|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
indrpo
HV Guru
|
06.09.2016 16:08:14
|
|
|
| maatriks kirjutas: |
| Uut pulti on selles kohas juba ca aasta vist kasutatud. Mälu järgi vahetati pärast vana puldi purunemist välja. Igatahes tundub, et toimis, suured tänud. Ise proovisin ainult puldist välja-sisse lülitamist |
minu jaoks natuke müstiline situatsioon, uus või vana teenus ja kui motorolal vana menüü siis uue puldi tagasi nupp laksab automaatselt tarkvarauuenduse peale mis viibki motorola menüü uuele TeliaTV menüüle.
Vanas menüüs toimib tagasi nupuna ainult vana puldi punane nupp.
Telial pole vahet millal klient uue menüüga harjutama hakkab, ükskord tõmmatakse vanadel serveritel juhe seinast. Tähtaeg veel teadmata.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
06.09.2016 16:11:53
|
|
|
Positiivse poole pealt: Täna helistati Teliast tagasi ja uuriti katkenud tellimuste kohta (üritasin 40/10 -> 60/10 tõsta), olevat peale minu veel teisigi kliente mõjutanud ja tehti nüüd telefoni teel upgrade ära. Väga viis.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
1 :: |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
06.09.2016 16:18:05
|
|
|
Kollane nupp S2 puldil vaigistab teate.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
06.09.2016 19:21:33
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
Telial pole vahet millal klient uue menüüga harjutama hakkab, ükskord tõmmatakse vanadel serveritel juhe seinast. Tähtaeg veel teadmata. |
Lihtsalt huvi pärast, palju aminosid veel jäänud on ? Mul on kaks, millest üks pidevas kasutuses, teine harvem. Ei taha motorolat uuele viia, praegu hea kiire.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
06.09.2016 19:25:06
|
|
|
Jänes , ma prognoosin, et millalgi sureb toiteplokk maha enne. Turule tuldi 2006 sügis. aeg oleks nüüd aastal 2016 pizdik välja tõmmata. Kaua võib.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.09.2016 20:01:33
|
|
|
| tsitaat: |
millalgi sureb toiteplokk maha enne
|
See pole vast probleem, alati saab uue panna.
Aga eks see uuendus millalgi tuleb, see paratamatu. Samas nii kaua kui saab, elan vana otsas. Uue puhul hakkab seda sõimu palju tulema paljudelt.....see tuleb ära kannatada firmal. PS: Valutum oleks, kui automaagiliselt kuumakse ei tõuseks 4 vms. euri.
Lisaks osade klientide kaotus.
Seni pole seda sammu astutud....
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
06.09.2016 20:33:14
|
|
|
| Telial pole vahet millal klient uue menüüga harjutama hakkab, ükskord tõmmatakse vanadel serveritel juhe seinast. Tähtaeg veel teadmata. |
Peab lihtsalt selle peale lootma, et kui juhe seinast, siis selleks ajaks pole enam endal Telia TV teenust enam vaja ka.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.09.2016 20:34:28
|
|
|
okieV, ära muretse Telia tulude või kulude pärast. Klientide kaotust antud lõigus kindlasti ei tule, juba praeguseks on uus TeliaTV niipalju uusi kliente toonud, et kui vanadest keegi otsustab mõnda alternatiivi proovida siis miks mitte. Võimalik, et see ei puuduta isegi vana vs uut pulti või menüüd.
Arvestuslikult ei oska öelda palju veel vanasid on. Juba aasta tagasi räägiti, et vana nuti (menüü ja teenuse) kasutajaid on vähem kui uue TeliaTV omasid. Seega oletada võib, et Aminosid on turul 1/4 kogu boksidest, reaalseid numbreid ei saaks vist öelda isegi siis kui kusagilt näeksin.
Ümaralt iga päev pakib iga Telia Tehnik kliendi juures vähemalt ühe amino kokku utiliseerimiseks (peale arrise lahti pakkimist), ehk aasta pärast võiksime ennustama hakata millal vana menüü kinni läheb.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.09.2016 20:40:13
|
|
|
aasta pärast võiksime ennustama hakata millal vana menüü kinni läheb
|
See näitab seda, et Telia ei tee hetkel ise midagi, et pilti paremaks teha. Hetkel on probleemiks mitte niivõrd vana vs uus vaid amino ja uuemad boksid.
Lihtsalt lastakse ajal oma töö teha.
Kindlasti on uusi juba rohkem, midagi oleks siin väga mäda kui poleks.
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
06.09.2016 20:52:46
|
|
|
Kanalid ju vaikselt tilguvad ise MPEG4 ja HD formaati.
Päris paljusid kanaleid enam Aminoga ei olegi võimalik vaadata.
Uus menüü aga iseenesest siin mingi pildikvaliteeti küll ei lisa.
Seda lisab see, et Motoroladel (k.a. Arris) on HDMI ühenduse kaudu pilt parem ja näeb nn. HD kanaleid.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
06.09.2016 22:38:57
|
|
|
Aminode kasutajad tõestavad selgelt, et paljudel suuresti reaalsest pildikvaliteedi tõusust suht pohlad. Peasi, et on pilt ja ei peaks rohkem maksma (eks neid vaesemaid tarbijaid ole ka, kellel paraku pole raha jalaga segada)
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.09.2016 23:22:47
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
| Aminode kasutajad tõestavad selgelt, et paljudel suuresti reaalsest pildikvaliteedi tõusust suht pohlad. Peasi, et on pilt ja ei peaks rohkem maksma (eks neid vaesemaid tarbijaid ole ka, kellel paraku pole raha jalaga segada) |
sp ütlesingi, et see uue nuti peale kolimine võiks kuumaksu tõusuta olla
Ja aminode omanikele võiks soodsalt vms uue boksi anda
Kasum peaks võimaldama
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
06.09.2016 23:25:29
|
|
|
okieV, Telia tegi hiljuti pikalt pakkumisi->vana amino meile->uus Arris teile 62€ eest (lisaks oli miski 20€ Motorola pakkumine ja jäta amino omale jmt.) Ehk aeg-ajalt ikka tehakse pakkumisi.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.09.2016 23:32:15
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
| okieV, Telia tegi hiljuti pikalt pakkumisi->vana amino meile->uus Arris teile 62€ eest (lisaks oli miski 20€ Motorola pakkumine ja jäta amino omale jmt.) Ehk aeg-ajalt ikka tehakse pakkumisi. |
Kindlasti need on abiks, vähendavad X arvu võrra amino bokse, ei kahtlegi selles.
Ma pigem mõtlesin, et kui kunagi plaan aminodel juhe tõmmata, siis tehku sama või veel magusam pakkumine.
Ma pole telias palgal, aga pikaajalisemalt on on odavam riistvara kohe anda kui kliente kaotada
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
06.09.2016 23:41:26
|
|
|
On neid Arriseid vanadele klientidele täiesti tasuta ka jaotatud.
Eks see on ka mõjutanud seda et uue menüü (sund)kasutajate arv on suurenenud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.09.2016 23:45:03
|
|
|
On neid Arriseid vanadele klientidele täiesti tasuta ka jaotatud.
|
see oli kunagi.
Hetkel kui firma tahaks areneda, siis loobuks ma põhimõttest "1 tasuta per ühendus või odavalt"
Iga nn odavmüük vana --->uus vähendab aminode arvu, lisaks suremine. Samas kuna ma numbreid ei tea, siis raske öelda, kas on mõtet üldse sellist kampaaniat korraldada.
Äkki indrekp vaikselt vihjals, et 2017 on enamus kärvanud ja probleem kadunud. Samas toiteploki peale loota oleks liiga optimistlik
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirVorkars
Kreisi kasutaja

|
07.09.2016 00:06:05
|
|
|
| kas tasuta asjadega laksitakse mingi kohustuslik teema ka peale ikka?
|
|
   |
3 :: |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.09.2016 00:13:25
|
|
|
| SirVorkars kirjutas: |
| kas tasuta asjadega laksitakse mingi kohustuslik teema ka peale ikka? |
Üldjuhul ikka
Samas kui sa seal juba x aastat olnud, siis enamus pole jooksikud (hvf AHV´id on erandid, need jooksevad iga errori või hinna puhul)
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
07.09.2016 01:27:31
|
|
|
| SirVorkars kirjutas: |
| kas tasuta asjadega laksitakse mingi kohustuslik teema ka peale ikka? |
Viimati kui neid suuremal hulgal eelmise aasta augustis jaotati, siis kaasnes juba 2+1 kohustus.
Aga nt vahet pole kui ma selle astuse klient juba Eesti Telefoni aegadest olen olnud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.09.2016 01:58:03
|
|
|
Aga nt vahet pole kui ma selle astuse klient juba Eesti Telefoni aegadest olen olnud.
|
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
07.09.2016 10:35:51
|
|
|
Tasuta pole ikka päris ammu antud va. üksikud ärikliendid kes sel suvel samuti uuele üle viidi, nende hinnatase on ka pisut erinev teenuse osas, seega pole probleemi.
Muudel juhtudel on osa vanadest klientidest vastavalt teenustele valimis kes saavad siduslepinguga veel seadet, maksta tuleb nagu enne ikka, ruuter 19€ ja digiboks 29€ lepigutasuga.
Tavaline pakkumine on ikka üür või ost ning see võimaldab edaspidi nii Telial kui Kliendil seadmeid alati vahetada kui tuleb uuem ja parem.
Ega amino ise suurt ei kärva, toide jah, kes soovib ostab veel uue aga võib-olla on mõistlikum sel hetkel vahetus ära teha.
Muide kes hinnatõusust rääkis siis seegi tehti juba Juunis ära, Kõik TV kliendid maksavad TV eest 5€ (internetile või alusühendusele lisaks)
Hinnatõus puudutab veel neid kes tahavad samas mahus lisapakette jätta ning ei soovi valida kokkuvõttes odavamat lahendust valides vaid need kanalid mida soovitakse, siis võib hinnas hoopis võita.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.09.2016 11:07:26
|
|
|
Muudel juhtudel on osa vanadest klientidest vastavalt teenustele valimis kes saavad siduslepinguga veel seadet, maksta tuleb nagu enne ikka, ruuter 19€
|
No seda pm mõtlesingi tasuta asja all. My bad
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk55
HV veteran

|
07.09.2016 16:56:33
|
|
|
Uue keskkonnaga kadusid pooled kanalid ära...
Mingit ringi ketrab minut aega kui digiboks käima panna.
Raadiokanalid kakuvad.
Vana digiboksiga polnud kunagi selliseid muresid.
Ahjaa digiboksiks on see Arrise eellane.
_________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne. |
|
| Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
07.09.2016 23:48:51
|
|
|
| Tasuta pole ikka päris ammu antud va. üksikud ärikliendid kes sel suvel samuti uuele üle viidi, nende hinnatase on ka pisut erinev teenuse osas, seega pole probleemi. |
Ma ei tea mis sa selle päris ammu all mõtled. Eelmise aasta augustis sai igatahes hulka vanasid erakliente (kes kasutasid ka sellest vanast ajast veel Aminosid) Arrise täiesti tasuta. Kellel ei olnud veel Arrise võimelist Telia ruuterit, sai ka tasuta Inteno juurde.
See 19.- ja 29.- periood käis laialt enne seda ja mõnda aega ka hiljem. Aga nt üks naisterahvas kel abiks käisin sai see aasta veel juuli alguses uue Arrise 29.- ja tema majanaaber augusti alguses uue Inteno 19.- (kõigil juhtudel kaasnes 2+1 kohustus ja tegemist jällegi vanade tavaklientidega).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
08.09.2016 10:00:24
|
|
|
| Eurosport News ei tööta korralikult ka Arrise boksiga. Juba mitmendat hommikut ei saa korralikult vaadata, sest pilt hakib.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk55
HV veteran

|
08.09.2016 15:49:24
|
|
|
| mikk55 kirjutas: |
Raadiokanalid kakuvad.
Ahjaa digiboksiks on see Arrise eellane. |
VIP1003 hakkas vertikaalseid triipe viskama...
_________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne. |
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
08.09.2016 16:09:59
|
|
|
Raadiokanalid kakuvad.
VIP1003 hakkas vertikaalseid triipe viskama... |
Biilibz(Philips) või LG?
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
08.09.2016 16:51:17
|
|
|
okieV, ära muretse Telia tulude või kulude pärast. Klientide kaotust antud lõigus kindlasti ei tule, juba praeguseks on uus TeliaTV niipalju uusi kliente toonud, et kui vanadest keegi otsustab mõnda alternatiivi proovida siis miks mitte. Võimalik, et see ei puuduta isegi vana vs uut pulti või menüüd.
Arvestuslikult ei oska öelda palju veel vanasid on. Juba aasta tagasi räägiti, et vana nuti (menüü ja teenuse) kasutajaid on vähem kui uue TeliaTV omasid. Seega oletada võib, et Aminosid on turul 1/4 kogu boksidest, reaalseid numbreid ei saaks vist öelda isegi siis kui kusagilt näeksin.
Ümaralt iga päev pakib iga Telia Tehnik kliendi juures vähemalt ühe amino kokku utiliseerimiseks (peale arrise lahti pakkimist), ehk aasta pärast võiksime ennustama hakata millal vana menüü kinni läheb. |
Aasta pärast võib siis Telia minust, kui kliendist täiesti loobuda .
Ühtegi Aminot küll ei kasuta
Nimelt minu kanali nimekiri on selline : (Kõige vanem TV , vene paakett )
ETV REC
Kanal2 REC
TV3 REC
ETV2 REC
PBK
REN TV
3+
RTR Rossija
NTV Mir
Sony Channel REC
Fox Life REC
FOX REC
Filmzone
ETV+
TVN
Orsent TV
Pingviniukas
Karusell
Cartoon Network
Discovery Ghannel
Discovery IDx
Discovery Science
TLC
DTX
History Channel
National Geographic
Nat Geo Wild
Animal Planet
Fashion TV
Travel
Sony Turbo
AMC
Dom Kino
BBC Earth
Eurosport
Eurosport2
Eurosport News
FuelTV HD
MTV Europe
Mezzo
iConcerts
MCM TOP
VH-1
Muzõka
PBK Muzõkalnõi
Bloomberg TV
Deutsche Welle
Euronews
CNN International
BBC World
Kanal 11 REC
TV6 REC
Seitse
ALO-TV
Kanal 12 REC
YLE TV1
YLE TV2
Telekafe
RTVi
Vremja
Inter+
LIFE TV
TV7
TV5MONDE Europe
TBN Baltia
Tallinna TV
Tallinna TV HD
Eurochannel
|
Kokku siis 69 nimetust. 10 kanali salvestusteenuse eest maksan lisaks 5 .- eurot kuus.
Lisaks siis arve järgi kodulahenduse kuutasu 31.53 eurot kuus.
Paralleelselt olen siin katsetanud ka 4G internetti 21.- eurot koos Minu TV-ga 5 eurot ja 5 eurose salvestusega.
Ehk siis kokku maksis 31.- eurot, ainus eelis on see et sai tegelikult kasutada üle eesti.
Aga mulle tundub, et Telia konkurendid on hakanud järgi jõudma.
2 vajalikku lauatelefoni numbrit on juba 2 aastat Tele 2 juures. Laua number, tel nagu mobiil , kasutatav üle eesti.
Elionil küll oli sama teenus olemas ja võimalust pakuti neile , kellel viimased raadiotelefonid ära võeti.
Tava kasutaja aga oma lauatelefoni numbrit mobiilseks Telias ei saa. Vaja minna tele2 või Elisasse. Mõlemad pakuvad.
Minu TV võibolla isegi jätaks, aga menüü mulle ei meeldi ja kanalid on minu jaoks umbes pooled täiesti valed. Kui listi saaks ise muuta, siis võiks olla eduline teenus.
Viimase 2,5 aastaga olen loobunud siis kahest eraldi tootena lauatelefonist (olid firma nimel võit umbes 3x kuumaksus) ja kuu tagasi ühest eKodu kodulahendusest, kuhu Televisoooni kunagi ei võetud. Vaja oli internetti. Seda internetti asendab nüüd taskuruuter.
Sel kuul saab ära antud Teliale veel üks iseseisev Digitelefon hinnaga 6.33 eurot kuus, sai ekstra hoitud ainsa vaskkaabli pärast ja ainus kasutaja oli signalisatsioon-sisse välja helistamas.
Nii et minu poolest võib Telia oma ähvarduse ära teha ja serverid välja lülitada. Monopoli värk. Pakkusin neile uuest nuti TV tulekust alates, et võtan 5 euro eest kuus ka vene kanalite salvestamise.
Nende jonni pärast on nad kaotanud juba umbes 300 eurot. Ja jonnivad edasi Saan ainult olemasolevast loobuda aga mitte muud salvestust juurde tellida.
Minu koju vaskkaablit pidi seda nuditud TV paketti tulema ei hakka, see on täitsa kindel.
Lauatelefoni kasutan samuti ainult tasuta riketesse helistamiseks.
Korralik antenn on juba aastaid katusel, kui vaja siis tuleb Starmann uuesti pilti näitama. Oli korra suvila jaoks võetud, suur puudus oli , et iga masti alla sõites oli vaja uut häälestust ja näiteks saaremaal kämpingus ka antenni polarisatsiooni pärast 90 kraadi keerata.
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
11 :: |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
08.09.2016 19:36:04
|
|
|
Tupsu, võtad uue Arrise, näed uue serveri ja menüü otsas TV'd.
Viimati Arris sai hakkama nii uue kui ka vana teenusega - lihtsalt menüü on alati uus.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
08.09.2016 20:26:21
|
|
|
| Agents of SHIELD praegu.... FOX heli tihti out of sync? Pilt ka masendav. Miks inimesed üldse telekat vaatavad?
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
08.09.2016 20:52:28
|
|
|
Ei vaatagi, internet on piisavalt tore.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
08.09.2016 21:51:16
|
|
|
| sooty kirjutas: |
| Agents of SHIELD praegu.... FOX heli tihti out of sync? Pilt ka masendav. Miks inimesed üldse telekat vaatavad? |
Sellele miksile on liiga palju vastuseid, et neid siia kirja viitsiks panna, aga sinu väljatoodud seriaali jms. inimesed loomulikult ei vaata.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
09.09.2016 08:57:48
|
|
|
| Praegu näiteks Eurosport News hakib, samas õhtul seda ei täheldanud.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
09.09.2016 14:26:48
|
|
|
Filmide puhul olen viimasel ajal kohanud, et supakad muutuvad aegajalt sekund-paariks hägusemaks-tumedamaks ja siis mõne hetke pärast heledamaks tagasi.
Suht häiriv selline pulsseerimine. Viimati kohtasin seda eilse "Imiteerimismängu" puhul TV6 pealt.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk55
HV veteran

|
09.09.2016 15:06:26
|
|
|
Huvitav mille järgi uuel digitv´l patareide tühjenemise teade tuleb? Aja järgi?
| Pailaps kirjutas: |
Raadiokanalid kakuvad.
Biilibz(Philips) või LG? |
Jah Philips telekas...
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
09.09.2016 15:23:30
|
|
|
| Huvitav mille järgi uuel digitv´l patareide tühjenemise teade tuleb? Aja järgi? |
Äkki pult ise mõõdab pinget ja vajadusel saadab hädasignaali vastuvõtjasse/digiboksi? Oleks justkui kõige loogilisem, normaalselt mõtleva inimese jaoks, Telia tegelasi ei oska kommenteerida.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
09.09.2016 17:01:30
|
|
|
| A.S. kirjutas: |
| Huvitav mille järgi uuel digitv´l patareide tühjenemise teade tuleb? Aja järgi? |
Äkki pult ise mõõdab pinget ja vajadusel saadab hädasignaali vastuvõtjasse/digiboksi? Oleks justkui kõige loogilisem, normaalselt mõtleva inimese jaoks, Telia tegelasi ei oska kommenteerida.
|
Praegu on soodne osta 5 euroseid pulte, kellel uus digiboks.
Pärast ostmist on küll soovitav patareid välja võtta, kui pult lihtsalt seisma jääb. Arvestades , et puldi hinnast on umbes 1.5 eurot patareid ja nupud nagunii kuluvad, siis on soodne ost.
Saab osta ka vana Digi TV juurde , nii et pakuvad vist kõigile, kes aga ostusoovi avaldavad.
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
11 :: |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
09.09.2016 17:35:33
|
|
|
Huvitav mille järgi uuel digitv´l patareide tühjenemise teade tuleb? Aja järgi?
| Pailaps kirjutas: |
Raadiokanalid kakuvad.
Biilibz(Philips) või LG? |
Jah Philips telekas... |
Võta Arris, Motorola uuenutitv soft ei tee hästi koostööd Philipsiga.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
viimati muutis Pailaps 13.09.2016 20:22:23, muudetud 1 kord |
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
(b)itiboy
HV kasutaja
|
09.09.2016 22:51:58
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
Filmide puhul olen viimasel ajal kohanud, et supakad muutuvad aegajalt sekund-paariks hägusemaks-tumedamaks ja siis mõne hetke pärast heledamaks tagasi.
Suht häiriv selline pulsseerimine. Viimati kohtasin seda eilse "Imiteerimismängu" puhul TV6 pealt. |
Ja mina mõtlesin, et minu telekas põhjustab sellist moonutust - see juba vähemalt kevadest saati niimoodi.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
10.09.2016 19:32:31
|
|
|
Uuendasin siis uue menüü peale (vana nutitv), aga seadistamisel kohustab valima üht kahest paketist, enne edasi ei lase (mõlemad 5€ lepingule lisaks, gg). Selle oleks võinud enne uue menüü installimist ära mainida, või mis. Nüüd olen sundseisus, tagasi ju enam ei saa.
Väga kehv kasutajakogemus. Kommunikatsiooni hinne 2.
-e-
valisin keele,
valisin menüü teksti suuruse,
valisin põhipaketi,
valisin lisateenused.
Ja siis tekib võimalus teenuse uuendamine katkestada. Pärast kõikide sammude läbikäimist, mitte alguses. Intuitiivne kasutajakogemus.
|
|
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
11.09.2016 08:43:41
|
|
|
Uuendasin siis uue menüü peale (vana nutitv), aga seadistamisel kohustab valima üht kahest paketist, enne edasi ei lase (mõlemad 5€ lepingule lisaks, gg). Selle oleks võinud enne uue menüü installimist ära mainida, või mis. Nüüd olen sundseisus, tagasi ju enam ei saa.
-e-
valisin keele,
valisin põhipaketi,
valisin lisateenused.
Ja siis tekib võimalus teenuse uuendamine katkestada. Pärast kõikide sammude läbikäimist, mitte alguses. Intuitiivne kasutajakogemus. |
What?
Poes on kaks saia, vana ja uus, ilmselgelt on vana odavam Ok jälle üks tore kräpp võrdlus.
Tegelikult ei anna vana ega uue komplekte võrrelda. (jah kes võtab siin lisapaketi hinna ja sisu luubi alla jms)
Alusta uues teenuses 5€ põhipaketist, seda maksad sa ka praegu vana nuti korral ning peale seda alusta kanalinimekirjast oma paketi koostamist, kõigepealt loe sealt üles kanalid mida sul kindlasti vaja on, loe summa kokku ja siis otsusta kas tellida neid tervikpaketina või üksikuna. Isegi kõige suuremad "hädalised" on juba siin öelnud, et said oma paketi soodsamaks, ühtlasi ei vaata enam niipalju telekat jms
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
11.09.2016 09:53:41
|
|
|
-e-
valisin keele,
valisin põhipaketi,
valisin lisateenused.
Ja siis tekib võimalus teenuse uuendamine katkestada. Pärast kõikide sammude läbikäimist, mitte alguses. Intuitiivne kasutajakogemus. |
What?
Poes on kaks saia, vana ja uus, ilmselgelt on vana odavam Ok jälle üks tore kräpp võrdlus.
Tegelikult ei anna vana ega uue komplekte võrrelda. (jah kes võtab siin lisapaketi hinna ja sisu luubi alla jms)
Alusta uues teenuses 5€ põhipaketist, seda maksad sa ka praegu vana nuti korral ning peale seda alusta kanalinimekirjast oma paketi koostamist, kõigepealt loe sealt üles kanalid mida sul kindlasti vaja on, loe summa kokku ja siis otsusta kas tellida neid tervikpaketina või üksikuna. Isegi kõige suuremad "hädalised" on juba siin öelnud, et said oma paketi soodsamaks, ühtlasi ei vaata enam niipalju telekat jms  |
HV foorumi telia valvur viskus dzotile teksti läbilugematta. Õige pavlik morozov nii teebki !
Jutt oli intuitiivsest kasutajakogemusest.
Lisaks saime teada, et kui teile Telia TV paketi hind ei meeldi, ärge vaadake telekat !
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
11.09.2016 10:07:24
|
|
|
What?
Alusta uues teenuses 5€ põhipaketist, seda maksad sa ka praegu vana nuti korral ning peale seda alusta kanalinimekirjast oma paketi koostamist, kõigepealt loe sealt üles kanalid mida sul kindlasti vaja on, loe summa kokku ja siis otsusta kas tellida neid tervikpaketina või üksikuna. Isegi kõige suuremad "hädalised" on juba siin öelnud, et said oma paketi soodsamaks, ühtlasi ei vaata enam niipalju telekat jms  |
Õhtul otsustasime siis uue nutitv peale minna. Vanas nutitv's "tagasi" nupp, PIN sisse ja laadis uue softi peale ca 10 minutiga.
Siis valikud: menüü keel, teksti suurus, põhipakett, lisapaketid. Kõik timm, vaja veel PIN sisse panna ja tehtud, eks? Vale. "Uuendamine ebaõnnestus". LOL. Ja võite 3 korda arvata, kas peale "Proovi uuesti" (mis andis samasuguse errori) oli lihtne võimalus minna tagasi vanale süsteemile, et telekat edasi vaadata? Loomulikult ei olnud. Pidi vajutama tagasi nuppu kuni lisapakettide valimiseni, vajutama ok ja siis "katkesta teenuse uuendamine" vms. Taaskord intuitiivne kasutajaliides. Pool tundi pärast alustamist olime tagasi vana süsteemi peal.
Eks peab täna proovima 123 helistada
|
|
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
11.09.2016 11:37:35
|
|
|
Intuitiivsus pole selle kohapealt üldse oluline, Telia eesmärk ongi sind suruda uuele teenusele ja uuele menüüle. Ma ei ütle, et see õige on, aga nii nad teha tahavad seega tagasi nupp on just seal kus see olema peab.
Samuti ei puuduta tehniline probleem intuitiivsust, kui tuleb veateade, siis see veateade ongi sinna antud olukorra jaoks tehtud. Mis viltu läks, ei saa ma nii öelda. Tean vaid seda, et kui klient uut pulti kasutusele võtab, siis enamasti ikkagi kõik õnnestub.
Jänes, sinu kommentaar on suhteliselt kasutu, võid ju teisi tatiga pritsida (kui nii võib seda kirjeldada) aga kas see kolmandatele foorumi kasutajatele ka midagi ütleb, ei usu. Minu kommentaar sisaldas selgitust ja teiste kasutajate kommentaare peale uuele üleminekut. Ise tegin uuele minnes samuti, vaatan vähem telekanaleid, rohkem reklaamivaba järelvaatamist ja muid sisuteenuseid, sel ajal kui mulle sobib. Kokkuvõttes ikkagi mõni tund telerivaatamist vähem, kuu jooksul.
Selge see, et minu loogika töötab tänu sellele, et töötan Telias, pisut testmoodi aga pigem on see kommentaar ikkagi personaalsele kasutuskogemusele tuginev kui mingi reklaamijutt või supporti töö.
Võin ju oma arvamuse kohaselt kiita ka Starmani kes on suutnud oma lahenduses rakendada ka timeshift lvõimaluse või siis algust teinud ühe seriaali previewga enne tv esitlust ja see jutt ei ole ju Telia töötajale kohane? Jänes, kuidas kommenteerid?
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
11.09.2016 11:48:04
|
|
|
| Samuti ei puuduta tehniline probleem intuitiivsust, kui tuleb veateade, siis see veateade ongi sinna antud olukorra jaoks tehtud. Mis viltu läks, ei saa ma nii öelda. Tean vaid seda, et kui klient uut pulti kasutusele võtab, siis enamasti ikkagi kõik õnnestub. |
Fakt on see, et kui mind ei oleks eile ema juures olnud, siis poleks ta õhtul filmi saanud vaadata, sest error on ees ja ei saa uut teenust ning ei saa tagasi ka vana teenuse juurde. Ja ei tea ka mina, milles viga, sest veateade on väga lakooniline.
|
|
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
11.09.2016 11:49:53
|
|
|
| Samuti ei puuduta tehniline probleem intuitiivsust, kui tuleb veateade, siis see veateade ongi sinna antud olukorra jaoks tehtud. Mis viltu läks, ei saa ma nii öelda. Tean vaid seda, et kui klient uut pulti kasutusele võtab, siis enamasti ikkagi kõik õnnestub. |
Fakt on see, et kui mind ei oleks eile ema juures olnud, siis poleks ta õhtul filmi saanud vaadata, sest error on ees ja ei saa uut teenust ning ei saa tagasi ka vana teenuse juurde. Ja ei tea ka mina, milles viga, sest veateade on väga lakooniline. |
Ma pole kindel kuidas see välja näinud oleks, kuid iga Telia teenuse (ja ka teiste operaatorite) kasutaja teab mis asi on restart.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
11.09.2016 11:57:19
|
|
|
Fakt on see, et kui mind ei oleks eile ema juures olnud, siis poleks ta õhtul filmi saanud vaadata, sest error on ees ja ei saa uut teenust ning ei saa tagasi ka vana teenuse juurde. Ja ei tea ka mina, milles viga, sest veateade on väga lakooniline. |
Ma pole kindel kuidas see välja näinud oleks, kuid iga Telia teenuse (ja ka teiste operaatorite) kasutaja teab mis asi on restart. |
Päeval ise katsetades proovisin restarti kah (nii puldilt kui power kaablit eemaldades). Peale jäi uus menüü, mis ei lasknud telerit vaadata vaid ainult teenuseid valida ja lõpus tellimine ebaõnnestus. Võib-olla oleks pidanud 3 korda restartima ja Telia peahoone suunas kummardama, aga seda tõesti teha ei osanud.
Muide, praegu on veel vana teenus, võin seda uuesti katsetada, aga vaevalt midagi muutub.
|
|
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
11.09.2016 11:57:38
|
|
|
| maatriks, sellisel juhul päästenumbrile sarnane valik 123 ja mõne minutiga pilt ees. See on üks näide miks on vaja kaughaldust.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
11.09.2016 11:58:31
|
|
|
| maatriks, sellisel juhul päästenumbrile sarnane valik 123 ja mõne minutiga pilt ees. See on üks näide miks on vaja kaughaldust. |
123 töötab kuni 23-ni õhtul
|
|
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
11.09.2016 12:04:28
|
|
|
Kui tahate uut teenust, kuid kasutate VIP1003 või VIP1903, siis minge uue teenuse peale nii, et jätate vana menüü alles.
Ainult FoxPlay jääb sel juhul puudu. Kes just spetsiaalselt selle peale välja ei lähe, siis see pole asi mida igatseda.
Vana menüü puhul jääb teile vähemalt hea kiire ja inimese loogika jaoks tehtud menüü alles.
Ja saate telekat ka edasi vaadata.
viimati muutis seeru 11.09.2016 12:05:57, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
|