Pole mõtet kogude neid sellisel eesmärgil, need ei tööta niimoodi.
tsitaat:
Loot Box's contents are generated when players earn or buy them, not when Loot Box is opened[1]. For example, any Loot Box acquired before installing July 19, 2016 patch will not contain any of Ana's items.
Eesti FB Overwatch grupiga liitumine pendib praegu, panen siia ka "kuulutuse" üles.
Otsime tulevale TTÜ LAN üritusele (25-27.11) 6. nägu Overwatch meeskonda
Ülejäänud 5 nägu, mina kaasaarvatud, on noobid, kes alustasid mänguga alles eelmine nädal
Seega die hard tegelastele me ilmselt väga huvi ei paku. Kui mõni kaas-casual tahab paugutama tulla, oleks äärmiselt hea .
Olen nõus sponsoreerima piletiga. Arvuti, mäng jms peaks siiski endal olema
---
[UPDATE]
Leidsime juba kellegi
Vaatab kas saab ka tehtud, pole kunagi hots'ile otsa vaadanud.
In other news, 95% comp mängudest kus keegi valib Sombra, see tiim kaotab (eeldades, et teine tiim teda ei vali). Diskleimer: statistika põhineb kahel õhtul, see 5% erinevus tuli vist kahe kunagise master carry puhul. Eilsega 2961 season high, tea kas jõuab enne hooaja lõppu diamond kätte saada või mitte. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Vaatab kas saab ka tehtud, pole kunagi hots'ile otsa vaadanud.
In other news, 95% comp mängudest kus keegi valib Sombra, see tiim kaotab (eeldades, et teine tiim teda ei vali). Diskleimer: statistika põhineb kahel õhtul, see 5% erinevus tuli vist kahe kunagise master carry puhul. Eilsega 2961 season high, tea kas jõuab enne hooaja lõppu diamond kätte saada või mitte.
Rohkem pole saanud valida, sest selline nutt läheb kohe lahti, et jube. Ega palju Sombraga tegelikult teha pole, sest tiimitöö on olematu ja siis on raske teda täielikult rakendada.
Lõpuks jõudsin tagasi sinna kus liiga alguses olin. Graafiline smile face ...
Spoiler
Solomisest vaikselt siiber. indu#1164
Nõrk, indu, nõrk. See pole sul WN8, 2480 skill rating paneb su positsioonile "parem kui 47% ülejäänud mängijatest" ehk tanki terminoloogias "jõgeva kollane", average. Punnita rohkem
Lõpuks jõudsin tagasi sinna kus liiga alguses olin. Graafiline smile face ...
Spoiler
Solomisest vaikselt siiber. indu#1164
Nõrk, indu, nõrk. See pole sul WN8, 2480 skill rating paneb su positsioonile "parem kui 47% ülejäänud mängijatest" ehk tanki terminoloogias "jõgeva kollane", average. Punnita rohkem
Overwatchis solodes ongi raske kaugele jõuda . Season rank pole su skill ja see on suht broken Vaata pigem iga characteri statse eraldi. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
OW solo ladder on puhas loto ja 50/50 wl hoiab kõiki ilusti seal ümbruses kuhu nad kunagi pandi.
kahe tüübi rank võib olla 1000-ga erinev aga nende skill on pmst sama, statsid samad.. kõik samad.
Sain Kaitseväest jõulupuhkusele ja plaanisin Diamondisse ära ronida... Praeguseks olen roninud 2900 pealt 2600-le, kuskil 12 kaotust 1 võit. Nagu halb unenägu, kord keegi trollib, kord keegi leavib, kord mängin ise sitasti ja lasen Anaga kõik healid mööda
Eelmine season olin 1 mäng puudu diamondist, praeguse seasoniga sain placements ~2.7k ja sealt kukkusin taunide ja quitterite tõttu 2.1k, hetkel figureerin 2.2k-2.3k. Nüüd võtan nii nagu tuleb, päevas mõni mäng siia-sinna, pähesaamine väga ei heiduta. Ei tea, mis muutused blizzard selle hooajaga comp'i lisas, solo queue on ääretult tänamatu ja grupis mängimiseks puudub aeg, tiimide kvaliteet on tõsiselt alla käinud nagu nii mõnigi inimene on öelnud.
Quickplay's on jälle suht lootusetu normaalse kompositsiooniga tiime leida. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Sain 2398 placementi siis sain 2 winni season high 2444 ja siis kukkusin lihtsalt chainlossidega 1.8k peale, siis sain jälle 2.4 ja siis hakkasid jälle autistidest hansod ja widowmakerid pluss bastionid, mikrofoni jaoks kellelgi raha pole ja kommunikatsioon on täielik null.
Sain 2398 placementi siis sain 2 winni season high 2444 ja siis kukkusin lihtsalt chainlossidega 1.8k peale, siis sain jälle 2.4 ja siis hakkasid jälle autistidest hansod ja widowmakerid pluss bastionid, mikrofoni jaoks kellelgi raha pole ja kommunikatsioon on täielik null.
2000 kandis pead ise carry olema ja eliminiation kulla ära tooma, kuna meeskonnatöö peale seal pole mõtet loota. Tuleb võtta korraliku dämmiga tegelane, kes ennast ise ravida suudab või õigel ajal põgeneda... nt. Soldier või minu isiklik lemmik Roadhog. _________________ NC
Ma lasin dets alguses ~1750'st Lucio only ja jõudsin paari päevaga 2300 peale. Peale seda pole jõudnud rohkem mängida, aga 2500 ei tohiks keeruline olla
Samas mu tiimis on ka peamiselt olnud ilusti neid tüüpe, kes võtavad 2-2-2. Meeskonnatööga eriti probleeme pole olnud. (Kui keegi võtab McGree tho, siis võib juba kaotuseks valmistuda, ei saa kunagi aru neist pickidest, kui lasta nkn ei oska)
Vist nüüd, kui paljudel puhkus käes ja tatikatel vaheaeg (+ said jõulukingiks OW), hakkab neid üle voolama ja tundubki, et matchmaking pekkis..
Paar viimast päeva suht stabiilselt 2.8k peal tagasi, suht iga mäng on 3 tank / Soldier / Ana + 1 support meta järgi. Viimased 200 ELO tulevad vaevaliselt tho, 50.7% winrate praegu.
Täna vist saab veel viimast päeva 29.99€ eest kätte. Proovisin kunagi, kui Tasuta oli, siis meeldis väga, aga toona maksis üle 40€, et see tundus palju. Nüüd võtsin lõpuks ligi ning mõnus, fast-paced pela. On Eestis mingi tegev-punt ka, kellega joinida ja teamworkida?
Täna vist saab veel viimast päeva 29.99€ eest kätte. Proovisin kunagi, kui Tasuta oli, siis meeldis väga, aga toona maksis üle 40€, et see tundus palju. Nüüd võtsin lõpuks ligi ning mõnus, fast-paced pela. On Eestis mingi tegev-punt ka, kellega joinida ja teamworkida?
Ühesõnaga, lõpetasin supportimise ja tegin viimased 200 ELO D'va, Roadhogi ja Mei-ga, läks väga valutult.
Eks kuskil diamondi keskel julgeb äkki jälle supportidele tagasi minna.
Ühesõnaga, lõpetasin supportimise ja tegin viimased 200 ELO D'va, Roadhogi ja Mei-ga, läks väga valutult.
Eks kuskil diamondi keskel julgeb äkki jälle supportidele tagasi minna.
Mul ka season rating kerkis kohe kui ma suppordist lahkusin Roadhog, Reinhart või McCreek ja Genji. _________________
Vaatasin PTR balance patchi ja DVA paistab olevat nüüd eriti saast.
Nad poleks pidanud teda viimane patch üldse buffima. Nüüd aga tuleb selline nerf et anna olla ...
Imelik oled peast divat buffima? Pangu raisale 50‰ dam reductionit kõikidele abilititele cooldowni juurde ja muutku see shield normaalseks. Või kustutagu sellised vigased abordijäänus tegelased üldse ära kui nad balancida ei oska.
Imelik oled peast divat buffima? Pangu raisale 50‰ dam reductionit kõikidele abilititele cooldowni juurde ja muutku see shield normaalseks. Või kustutagu sellised vigased abordijäänus tegelased üldse ära kui nad balancida ei oska.
Mis sul hakkas
Ütlesin et season 2 kõik ok ja poleks pidanud üldse buffima teda vahepeal mida tehti season 3 ajal. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
Kust otsast diva okay on? See shieldi idiootne absorb everything peaks ammu eemaldatud olema, dammi teeb diva way liiga palju liiga hea mobility on, baby diva damage on samuti retarded.
Kust otsast diva okay on? See shieldi idiootne absorb everything peaks ammu eemaldatud olema, dammi teeb diva way liiga palju liiga hea mobility on, baby diva damage on samuti retarded.
Kust otsast D.Va dämmi teeb liiga palju? Roadhog, Reinhart võtavad LOW hp tegelasi kindlasti kiiremini maha, kui D.Va. D.Va põhiprobleem on see, et ta damage/durability/mobility suhe pole paigas - tal on kõik need piisavalt head. Tal puudub nö "Achilleuse kand". Aga ta ei ole nüüd character, kelle vastu oleks ekstra keeruline mängida. Kui sa üritad ainult McRee'ga tema vastu minna, siis ma saan su pahameelest aru .
Characteri valik on siin mängus ju nii suur, igale tegelasele on counterid olemas. Kui üks ei tööta, vali teine. Kui ei oska, siis vaata videosi ja õpi nõrgad kohad selgeks, mitte ära ela teadmisega, et mõni tegelane on OP ja mängu tegijad on saamatud.
Ja ma olen kursis, et on counterid jms aga mul pole tahtmist mingi ühe retarded hero pärast ise mingit ebahuvitavad saasta mängida, mcree võib ära unustada kui diva on vastu ultida ei saa elada ka mitte.
Ja ma olen kursis, et on counterid jms aga mul pole tahtmist mingi ühe retarded hero pärast ise mingit ebahuvitavad saasta mängida, mcree võib ära unustada kui diva on vastu ultida ei saa elada ka mitte.
Täitsa p***** nüüd. Iga kolmas mäng kästakse mul d.va välja vahetada. 80% mängudest kuld/hõbe dmg/elim.
Lihtsalt öeldakse et vahet pole me kaotame kuna on d.va teamis ...
Seda oli ka karta. Iga nerf mida heroele tehakse tähendab autmaatselt et see pole meta. Nüüd vastan et dva still ok ja see ainuke hero mida oskan mängida _________________ http://www.lossirestoran.eu/
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.