Seda CPU fan errorit hakkab peksma osade plaatidega, kui cpu veel külm ja venti käima ei tõmmata või siis tõmmatakse liiga väikeste pööretega. Kuskilt sai selle välja lükata _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
ta ei ole mu selle 2 aasta jooksul sellist asja teinud enne. Mõtlesin esimesena hirmuga, et kas midagi on katki või läbi omadega. aga ma teen selle patarei vahetuse ära,arvan et saan hakkama ja vaatan kuidas on. tänud teile praegu netis olles on cpu tempid CPUID-HW monitori järgi 35-38C see on normaalne ? muidugi kui õigesti see programm muidugi näitab.
Patakaga on sesmõttes lihtne, et võta välja ja katsu vasta keelt äärest, et kas on tunda, et matsu sees on. Biossi patakas kui täitsa täis on üsna tugeva "mekiga" ja töötamiseks piisab täiesti sellest kui õrnalt õrnalt midagigi tunda on.
keel on absoluutselt viimane asi, millega patareisid torkida, vähe sellest, et tuhkagi sest tolku pole, rikud klemmid ka ära. kui juba uus nagunii olemas, siis vaheta ära, vana viska minema ja korras.
NATAS999, eluaeg patakaid keelega testitud - eriti vanematel aegadel kui veel lapikud osadesse lampidesse ja mänguautodesse käisid Ei riku see ka mingeid klemme kui kuivaks pühid. Samas tead kohe ära mis seis on.
kui juba uus nagunii olemas, siis vaheta ära, vana viska minema ja korras.
Täpselt _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Auron, need eluaegsed patakad ei käind sul seal lampides ja mänguautodes ka mingi 5+ aastat ja oli ikka küll neid lakutud pataka klemme, mis olid pärast paksult oküdeerunud. pole tarvis igasse võimalikku ja võimatusse kohta oma kehavedelikke pritsida.
Auron, need eluaegsed patakad ei käind sul seal lampides ja mänguautodes ka mingi 5+ aastat ja oli ikka küll neid lakutud pataka klemme, mis olid pärast paksult oküdeerunud. pole tarvis igasse võimalikku ja võimatusse kohta oma kehavedelikke pritsida.
Teen ettepaneku pealkirjast hääletus eemaldada või uuendada küsitlust.
- kas plaanid lähima 6 kuu jooksul mobo vahetada
- mis pesaga emaplaat kasutuses okt.2016 seisuga
- mis protsessor on kasutusel - i5,i7,i3,pentium,celeron
- midagi veel andekat seoses socetiga või cpuga
Palju kellelgi õnnestunud i5 6600k @4.5GHZ minimaalseks stabiilseks voldiks saada? Hetkel 1.264v (panin 1.250 aga eks mingi summa muutub loadi ajal). Pole väiksemat jõudnud veel proovida.
i5-6600k 4,6ghz volt peaks olema 1,260v.
Suhteliselt kindel et default voldiga peaks see prose 4,7Ghz ära tegema juba. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Ja mina mõtlen miks 4960x ei lähe mitte kuidagi üle 4,6Ghz ning temperatuurid kõikumine idles liialt suur _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Palju kellelgi õnnestunud i5 6600k @4.5GHZ minimaalseks stabiilseks voldiks saada? Hetkel 1.264v (panin 1.250 aga eks mingi summa muutub loadi ajal). Pole väiksemat jõudnud veel proovida.
i5 6400 jookseb 4.5GHz 1.225V niiet teoorias peaks ka sellest piisama kuigi iga kiip on erinev.
Päris vahva, toimibki non-K OC ja päris lihtsalt. First boot selline
i5 6400 + z170 pc mate
edit: 4.5 hangus, ei viitsinud rohkem timmida panin normaalse voldiga 4.4 ja hetkel jookseb edukalt OCCT. kui tunni paar jooksnud panen screeni
Kas non-k Skylake i5'te OC on veel aktuaalne?
Kas see töötab ainult Z mobodega?
Kas 6400, 6500 ja 6600 OC'vad erinevalt või oleneb puhtalt konkreetsest isendist? _________________
viimati muutis rmc 30.09.2016 21:28:13, muudetud 1 kord
Killhoven, Mitte tingimata. See 40% on stock 6700K-ga võrreldes. Pea kogu Kaby Lake edu tuleb kõrgematest kelladest. Kui panna mõlemad samadele kelladele siis on vahe jälle ~5-10%
Selles osas ma suurt ei kahtle, et Kaby Lake saab olema kiirem, kui Zen. Põhiliselt just kellade tõttu. Küsimärk on Zen OC võimekus ja asjad mis kasutavad kõvasti tuumi (seal võib 8c/16t Zen madalama kella peal ikkagi kiirem olla, kui 4c/8t Kaby Lake). _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Tomorrow, Jumala õige, 2600K clokkida 4200mhz peale ja seda võrrelda 6700K'ga sünteetilistest testides ja mängudes siis vahe on 0%. Jah, 4.2 tuleb defis ainult 1 tuumaga, aga vahe on ikka väga väike nendel kahel prosel. Siis mingit suurt edasiminekut aastast 2011 ma ikkagi ei näe. Muidugi edasiminek tuleb muudes asjades, chipset, ddr4, pci-e 3, m.2 jne.
Aga kõige parem on võrrelda seda siis kui prose väljas.
Päris vahva, toimibki non-K OC ja päris lihtsalt. First boot selline
i5 6400 + z170 pc mate
edit: 4.5 hangus, ei viitsinud rohkem timmida panin normaalse voldiga 4.4 ja hetkel jookseb edukalt OCCT. kui tunni paar jooksnud panen screeni
Kas non-k Skylake i5'te OC on veel aktuaalne?
Kas see töötab ainult Z mobodega?
Kas 6400, 6500 ja 6600 OC'vad erinevalt või oleneb puhtalt konkreetsest isendist?
Ikka on. Z ja VIST olid mõned üksikud H mobod ka. Nii palju kui mina olen ise uurinud siis klokkuvad nad kõik samamoodi ja asi oleneb puhtalt konkreetsest kiibist. Mõttekas on võtta 6400 sest see on kõige odavam.
Link _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siit nigu moraal, et kui massinas pole vähemalt viimase malli graafika siis tormata arutult uue prose peale pole mingit vajadust - eriti kui vanale prosele veel kellasid otsa lükata.
cl0ne, sa BIOSi uuendanud ei ole ja seda ei tee ka, sest väidetavalt see kaotab OC-võimekuse ära?
Mis ma tast ikka uuendan, esimene OC BIOS tuli MSI-lt Detsember 2015 ja teine Aprill 2016, mul on 04.2016 välja antud BIOS ehk viimane mis OC-d võimaldab peale lastud ja ma ei näe mitte midagi mis ma BIOSe uuendusega võidaks peale selle, et CPU laseb idles takti alla aga samas kaotaks 65% suuruse 24/7 stable OC def voldil CPU peal. Kui panna uuem BIOS kui 31/03/2016 sellele PC Matele siis jah kaob non K OC võimekus, samas on alati võimalik vana BIOS tagasi peale lasta kui just see uus BIOS selliseks pole tehtud, et neid OC BIOS-eid M-Flashi kaudu peale panna ei lase.
Ma näen ennast BIOS-t uuendamas ainult siis kui Kaby Lake välja tuleb ning i7-7700K õiglustaks oma ostu perfi vahe poolest eelmiste generatsioonidega, sest Z170 plaadid preaguse BIOSega neid prosesi ilmselt ei söö aga socket tuleb ju sama.
cl0ne, sa BIOSi uuendanud ei ole ja seda ei tee ka, sest väidetavalt see kaotab OC-võimekuse ära?
Mis ma tast ikka uuendan, esimene OC BIOS tuli MSI-lt Detsember 2015 ja teine Aprill 2016, mul on 04.2016 välja antud BIOS ehk viimane mis OC-d võimaldab peale lastud ja ma ei näe mitte midagi mis ma BIOSe uuendusega võidaks peale selle, et CPU laseb idles takti alla aga samas kaotaks 65% suuruse 24/7 stable OC def voldil CPU peal. Kui panna uuem BIOS kui 31/03/2016 sellele PC Matele siis jah kaob non K OC võimekus, samas on alati võimalik vana BIOS tagasi peale lasta kui just see uus BIOS selliseks pole tehtud, et neid OC BIOS-eid M-Flashi kaudu peale panna ei lase.
Ma näen ennast BIOS-t uuendamas ainult siis kui Kaby Lake välja tuleb ning i7-7700K õiglustaks oma ostu perfi vahe poolest eelmiste generatsioonidega, sest Z170 plaadid preaguse BIOSega neid prosesi ilmselt ei söö aga socket tuleb ju sama.
Edasi uuendamine on jah lihtne, tagasiuuendamine keeras A-bios peeti, hetkel töötab B-bios peal MSI-Z77 ehk paar põlvkonda vanem. Loomulikult polnud uuemast BIOS ka mingit kasu, perf jäi ikka samaks(kui mitte ei kukkunud, et vana tagasi oli vaja panna, ei mäleta enam)
Peaks selle raha eest rammi küll olema, endal on ka sama seeria ja näevad ikka kuradi kenad välja küll.
Ja kui kunagi peaks puudu jääma saad teise kiti lisaks panna
On korralik küll, ega 2667 ja 16GB kitid palju odavamad pole, niiet ma maksaks see 15 euri juurde küll, et vähemalt 3000 peal töötav kit saada.
Mingite 2133 ja 2400 kitite ostul pole minuarust mõtet.
Value mõttes on see viimane soovitus parem kui tridentZ, arvatavasti lähen seda teed kuna 16gb selle raha eest on ju hüva diil. Korra mõtlesin, et kellegi error on tootenimes kuna seal on kirjas Crucial aga tootekoodi järgi on ikka Corsair.
on rakendusi ja mänge, kus mälu kiirus omab märgatavat mõju.
üldpildis on selliseid siiski käputäis ja mõju, nagu Magic märkis, paar protsenti. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Sõltub ka hinnavahest. Selge see, et 100€ rohkem pole mõtet maksta, aga kui vahe on 15€ vms siis miks mitte. 2133 on selline baseline. 2400-2666 on sweetspot ja üle selle on juba diminishing returns. Näiteks üle 3400 tekib juba probleem emaplaadi toega. Paljudel odavamatel platedel tekivad seal anomaaliad või ei saa üldlse määratud kiirusel tööle. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Endal on Masinas 2666Mhz C15 HyperX Savaged...igatahes ei kurda... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Põhjenda ka enda soovitust, muidu on see lihtsalt isiklik arvamus.
Selle firmaga on jamasi piisavalt ei ühti paljude paatidega ja palju anumaaljaid see on minu isiklik kogemus.
Eelistan teisi firmasi. _________________ Teostan autode värvimis- ja keretöid!
Crucial ballistix üldiselt on okei tootja - HV's kokkulaotud kastides vast 95% isendites cruciali mälud sees ja kui oleks palju jamasi siis oleks kindlasti kisa taevani.
Üldiselt mäluvalikugavmüstikat pole - entusiast ehitaja valib spetsiaalsed isendid omale ja muul juhul nagu Tomorrow ütles siis 2400Mhz-2800Mhz CL 14-16 ja siuke välimus mis meeldib ja sobib.
Ma ajan juba teist kuud ühes masinas anomaaliat taga. Masin lihtsalt jookseb kinni iga natukese aja tagant (iga 1-2 tunni tagant). i5-6600k, DDR4 Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2666MHz CL16 1.20V mälud. Mälutest läheb läbi nagu kulda. Lõpuks võtsin 1 mälu seest välja, käis nädal aega ilma hangumisteta. Siis panin teise sisse nädala peale tuli 2 kinnijooksmist. Mälutest käib ikka perfektselt läbi. Garantiisse ei sa ka minna sellise murega, naeravad mu välja.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.