Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS4] SONY PlayStation 4 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 206, 207, 208 ... 258, 259, 260  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
billtuk007
HV kasutaja
billtuk007

sõnum 27.09.2016 17:57:03 vasta tsitaadiga

Tahaks PS4-le uut headsetti vaadata, aga enne mõtlesin korra siit uurida, kes mida soovitab. Ise olen praegu kahe vahel, kas võtta need originaal Sony Gold klapid: https://www.euronics.ee/t/68613/korvaklapid/juhtmevaba-stereo-peakomplekt-sony/711719856634 või Razer Kraken Pro klapid: https://www.euronics.ee/t/68639/korvaklapid/peakomplekt-razer-kraken-pro/rz04-01380100-r3m1

See, et juhtmevaba oleks pole väga oluline (tihti neid sony klappe laadima peaks?) ja palju see 7.1 mängudes üldse juurde annab. Kuna arvatavasti kuulaks muusikat ka nende klappidega, siis tundub see Razer etem valik olema. Äkki on samas hinnaklassis kellelgi midagi paremat soovitada?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
firemark
HV Guru
firemark

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.09.2016 17:58:27 vasta tsitaadiga

ise olen neid samu Sony omasid kasutanud ja väga head on minuarvates.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 27.09.2016 18:12:13 vasta tsitaadiga

ise kasutanud Kingston Cloud 2 (mic kah olemas kohe) ja audio technica m40x ning seni ei kurda, razer firma märgi eelist ei näinud kuigi sai ka neid uuritud, ei tunduvat oma raha eest parimat pakkuvat.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 27.09.2016 19:17:23 vasta tsitaadiga

billtuk007, kui kannatad, siis oota klappide ostuga - novembris tulevad Sony'l uued Platinum nimelised PS4 klapid.
IMO need Gold klapid jätavad odava/plastikuse mulje, mis kajastub ka hinnas. Ise kasutan siiani Sony Pulse Elite klappe ja PS seeria klappide suurim pluss on spets app - nt. The Last of Us'is on mängustuudio enda audioprofiiliga helipilt märgatavalt detailsem thumbs_up.gif

tagasi üles
euforia
Kreisi kasutaja
euforia

sõnum 28.09.2016 10:12:51 vasta tsitaadiga

billtuk007, Mina ostsin PS4'ja koos Sony Gold klappidega (mustad) ja olen väga rahul, nüüdseks olen neid kasutanud pea kaks aastat, koost pole lagunenud ja aku kestab siiani hästi. Sisse ehitatud mikker töötab väga hästi.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
anduke88
Kreisi kasutaja
anduke88

sõnum 28.09.2016 10:34:47 vasta tsitaadiga

3 oli hea, peaks ka 4 ligi võtma varsti. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 28.09.2016 10:37:32 vasta tsitaadiga

anduke88 kirjutas:

võta siis PS4 Pro juba kui kannatab oodata
tagasi üles
euforia
Kreisi kasutaja
euforia

sõnum 28.09.2016 11:28:02 vasta tsitaadiga

firemark kirjutas:
anduke88 kirjutas:

võta siis PS4 Pro juba kui kannatab oodata
Või äärmisel juhul slim, kui mitte muu pärast, siis juba mürataseme poolest on vahe olemas. Plaanin ise ka uuema versiooni peale üle minna kuna 500GB kettaruumi hakkab väheks jääma ja see krdi undamine on kohati ikka väga valju.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 28.09.2016 12:38:38 vasta tsitaadiga

tolmust puhastamine ja konsooli parema õhu ligipääsetavasse kohta tõstmine aitab kah

endal tv all kapis konsool undas nagu segane kuna küttis selle koha kuumaks, tõstsin konsooli ülesse poole, et soe õhk otse tagant välja läheks ilma, et kappi väike 1-2 cm äär takistaks ja tulemus oli kohe kõrvaga kuulda.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 28.09.2016 12:40:57 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
tolmust puhastamine ja konsooli parema õhu ligipääsetavasse kohta tõstmine aitab kah

endal tv all kapis konsool undas nagu segane kuna küttis selle koha kuumaks, tõstsin konsooli ülesse poole, et soe õhk otse tagant välja läheks ilma, et kappi väike 1-2 cm äär takistaks ja tulemus oli kohe kõrvaga kuulda.

ma puhastasin ja vahetasin termopasta ära konsoolil, ostu hetkest möödunud üle 2 aasta. Täiesti tolmu täis oli ja undas, termopasta oli ka ära kuivanud. Tundus,et nagu seda pastat polnud väga eriti tehasest isegi pandud.
tagasi üles
euforia
Kreisi kasutaja
euforia

sõnum 28.09.2016 13:00:01 vasta tsitaadiga

No minu meelest undas minu PS4 juba esimesest päevast alates üsna valjult, ajaga on kindlasti läinud veel hullemaks, seega puhastamine teeks ilmselt aitaks veidi, aga ka kettamaht on kitsaskoht ehk nii kui nii tuleb investeering teha, siis pigem investeerin juba uude masinasse.
tagasi üles
kiriE
HV kasutaja
kiriE

sõnum 28.09.2016 13:02:39 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:

Sama siin - konsool vajab ohtralt õhku, et see undama ei hakkaks. Mul seisab ilusti nii et kõikjalt on vaba õhuvool tagatud ja vaikus on majas.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
strohher
HV veteran
strohher

sõnum 28.09.2016 13:06:26 vasta tsitaadiga

Kas see PRO tulebki välja kõigile näppimiseks 10. november või antakse seda kellelegi ennem näppida ka? Mingitele ülevaadete tegijatele vms. Ma ei ole Sony väljatulemistega eriti kursis.
486
HV Guru

sõnum 30.09.2016 15:41:26 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru kuidas PS4 pro üle kahe korra rohkem TFLOPS v6lub, kui riistavara on täpselt sama mis ps4. Mingi hardcore ülekellamine hiigelradikatega?
See konsool küll kaua ei kesta siis.

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 30.09.2016 16:04:39 vasta tsitaadiga

486, riistvara ei ole täpselt sama.
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 30.09.2016 17:32:04 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
Ma ei saa aru kuidas PS4 pro üle kahe korra rohkem TFLOPS v6lub, kui riistavara on täpselt sama mis ps4. Mingi hardcore ülekellamine hiigelradikatega?
See konsool küll kaua ei kesta siis.

Kui riistvara oleks sama, siis vanad olijad saaks software upgradega omale proks uuendada üle võrgu icon_lol.gif

virx
HV Guru

sõnum 30.09.2016 20:40:37 vasta tsitaadiga

486, CPU on sama, ainult ülekellatud, mis ongi selle süsteemi thumbs_down.gif, juba bottleneckis kui 4 välja tuli ja nüüd siis veel rohkem..

Pro:st
Isegi kui hind on ok, ei näe ma väga mõtet sellisel poolkõval tootel, oleks pidanud maksma 499€ ja olema oluliselt kiirem süsteem..kasvõi ootama aasta nagu MS seda teeb, ja mida ei pea uuesti paari-3 aasta pärast välja vahetama. 4K on uksetaga ja upscaling after upscaling ei kõla just hea promona. Sa ei saa reklaamida toodet, aga näeb ju hea välja? mis siis et ei ole native. Kõik saidid hakkavad kohe pixleid lugema ja maine on loodud. Arvesta, et investeerid selle 100€ rohkem vähemalt järgmise 3+ aasta peale (0.36 senti kuus)..paneb see kukalt kratsima, et mida nad mõtlesid..anna premium toode, mis paneb ila tilkuma ja andmed, mis ajavad ihukarvad püsti, mitte et näe saad 2x kiirema süsteemi aga sama PS4 hinnaga kui ta välja tuli, jõuad 400 konsooli osta, jõuad ka 500ga osta või ei jõua kumbagi osta aga alati ei saa ainult hinnale rõhuda. Vaata kasvõi Apple tooteid, millal varem on ost raha taha jäänud? Tundub, et kunagi.
Kommentaarid: 356 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 301
tagasi üles
Maruuv
HV vaatleja

sõnum 30.09.2016 20:43:21 vasta tsitaadiga

Ma ei arvakski, et Pro toodi asendusena Xbox'i Scorpio projektile, vaid pigem tõesti PS4 eluea pikendamiseks. Ise ei oma ei PS3 ega PS4, aga nüüd 4K HDR teleka ostes olen üsna kindel, et ostan ka uue PS4 pro - ta pakub tunduvalt rohkem kui vana PS4 jõudluse poolest ning uut konsooli kas siis Microsoftilt või Sonylt ma oodata ei viitsi ega taha. Isegi paari aasta pärast ei kavatse ma uut konsooli osta, ei ole vaja, et kõik asjad oleks maksimaalselt 4K 60 FPS alati. Seega olen suht kindel, et PS4 Pro on Sony poolt kaval turunduslik võte.
tagasi üles
virx
HV Guru

sõnum 30.09.2016 21:45:16 vasta tsitaadiga

Maruuv, Pro:d reklaamitakse kui 4K, mida ta tegelikult ei ole..heal juhul vb 10-20% kogutoodangust, kogu asjal siiski hapu maik juures.
Kommentaarid: 356 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 301
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 30.09.2016 21:54:00 vasta tsitaadiga

Maruuv kirjutas:
Ma ei arvakski, et Pro toodi asendusena Xbox'i Scorpio projektile, vaid pigem tõesti PS4 eluea pikendamiseks. Ise ei oma ei PS3 ega PS4, aga nüüd 4K HDR teleka ostes olen üsna kindel, et ostan ka uue PS4 pro - ta pakub tunduvalt rohkem kui vana PS4 jõudluse poolest ning uut konsooli kas siis Microsoftilt või Sonylt ma oodata ei viitsi ega taha. Isegi paari aasta pärast ei kavatse ma uut konsooli osta, ei ole vaja, et kõik asjad oleks maksimaalselt 4K 60 FPS alati. Seega olen suht kindel, et PS4 Pro on Sony poolt kaval turunduslik võte.

see mingi $ony experiment, et kui lääb hästi siis hakkavad iga paari aasta tagant siukest "upgrade" läbi viima. Mis minu arust totaalne nöörimine.
Ja mis otsast sa seda ps4 eluea pikendusena näed? Sama hästi v6ib ka ps4 ps3 eluea pikendusena näha, sest alguses tehakse mängu nii m6lemale konsoolile, lihtsalt ühel sitem graf ja fps. Kuni asi enam ära ei tasu ja aint viimasele tehakse. Sama ka ps4 pro-ga. Kui sellel paremini müüb siis te, ei näe enam piixugi uusi mänge oma ps4-l.
Siis tulgu PC-d liiga kalliks l6buks nimetama.

Vici
HV kasutaja

sõnum 30.09.2016 23:25:09 vasta tsitaadiga

lihtne valik momendil,kes ps4ja osta tahab,kes tahab odavamat saab sitemat pilti ja fpsi,kes raatsib 100 euri rohkem visata saab ilusa pildi ja 60 fpsi nii lihtne see ongi
HV kasutaja

sõnum 01.10.2016 03:08:04 vasta tsitaadiga

hetkel ostjal ju väga lihtne (isiklik arvamus, ei tee kellelegi reklaami/maha)

* tahan kiirelt - PS4 - nö loll ostja
* tahan kiirelt olen kuulnud - PS4 slim - sõber kuulis kusagilt
* tahan ja suudan oodata - PS4Pro - ootan novembrit, natuke tulevikku
* tahan lapsepõlvesõpradega koos ostan Xbone
* ootan, ostan korraliku PCj a ootan kui MS Scoprio tuleb ja saan sõpradega PC peal mängida
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Maruuv
HV vaatleja

sõnum 01.10.2016 14:55:20 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
Maruuv kirjutas:

see mingi $ony experiment, et kui lääb hästi siis hakkavad iga paari aasta tagant siukest "upgrade" läbi viima. Mis minu arust totaalne nöörimine.
Ja mis otsast sa seda ps4 eluea pikendusena näed? Sama hästi v6ib ka ps4 ps3 eluea pikendusena näha, sest alguses tehakse mängu nii m6lemale konsoolile, lihtsalt ühel sitem graf ja fps. Kuni asi enam ära ei tasu ja aint viimasele tehakse. Sama ka ps4 pro-ga. Kui sellel paremini müüb siis te, ei näe enam <b>piixugi</b> uusi mänge oma ps4-l.
Siis tulgu PC-d liiga kalliks l6buks nimetama.

PS4 Pro ei luba 4K gameplay'd absoluutselt iga mänguga, nad on tunnistanud, et need feature'id, mis Pro peal ilmnevad, söltuvad game developerist ja kuidas nemad plaanivad lisa riistvara ära kasutada; kui keegi eeldab, et iga asi Pro peal on 4K, siis nad lihtsalt ei tea ise ka, mida nad ostavad, sest seda arvata on ebareaalne.

Ja kuidas Pro totaalne nöörimine on? Keegi ei käsi seda osta, köik uued mängud, mis välja tulevad on samamoodi ka vana PS4 peal olemas - mölema konsooli kasutajaskonnal on täielik ligipääs köikidele basic featuritele.

Kuidas sa saad öelda, et PS4 on PS3 eluea pikendamine? PS3 tuli välja 2006, PS4 2013. Pisike seitsme aastane vahe oli konsoolidel, praegu on PS4 Pro ja PS4 vahel kolm aastat. Seitsme aastane vahe tähistab juba uue generatsiooni tulekut, mitte eluea pikendust - hardware on nii fundamentaalselt erinev, PS4 Pro ja PS4 puhul aga mitte.

Ja jutt, et kui PS4 Pro peal hakkavad mängud paremini müüma, siis enam PS4 peale ei tule mänge. No raske on kommenteerida sellist asja. Sony lubas, et köik uued mängud on mängitavad mölema süsteemi peal ja kui nad nüüd hakkaksid sellest taganema, mis sa arvad, et saaks? PS4 kasutajaskond oleks lihtsalt mad as f*ck ja Sony saaks omale korraliku pa*atormi kaela, seda nad kohe kindlasti ei tee.

Lisaks veel, osad game developerid kasutavad sellist tehnikat, et teevad uued mängud juba native resolutsioonilt suuremaks ja downscalei'vad selle tavalise PS4 jaoks ja lasevad Pro peal mängida nii, nagu native reso on. Isegi kui native reso on 720p või mis iganes ja selle pealt upscalei'takse, siis miks peaksid PS4 mängud ära kaduma turult ja jääma ainult PS4 Pro? Mis loogiline seletus sul sellele on?
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 01.10.2016 15:30:36 vasta tsitaadiga

ää see poleks esimene kord kus pubid oma lubadusi breigivad.
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 01.10.2016 18:50:45 vasta tsitaadiga

a) kui raua ja baasOS tasemel on ühilduvus olemas, ja ...
b) kui platvormi haldaja paneb nõude, et asi peab mõlemal ps4-l töötama, siis pole probleemi

Ehk siis kui need kaks asja on korras, siis ma ei näe põhjust põdeda.
Sony ei saa ps4 omanikke üle lasta selliselt. Liiga kallis.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS4] SONY PlayStation 4 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 206, 207, 208 ... 258, 259, 260  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.