevalt. Juristid juba valmis, et iga pisemagi sarnasuse tõttu kohtusse kaevata.
Ma kindel, et amazoni juristide armee on kordades suurem ja mingid tegelinskid on kohe kõrval kui peaks midagi keelatud tegema
Lisame siia, et mida rohkem tolmu üles tõstetakse, seda kasulikum amazonile _________________ This message was sent from space using stargate
Ainulaadne võimalus saatesse saada, peaaegu koduõuel
Regamine siin http://www.applausestore.com/book-the-grand-tour _________________ This message was sent from space using stargate
Mis see Hammond-I youtube konto ei ole sobilik või ? Mul jäi see raadio saade ette just youtube vahendusel ja ma ei näe põhjust otsida mingi web leht selle jaoks veel eraldi.
Kindel, et võltskonto?
Mul ka see tellitud _________________ This message was sent from space using stargate
No mul kama kaks kas on võlts või mitte. Sisu on sama mis sellel lingil ju. Ma ei viitsi oma aega sisustada mingi originaal allika leidmisega, kui ma lampi satun sinutoru lehele ja see mulle ette jääb.
Lihtsalt tähe norimine ja mitte midagi muud. Ehk jätaks selle ja ei reostaks mõttetusega seda teemat.
Sai mingi aeg regatud, eile mingi tsikk Inglismaalt helistas ja küsis küsimusi. Näiteks: lemmik saatejuht, lemmik auto, kaua Top Geari vaadanud oled jne.
Samuti kas jõuaksin 100% kohale, kui osutun väljavalituks.
S.I.L.L.U, nice _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.