Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Crew märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 36, 37, 38  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 20.08.2016 21:22:48 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
libe,

Awarde kõiki lahti ei saa niikuinii. Reddit-st või kust ma lugesin. Keegi tõsisem fän kes on kraindinud neid awarde ja on 15k punkti koos,
kuid awards on paljud kinni, kuna neid pole siiani korda tehtud.
http://forums.ubi.com/showthread.php/1373531-Club-15-000

ikka saab need awardid kõik lahti
paljud, mille üle foorumis kära on, on mul juba ammu lahti sõidetud, ainult crew ja pvp on pmst avamata ja siis nood 1000000 möödasõitu jne
üks, kes mul friend listis on, on 15772/15917

ja ühe HV kasutajaga olen ka paar korda koos sõitnud, mingit probleemi polnud koos pildile saada

ja sa kurtsid, et kasutud DLC masinad
Ferrari 458 special on parim circuit masin kogu mängus, lisaks perf masinana väga hea

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 21.08.2016 00:35:12 vasta tsitaadiga

libe, Me oleme sinuga koos ka sõitnud pole probleeme olnud. See sõpradega koos sõitmise probleem oli TDU-s.
Jah, kuid laferrari oli ka hea konkurent talle. Kuna mängus semi automaati pole vist siiani, siis väga huvi ei paku see mäng.
TDU-s olgi see hea, et said ise käigu üles või alla lasta ja kui see tegevus ununeb, siis vahetab ise.
Mini oli ka algul selline hea masin, kuna nitro vajutades oli gear up. Sai lihtsalt kiirendada seda käigu üles panemist.
Mul oleks olnud seal mängus savi see nitro nerf mis mini sai. Muutus lihtsalt iluefektiks.

semi lahendaks lihtsalt palju probleeme, kus vahepeal mängus jääb käik kinni kuskile kõrgele ja rpm on madal.
Pead pidurdama, et käik alla läheks. Oleks semi mängus, siis mind see nitro väga ei huvitaks ka. Mini oleks ka
siis jälle sõidetav auto jne. Manual peal on ebamugav käiku alla lasta ja siis klõbista nagu segane.
Nii klaveriga, kui ka puldiga. Pult veel mingi jabur alien hand xkasati juhtmevaba originaal arvutile.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 07.09.2016 19:44:30 vasta tsitaadiga

ubisoft clubi korras saab septembris (ilmselt siis 15.-16. alates) the crew tasuta. icon_smile.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 07.09.2016 20:13:31 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
ubisoft clubi korras saab septembris (ilmselt siis 15.-16. alates) the crew tasuta. icon_smile.gif
sel juhul tuleb kontosid juurde teha, et siis story modet veel korduvalt pelada
ühe the crew ma juba ostsin 5€ eest, et storymode otsast peale alustada icon_lol.gif

erik111
HV Guru

sõnum 07.09.2016 20:22:02 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:

thumbs_up.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 182 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 156
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.09.2016 21:48:39 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:

Peavadki seda paska tasuta jagama, sest muidu see sureb täitsa välja. icon_razz.gif
Ju kõige viimase mänguna annavad The Divisioni kah tasuta. icon_razz.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 07.09.2016 22:00:45 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
londiste kirjutas:

Peavadki seda paska tasuta jagama, sest muidu see sureb täitsa välja. icon_razz.gif
jälle trollid, pole isegi pelanud seda, ainult pritsid tatti ja väärtust mitte sentigi icon_idea.gif
ütle üks argumenteeritud vastus oma eelneva väite kohta icon_idea.gif

nonstop on seal mängijaid ja tegutseda on seal palju, võrreldavat pela ei ole sul võimalik kõrvutada
see on ainus sedavõrd suure mapi ja tegevuskavaga sõitmispela, sõidukeid on seal ka palju, võrreldes näiteks viimase NFS'iga

NFS'i map on mingi 1/50 võrreldes the crew'ga, lisaks on traffic tihedam ja online mängijad sama tihedalt leitavad, kui NFS'is

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 07.09.2016 22:15:53 vasta tsitaadiga

libe, Sa oled tõeline fänboi sellel mängul.
Ma ise pole vist juba oma poolteist aastat puutunud.

Expansion on liiga kallis ja näeb välja nagu teiste mängude DLC mis läheb season passi alla.
Ja ega jah kui ka division läheb tasuta sinna alla tänu mängurite kadumisele, siis jääb division mul viimaseks ubisoft mänguks.
Ma pigem hakkan neid mänge pirama kui nad selles vormis välja tulevad. Ei näe mõtet maksta enam mängu eest, kui ta muutub mingi ajapärast tasuta kättesaadavaks.

Kaardi suurusest rääkides võid mängida TDU-d või TDU2 mis on sama mis the crew.
Isegi kui need mängud enam online ei toeta, saab neid ikka mängida samamoodi nagu seda crew jama.
The crew on nagu Apple kes iga aasta toob välja uuenduse mille eest küsib raha, aga see mis sa saad on olemas olnud nende eelnevates mängudes.
Kõige enam nordimust valmistas wild run minus just see, et nad kärpisid osad asjad the crew mängust wild run alla mis enne seda expansionit olid mängus olemas ja pärast enam kasutada ei saanud.
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 07.09.2016 22:32:04 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Dj-E kirjutas:
londiste kirjutas:

jälle trollid, pole isegi pelanud seda, ainult pritsid tatti ja väärtust mitte sentigi icon_idea.gif
ütle üks argumenteeritud vastus oma eelneva väite kohta icon_idea.gif

nonstop on seal mängijaid ja tegutseda on seal palju, võrreldavat pela ei ole sul võimalik kõrvutada
see on ainus sedavõrd suure mapi ja tegevuskavaga sõitmispela, sõidukeid on seal ka palju, võrreldes näiteks viimase NFS'iga

NFS'i map on mingi 1/50 võrreldes the crew'ga, lisaks on traffic tihedam ja online mängijad sama tihedalt leitavad, kui NFS'is

Mul on sellest mängust füüsiline koopia. Story meeldis aga kõik mis käib MP alla ei meeldi. Nii, et STFU!!! icon_wink.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 07.09.2016 22:33:53 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
libe, Sa oled tõeline fänboi sellel mängul.
Ma ise pole vist juba oma poolteist aastat puutunud.

Expansion on liiga kallis ja näeb välja nagu teiste mängude DLC mis läheb season passi alla.
Ja ega jah kui ka division läheb tasuta sinna alla tänu mängurite kadumisele, siis jääb division mul viimaseks ubisoft mänguks.
Ma pigem hakkan neid mänge pirama kui nad selles vormis välja tulevad. Ei näe mõtet maksta enam mängu eest, kui ta muutub mingi ajapärast tasuta kättesaadavaks.

Kaardi suurusest rääkides võid mängida TDU-d või TDU2 mis on sama mis the crew.
Isegi kui need mängud enam online ei toeta, saab neid ikka mängida samamoodi nagu seda crew jama.
The crew on nagu Apple kes iga aasta toob välja uuenduse mille eest küsib raha, aga see mis sa saad on olemas olnud nende eelnevates mängudes.
Kõige enam nordimust valmistas wild run minus just see, et nad kärpisid osad asjad the crew mängust wild run alla mis enne seda expansionit olid mängus olemas ja pärast enam kasutada ei saanud.
TDU seeria mapid olid kordades väiksemad icon_idea.gif
ja sinu vimm selle crew suhtes hakkas tekkima mingi klaviatuurianomaalia tõttu ning lisaks veel see, et sinu lemmikmasin nerfiti ära jne - puhas kibestumus.
minul aga pole buge olnud, minul ei ole mingeid eelistusi masinate suhtes ja ma ei häbene parematele kaotada
mulle meeldib mängus awarde lõpetada, kuid pole nendega veel kaugeltki lõpuni jõudnud (mul ei ole ka ühtegi bugist awardi hetkel)
pelan mängu vast 2-3h nädalas, kuid sõltualt olukorrast ka 10h jutti

ning uue DLC ostan ka - aeg, mida ma sellesse investeerin, on piisavalt suur, et seda 20€ ma väärtustan vähemaks

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 07.09.2016 23:37:55 vasta tsitaadiga

Ma ei usu et kordades väiksemad. Võib-olla poole väiksemad, aga kindlasti mitte kordades.
Mul ei ole lemmik autot ja see, et arvuti peal ei ole klaviatuur toetatud ei ole ka normaalne nähtus.

Ma ei viitsi sinuga vaielda, kuna seal ei ole mingit tulemust.
Vimm on pigem ubisofti peale, kui selle mängu peale.
Oleks expansionid season pass all, siis oleks see normaalne ja oleks ka normaalne, kui nad ei laseks iga aasta expansion välja ja siis muuta baas mäng tasuta.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.09.2016 20:52:58 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Ma ei usu et kordades väiksemad. Võib-olla poole väiksemad, aga kindlasti mitte kordades.
Mul ei ole lemmik autot ja see, et arvuti peal ei ole klaviatuur toetatud ei ole ka normaalne nähtus.

Ma ei viitsi sinuga vaielda, kuna seal ei ole mingit tulemust.
Vimm on pigem ubisofti peale, kui selle mängu peale.
Oleks expansionid season pass all, siis oleks see normaalne ja oleks ka normaalne, kui nad ei laseks iga aasta expansion välja ja siis muuta baas mäng tasuta.

TDU pikim sõit oli ümber Oahu saare, sisuliselt mööda rannajoont, 200km
siis the crew proovisin pikima freeride challenge teha (max 10 checkpointi), siis sain 286km, kuid paraku ta ei võtnud pikimat trajektoori, pikim tuleks ~60-100km otsa, samas kui teedevõrgustikke vaadata, siis see on kordades tihedam, kui TDU oli või TDU2 oma kahe saarega

lisaks kui sõita landmark tour läbi, siis seda alla 3h ikka ei läbi, mul kulus ~3,5h, seda küll dirt masinaga

Link

Highway child faction mission on ring ümber kaardi mööda kiirteid, circuit masinaga, siis selleks kulus mul bikega 1h ja natukene peale ja max tuned masin sõitis tihti 400km/h

TDU millionaire challenge võttis 45min aega umbes, kui täiega kiireima masinaga paugutada

ja mismõttes klaviatuurituge ei ole? klaviatuuriga saab ju väga kenasti sõita ja nuppe ümber mappida, lisaks saab nüüd juba vaat, et pool aastat rooli seaded rakendada kõikidele nii puldile kui ka klahvile ning siis deadzone ja lineaarsust sujuvalt muuta
pealegi üks põhimängija "Akorr"ja pidevalt topis sõitja pelab klahviga

Link

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 08.09.2016 21:20:02 vasta tsitaadiga

Jah, kuid mitte numpad klahvidega ja see osa klaverist pole just väga toetatud.
Ma mängin auto mänge numpad klahvidega, kuna see on käele kõvasti mugavam.

Ja kaardi suurusest rääkides, siis sa ütlesid "kordades". Kordades tähendav vähemalt 3 korda.
Ma ei ole ühtegi 30+ minutilist sõitu crew mängus teinud, kuna mul lihtsalt pole seda püsivust. Pealegi
mäng on olnud ka nii kattki, et sõidad pool ära ja siis paneb mäng omadega kokku. Võib-olla peale 2 aastat on see nüüd korda ttehtud, kuid ma arvan et see juba liiga hilja minu jaoks.
Pealegi mis vahe on seal kui suur kaart on ? TDU kaardid olid piisavalt suured et mitte igav hakata. Nüüd lihtsalt on teid rohkem ja rohkem ka kruusa teid jne.

Ma teadsin paljusid kes mängisid klahvidega ja selle akorriga olin ma ka ringi sõitnud.

Räägi kas sellesse mängu juba on lisatud semi automaat kast ? Või on ikka see jama kas ainult automaat või siis manual ?
Manuaal oli nõme, kuna pidid ükshaaval käiku alla tõmbama ja see oli siga aeglane.
Semi automaadiga oleks mul savi kas neil autodel on nitro või mitte. Kasutasin nitrot just käigu kiiremini üles saamiseks selles mängus ja pidin seetõttu ka sõitma nende autodega, mis lasid sedasi käiku üles saada.

Numpad nooled lihtsalt ei taha töötada selles mängus ja vahel ei pööra vasakule ega paremale ja siis pead pidevalt spämmima neid nuppe.
Ja ma arvan et see siiani ei tööta normaalselt. Kuna ma arvan, et paljud inimesed ei vaheta tavalisi nooli numpad noolte vastu ja need kes seda teevad on väga vähesed.
Ma kasutan mugavuse pärast, sest siis on näpud kõrgemal klaveril ja pihk saab toetada ja käsi ei väsi nii kiirelt ära.
Tänu ka sellele et mul see keeramine jne ei tahtnud hästi töötada, mõjus ka chatis trükkimisele see ja nagu nupud oleks kinni olnud.
Sellele leidsin ka ise lahenduse ja kirjutamisel pidin hoidma shift-I all. Aga see läks neil ka ühest kõrvast sisse ja teisest välja.

Kuna kasutajaid selles on vähe, siis ei ole ka vaja seda probleemi parandada. Vähemalt nii paistab see välja.
Toetus klaverile tähendab seda, et kõik nupud töötavad nagu peavad ja ei ole selliseid imelikke vigu sees.

See on nagu proovida mängida mingi Logitech puldiga arvuti peal või mingi speedlink puldiga või mida iganes välja arvatud xkasti originaaliga.
On alati jama nuppude töötamisel ja pead pusima mingite failide häkkimisega, et saada asi tööle normaalselt.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.09.2016 21:42:31 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Jah, kuid mitte numpad klahvidega ja see osa klaverist pole just väga toetatud.
Ma mängin auto mänge numpad klahvidega, kuna see on käele kõvasti mugavam.

Ja kaardi suurusest rääkides, siis sa ütlesid "kordades". Kordades tähendav vähemalt 3 korda.
Ma ei ole ühtegi 30+ minutilist sõitu crew mängus teinud, kuna mul lihtsalt pole seda püsivust. Pealegi
mäng on olnud ka nii kattki, et sõidad pool ära ja siis paneb mäng omadega kokku. Võib-olla peale 2 aastat on see nüüd korda ttehtud, kuid ma arvan et see juba liiga hilja minu jaoks.
Pealegi mis vahe on seal kui suur kaart on ? TDU kaardid olid piisavalt suured et mitte igav hakata. Nüüd lihtsalt on teid rohkem ja rohkem ka kruusa teid jne.

Ma teadsin paljusid kes mängisid klahvidega ja selle akorriga olin ma ka ringi sõitnud.

Räägi kas sellesse mängu juba on lisatud semi automaat kast ? Või on ikka see jama kas ainult automaat või siis manual ?
Manuaal oli nõme, kuna pidid ükshaaval käiku alla tõmbama ja see oli siga aeglane.
Semi automaadiga oleks mul savi kas neil autodel on nitro või mitte. Kasutasin nitrot just käigu kiiremini üles saamiseks selles mängus ja pidin seetõttu ka sõitma nende autodega, mis lasid sedasi käiku üles saada.

Numpad nooled lihtsalt ei taha töötada selles mängus ja vahel ei pööra vasakule ega paremale ja siis pead pidevalt spämmima neid nuppe.
Ja ma arvan et see siiani ei tööta normaalselt. Kuna ma arvan, et paljud inimesed ei vaheta tavalisi nooli numpad noolte vastu ja need kes seda teevad on väga vähesed.
Ma kasutan mugavuse pärast, sest siis on näpud kõrgemal klaveril ja pihk saab toetada ja käsi ei väsi nii kiirelt ära.
Tänu ka sellele et mul see keeramine jne ei tahtnud hästi töötada, mõjus ka chatis trükkimisele see ja nagu nupud oleks kinni olnud.
Sellele leidsin ka ise lahenduse ja kirjutamisel pidin hoidma shift-I all. Aga see läks neil ka ühest kõrvast sisse ja teisest välja.

Kuna kasutajaid selles on vähe, siis ei ole ka vaja seda probleemi parandada. Vähemalt nii paistab see välja.
Toetus klaverile tähendab seda, et kõik nupud töötavad nagu peavad ja ei ole selliseid imelikke vigu sees.

See on nagu proovida mängida mingi Logitech puldiga arvuti peal või mingi speedlink puldiga või mida iganes välja arvatud xkasti originaaliga.
On alati jama nuppude töötamisel ja pead pusima mingite failide häkkimisega, et saada asi tööle normaalselt.
automatic ja manual on endiselt, kuid vaid vähesed rajad nõuavad allavahetamist ja nendel olen seni manualiga edukalt hakkama saanud

numpadi kohta

Link

oled ikka kindel, et su klahv töökorras on, shift+I ja numpad toimib jukerdades - ei kõla normaalsena, lisaks oled sa seni oma probleemiga üksi.
ma ei ole mitte kedagi näinud foorumis seda probleemi isegi kaudselt mainimas.
klahv võib jukerdada vaid defektsena - ala kui mingi teine nupp peaks mingil põhjusel aktiivne olema ja sa vajutad numpadil kahte nuppu ja siis lihtsalt jookseb klahv lukku

omal ajal oli mulgi mitu klahvi, kus näiteks ei toiminud teatud klahvikombinatsioonid, mis vajasid korraga kolme klahvi allavajutamist
hetkel mingi logitechi k270 ja sellega seda janti ei ole kohanud

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 09.09.2016 02:44:11 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Shifti all hoides on ainult kirjutamiseks, kui chatis on mingi nupp nagu kinni jäänud.
Ja klaveri viga pole loogiline, kui mul algul oli mingi igivana ergonoomiline microsofti klaver, siis hiljem mingi teine membraaniga mänguri klaver
ja siis kolmandaks mehaaniline klaver ja ikka viga esines. Seega ei saa kuidagi olla asi minu raalis või klaveris.
Algul oli mul ka win 8 ja siis hiljem win 10 ja ikka sama teema. Kuidagi kahtlane või kuidas ?

Ja see chati teema tekkis MP-s kui oli mingi serveri lag olnud vms. Igaljuhul üle ühe sõidu lasi normaalselt kirjutada.

Spoiler Spoiler Spoiler

Video lõpus on seda chati teemat näha. Siis veel ei teadnud seda shifti all hoidmis teemat.
tagasi üles
Rallih007
Kreisi kasutaja
Rallih007

sõnum 13.09.2016 18:09:35 vasta tsitaadiga

Need Help!!
Sai soetatud nüüd siis Wild Run osa juurde ja mingi teema on sellega, et kui Standard osa töötab laitmatult, ning kui tahad minna wild run osa mängimas siis viskab stoped working errori.
On kellelgi kokkupuuteid või teab mingit rohtu sellele.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 13.09.2016 18:43:59 vasta tsitaadiga

Rallih007 kirjutas:
Need Help!!
Sai soetatud nüüd siis Wild Run osa juurde ja mingi teema on sellega, et kui Standard osa töötab laitmatult, ning kui tahad minna wild run osa mängimas siis viskab stoped working errori.
kui sul on wildrun ostetud samale ubi kontole, siis ei olegi sellist, nagu standard versioon - sul lihtsalt ongi wild run

steami osas ei tea, kuna steam ajab mingit oma rida ubi peladega ja rohkem jama

Rallih007
Kreisi kasutaja
Rallih007

sõnum 13.09.2016 20:12:26 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Rallih007 kirjutas:
Need Help!!
kui sul on wildrun ostetud samale ubi kontole, siis ei olegi sellist, nagu standard versioon - sul lihtsalt ongi wild run

No algul oli mul Standard ehk ilma wild runita ja nüüd soetasin wild runi expansioni juurde.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 13.09.2016 20:43:58 vasta tsitaadiga

Rallih007 kirjutas:
libe kirjutas:
Rallih007 kirjutas:
Need Help!!

No algul oli mul Standard ehk ilma wild runita ja nüüd soetasin wild runi expansioni juurde.
siis peaks olema ta sul uplays DLC'de all nähtav ja avad lihtsalt the crew
kui mängus sees, siis proovi free drive või summitisse minna, peaks automaatselt toimima, kui ei toimi, siis võid uplays the crew all propertiesi valida ja verify files teha
või siis äärmisel juhul uninstall ja tirid uuesti alla

uplays sul igatahes mängude listis ei tohiks mingit wild runi ola, too peab olema sul the crew DLC'de loetelus

RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 14.09.2016 14:41:53 vasta tsitaadiga

igaksjuhuks võtsin ka tasuta selle junni ära, vaatab millega tegu..
Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 14.09.2016 17:55:27 vasta tsitaadiga

Võtsin ka ligi. Kas peamenüüs peabki Wild Run logo ka olema? Sain aru, et ainult baasmäng justkui peaks olema.
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 14.09.2016 18:40:07 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
Võtsin ka ligi. Kas peamenüüs peabki Wild Run logo ka olema? Sain aru, et ainult baasmäng justkui peaks olema.
wildrun on ilmselt trialina kaasas mõneks päevaks
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 14.09.2016 19:02:30 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:

Jah. Mul on ka tavaline versioon. Mingi aeg käisin korra seal üle pika aja ringi sõitmas, siis algul oli kerge hämming küll, et kas nüüd on Wild Run'iks muudetud, aga ei ole.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 14.09.2016 19:25:21 vasta tsitaadiga

tegin omale 3 uut kontot ja võtsin 3tk, teinekord jälle huvi uutmoodi ennast level 50ni viitsin ajada või üldse mitte upgradeda ja proovida kaugele careeris jõuan

kuna oma careeri ei saa resettida, siis praegu hea võimalus

see, et mängumenüüs wildrun on, see on selle, et mäng on kõigil üksjasama koos lisadega, algul on isegi vist mingi trial periood, kuid edaspidi näidatakse sulle wildruni evente ja need saab raha eest aktiveerida

kui peaks mitu kontot uplays omama ja ühtlasi the crew'd mitu olema, siis mingeid topeltinstallimisi ega savedega mässamist ei ole. lihtsalt logid teise konto alt sisse ja ongi teise konto save toimimas.

kes soovib, võib lisada "libehv"

Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 14.09.2016 19:33:22 vasta tsitaadiga

FXAA peal pilt liiga sakiline, panen MSAA ja pilt selline

Mustvalged tekstuurid naos kinni

Teisi naeb kui tutorial labi? Ja isegi siis kui ma free player kas mul Wild Run graafika tekstuurid v originaal?

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Crew mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 36, 37, 38  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.