Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
oliver.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
18.09.2016 00:41:05
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Miks inimesed uldse on nous oma aega sellise jama peale raiskama? |
Ega`s ma sellega nõus polnudki. Aga lihtsalt oli huvi mismoodi asi töötab.
Valvejoodik kirjutas: |
PCman kirjutas: |
TNS Emor helistas ja pakkus võimalust osaleda teleuuringus. Panevad mingi seadeldise telekale külge mis siis salvestab kes mida kui kaua vaatab.
Siit tekkis küsimus - kas selline seadeldis on tänapäeval üldse võimalik kui kasutad Telia, Starmani või STV teenuseid? |
Makstakse ka midagi selle eest? |
Lubati 30€ kinkekaart Aga selleeest nagu ma aru sain siis pead olema aasta aega sellega seotud
Minupuhul nad saaksid väga vale tulemuse. Lülitan teleka sisse 2 korda aastas. Jõulude ajal ja aastavahetusel kui kodus peaksin olema.
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
18.09.2016 01:24:41
|
|
|
SKG kirjutas: |
Ardo kirjutas: |
Oskab keegi soovitada mõistliku remondikohta, kus mäkkidel juppe vahetatakse? |
Endla/Keemia nurgal ei tehta enam? |
Ei tea, saadan hädalise uurima.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
18.09.2016 01:46:58
|
|
|
Wusses kirjutas: |
http://autospare.eu/ee/accessories/oils/show/id/33
GM/OPEL DEXOS2 5W30 5L
Selle mootori õli kohta osgab midagi öelda.
Hind on hea, väidetavalt originaal GM õli. Või tuleks ostida ikka kallimaid 50-60eur õlisi kui autost hoolid ?
Iseenesest C3(Oli kvaliteedi klass vist) , ACEA/API -Ei tohiks kuidagi alla jääda 50eur castroli õlie
läheks 2003 turbo diislile (opel) |
Mina lähtun sellest loogikast.
Odavam on õli vahetada, kui hiljem mootorit hakata remontima. Eriti diisli puhul, kus kehva õli tõttu võivad õlituskanalid kinni kõrbeda ja tulemus on et õlitus järjest kaob ning saad kulunud mootori ja kokku jooksnud turbo.
Tsikliõlidega on päris nähtud, kuidas kehva õli(üldjuhul jube odav ka) peale märg sidur libisema kukub.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wusses
mehine eesti muffin

|
18.09.2016 10:18:10
|
|
|
laurx kirjutas: |
vennale soovitati peale mingit turbojebla seda motulit. pidi külmas vedelam olema. |
selge
ranel kirjutas: |
Wusses kirjutas: |
http://autospare.eu/ee/accessories/oils/show/id/33
GM/OPEL DEXOS2 5W30 5L
Selle mootori õli kohta osgab midagi öelda.
Hind on hea, väidetavalt originaal GM õli. Või tuleks ostida ikka kallimaid 50-60eur õlisi kui autost hoolid ?
Iseenesest C3(Oli kvaliteedi klass vist) , ACEA/API -Ei tohiks kuidagi alla jääda 50eur castroli õlie
läheks 2003 turbo diislile (opel) |
Mina lähtun sellest loogikast.
Odavam on õli vahetada, kui hiljem mootorit hakata remontima. Eriti diisli puhul, kus kehva õli tõttu võivad õlituskanalid kinni kõrbeda ja tulemus on et õlitus järjest kaob ning saad kulunud mootori ja kokku jooksnud turbo.
Tsikliõlidega on päris nähtud, kuidas kehva õli(üldjuhul jube odav ka) peale märg sidur libisema kukub. |
See on siililegi selge, tahtsingi uurida kas see GM on ok õli või taskuks ikka midagi muud vaadata
|
|
Kommentaarid: 334 loe/lisa |
   |
273 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
18.09.2016 10:34:44
|
|
|
venna astral on praeguseks omajagu kilomeetreid turjal. hakkas hädade jada sellise asjaga: 120/130 juures ( soomes saab selliste kiirustega sõita ) lööb põlema mootoritule ja jõud kaob. enne turbo puhastamist lõi suitsu kah.. keerad maha, süüde välja - sisse ja siis saab jälle kuni 120-130 ni panna.. turbo on tal " mehhaaniline " mitte ühtegi juhet külge ei lähe, kui rikneb, tähendab see, et EGR klapi kaudu on mootorist läbi käinud õli ja see õli siis pigitab sisselaskekollektorit , väljalaset ja ka turbo ära. pigitamine tähedab seda, et turbo jääb nendest õli jääkidest tulenevalt kinni. aitab manuaalne puhastamine. tartus mingi "koht" teeb selle asja 270 euriga, samas tuleb puhtaks teha ka sisselaskekollektor ning EGR " pimedaks panna", sest sealt kaudu kõiges süüdi olev õli mootorisse satub. venna astra võiks sinna kuskile 400-500 kanti sõitnud olla. tal on hommikul tööle mineku ajal ka -37 akna taga olnud soomes, kus ta elab. vedel õli on käima saamise seisukohast väga oluline. mingit välist abivahendit peale eelsüüteküünalde autol pole.
kogu asi saab alguse sellest, et taga olev lambda saab signaali selle kohta, et küttesegu on vale, kuna kinni pigitanud sisselaskest enam põlemiseks vajalikku hapnikku peale ei tule, annab signaali ajule, see taob vea tõttu avariirežiimi. probleemi lahendamiseks tuleb sisselaskekollektor pigist puhtaks teha ja EGR kinni panna.
oliver., ma saan aru ,et sul on käkk aga mis võrguseade on? ciscol on kohati käkkidega jebla.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
18.09.2016 14:58:35
|
|
|
Millist upsi koju valida? Taha läheb desktop, nas ja kuvar.
Praegu on miski vana mustek 800 usb , aga win 10ga ei suuda ühtki programmi tööle saada. Ei usb ega com pordiga ei näe upsi. Muidu nagu töötaks, kui voolu välja lükkan käivad asjad edasi upsi pealt.
Oleks hea, kui qnap nas ka asjast aru saaks.
Segane jutt, aga ehk keegi hammustab purjus peaga läbi. Aitähh.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
18.09.2016 15:32:02
|
|
|
masmre kirjutas: |
Millist upsi koju valida? Taha läheb desktop, nas ja kuvar.
Praegu on miski vana mustek 800 usb , aga win 10ga ei suuda ühtki programmi tööle saada. Ei usb ega com pordiga ei näe upsi. Muidu nagu töötaks, kui voolu välja lükkan käivad asjad edasi upsi pealt.
Oleks hea, kui qnap nas ka asjast aru saaks.
Segane jutt, aga ehk keegi hammustab purjus peaga läbi. Aitähh. |
SNMP see Mustek ei oska? Sealt saaks suvalise appiga OID väärtusi maha lugeda.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
18.09.2016 19:43:15
|
|
|
proovisin snmp'd ka nüüd, aga sellele ei reageeri üldse. niiet küsimus õhus ikka: millist upsi koju?
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
18.09.2016 19:45:18
|
|
|
nii võimas kui palju rahakott kannatab
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
18.09.2016 23:07:46
|
|
|
laurx kirjutas: |
oliver., ma saan aru ,et sul on käkk aga mis võrguseade on? ciscol on kohati käkkidega jebla. |
Airport Extreme ja Time Capsule istuvad mõlemad switchi taga, enne seda on Inteno DG200a. Aga kuna kaabliga on kiirus käes, siis
küsimus ei saa olla Wifi-ruuteritele eelnevates seadmetes.
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
18.09.2016 23:12:05
|
|
|
masmre kirjutas: |
proovisin snmp'd ka nüüd, aga sellele ei reageeri üldse. niiet küsimus õhus ikka: millist upsi koju? |
APC...
Kui vähegi normaalset linuxi (NAS) supporti tahad...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
19.09.2016 09:37:00
|
|
|
Miks inimesed uldse on nous oma aega sellise jama peale raiskama? |
Ega`s ma sellega nõus polnudki. Aga lihtsalt oli huvi mismoodi asi töötab.
Valvejoodik kirjutas: |
TNS Emor helistas ja pakkus võimalust osaleda teleuuringus. Panevad mingi seadeldise telekale külge mis siis salvestab kes mida kui kaua vaatab.
Siit tekkis küsimus - kas selline seadeldis on tänapäeval üldse võimalik kui kasutad Telia, Starmani või STV teenuseid? |
Makstakse ka midagi selle eest? |
Lubati 30€ kinkekaart Aga selleeest nagu ma aru sain siis pead olema aasta aega sellega seotud
Minupuhul nad saaksid väga vale tulemuse. Lülitan teleka sisse 2 korda aastas. Jõulude ajal ja aastavahetusel kui kodus peaksin olema. |
Aasta eest 30€ Ma ühe tuttava kutsel käisin mingit süvaintervjuud andmas, kulus poolteist tunnikest, sai süüa ja anti 20€ Kaubamaja/Selveri kaart.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
19.09.2016 10:49:06
|
|
|
napoleon kirjutas: |
jeesus188 kirjutas: |
Sry, ei täpsustanud et mul polnud mitte telekanalite populaarsuse uuring vaid mingi leibkonna uuring, kus visati vihik ette, et pane nüüd kuu aega järjest sendi ja grammi pealt kirja mida ja kui palju ostad. Kui pannakse lihtsalt mingi jubin vahele ja ise midagi tegema ei pea, siis on muidugi teine asi |
Mul naine ka osales....ütlesin et halligi sa varsti täidad (anti piixutamise aparaat, vihikusse ei pea midagi kirja panema). No nädal hiljem oli kõik
Aga kui ma digiboxi kunagi välja ei lülita, siis kas nad arvestavad seda või mingi x kanal tõuseb vaadatavuse tabelis tippu tänu sellele? |
Mul oli see nii ammu, et piiksutamise aparaati tol ajal ei antud. Aga kuidas ee piiksutaja siis töötas? Triipkoodi saab jah sisse lugeda kui on triipkoodiga toode, aga hinda nad ju triipkoodist ei saa kuna sama asi on eri müüjatel eri hinnaga. |
Oli mõned aastad tagasi, aparaat ühendati digiboxiga. Äge aparaat oli, toodi erilahendus, mis andmeid saatis üle mobiilvõrgu. Anti veel pult, kus siis oli meie pere inimeste eesnimede esitähtedega nupud ja ka kanalivahetus. Nende puldiga siis möllasid ja digiboxo pult puhkas. Istusid vaatama, vajutasid oma tähte, olidki sisse möllitud ja vaatasid. Kui mõni veel lisandus, vajutas oma nimetähte ning vaatas. Lahkumisel möllisid välja oma tähte vajutades.
Ei võtnud just aega ega näinud ka millegagi vaeva.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
19.09.2016 10:54:39
|
|
|
Märt. kirjutas: |
Sry, ei täpsustanud et mul polnud mitte telekanalite populaarsuse uuring vaid mingi leibkonna uuring, kus visati vihik ette, et pane nüüd kuu aega järjest sendi ja grammi pealt kirja mida ja kui palju ostad. Kui pannakse lihtsalt mingi jubin vahele ja ise midagi tegema ei pea, siis on muidugi teine asi |
Mul naine ka osales....ütlesin et halligi sa varsti täidad (anti piixutamise aparaat, vihikusse ei pea midagi kirja panema). No nädal hiljem oli kõik
Aga kui ma digiboxi kunagi välja ei lülita, siis kas nad arvestavad seda või mingi x kanal tõuseb vaadatavuse tabelis tippu tänu sellele? |
Mul oli see nii ammu, et piiksutamise aparaati tol ajal ei antud. Aga kuidas ee piiksutaja siis töötas? Triipkoodi saab jah sisse lugeda kui on triipkoodiga toode, aga hinda nad ju triipkoodist ei saa kuna sama asi on eri müüjatel eri hinnaga. |
Oli mõned aastad tagasi, aparaat ühendati digiboxiga. Äge aparaat oli, toodi erilahendus, mis andmeid saatis üle mobiilvõrgu. Anti veel pult, kus siis oli meie pere inimeste eesnimede esitähtedega nupud ja ka kanalivahetus. Nende puldiga siis möllasid ja digiboxo pult puhkas. Istusid vaatama, vajutasid oma tähte, olidki sisse möllitud ja vaatasid. Kui mõni veel lisandus, vajutas oma nimetähte ning vaatas. Lahkumisel möllisid välja oma tähte vajutades.
Ei võtnud just aega ega näinud ka millegagi vaeva. |
Aga kui ei ole digiboksi?
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
19.09.2016 11:01:40
|
|
|
Aga kui ei ole digiboksi? |
http://www.emor.ee/inimesed-ja-kontaktid/
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
19.09.2016 11:05:40
|
|
|
Ei mina kull ei soovi sellise jamaga tegemeda
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
19.09.2016 11:41:50
|
|
|
Miks? Aasta alguses vajutad end telerit vaatama ja aasta lõpus lõpetad vaatamise. Mugav ja lihtne
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
19.09.2016 11:42:27
|
|
|
Ilmselt ka sellepârast, et ma ei vaata telekat
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
19.09.2016 13:08:51
|
|
|
Kas kellelgi veel Telia võrgus mobiil id ei tööta täna?
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
19.09.2016 13:11:46
|
|
|
Hommikupoole töötas.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
19.09.2016 13:30:27
|
|
|
prtv kirjutas: |
Kas kellelgi veel Telia võrgus mobiil id ei tööta täna? |
Toimib.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
19.09.2016 22:41:27
|
|
|
Aga kui ei ole digiboksi? |
Mõtle uuesti.
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
19.09.2016 23:04:51
|
|
|
Mother of...
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|