praegune kellaaeg 18.06.2025 15:41:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
.Scorps.
HV Guru

|
26.08.2016 02:44:26
Bluetooth hiir ei tööta |
|
|
Tere,
olen oma Bluetooth hiirega hädas. Arvuti on mul Thinkpad T500, Windows 7 Ultimate, hiireks on Speedlink Core CS, SL-6351-SWT, pisike ja odav. Kasutan enamasti läpaka Trackpointi, aga mängida sellega ikka ei saa, seega võtsin eile üle pika aja hiire välja. Selleks, et hiir end arvutiga seoks, oli vaja "Devices and Printers" alt hiir ära kustutada ja uuesti siduda, siis hakkas tööle. Ööseks lülitasin arvuti välja ja täna hiir enam tööle ei hakka. Paaritab küll ilusti ära, leiab draiverid üles, aga kasu ei midagi. Patareid on täis. Milles võiks asi olla?
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
14.09.2016 16:06:46
Re: Bluetooth hiir ei tööta |
|
|
.Scorps. kirjutas: |
Tere,
olen oma Bluetooth hiirega hädas. Arvuti on mul Thinkpad T500, Windows 7 Ultimate, hiireks on Speedlink Core CS, SL-6351-SWT, pisike ja odav. Kasutan enamasti läpaka Trackpointi, aga mängida sellega ikka ei saa, seega võtsin eile üle pika aja hiire välja. Selleks, et hiir end arvutiga seoks, oli vaja "Devices and Printers" alt hiir ära kustutada ja uuesti siduda, siis hakkas tööle. Ööseks lülitasin arvuti välja ja täna hiir enam tööle ei hakka. Paaritab küll ilusti ära, leiab draiverid üles, aga kasu ei midagi. Patareid on täis. Milles võiks asi olla? |
Kas "Bluetooth support" service on sisse lülitatud ja "auto" peal ?
Hiirel on kõige värskemad driverid ?
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
14.09.2016 16:16:43
|
|
|
Kas hiirel endal pole mingit reset nuppu?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|