Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
2III7
HV veteran

|
01.09.2016 13:25:20
|
|
|
raimzu kirjutas: |
2III7 kirjutas: |
Teab keegi mida see täpsemalt tähendab? "Kaup saabunud, ootab komplekteerimist." Kuhu saabunud? Nende kontorisse või lattu? |
kaup saabunud : ehk siis jõudis nende poodi (mis vana kalevi juures on)
ootab komplekteerimist : ehk siis Merle või keegi kellel aega on paneb selle kokku... |
Tegelikult tähendas seda, et kaup jõudis Läti lattu. Täna jõudis Kalevisse
|
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
05.09.2016 09:13:59
|
|
|
maksest möödunud 45 päeva, kaup on jätkuvalt "tarneootel".
Spoiler 
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ritsard
HV kasutaja
|
06.09.2016 23:38:26
|
|
|
1a tahab et ma tagasisidet HV kaudu jätaks. Teeme siis nii.
1) tellisin komponente (prose, mälud, ssd, emaplaat), 11. august kinnitus, et tellimus läheb täitmisele, 3-5 tööpäeva kulub.
2) ca 5 päeva pärast (ca 16. aug) küsin kodulehe chati kaudu, et kaugel vidinad on? Vastus, et järgmisel nädalal saabuvad (ehk siis ca 12.-14. päeva pärast peale tellimust). Muideks selle aja peale ei leidnud ma meiboxist ühtegi kirja, ettemaksuarve pidin ka eraldi küsima, et saadaks (aga sellest hiljem).
3) käisin poest läbi 25. augustil (14 päeva peale tellimust), et kuulge, kaugel siis ikkagi tavaar on? Neiu ütleb selle peale, et nad saatsid mulle e-maili juba ammu, et minu tellitud mälu pole ilmapeal olemaski, andku ma neile teada, mida teha! Protesteerin, et ei ole ühtegi kirja saanud... siis meenub g-maili trash... Ja seal oligi mitmeid kirju 1a-lt (saadetud 15.08.). Tõe huvides mainin, et kõige esimene kiri 1a-lt tuli peakausta, ülejäänud (esimene arve, mäluprobleemid) trashi. Ei protesteeriks, kui 16. augustil oleks mulle mälujama mainitud, kui saadetise kohta küsisin... Lohutuseks anti üle emaplaat ja prose, mälu tuli uus valida ja ssd ketas kah defitsiitsete kaupade seas. Ei hakatud pikalt vabandama ega kärbseid pähe ajama, ketas pidi alles järgmisel nädalal saabuma (ütleme 29.-30. august, so 18-19 päeva peale tellimust).
4) Tellisin uue mälu ja voila! hakkasid meilid peakausta ilmuma. Vähemalt selle probleemi lahenemisel tundsin end juba natuke julgemalt internetimaailmas ja küsisin siis asjalikul toonil juurde, et millal on viimaseid sündmusi arvestades loota mälu saabumist? Kahjuks ei peetud mu tooni liiga asjalikuks, mistõttu pidin vajalikuks end korrata ja mitte enam nii asjalikul kui ehk juba kärsitul ja väheke isegi tõredal viisi. Õnneks selline lähenemine oli töötajatele rohkem meeltmööda ja mälu saabub Schengeni piiride jätkuval lahtiolemisel homme. Vahi värki, HOMME! Ei suutnud oma suurt õnne uskuda!
5) Vahepeal saadud emaplaat oli pakendatud minu visuaalselt ja amatööri pilgul tavalisse pappkarpi, ei mingite uhkete logode ega vilinatega (nagu eelnevalt sedasorti kaupa olen saanud). Karp ka lahtine, ilma kleepsuta, emaplaat antistaatilises, ka ilma kleepsuta. Ainuke tõend karbi peal igav valge väljatrükk kuiva viitega, et tegemist võiks siiski olla asuse plaadi selle-ja-sellega. Igaks elujuhtumiks guugeldasin emaka pilti, kas on ikka too.. jah, see justkui klappis. Konded punnis ei olnud, kruvikohad ei olnud kulunud, äkki veab ja plaat on kasutamata. Mitte et mul oleks kahju, et keegi emaplaadist vunki enne välja ajanud, aga Nagu Uus poe sissepääs jäi minuarust natuke kaugemale raudtee poole.
6) Nii, ehk siis lubati mälu homseks! Kuid peale rahutut ja vähese unega ööd oli õnnetunne mälu/ketta saabumisest kaudunud, kuna kuri kahtlus näris hinge, et ega mu kauaoodatud jullad vist täna (26.08.) siiski ei tule. Arvestades eelnevat. Kontrollisin igaksjuhuks träshid ja spämmid kõik läbi, igaksjuhuks ka postkasti õue peal, kuid kahtlused said kinnitust. Ei mälu, ei ketast. Tundsin end kui Ridge Forrester, ei Brooke'i ega Taylorit...
7) Päike piilus pilve tagant, kui sain väga asjaliku ja informatiivse kirja, et võin oma kolinad 1a esindusest ära tuua. Kuupäev oli selleks ajaks tiksunud 29.08-ni. Maksmisest kogu kola kättesaamiseni 18. päeva.
Ei miskit muud kui pikka iga ja kannatlikku meelt!
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.09.2016 23:41:49
|
|
|
neil jah automaatne pealkiri, et tagasiside pane HV-sse
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.09.2016 10:58:06
|
|
|
Siin teemas on rohkem käivet kui seal
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
07.09.2016 12:49:44
|
|
|
Spoiler 
Ritsard kirjutas: |
1a tahab et ma tagasisidet HV kaudu jätaks. Teeme siis nii.
1) tellisin komponente (prose, mälud, ssd, emaplaat), 11. august kinnitus, et tellimus läheb täitmisele, 3-5 tööpäeva kulub.
2) ca 5 päeva pärast (ca 16. aug) küsin kodulehe chati kaudu, et kaugel vidinad on? Vastus, et järgmisel nädalal saabuvad (ehk siis ca 12.-14. päeva pärast peale tellimust). Muideks selle aja peale ei leidnud ma meiboxist ühtegi kirja, ettemaksuarve pidin ka eraldi küsima, et saadaks (aga sellest hiljem).
3) käisin poest läbi 25. augustil (14 päeva peale tellimust), et kuulge, kaugel siis ikkagi tavaar on? Neiu ütleb selle peale, et nad saatsid mulle e-maili juba ammu, et minu tellitud mälu pole ilmapeal olemaski, andku ma neile teada, mida teha! Protesteerin, et ei ole ühtegi kirja saanud... siis meenub g-maili trash... Ja seal oligi mitmeid kirju 1a-lt (saadetud 15.08.). Tõe huvides mainin, et kõige esimene kiri 1a-lt tuli peakausta, ülejäänud (esimene arve, mäluprobleemid) trashi. Ei protesteeriks, kui 16. augustil oleks mulle mälujama mainitud, kui saadetise kohta küsisin... Lohutuseks anti üle emaplaat ja prose, mälu tuli uus valida ja ssd ketas kah defitsiitsete kaupade seas. Ei hakatud pikalt vabandama ega kärbseid pähe ajama, ketas pidi alles järgmisel nädalal saabuma (ütleme 29.-30. august, so 18-19 päeva peale tellimust).
4) Tellisin uue mälu ja voila! hakkasid meilid peakausta ilmuma. Vähemalt selle probleemi lahenemisel tundsin end juba natuke julgemalt internetimaailmas ja küsisin siis asjalikul toonil juurde, et millal on viimaseid sündmusi arvestades loota mälu saabumist? Kahjuks ei peetud mu tooni liiga asjalikuks, mistõttu pidin vajalikuks end korrata ja mitte enam nii asjalikul kui ehk juba kärsitul ja väheke isegi tõredal viisi. Õnneks selline lähenemine oli töötajatele rohkem meeltmööda ja mälu saabub Schengeni piiride jätkuval lahtiolemisel homme. Vahi värki, HOMME! Ei suutnud oma suurt õnne uskuda!
5) Vahepeal saadud emaplaat oli pakendatud minu visuaalselt ja amatööri pilgul tavalisse pappkarpi, ei mingite uhkete logode ega vilinatega (nagu eelnevalt sedasorti kaupa olen saanud). Karp ka lahtine, ilma kleepsuta, emaplaat antistaatilises, ka ilma kleepsuta. Ainuke tõend karbi peal igav valge väljatrükk kuiva viitega, et tegemist võiks siiski olla asuse plaadi selle-ja-sellega. Igaks elujuhtumiks guugeldasin emaka pilti, kas on ikka too.. jah, see justkui klappis. Konded punnis ei olnud, kruvikohad ei olnud kulunud, äkki veab ja plaat on kasutamata. Mitte et mul oleks kahju, et keegi emaplaadist vunki enne välja ajanud, aga Nagu Uus poe sissepääs jäi minuarust natuke kaugemale raudtee poole.
6) Nii, ehk siis lubati mälu homseks! Kuid peale rahutut ja vähese unega ööd oli õnnetunne mälu/ketta saabumisest kaudunud, kuna kuri kahtlus näris hinge, et ega mu kauaoodatud jullad vist täna (26.08.) siiski ei tule. Arvestades eelnevat. Kontrollisin igaksjuhuks träshid ja spämmid kõik läbi, igaksjuhuks ka postkasti õue peal, kuid kahtlused said kinnitust. Ei mälu, ei ketast. Tundsin end kui Ridge Forrester, ei Brooke'i ega Taylorit...
7) Päike piilus pilve tagant, kui sain väga asjaliku ja informatiivse kirja, et võin oma kolinad 1a esindusest ära tuua. Kuupäev oli selleks ajaks tiksunud 29.08-ni. Maksmisest kogu kola kättesaamiseni 18. päeva.
Ei miskit muud kui pikka iga ja kannatlikku meelt! |
oot kudamoodi sa nüüd asjad nii kiirelt kätte said? Lugedes seda teemat ning enda kogemustega kõrvutades, tundub olevat miskine harv juhus et 18 päevaga asjad kätte saab .. ju siis peabki neil kurikaga piixus kinni istuma, et keegi mingitmoodigi liigutaks .. tõsiselt tekkis tunne vahepeal, et asjad tellitakse kusagilt aliexpressist, sealt jõuavad asjad kohale kuis jumal juhatab ja sealt edasi veel aega, kuniks onu Vladimir sulle kirjakese saadab, et su nodi nüüd kohal on .. miskipärast ei suuda ma ka sellest aru saada, miks sellised kirjad just antud firmal automaagiliselt spämmi lähevad (ka minul, ja arvatavasti paljudel teistel).. ilmselgelt oleks härrastel-prouastel seal firmas aeg jalad kõhu alt välja võtta ning hakata lubadustest kinni pidama .. kui on kirjutet, et 1-3 tööpäeva läheb aega, no siis nii olgugi .. kusagil siin teemas olen maininud ka, et tellisin üleeelmise aasta lõpus televusseri sealt, no lõpuks kannatus katkes, küsisin raha tagasi ja läksin Arvutitarka, maksin tibake peale ja kõndisin sellesama mudeliga juba mõne minuti pärast välja
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ritsard
HV kasutaja
|
07.09.2016 12:54:15
|
|
|
Vabandan teema risustamise pärast.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Submob
HV kasutaja

|
07.09.2016 19:05:45
|
|
|
Pühapäeva (04.09) õhtul panin tellimuse sisse paarile jublakale ja täna (07.09) hommikul oli pakiautomaadis. Vahel ikka veab ka
_________________ Disain
viimati muutis Submob 07.09.2016 19:08:57, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
risto_
HV kasutaja
|
07.09.2016 19:06:45
|
|
|
hm...mul vist vedanud
viimane tellimus (ekraanikiled, laadijad jms pudipadi) tehtud 02.09. tarneajaks lubati 7-8tp, kuid kaup oli omniva pakiaparaadis 06.09
eelnev tellimus (seikluskaamera) tehtud 22.07, kaup käes 27.07 - ise käisin järel
arveid anti rohkem kui oleks soovinud. oli nii pakendisse visatud, kohal käies anti veel letist ja hiljem paugutati maili peale
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.09.2016 19:15:09
|
|
|
mul sealt asjad alati varem tulnud kui kuupäev näidanud on, korra vist hiljem
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
08.09.2016 00:35:26
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
mul sealt asjad alati varem tulnud kui kuupäev näidanud on, korra vist hiljem |
jutud käisid, et sul sääl käpp sees ju .. eks sellepärast olegi
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
13.09.2016 19:04:49
|
|
|
Saaga selleks korraks lõppenud, kaup käes.
fotovidinate hinnad väga head ;
Järelpäringutele vastatakse onlines normaalselt;
seekord oli suht korralikult pakitud ;
Aga logistikaga ja ostuandmebaasiga on neil tõsiseid probleeme. Netipoes lubatud ~10 päeva asemel 53 päeva.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
15.09.2016 08:38:06
|
|
|
Tellisin täna hommikul pesumasina. Loodan, et on lubatud ajal 20. sept hommikul kohal. Kuna vana katki ja vaja pesu pesta
edit : õigel ajal kohal
viimati muutis Dominus 01.10.2016 23:54:01, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elpex
HV veteran
|
15.09.2016 09:55:38
|
|
|
marcor1 kirjutas: |
Saaga selleks korraks lõppenud, kaup käes.
fotovidinate hinnad väga head ;
Järelpäringutele vastatakse onlines normaalselt;
seekord oli suht korralikult pakitud ;
Aga logistikaga ja ostuandmebaasiga on neil tõsiseid probleeme. Netipoes lubatud ~10 päeva asemel 53 päeva. |
Reaalsed tarneajad kipuvad neil jah kohati utoopilised olema. Halb on see, et pidevalt peab ise uurima, et millal siis ikkagi kaup kohale jõuab, sest lubatud tarneaeg ei taha kuidagi reaalsusele vastata.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pyromaniac
Kreisi kasutaja

|
22.09.2016 18:23:12
|
|
|
Ootan ka nüüd oma kaupa juba 20 päeva. Mingid tarneprobleemid neil on seal või halvimal juhul firma on põhja minemas.
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
DKS696
HV vaatleja
|
22.09.2016 18:52:45
|
|
|
kõige kauem vast pidin ootama kui paar aastat tagasi Samsung NOTE 3 tellisin, 37 päeva ootasin
aga ülejäänud kaup mis tellitud on väga kiirelt kohale jõudnud
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
pistyk
HV veteran

|
01.10.2016 22:41:18
|
|
|
Esmaspäeval tegin tellimuse,reedel kuller helistas,et mis ajal sobib kaup kohale tuua.Esimese tellimusega igati rahul.
_________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pyromaniac
Kreisi kasutaja

|
01.10.2016 23:27:13
|
|
|
Mina ootasin lõpuks 21 päeva, kui kauba sain kätte
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
02.10.2016 13:07:50
|
|
|
Neil siiamaani tarnimisega probleemid? Endal plaanis mingi hetk sealt suuremas koguses kaupa tellida, kuid ei tahaks oodata kuu aega, et kohale jõuab.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik111
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
2 :: |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
ummy
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
pistyk
HV veteran

|
05.10.2016 21:18:21
|
|
|
Aga miks ei peaks saama kui selline hind kirjas?
_________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
05.10.2016 21:33:12
|
|
|
Tundub, et "liiga" odav selle toote kohta? Võimalik sel juhul, et süsteemi vea tõttu. Kui nii, siis antud juhul ei ole 1A kohustatud selle summa eest müüma. See ka tingimustes kirjas.
Pigem enne 1A-lt küsida üle, kui hakata tellimust vormistama, et hiljem vb siis pead ootama raha tagasikannet.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|