ei tea mul ka GTX970 pole mäng kordagi crashinud,väljaarvatud see et alguses vanade driveritega,(mis nüüd vanad,aga augusti kuu omad) siis jooksis mäng kokku,installisin uued driverid peale ja mäng jookseb ilusti. klokkige vähem oma kaarte.
Lihtsalt infoks - kui peale mängu crashimist pole enam perf sama mis enne, siis, vähemalt nvidia kaardi puhul, tõenäoliselt ei keerata enam kaardi klokke üles. Jäi mujal foorumites selline asi silma mõnel ja mul sama asi. Aitab restart.
Arvutile? Mul crashib suht tihti loading screenide ajal. Eicrashi aga viskab lihtsalt mängu kinni ja midagi eiütle aga selle parandamiseks pidi mikkri soundi alt disablema windowsis . _________________
MS Store "suurepäraste" programmidega teavasti ShadowPlay, Afterburner jne asjad ei tööta.
ms store ja uwp-ga on siin üsna vähe pistmist.
dx12 ja vulkan on asjad, mida enamik monitoorimise/overlay/salvestamise/striimimise softist ei toeta. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
proovisin just - põhimõtteliselt tahab see mäng i7-t.
keerasin poolte threadide kasutuse mängule kinni, hakib.
üle kogu prose on kasutus nii 8 kui 4 threadi puhul ~36%. ehk siis isegi 4 threadiga on 70-80% kasutus.
saaksin aru, kui mingitel kõrge cpu kasutusega hetkedel hakiks aga hakibki lihtsalt kogu aeg.
mõni amd 8-thread prose omanik võiks proovida ka pooltele tuumadele sundida, et kas käitub samamoodi. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kuidas teil oksjoni tegemisega on? Minul annab errorit "Auction Creation Failed" (server pole saadaval blabla). Olen proovinud erinevate autodega. Samas ise osta/pakkumisi teha saan.
Eile täheldasin esimest korda mõnes sõidus flickeringi (ühine nimetaja oli Surfers Paradise ja kerge vihmasadu koos päikesega).
londiste kirjutas:
parasitego kirjutas:
MS Store "suurepäraste" programmidega teavasti ShadowPlay, Afterburner jne asjad ei tööta.
ms store ja uwp-ga on siin üsna vähe pistmist.
dx12 ja vulkan on asjad, mida enamik monitoorimise/overlay/salvestamise/striimimise softist ei toeta.
Lihtsalt infoks - kui peale mängu crashimist pole enam perf sama mis enne, siis, vähemalt nvidia kaardi puhul, tõenäoliselt ei keerata enam kaardi klokke üles. Jäi mujal foorumites selline asi silma mõnel ja mul sama asi. Aitab restart.
Arvutile? Mul crashib suht tihti loading screenide ajal. Eicrashi aga viskab lihtsalt mängu kinni ja midagi eiütle aga selle parandamiseks pidi mikkri soundi alt disablema windowsis .
Arvutile jah. Loading screeni crashimise vastu aitas mul ka mikri disablemine jah, aga vahetevahel (senimaani 2-3 korda) crashib lambist keset mängu ka.
pole patchi tulnud?
mina näen mängus ainult ühte probleemi nendeks on teised autod... kui need ultra peale panna + reflection siis mida rohkem neid korraga ekraanil seda rohkem stutter...
kui mingi 300km/h linnast läbi panna kus palju autosi on räige lagg fest...mäng ise ssd raid 0 peal ja read write speed olid mõlemad 1100mb kanti seega asi pole aeglases ketas.
samamoodi prose kõigest 50-60% kasutusel ja ega veidogi ei tööta täiel raual...
otsing on muidugi geniaalne. võtad windowsis poe lahti, otsid forza horizon 3. saad ühe vaste ja märge juures, et seda müüakse ainult tootekomplektis. pead lehe-paar alla kerima, et leida editionid, kusjuures standard editionis ainult seesama mäng ongi. poega on microsoftil vaja veel palju-palju vaeva näha.
Parandamisruumi poel veel on jah. Muidu praegu on editionid juba kenasti näha.
Spoiler
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Ma olen nüüdseks ikka mitukümmend tundi mänginud, crashinud on ühe korra õnneks ainult. Lotoga olen päris palju autosid saanud, Mustang GT500 on väga mõnus üllatus, osta ilmselt poleks taibanud. Viimati võitsin Ford GT, miski Forza edition, hinnaks näitab ka 10 milkut. Sõita on päris keeruline, tossutab kummi ka kolmanda käiguga
Oksjoni tegemisega probleemi polnud, osta ei tahnud mu Lotust ainult keegi
Ma ka täna päris mitu tundi pelasin seda.jube ilus mäng on ikka graafiliselt tegelikult. ma selle lotoga saan koguaeg raha,autosi pole ühtegi korda saanud Mulle meeldib see kui saab teatud ala seest seda küüni v kuuri otsida, kus on ka mingi auto sees,mida siis üks tüüp mingi aeg sinu jaoks korda teeb ja auto endale saad. olen mingi 4 tk juba leidnud,mõned korrad olen ikka päris haigeks ennast otsinud et see kuut ükskord leida Ma panin ka oksjonile kaks autot eile müüki,täna mängides andis siis teada et üks osteti ära ja teist honda panni ei tahtnud keegi ,eks proovin millagil uuesti,pole eriti hondade fänn.... tahaks juba krt rohkem pappi saada et mingi kiirem ferrari kätte saada praegu sõitude eest ei tule üldse eriti palju pappi... eks äkki mingi aeg hakkab rohkem tulema ? mõni sõit on päris raske ka ja eriti see driftimise värk ... üks mingi sõit et pean mingi paari kurviga driftimisega mingi suure skoori saama,proovisn mõned korrad suht võimatu oli momendil,eks mingi aeg proovib uuesti.... muusika on ka päris hea,kahju ainult et ise ei saa lugusi valida,vahetab ainult raadiojaamu..... see gps mutt käib ka vahest pinda selles mõttes et kui paned mingi trajektoori kuhu tahad sõita siis ta ju joonistab sulle tee ette kuidas minna . ükskord näitas gps et sihtkohta on a la 10km siis panin otse läbi metsa ja üle põldude,ning oli mitu korda lühem tee kui gps arvutas
Ma kogun Veyroni jaoks mis on 2,2 milli, Ferrarid väga ei tõmbagi. Mingi poolteist milli vist on koos aga kuri kahtlus on, et lõpuks ikkagi ei raatsi kogu raha ühe auto peale hakkama panna
GPSi "mutt" on minu arust vägagi seksika häälega
Minu esimene lotoga saadud auto. See Viper ka suitsetab kummi julmalt.
Mängin puldiga, kuna ei leidnud viisi kuidas ta laseks mul nuppe vahetada.
Drone mode-ga on pildid tehtud, kuna see photo mode on paras bs. Filtreid näppi palju tahad aga udukogu jne lahti ei saa.
Sama Viperi võitsin ka suht alguses. Kõige rohkem vist olengi sellega sõitnud, hetkel ~800 KW kapoti all
Suurim summa, mille lotoga olen võitnud, on 100k. Just praegu sain
See on window modes ja snipping tooliga tehtud ka
Ilmselt mängu screenshot tool suudab paremaid ka aga kõvakettalt pole suutnud leida ja kuskile komjuuniti veebi ei hakka ka pilte otsima minema
HV Klubi võiks küll teha, ise leidsin mõnda aega tagasi ka mingise Eesti klubi kus ligi 35+ omat sees ja leiab selle nii kui paned otsingusse "Estonia"
Tegin oma 458'ga 10x 150 000 aka 1.5m punkti lihtsalt driftides skill song'iga, obljaa kui kettasse ajavad need Drivatar'id oma lambi spawnimisega ja meelega sisse sõitmisega...
Online on päris vahva aga sooviks mingi rank süsteemi sest casual'i eiviitsi mängida eriti. Appi haigelt meeldib drift ja handling süsteem ja ooii kui raske oli The Crew pealt tulla Forza peale, kohe üldse eisaand hakkama kurvides kuna lihtsalt libisesid nagu jää peal aga nüüd juba harjumas ja "omg it's so good!". Online sõitudes tuleb naer peal kui seljatagant tuleb mingi kutt täiega must mööda järsemat kurvi võttes arvates, et saab hakkama aga tegelikult lihtsalt libiseb oma 300+ meetrid lihtsalt edasi ja jääb viimaseks . Singleplayeris on enamus assistid maas, Drivatar'id max raskuaste ja Rewind maas, päris raske on.
Sheerin oma JB 458 "Liberty Walk" bodykit'iga Ferrari't . Peab tõdema, et kutil hea maitse .
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Olgugi, et perf on haigelt bullshit , vahepeal on samas alas 90+ fpsi ja vahepeal 40 sama ilmastikuga (ULTRA/HIGH sätted) ja photo mode võiks ka olla nagu korralik mitte 640x480 reso. Online Freeroam võiks olla Default'is juba niisama mitte, et pead otsima, The Crew sellepoole pealt head tööd teind . Kokkuvõttes naudin täiel rinnal ja 30 euri on kindlasti väärt ja 60'nega ka eikahetseks ostu _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.