Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  kaitsekiled/klaasid/kestad märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Anna tooli

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.05.2016 09:29:34 vasta tsitaadiga

Kas keegi kohalikest ettevõtetest kliendi soovi järgi ka kilesid välja lõikab?

E: ise küsin, ise vastan - http://www.telmarx.ee/ lõikab

udumees
Kreisi kasutaja
udumees

sõnum 14.09.2016 09:18:14 vasta tsitaadiga

Hei aga kuda on rahva kogemused Hiina netipoodidest ja e-Bayst tellitud odavate kaitseklaasidega? Seal tükk mõni € või isegi vähem.
Kuidas need on ennast ülal pidanud?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 14.09.2016 10:12:46 vasta tsitaadiga

Pole vaja olnud, miks neid tarvis?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 14.09.2016 10:22:07 vasta tsitaadiga

udumees kirjutas:
Hei aga kuda on rahva kogemused Hiina netipoodidest ja e-Bayst tellitud odavate kaitseklaasidega? Seal tükk mõni € või isegi vähem.
Kuidas need on ennast ülal pidanud?

Olen kasutanud, siiani kasutan. Need tunduvad olevat väga nõrgad - äärtele tulevad väiksemastki kokkupuutest täkked. Küll aga ei sega see kasutamist.
Üldiselt tundub ka kehvem klaas olevat - kriime ei teki, aga kukkumistest on mõrad kerged tulema.

Siiani kõige parem "klaas", mida näinud olen, on
http://www.ebay.co.uk/itm/DISAGU-tempered-glass-for-LG-Google-Nexus-5-screen-protector-glass-hardness-9H-/371488748665?hash=item567e747479:g:1yIAAOSwFGNWS2Ps
Disagu Temered klaas on tegelikult plastiku taoline (paindub väga hästi), aga kõva kattega ja kriimustuskindel (9H). Alguses ehmatasin ära, et oot oot, see pole ju klaas. Siiski siiski...
Seda on lihtsam paigaldada ja kuigi hind on kallim, kui generic tempered klaasidel, siis tasub see investeeringut kindlasti ära. Järgmiseks läheb minu Nexus 5'le see peale. Odavaid vahetanud pea iga kahe kuu tagant, kuna telefoni just ei hoia.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
udumees
Kreisi kasutaja
udumees

sõnum 14.09.2016 16:16:01 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:
Pole vaja olnud, miks neid tarvis?

Selle pärast, et oma eelmise telefoni ekraani pillasin kildudeks. Üks laps ka samaga hakkama saanud. Ja üldiselt pidi olema, et need asjad kukkudes ikka mingil määral energiajt neelavade kui ise purunevad.
Seega suurem lootus et uue telefoni ekraan terveks jääb.

Aga tänud Lord Amile - täpselt sellist tagasisidet ootasingi. Aga Selle Disagu hind tuleb sinna 7,5€ kanti. Ikka tüki odavam kui Panzer aga 7x kallim kui Aliexpressi omad.
Mul peres rohkem mobiile kui vaid minu oma - kui lastele/naisele ka mõelda tuleb juba päris suur hind kokku. Kahe Panzeri eest saaks lapsele näiteks juba kasutataud telefoni siit foorumist.

Selle pärast siin mõtlen et kui palju nendest odavamatest julladest kasu on, kas nad ka kasutust ebamugavamaks teevad jne.

Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 14.09.2016 18:45:24 vasta tsitaadiga

Kõlbavad kasutada küll. Kusjuures olen siin nii UKst tellinud kui igalt poolt mujalt - generic tempered klaasidel mingit suurt vahet pole märganud. Kuidagi aga tundub, et need imeodavad (EUR/tk) hiina klaasid on äärtest altimad purunema... Seda isegi väikese kolksu korral.

Kurja, täna koju tulles lendas telefon piraki trepi peale maha. Ääred said päris palju mõrva ja üks mõra tuli juurde (lisaks sellele, mis oli). Läheb vahetusse icon_biggrin.gif

EDIT:
Ahjaa. Mul on neid klaase vist pea 10tk läbi käinud (aasta+ jooksul). Kõik on mõrade pärast ära vahetatud (kukkumise tagajärjel). Telefoni enda klaas? Terve nagu purikas.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  kaitsekiled/klaasid/kestad mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.