Kui tihti on tihti? 10 oneshotti päevas või 10 nädalas? Kui 10 korda päevas saad siis oled liiga julgelt mänginud, ei varju ja oled lagedal. Kui oled artyga mänginud siis näed ise kui kehv arty on.
Kui statistiliselt mõelda, siis palju sa oneshote päevas või nädalas saad ei oma tähtsust. Pigem mitu ones-shot'i saad mingi arvu mägnude peale keskmsielt (one shot'i sees mõtlen ka seda, et jääd küll ellu aga hp pool sisult null ja meeskonnal käsi-jalgu enam pole). High tierides ütleks, et mingi 1/15 - 1/20 tõenäosus vms. Aga põhim. Oleneb tegelt kuna mängid, õhtul 21-23 aetakse artad garaazist välja, siis 3 artat garanteeritud mängus. Siis see tõenäosus suurem...
Mina mängin rohkem hommikul ja päeval kuna ma vana inimene juba, hilja õhtul tahan telekat vaadata ja niisama vedeleda. Hommikul ja päeval on samuti 3-4 artyt mõlemas tiimis täiesti tavaline. Ehk oled ise õhtul väsinud ja teed vigu mida sa päeval mängides ei teeks. Näiteks kui üldse päevotsa mängida siis õhtul tase langeb tugevalt.
maatriks: seda annab tõesti segamini ajada. aga eks sa ise nuputa, sinu tank, sinu mäng
K7/8 liitekoht allservas on ka siiani kenasti tominud. Eeldab liikumisvõimelise spg olemasolu: kui tarkpeadest wnopmedikapiidrid külas surma otsustavad saada (või sinna üldse mitte minna, mis ei ole ka sugugi haruldane), tuleb kähku jalga lasta. Aga alati nad ei saa surma.
Väga huvitav, kui näiteks minu tiimis arta surma saab, siis pole seda efekti nagu tundagi, ja kindlasti ei hakka selle peale positsiooni vahetama... Kummal siis ikkagi on rohkem vaja teist, kas medikatel artasid, või artadel medikaid?
Lasin suht lambist (olen kehv arta feg) liikuva t10 medika teele oma t8 saksa artast HEd. "Skilli" tulemusena sai härra "kämpimise' eest 1900 dmgi nagu naksti. Oi seda vandumist chatis xvm hunt oli. minu kahjuks tal vaid 1900 hp oligi. Muidu üldiselt ikka paras sitt. Heavydele otse eest pani vaid 300-700 per shot ta platooni kaaslastele.
Seletasin härrale, et less camping snek, aga ta ei saanud aru, kuidas ta kämpis rsk.
K7/8 liitekoht allservas on ka siiani kenasti tominud. Eeldab liikumisvõimelise spg olemasolu: kui tarkpeadest wnopmedikapiidrid külas surma otsustavad saada (või sinna üldse mitte minna, mis ei ole ka sugugi haruldane), tuleb kähku jalga lasta. Aga alati nad ei saa surma.
Väga huvitav, kui näiteks minu tiimis arta surma saab, siis pole seda efekti nagu tundagi, ja kindlasti ei hakka selle peale positsiooni vahetama... Kummal siis ikkagi on rohkem vaja teist, kas medikatel artasid, või artadel medikaid?
Sa vist ei saanud aru mida kirjutati. Kui valid K7/8 positsiooni siis pead veenduma kas mõni medikas läheb ette või siis ei lähe. Artyga mängides tuleb ruttu positsioonile sõita kuna sihtimine võtab parajalt aega ja kui mõni vastaste medikas seal majade vahel nina välja pistab, oled juba välja sihitud. Aga kui järsku juhtub selline mäng kus keegi sinna külla ei lähegi, on arty mängija jamas. Ei näe kedagi lasta ja tuleb üle välja sõita teisele poole. Artyd on tiimi osa ja eks kõik üritavad mängida nii hästi kui välja tuleb. Vbl unicume mängus ei tahetagi aidata kuna nemad ise samuti teistel appi väga ei lähe. Vastastikune värk.
no aga milles siis probleem on? siit tuleb välja, et arty on suhteliselt mõttetu tank, samas vingud selle üle, et arty laseb oneshot-i. kumb ta siis on, kas OP oma oneshotiga, või täis mõttetu loto tank.
ja palun, ära tule mulle rääkima medikatega riskimisest, et damaget teha, vaata oma videosid, siis teada, mis stiilis sa tegelikult mängid - pmst sama mis arty. istud kuskil põõsas ja sniped 300-400m kaugusel olevaid tanke, mis sind ära ei spoti.
kui nüüd võrrelda sellise mängu stiili juures artyt ja medium tanki, siis meediumil on 100% eelis. seda siis suuresti sellepärast, et:
1) medium on kiirem tank, kui arty, kui liin kukum, on medikal võimalus uus positsioon leida 10seciga, artil läheb selleks aega vähemlat 1 minut
2) medium on võimeline rasketankiga 1-1 tegema ja võitma, artyl see võimalus puudub
3) meedium laseb iga kuuli pihta, kas se ka dmg teeb on ise küsimus, kuid arty laseb 75% mööda, 20% tanki kõrvale, ning lõhub roomiku ja/või vigastab meeskonna liikmeid, 4% saab korralikult pihta ning 1% oneshotib
4) TD tankiga on oneshotimine lihtsam, kui valid õige positsiooni, rääkimata kahju tekitamisest (grille 15)
5) muidugi arty reload time - keskmine reload time 40sec - see on terve igavik, selleks et lasta uuesti mööda. healjuhul teeb arty 10 lasku 1 mapi jooksul, seda siis eeldusel, et liin kus ta on võetakse ennem maha, ning tal on võimalus lasta ka teist liini
need on siis minu väited, paluks siis need kas ümber lükata või heaks kiita.
PS! tsiteerides klassikuid (kes iganes seda ütles): on vaid kaks arvamust - minu arvamus ja vale arvamus.
no aga milles siis probleem on? siit tuleb välja, et arty on suhteliselt mõttetu tank, samas vingud selle üle, et arty laseb oneshot-i. kumb ta siis on, kas OP oma oneshotiga, või täis mõttetu loto tank.
Isegi kõige paadunum artamängija ei eita, et arty on loto tank. Kui oneshot tuleb, ei ole see kunagi mängija pingutustest tingitult, kuna RNG võtab üle peale klikkimist.
ece3n kirjutas:
ja palun, ära tule mulle rääkima medikatega riskimisest, et damaget teha, vaata oma videosid, siis teada, mis stiilis sa tegelikult mängid - pmst sama mis arty. istud kuskil põõsas ja sniped 300-400m kaugusel olevaid tanke, mis sind ära ei spoti.
Igal medikal on oma mängustiil, mis sõltub sellest, kuidas teda soomusega õnnistatud on. Ma valin alati mängustiili vastavalt sellele. Arvan, see ei vaja pikka selgitamist, miks Leopard PTA positsioon kaardil on väga erinev sellest, mille võtan nt Obj 140-ga:
kui nüüd võrrelda sellise mängu stiili juures artyt ja medium tanki, siis meediumil on 100% eelis. seda siis suuresti sellepärast, et:
1) medium on kiirem tank, kui arty, kui liin kukum, on medikal võimalus uus positsioon leida 10seciga, artil läheb selleks aega vähemlat 1 minut
2) medium on võimeline rasketankiga 1-1 tegema ja võitma, artyl see võimalus puudub
3) meedium laseb iga kuuli pihta, kas se ka dmg teeb on ise küsimus, kuid arty laseb 75% mööda, 20% tanki kõrvale, ning lõhub roomiku ja/või vigastab meeskonna liikmeid, 4% saab korralikult pihta ning 1% oneshotib
4) TD tankiga on oneshotimine lihtsam, kui valid õige positsiooni, rääkimata kahju tekitamisest (grille 15)
5) muidugi arty reload time - keskmine reload time 40sec - see on terve igavik, selleks et lasta uuesti mööda. healjuhul teeb arty 10 lasku 1 mapi jooksul, seda siis eeldusel, et liin kus ta on võetakse ennem maha, ning tal on võimalus lasta ka teist liini
Kohutavalt loogikaauke täis tekst.
1. Ükski medium ei vaheta 10 sekundiga flanki. Samas on olemas artysid, mis liiguvad kiiremini kui paljud mediumid (Lorr 155 seeria, BC 155 seeria, M53/55, FV304, Crusader SP, Obj 261 tulevad kohe pähe). Reeglina saab medium kiiremini, aga reeglil on päris palju erandeid.
2. Arta on võimeline lotovõitu võttes oneshottima ükskõik millise tanki mängus. Kahjuks mitte usaldusväärselt. Seega olemegi olukorras, kus meil on püss, kust tuleb lask välja vaid igal viiekümnendal päästikutõmbel. Ehk siis sitt püss.
3. Medikas ei lase kaugeltki igat lasku pihta, eriti pikkadelt distantsidelt, aga ütleme hea mängija käes 86/100. Arta tõenäosus midagi oneshottida full HP pealt on minu hinnangul kõrgem kui 1/100, ma pakuks 1/50 või parem. Samas on tegu väga ebatäpse klassiga, niiet usaldada neid ei saa kriitilistes olukordades ja mis kasu on 1/50st kui ainult igas kümnendas mängus välja tuleb.
4. See on selge rumalus, 750 alfaga sa ei oneshoti mitte midagi T10s täiseludelt. Üksikud lucky shotid, pakun suhe siin midagi 1/1000 vms.
5. Artyde reload time on väga varieeruv, Bishop laseb vist iga ca 9-10 sekundi tagant, Conq GC 57s vms. Reegel näib olevat selline, et mida sagedamini arta laseb, seda paremad tulemused on mängijal sellega (mida rohkem laske, seda väiksem RNG mõju lõpptulemusele). Seetõttu nt T10 Obj 261 peetakse normaalselt mängitavaks ka heade mängijate poolt.
Aga kokkuvõttes ma olen su järeldusega päri, arta on aeglane, carrymisvõimetu lototron, kellel on vaja terve tiimi tuge, et saaks paar korda mängus kangi tõmmata
Tahtsin seda ka lisada, et kui siin on suuri artafänne kes arvavad, et arta sama väärtuslik kui heavy või medium, siis andke ette mõni 20-mänguline sessioon, kus T10 või T9 artaga saavutate keskmiseks dämmiks 3000. Suhteliselt kergesti tehtav mõne sama tieri heavy või medikaga.
vipu, üks kord 100 000st võib kõike juhtuda. Mine nüüd serverisse ja tee seda sama näiteks järgneva 3 päeva jooksul.
Vaatasin videot, lol, kui see on su arust mängu ära tegemine siis GG Carry võimet mõõdetakse sellest alates, kui jääd üksi mitme vastase vastu. Kui pool tiimi on elus, kes sulle spotivad ja toetavad sind, siis mis carryst me räägime.
vipu, üks kord 100 000st võib kõike juhtuda. Mine nüüd serverisse ja tee seda sama näiteks järgneva 3 päeva jooksul.
Vaatasin videot, lol, kui see on su arust mängu ära tegemine siis GG Carry võimet mõõdetakse sellest alates, kui jääd üksi mitme vastase vastu. Kui pool tiimi on elus, kes sulle spotivad ja toetavad sind, siis mis carryst me räägime.
Oot, mis siis arty mängu mõte üldse on? Peaks iseeendale spottima hakkama? Kuidas sa nii kõveralt seda mängu nägema oled hakanud?
Miks sellised meelevaldsed võrdlused nagu 100 000 mängu jne. Kui igas mängus teeks sellise tulemuse, siis sa ju nutaks päevad ja ööd kuidas arty su ära laskis.
Kuidas sul nii raske on arusaada arty olemusest? Ta on mängu osa ja kui mäng algab siis kõik mängijad olenemata mis masinaga nad mängivad, keskenduvad vastaste ära laskmisele.
Artyga mängides lased keda saad lasta, mis mõttes tuleb oodata kuni kõik on surnud ja siis hakkad artyga üksinda tankide vastu võitlema? Tegelikult olen näinud selliseid mänge kus artyd on otselaskudega võtnud vastaseid maha ja sellega on saavutatud tankide ülekaal ja mäng on võidetud.
Milleks siis mängus light tankid on? Nende ülesanne on artydele spottida. Sa oled Erick insuldi saanud mulle tundub, sa üldse enam ei suuda loogiliselt mõelda vaid näed mingit oma leiutist.
Kord tõestad kui OP on arty, siis tõestad kui mõttetu see on. Kuna sa hakkad lärmama kui vastane üldse sind ära julges lasta? On mängus selliseid tüüpe kes elavad väga läbi kui mõni tomat neid maha saab. Kirjutavad chatis suurest õnnest ja lotost mis tomatile sülle kukkus.
vipu, artal ei olegi mitte mingit funktsiooni enam mängus. Kunagi kui heavy tankid oli OPd ja prem moona ei olnud, siis oli artal funktsioon, aitas neid välja kaevata. Need ajad on juba mitu aastat möödas. Kui lahingu lõpus jääb arta üksi mitme vastase vastu, siis on mäng 99,99% kaotatud. Kui jääb üksi kas heavy, light, medium või isegi TD, siis lootust veel on.
vipu kirjutas:
Oot, mis siis arty mängu mõte üldse on? Peaks iseeendale spottima hakkama? Kuidas sa nii kõveralt seda mängu nägema oled hakanud?
Ja ometi on videost selgelt näha, et sul on arta peal binoklid
vipu, artal ei olegi mitte mingit funktsiooni enam mängus. Kunagi kui heavy tankid oli OPd ja prem moona ei olnud, siis oli artal funktsioon, aitas neid välja kaevata. Need ajad on juba mitu aastat möödas. Kui lahingu lõpus jääb arta üksi mitme vastase vastu, siis on mäng 99,99% kaotatud. Kui jääb üksi kas heavy, light, medium või isegi TD, siis lootust veel on.
Kuidas ei ole funktsiooni. Ometi kaebate lehekülgede kaupa kuidas te oneshotte saate või kui OP või katki on arty.
Olen nõus sinuga selles osas:
1. artyga kaotab palju mänge, teenib vähe raha (tavaliselt miinus), teenib vähe expi
2. artyga mängides oled alati oma tiimi lolluse meelevallas. pole midagi teha kui tiim otsutab mängida lemmingut või kõik on osavõtmatud vastase läbimurdva tanki suhtes.
3. pihta saamine on kohati raske, kohati on kerge. mina pole suutnud arusaada miks ühes mängus ei saa ühelegi tankile pihta kuigi tankid seisavad ja teises saad kergelt. kas on mingi süsteem...
4. Arty on OP ainult nendes kohtades kuhu vastased kõik massiga peale trügivad. Kui ühele pihta ei saa siis võid kogemata lasta kõrval olevat tanki.
5. Arty on OP siis kui sa seisad lagedal ja unustad end snaipima.
Miks siis mängida artyga? Aga miks mitte? Miks mitte mängida täisväärtuslikku mängu, mingi Ericku pärast kes nutab kuidas arty teda ära laseb? Mäng on ajaviide, kui artyga lased pihta siis on hea tuju, kui lased mööda siis vannud.
Artyga saab teha missioone mis annab krediiti ja kola.
tsitaat:
Ja ometi on videost selgelt näha, et sul on arta peal binoklid
On jah, aga ausalt, sellest pole midagi siiski kasu. Samamoodi pole artyl kasu maskeerimisvõrgust ja rohkem sinna kolmandasse slotti midagi panna ei ole. Minul ongi pikksilm sinna jäänud, aga mitte kordagi ma pole vastast suutnud spottida ohutust kaugusest. Kui spotin siis vastane ongi juba minu kõrval.
Sellest coca-colast on ka väga vähe kasu, grammike tõmbab sihikut kiiremini kokku. Ratsiooni kasu on kindlasti väiksem kui see on mõne tanki peal.
Kui tuleb 9.16 siis äkki hakkab pikksilmast kasu olema. Eks näis
viimati muutis vipu 28.09.2016 12:07:55, muudetud 1 kord
Aga ei ole ainult mina. Arvan, et kõik ülejäänud klasside mängijad tunnevad kergendust, kui artat ei ole mängus. Isegi chatis pole mitte kunagi kuulda juttu teemal "I wish we had arta in our team", küll aga kõik rõõmustavad, kui öeldakse "no arta!".
Kui räägitakse et arta on katki, siis peetakse silmas seda, et ta on kasutu klass hetkel, mis lihtsalt tõstab RNG faktorit mängus. Arta ei ole usaldusväärne tiimi komponent. Tal kas veab või mitte, enamik mängijaid loodavad ikka paremat tulemust tiimikaaslastelt. Kui artale tekiks mingi korralik funktsioon ja näiteks laske tehes sa ei peaks kitsesid ohverdama tabamuse saamise nimel, siis arvan aktsepteeritaks seda ka parema meelega.
viimati muutis erick 28.09.2016 12:11:29, muudetud 2 korda
IMO te keskendute siin liialt yksteise materdamisele. Viimasel ajal nagu on asi eriti hulluks läind. Imo võiks asja natuke rohkem funnina võtta. Teha näiteks HV rahvaga yhiseid lahinguid. Näiteks seal 7vs. 7 võiks täitsa HV meeskond olla esindatud. Või lausa 2.
ehk näiteks HV prod ja siis selline lihtrahvas neile vastu panna. See oleks väga broo, imho
Aga ei ole ainult mina. Arvan, et kõik ülejäänud klasside mängijad tunnevad kergendust, kui artat ei ole mängus. Isegi chatis pole mitte kunagi kuulda juttu teemal "I wish we had arta in our team", küll aga kõik rõõmustavad, kui öeldakse "no arta!".
See on kollektiivne itk. Keegi alustab ja siis kõik hakkavad sama endale sisendama ja siis usuvadki. Selle heitimise tõttu on mängust nii palju kaarte eemaldatud, nii palju tanke on nerfitud. Kusagil hakkab kamp inimesi lobby tegema, võetakse mängust ära ja hiljem saad aru kui palju mäng igavamaks muutus.
Ma loen woti foorumit tihti ja arty heitimist on seal päris vähe võrreldes kõigi teiste teemadega, eks ühed ja samad inimesed heidivad. Aga kui tehakse sandbox, äkki siis on mäng ägedam, aga äkki on veel juram. Pool aastat juba see teema üleval, aga sandboxi ei paista veel kusagilt.
tsitaat:
Arta ei ole usaldusväärne tiimi komponent. Tal kas veab või mitte, enamik mängijaid loodavad ikka paremat tulemust tiimikaaslastelt.
Probleem on jah sõltuvuses, arty sõltub tiimist ja spotist ja sõltub ka mängijast kes mängib. Teispidi sõltub tiim ka artyst, sest arty saab lasta sinna kuhu heavyd peale suruda ei söanda. Kui arty suudab vastaseid taganema sundida, siis omad saavad peale minna. Tegelikult on ju abi kui oleksid 2:1 situatsioonis ja sinu tiimi arty laseb neist ühe ära ja sulle jääb 1:1 seis. Neid olukordi on palju.
Aga WOT on laiapõhjaline mäng, mängijaid on erinevast tasemest seinast seina. Ei ole võimalik nõuda tulemust esimese klassi poisilt, kes mängib kas artyga või lighti. Seepärast ei saa selles mängus anda tankidele spetsiifilisi rolle või ülesandeid. Siis peaks olema mängus taseme levelid ja tõsisem mäng algaks kõrgemast levelist kui mängija on edukalt läbi teinud taseme nõuded.
tsitaat:
Kui artale tekiks mingi korralik funktsioon ja näiteks laske tehes sa ei peaks kitsesid ohverdama tabamuse saamise nimel, siis arvan aktsepteeritaks seda ka parema meelega.
Vot sellest ma ei saa vist kunagi aru. Mis funktsioon? Mis artyl häda on, see on ajaviite mäng. Tahad sporti teha, mängi klannikaid, kindluseid või tournamenti. Random on random, seal on kõik korras.
Erick, kunagi oli selline legend tüüp, keegi Hami vms. Kes kunagi randomeid ei mänginud vaid mängis kompanii lahinguid. Pooled tankid olid tal 90% winratega. Kui tahad olla sportlane siis võistle teiste sportlastega koos, aga ära mine sportima rahvajooksule.
huvitav kuidas see jag100 surma sai
arvasin et keeras end kummuli, et järgi ei tulnd, või ei käppind aga lõpuks sai ju surma. Oleks tagurpidi olnd oleks ju varem saand. Kui polnd kumbagi varianti siis huvitav miks ta järgi ei tulnd or ei käppind
Erick, kunagi oli selline legend tüüp, keegi Hami vms. Kes kunagi randomeid ei mänginud vaid mängis kompanii lahinguid. Pooled tankid olid tal 90% winratega. Kui tahad olla sportlane siis võistle teiste sportlastega koos, aga ära mine sportima rahvajooksule.
Vastan ericku eest ära. Põhim. random sisult unikaalne võimalus panna enda personaalne võimekus proovile. Eriti kui räägime soolo mängust. Teadupärast CW, kompani, stronk vms, seal palju muid tegureid, nagu FC, team jne.
Randomis ka team muidugi, aga seal me tegelt sisult juba teame, et võit või kaotus sõtub ikka suures jaos sellest mida sa ise teed, mingit efektiivset kommunikatsiooni pole eriti võimalik tekitada.
Randomis endast maksimumi andmist harrastavad päris paljud maailma parimad mängijad WoT'is - straik, mego, cresp1ks, Dyaebl, deca jne. nimetatud muidugi tuntub streamerid, aga kui sa vaadata keskmsielt kui palju neil mänge all tugevate tier 10 tankidega, siis mängitakse kindlasti ka palju off-stream e. et iseend randomis utiliseerida (soolo võimekuse proovilepanemiseks).
aga pange siis oma võimekus proovile, arty süüdistamine on mõttetu lähenemine. random on kõigil ühesugune ja teiste mängijate mõnitamine või idiootideks pidamine seetõttu kuna nad ei jaga teie väärtuseid selles mängus on samuti ajuvaba. Koguaeg vehkida mingi wn8 või WR kui teised ei ole huvitatud selle farmimisest. Mis selle point on?
kui tahta saada parimaks mängijaks, siis tasuks wotis just harjutada tournamente. sest see ainuke viis jõuda kunagi välja lõppvõistlustele kus reaalne raha mängus. mingi randomis soolotamine on enesepetmine.
viimati muutis vipu 28.09.2016 15:10:33, muudetud 1 kord
peab vist jälle mõne võistluse korraldama siin teile muidu närite yksteisel kõrid läbi niisama tyhja-tähja. Kui seda juba teha siis nii, et võitja saab auhinna
Aeg: 28.09.2016 - 07.10.2016
Tingimused:
Tulemuse kohta tuleb esitada skriin ja peab olema esitada ka replay, juhul kui vajadus selle järgi tekib(mida ma ei usu aga siiski peab see olema esitada nõudmisel)
Tier: 6+
Vähemalt 6 killi
Võidab see, kelle tehtud dämm jagatud killidega annab kõige väiksema numbri. Ehk siis mida väiksema dämmiga teil kill õnnestub omale saada, seda parem Auhind: Vabalt valitud rahvuse MISSION TOKEN
Kui keegi võidab võistluse artyga ära siis saab omale premium tanki
Kui võidumängu yheks ohvriks on Erick, või siis erick ropendab rämedalt striimis, kui te tema killi ära pätsate, siis selle eest saab kasti õlut
Ok. Võite alustada, start on antud. Õnn kaasa
viimati muutis kr6ll 28.09.2016 17:22:52, muudetud 2 korda
aga pange siis oma võimekus proovile, arty süüdistamine on mõttetu lähenemine. random on kõigil ühesugune ja teiste mängijate mõnitamine või idiootideks pidamine seetõttu kuna nad ei jaga teie väärtuseid selles mängus on samuti ajuvaba. Koguaeg vehkida mingi wn8 või WR kui teised ei ole huvitatud selle farmimisest. Mis selle point on?
Pole tahtnud kedagi kunagi mõnitada ega personaalselt halvustada.
Aga püüan siiski lähtuda faktidest.
Olles mänginud seda mängu juba omajagu on jäänud ikka mulje, et arta ei anna sellele mängule midagi juurde, pigem võtab maha. Lihtsalt päris suurele osale wot'i kommuunist meeldib see mäng ja nad püüavad seda mängu enda jaoks elus hoida.
See, et arta soodustab kämpimist, nerfib aeglasi tanke, soosib passivat (suht igavat mängustiili), need väited pole kuskilt laest võetud. Need reaalsed WoT'i igapäeva probleemid. Ja ma ei püüa teha arta mängijaid maha, lihtsalt jällegi faktide põhjal võib väita, et arta on kõige madalama skill cap'iga tankilklass. Seal on oma tubli õppekõver jne. meil tegelt omal Eestis ka väga tugevad arta mängijad nagu Hannes ja Andrez3d, Urmo, kes tõesti võtvad tunduvalt rohkem artast välja kui keskmine mängija. Aga siisi, arta RNG paneb asjale limitatsioonid peale ja see pole arta mängija süü
Aeg: 28.09.2016 - 07.10.2016
Tingimused:
Tulemuse kohta tuleb esitada skriin ja peab olema esitada ka replay, juhul kui vajadus selle järgi tekib(mida ma ei usu aga siiski peab see olema esitada nõudmisel)
Tier: 6+
Vähemalt 6 killi
Lubatud kogudämm: 500 + lisaks iga tieri eest, mis on yle t6, saab 150 dämmi lisaks 500 baasdämmile. Ehk siis mängides t10 -t siis on lubatud maksimaalne dämm 1100(500+4x150)
Võidab see, kelle tehtud dämm jagatud killidega annab kõige väiksema numbri. Ehk siis mida väiksema dämmiga teil kill õnnestub omale saada, seda parem Auhind: Vabalt valitud rahvuse MISSION TOKEN
Ok. Võite alustada, start on antud. Õnn kaasa
Lisa auhind ka on kui arty-ga selle ära teeb? _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
mhmmm. Krt. Teeme siis nii et platoonikaaslased ei loe aga ma siiski annan thomakile eriauhinna kui ta sult killi ära pännab ja sa ikka vägevalt ropendad ka nagu kord ja kohus
Arty praegusel kujul on minumeeles täitsa ok, ei ole vaja mingeid keerulisi muudatusi läbi viia! Mängus häirima hakkab siis kui neid on 3 või rohkem, samas ise artyga mängides kui meeskonnas peale minu liiga palju, jääb sihtmärke vähemaks kuna heavyd mängivad eriti ettevaatlikult. Lahendusena näeksin lihtsalt HE laskemoona hinnatõusu,AP ja prem. moona läbistamise nerfi.
Tõsise artyga (pikk reload, näiteks S-51) on küll raske viimasel ajal mängida, lahingud lihtsalt niivõrd kiired ja tobedad et ei jõua palju tulistada ja isegi valida kuhu sihtida tihti. Poolteist aastat tagasi S-51 oli mul palju tulemuslikum kui nüüd.
Tõsise artyga (pikk reload, näiteks S-51) on küll raske viimasel ajal mängida, lahingud lihtsalt niivõrd kiired ja tobedad et ei jõua palju tulistada ja isegi valida kuhu sihtida tihti. Poolteist aastat tagasi S-51 oli mul palju tulemuslikum kui nüüd.
See mäng ongi selline kus teatud aegadel on ühed artyd head ja teatud aegadel teised artyd head. S51 on eriti aeglane manööverdaja.
võtsin selle maks dämmi nõude maha, see on ikka liiga palju tahetud et siin tuusad hakkaksid 50 dämmiseid kille tegema ja muud dämmi ei teegi. Seda wn8 languse hala ei jõuaks siin ära kuulata
aga see nõue jääb kehtima, et võrdsete killide korral võidab see kellel dämmi vähem on tehtud
ehk siis puhas t6 teema siit tuleb sest eriti ei viitsi siin mingit valemit teha et t10 meestel oleks ka suurem võimalus võita aga küll tuleb ka neile sobiv võistlus tulevikus
Nojah, saame siis näha kuidas sured esimesena ja vastased ongi super unicumid ja mida üldse teised teavad mikro makro mapi majandamisest Nagu suve tournamendid olid
Nojah, saame siis näha kuidas sured esimesena ja vastased ongi super unicumid ja mida üldse teised teavad mikro makro mapi majandamisest Nagu suve tournamendid olid
Vipu, sa pead vist selgeltnägijate tuleproovi minema.
vaatasin tournamenti, kõik kordus mis suvel juba nägin
lahingud:
1. 1 vastane, tiimil nägu naerul
2. 2 vastast tiimil nägu naerul
3. asine tiim, superunicum erick ronib teise jobuga maja taha passima. Häbi! 3500+ WN8 mees ronib argpükslikult maja taha peitu, teeb kaks lasku ja sureb. loomulikult läks kohe vabandused lahti, skilled mehed vastas no mis meie siis. (miks üldse mängid tournamenti mingite roheliste vendadega kui unicumi staatus sulle nii oluline on). selles mängus kaks tüüpi surid kohe, mingi loll split.
4. vastas korralik tiim, mida teeb ericu tiim? splititakse laiali, mediumid sõidavad krt teab kuhu mida tegema. ainuke strateegia oleks olnud medikad kohe kiriku taha cappi saata ja heavyd oleks vastaseid hoidnud lihtsalt kinni. mida teeb super unicumist erick, sõidab lihtsalt grillele peale nagu tomat.
5. läksin poodi korraks, tagasi tulles oli striim offlines
erick, valus on lugeda su minimapi supertuper targutamisi. jah, soolotada sa oskad, tiimilahingutes oled sa väga kasutu mängija, isegi nahahoidja. ma ei usu elu sees et sa seal Kaznas rohkem midagi ära tegid kui tournamentides näha on olnud, mängisid 5 ratast ja olid sõber.
tiimi mängudes on ainult kaks varianti, kas kõik koos või split ja kui split siis kõik mängivad aktiivselt nagu randomis üksi mängiks. sa ei jää ootama mingit käsku vaid liigud ja sõdid. kui sa passima jääd, siis kaotad mängu.
viimati muutis vipu 28.09.2016 21:09:51, muudetud 1 kord
vipu, sul on jälle päevad või et nii tige pidevalt oled?
ma olen tige kuna erick sõimab mind idioodiks, aga kui ma tema mänge vaatan, siis on ta minust veel suurem idioot.
Ma mängisin vedruvasikaga suvel tournamenti, 3 tanki tiimiga (tier 8 ja tier 6 vist oli), kolmas mängija oli meil nõrk mängija, aga me saime kahes tuuris 3 kohale.
võrrelge nüüd minu ja ericku statse, mina suudan ja erick feilib
Naeruvääristad end üha enam. Loe see teema läbi, mida kommenteerid, saavutad vahest kõrgema arusaamise. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Naeruvääristad end üha enam. Loe see teema läbi, mida kommenteerid, saavutad vahest kõrgema arusaamise.
kas sul on üldse midagi asjalikku kaasa rääkida või hakkad lihtsalt mingit naiselikku keblast ajama? Vaatasid ise ericku mängu, ma nägin, sul ei tekkinud ühtegi mõtet kuidas oleks võinud paremini mängida? Erick kirjutas kuidas talle meeldib õppida õppida. Õpetame teda siis
Keegi nukes Twitchi ära poole mu striimi pealt, what are the chances
Mitte ainult sind, kõik woti striimid on kadunud, isegi woti kausta pole twichis enam.
aa nüüd on kaust tagasi tekkinud, aga kaks rida mängijaid ainult sees.
Naeruvääristad end üha enam. Loe see teema läbi, mida kommenteerid, saavutad vahest kõrgema arusaamise.
kas sul on üldse midagi asjalikku kaasa rääkida või hakkad lihtsalt mingit naiselikku keblast ajama? Vaatasid ise ericku mängu, ma nägin, sul ei tekkinud ühtegi mõtet kuidas oleks võinud paremini mängida? Erick kirjutas kuidas talle meeldib õppida õppida. Õpetame teda siis :wink:
Üks väike märkus: erick ei olnud lahingujuht. Paremini oleks kindlasti saanud teha, kas nii, nagu sina välja pakkusid - vaevalt.
kas sul on üldse midagi asjalikku kaasa rääkida või hakkad lihtsalt mingit naiselikku keblast ajama? Vaatasid ise ericku mängu, ma nägin, sul ei tekkinud ühtegi mõtet kuidas oleks võinud paremini mängida? Erick kirjutas kuidas talle meeldib õppida õppida. Õpetame teda siis
Üks väike märkus: erick ei olnud lahingujuht. Paremini oleks kindlasti saanud teha, kas nii, nagu sina välja pakkusid - vaevalt.
aga mida sina välja pakud?
see on kõige õudsem kui sinust palju madalamate skillidega vend juhib mängu. sama hea kui sõjaväes reamees hakkab leitnandi tööd tegema
vaatasin tournamenti, kõik kordus mis suvel juba nägin
lahingud:
1. 1 vastane, tiimil nägu naerul
2. 2 vastast tiimil nägu naerul
3. asine tiim, superunicum erick ronib teise jobuga maja taha passima. Häbi! 3500+ WN8 mees ronib argpükslikult maja taha peitu, teeb kaks lasku ja sureb. loomulikult läks kohe vabandused lahti, skilled mehed vastas no mis meie siis. (miks üldse mängid tournamenti mingite roheliste vendadega kui unicumi staatus sulle nii oluline on). selles mängus kaks tüüpi surid kohe, mingi loll split.
4. vastas korralik tiim, mida teeb ericu tiim? splititakse laiali, mediumid sõidavad krt teab kuhu mida tegema. ainuke strateegia oleks olnud medikad kohe kiriku taha cappi saata ja heavyd oleks vastaseid hoidnud lihtsalt kinni. mida teeb super unicumist erick, sõidab lihtsalt grillele peale nagu tomat.
5. läksin poodi korraks, tagasi tulles oli striim offlines
erick, valus on lugeda su minimapi supertuper targutamisi. jah, soolotada sa oskad, tiimilahingutes oled sa väga kasutu mängija, isegi nahahoidja. ma ei usu elu sees et sa seal Kaznas rohkem midagi ära tegid kui tournamentides näha on olnud, mängisid 5 ratast ja olid sõber.
tiimi mängudes on ainult kaks varianti, kas kõik koos või split ja kui split siis kõik mängivad aktiivselt nagu randomis üksi mängiks. sa ei jää ootama mingit käsku vaid liigud ja sõdid. kui sa passima jääd, siis kaotad mängu.
Issand jumal, retard confirmed
Suvised turniirid olid 350 kulla peale ja kõik 3v3 ja 7v7 mis me tegime, me võitsime eranditult esikohad. See oli loomulikult tingitud sellest, et 350 kulla peale tulid välja pehmelt öeldes nõrgad tiimid. Nüüd on esimese koha auhind 10 000 kulda per mängija, ja striimist on ju näha, mis vennad selle peale kohale tulevad.
Soovitan sul oma kõva tiim kokku ajada ja proovima minna. Kui on nii lihtne nagu sa väidad, siis ju easy money
viimati muutis erick 28.09.2016 22:41:38, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.