Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
HATER
HV vaatleja
|
28.09.2016 08:18:41
|
|
|
puik17 kirjutas: |
lopes39 kirjutas: |
psn leht on nüüd juba sold out ka  |
Ma pole siiamaani koodi saanud, 24h möödas. Eks peab lärmama minema
Keegi veel ilma jäi võtmest? |
Võti? Kasutaja saad ikka.....
Seal kirjas et võib minna 48 tundi
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
28.09.2016 10:12:47
|
|
|
HATER kirjutas: |
Seal kirjas et võib minna 48 tundi |
Okei kasutaja, vahet pole. Kus see 48h kirjas on?
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
1 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
HATER
HV vaatleja
|
28.09.2016 10:29:39
|
|
|
HATER kirjutas: |
Seal kirjas et võib minna 48 tundi |
Okei kasutaja, vahet pole. Kus see 48h kirjas on? |
Sealt kust ostsid mängu seal ilusti kirjas et48h
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
28.09.2016 11:18:14
|
|
|
Kus on korralikult kirjas mis on vahe Standard, Deluxe ja Ultimate versioonidel? Win10 stores uurides ei ole midagi kirjas
Krt ammu juba kasutanud win10 ilma MS accountita, ehk mu MSN-i oma funkab siis kui mängu hangin, natuke peab veel ootama
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
28.09.2016 12:17:24
|
|
|
Ma võtsin selle mängu sellelt game2dl lehelt, kuna seal psn oli sold out.
sellel lehel räägib ajast 5-30minutit ja maksimum 12 tundi.
2 tundi veel ja on 12 tundi täis ja mul veel maili pole neilt.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
28.09.2016 12:35:07
|
|
|
Ma võtsin selle mängu sellelt game2dl lehelt, kuna seal psn oli sold out.
sellel lehel räägib ajast 5-30minutit ja maksimum 12 tundi.
2 tundi veel ja on 12 tundi täis ja mul veel maili pole neilt. |
psngames.org facebooki lehel on update, kus on kirjas
tsitaat: |
This is a global issue that seems to have affected all sellers. |
Nii, et tõenäoliselt läheb igalt poolt tellides aega.
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
28.09.2016 12:40:39
|
|
|
Ma ei ole selle artikli linki siin kuskil kahjuks tähele pannud nii et vabandan,ei tahtnud solvata ega pahandada kedagi.
Artiklist rääkides minu tundeid see nagu ei riiva et see pood on exceli tabeli mides vms.aastas korra sealt mõni mäng osta ei pane mind nutma sellepärast et ma ei vahi ju seda poodi 24/7 võib-olla ma pole nii tõsine "gamer" järelikult ka, kuna mul pole mitutuhat euri maksvat arvutit kus peab vähemalt kaks mitusada euri maksvat kaarti sees olema.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
HATER
HV vaatleja
|
28.09.2016 12:42:07
|
|
|
Varsti 24 tundi juba täis läheb ikka kaua neil....
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
28.09.2016 12:42:17
|
|
|
KrikU kirjutas: |
Kus on korralikult kirjas mis on vahe Standard, Deluxe ja Ultimate versioonidel? Win10 stores uurides ei ole midagi kirjas
Krt ammu juba kasutanud win10 ilma MS accountita, ehk mu MSN-i oma funkab siis kui mängu hangin, natuke peab veel ootama  |
http://forzamotorsport.net/en-us/news/fh3_pre-order
MS poes minu meelest kõik sama info kirjas.
Lisaks annab Ultimate Edition kuni 13.12.2016 Expansion Pass-ist -10€ (mingid spetssõidud iga päev/kuu/nädal mängusiseselt ka VIP omanikele... pole seda ise väga uurinud veel, et mis ja kuidas).
5x edit
viimati muutis HPN 28.09.2016 12:50:33, muudetud 5 korda |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
28.09.2016 12:44:14
|
|
|
Kuna kõigil ilmselt FB kontot pole, siis tsitaat psngames.org FB lehelt
tsitaat: |
Updates regarding recent releases:
- FIFA 17 PS4 delivery started today from the first preorders, we plan to have all delivered within 4 days with the release being on Thursday. We've put new orders as well as sales of PES 17, NBA 2k17 and Bioshock Infinite on hold until all preorders are delivered.
- Remaining Forza Horizon 3 Standard and Ultimate Edition orders placed yesterday will be there early tomorrow. Orders placed today will be delivered within 48h. We've stopped selling them until all current orders are delivered.
- We are aware of some Forza Horizon 3 and PES 2017 games being refunded from the account, please contact our live chat team and we'll replace them as soon as possible or issue refunds, depending on your preference. This is a global issue that seems to have affected all sellers. We apologize for the trouble.
- We do not have any information about further availability of FIFA 17 for Xbox One, sorry.
- The issues with availability of PS4 games are still ongoing and an extended delivery timeframe applies to most games. Refunds are possible for customers that wait over 48h.
Thank you for your patience, there are indeed some larger problems we're going through right now but we're actively working on a resolution. We appreciate your support. |
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
28.09.2016 12:57:16
|
|
|
Gap kirjutas: |
Ma ei ole selle artikli linki siin kuskil kahjuks tähele pannud nii et vabandan,ei tahtnud solvata ega pahandada kedagi.
Artiklist rääkides minu tundeid see nagu ei riiva et see pood on exceli tabeli mides vms.aastas korra sealt mõni mäng osta ei pane mind nutma sellepärast et ma ei vahi ju seda poodi 24/7 võib-olla ma pole nii tõsine "gamer" järelikult ka, kuna mul pole mitutuhat euri maksvat arvutit kus peab vähemalt kaks mitusada euri maksvat kaarti sees olema. |
point on pigem selles, et windowsi poest ostetud asjad, s.h. mängud, ei oska riistvara õigesti kasutada (multi-gpu) ja puudub overlay võimalus. v-synci samuti ei saa välja lülitada, kui peaks selleks tarvidus olema. ehk siis mingeid jewel quest ja farmville tüüpi asjad on okeid, aga päris mängud, not so mutch.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
28.09.2016 13:12:09
|
|
|
KrikU kirjutas: |
Krt ammu juba kasutanud win10 ilma MS accountita, ehk mu MSN-i oma funkab siis kui mängu hangin, natuke peab veel ootama  |
windows stores on ilusasti kirjas (küll veidi raskesti loetavalt ja tüütu layoutiga) mis mida sisaldab.
- standard edition mäng ise.
- deluxe edition on mäng, all-stars ja vip.
- ultimate edition on eelnev, lisaks car pass.
otsing on muidugi geniaalne. võtad windowsis poe lahti, otsid forza horizon 3. saad ühe vaste ja märge juures, et seda müüakse ainult tootekomplektis. pead lehe-paar alla kerima, et leida editionid, kusjuures standard editionis ainult seesama mäng ongi. poega on microsoftil vaja veel palju-palju vaeva näha.
alla laadimine on toredalt fucked up. sikutati pool giga või natukene peale ära enne kui välja suutis mõelda, suur see asi kokku on (49gb). asukoht võetakse default app location, mis tänasel ssd süsteemiketaste ajastus on natukene perversne lahendus. positiivsest küljest - peale ostmist hakkas xb1 sama mängu kah kohe installima ja paistab ühe ostuga üle mõlema platvormi töötama nagu ette nahtud.
mängu käima pannes öeldi rõõmsalt, et videokaart on unsupported. põhjus ka - vana draiver. kusjuures peal on viimane draiver, mida geforce experience annab ja beeta draiverite pakkumine peaks mul seal enabled olema...
NATAS999, sa oled ajast maha jäänud.
multi-gpu võimalus on olemas kuid selle implementatsioon on dx12 kohaselt pigem devi kui gpu-de tootjate kätes.
overlay ei ole mitte uwp vaid dx12 küsimus (samamoodi nagu vulkani korral).
vsynci maha võtmiseks on isegi mängus endas seade olemas.
põhimõtteline ja maailmavaateline küsimus windows store ja uwp appide osas on eraldi teema.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
28.09.2016 13:15:48
|
|
|
Krt oleks pidanud vist sealt psn selle ultimate edition ära ostma. See seal maksab 55 euro. Ok 54.99 kui keegi ümardamise pärast pikki näppe nähvab.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
28.09.2016 13:21:01
|
|
|
londiste, mul oli peal eelmine driver siis mäng ütles et see on unsupported driver ja soovitas peale panna viimase geforce driveri 372.90 tegin selle ära ka ja mäng jookseb poole paremini .vana driveriga mängides lihtsalt kiilus kinni koguaeg nüüd nagu high seadetega jookseb normaalselt,muidugi sellist kohati natuke jõnksatamaist toimub aga see ei häiri peaasi et välja ei viska ja kokku ei jookse eile sai mängitud mõned tunnid ka mäng on ikka vägev tegelt ja autode valik on ikka mega + veel et ferrarid ka veel sees kuskil guru3d foorumis räägivad et gtx970 jookseb ultra seadetega Muidugi tahaks nüüd praegu paremat videokaarti ja prose et tahaks ka seda mängu ultra seadetega jooksutada .. kuigi high seadetega on ka väga ilus ja mäng pani alguses soovitavaks seadeks üldse medium ei taha väga midagi alla tõmmata momendil ,jookseb hästi kui mõned nõksamised väljaarvata.
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
28.09.2016 13:26:56
|
|
|
kes kahtleb, kas ja kuidas mäng jookseb, siis see tasuta forza motorsport 6 apex on jõudluse hindamiseks päris hea. mootor ja jõudlus on praktiliselt identne.
nende automaagiliselt toimiv dünaamiline graafikaseadete muutmine paistab päris hästi töötavat, kuigi ma pole hästi aru saanud (ega pole võimalist-viitsimist katsetada), mille põhjal see toimub.
automaatsed seaded paistsid alati 30fps limiiti peale suruma.
mingitel seadetel jooksmise jutu juures tuleb tähele panna just seda dünaamilist settingut (dynamic optimization ja seotult - dynamic render quality). kui see on peal, siis kistakse probleemide tekkel seadeid allapoole ja paistabki, et töötab "ultra" seadetel.
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 28.09.2016 13:28:04, muudetud 1 kord |
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
28.09.2016 13:27:39
|
|
|
jah aga apex töötas minu vanaraua peal tunduvalt paremini kõrgetel seadetel , kui see horizon momendil ... on neil siis mõlemal sama mootor ?
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
28.09.2016 13:30:24
|
|
|
Gap, sama mootor. ju siis openworld ja pikem view distance teevad oma töö.
on mingid kohad, kus on tuntav performance hit. metsa sees sõites on üks. vihm on teine. mõlemad on alguses esimestes tutvustavates sõitudes olemas.
dünaamiste seadetega kistakse seal mingeid asju kohe maha.
graafikaseadete osas - renderdamise reso ei ole forzade puhul pc-l ekraani resoga otseselt seotud. horizon 3 automaatne detection soovitas mulle ultra seadeid ja pärast minnes vaatama, mis peale keerati nägin, et 4096x2160 tundus mängule endale selle juures sobiv reso olema
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 28.09.2016 13:35:42, muudetud 2 korda |
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
28.09.2016 13:31:48
|
|
|
lopes39, Seda ultimate edition expansioni võiks ju saada pärast eraldi juurde osta kui suurem huvi tekib....
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
28.09.2016 13:34:29
|
|
|
busta, kõiki juppe saabki eraldi osta. ultimate editionis on need lihtsalt pisut odavamad, 40 raha kallima hinna eest saad kaasa pakid, mis muidu maksavad 10+20+30 raha
lisaks expansion passi ajutine 10 raha soodukas (veidi nõme muidugi, et expansion passi ultimates kohe sees pole).
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
28.09.2016 13:35:54
|
|
|
busta, Ma tean jah, kuid siis läbi ms poe vist. Ma ei kujuta ette kuidas neid car pass ja asju müüakse eraldi konsoolile ja kuidas neid siis kokku liita.
Läbi steam, origins ja uplay on lihtne ja paned lihtsalt redeem code. Eks see vist ole ka seal ms poes sama, kuid kas ja kuidas neid lisasid eraldi müüma hakatakse.
Mind huvitaks ainult car pass ja expansion pass.
viimati muutis lopes39 28.09.2016 13:38:47, muudetud 1 kord |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
28.09.2016 13:37:01
|
|
|
lopes39, müüakse nagu dlc-sid ikka.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
28.09.2016 13:40:10
|
|
|
londiste kirjutas: |
lopes39, müüakse nagu dlc-sid ikka. |
Ei jah saan aru sellest. Aga hetkel vist väga pole neid eraldi müügis ja pean silmas just neid võtme poode, kust saab kõike soodsamalt.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
28.09.2016 13:44:13
|
|
|
konsoolide puhul pole selliseid asju kunagi võtmepoodides saadaval olnud. microsoft pood jätkab sama rada.
ostadki microsofti poest ja need seotakse automaatselt sinu microsofti kontoga.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
28.09.2016 13:52:44
|
|
|
Jah selles see point ongi, et oleks tellinud sealt psngames lehelt selle ultimate edition 55 eest oleks hoidnud kokkuvõttes rohkem kokku ja siis selle expansion pass juurde hiljem ostnud läbi ms store.
Aga kuna nüüd saab arvuti peale ka mängu osta, siis on huvitav kuidas need võtme poed sellest tulu teenima hakkavad ja neid müüma hakkavad. Kui hakkavad neid müüma.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
28.09.2016 14:02:43
|
|
|
Järsku ongi nii hea mäng ja nende dlc'de vajadus tekib kiiresti Mõte oli alguses mängu proovida. Kuna lisaks sellele on ka bf1 lõhna järjest rohkem tunda. Seega tulevikus tegevust küll.
Esimese asjana võiks see psngames email ära tulla 24h möödas
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |