|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1156 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
0 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.09.2016 20:38:43
|
|
|
| laurx kirjutas: |
| hakka siis mõõtma. välisukse juurest, ülevalt kõige kaugemasse nurka on kui palju maad? 4 tuba + köök. |
Miks ülevalt?
Lsaks mul välisuks on täpselt korteri keskel. Kuidagi ei tule
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.09.2016 21:01:53
|
|
|
| aga näed, selles korteris oli nii. kes nüüd süüdi on? |
Vene tsinovnikid, kes eeldatavasti sellise planeeringu tegid.
Mis see kaabli m ka maksab tänapäeval?
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
02.09.2016 21:15:33
|
|
|
sa lugesid siis cat + coax kaabli meetrid kokku?
Mul pole vist õnnestunud ühegi (cat5e) kliendi juures sellist metraazi saada, olgu siis maja või korter või kuni 4 telerit koos kaabeldusega teise korruse trepikojast.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RaidoR
Kreisi kasutaja

|
03.09.2016 17:35:25
|
|
|
| Kui lõpetada praegu starmani leping, kas siis tuleb maksta terve kuu summa teenuse eest?
|
|
| Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
03.09.2016 17:46:04
|
|
|
| RaidoR kirjutas: |
| Kui lõpetada praegu starmani leping, kas siis tuleb maksta terve kuu summa teenuse eest? |
Starmanil kehtib ettemaks, seega eelmise arvega maksid juba jooksva kuu eest ära. Lõpetad teenuse, siis lõpetatud.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
risto_
HV kasutaja
|
03.09.2016 19:11:08
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
| RaidoR kirjutas: |
| Kui lõpetada praegu starmani leping, kas siis tuleb maksta terve kuu summa teenuse eest? |
Starmanil kehtib ettemaks, seega eelmise arvega maksid juba jooksva kuu eest ära. Lõpetad teenuse, siis lõpetatud. |
hm...
Arve August
Arve kuupäev 01.08.2016
Maksetähtaeg 31.08.2016
Teenused kõik ka lahti kirjutatud kui august.
Seega ikka augusti lõpus maksad augusti eest. Arve genereeritakse lihtsalt kuu alguses ette ära.
Ise lõpetasin täna lepingu ära, viisin seadmed tagasi ja mingit probleemi ei olnud. Lõpetati tagantjärgi 31.08 seisuga ära ja mingit lisakopikat ei kasseerita.
Üldse oli väga viis teenindus - vaadati ainult et seadmete sn\mac oleksid samad, mis lepingus ja kõik. Mingite juhtmete, kaablite, patareide jms asjadega pead ei vaevatud.
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.09.2016 10:13:59
|
|
|
| risto_ kirjutas: |
Ise lõpetasin täna lepingu ära, viisin seadmed tagasi ja mingit probleemi ei olnud. Lõpetati tagantjärgi 31.08 seisuga ära ja mingit lisakopikat ei kasseerita.
Üldse oli väga viis teenindus - vaadati ainult et seadmete sn\mac oleksid samad, mis lepingus ja kõik. Mingite juhtmete, kaablite, patareide jms asjadega pead ei vaevatud. |
See on üsna positiivne areng, senini on kogemused selle kohapealt üsna hullud olnud.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
04.09.2016 11:05:56
|
|
|
| 60 senti. |
Päris kallis kaabel. Ise ostsin 100m rulli 13€ eest
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.09.2016 11:14:49
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
| 60 senti. |
Päris kallis kaabel. Ise ostsin 100m rulli 13€ eest  |
Ega kliendile siis poehinnaga müüda
Ja kui tavaliselt läheb a la 10m, siis ok selle eest 6€ küsida. Nüüd läks lihtsalt üle mõistuse palju seda
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
04.09.2016 11:31:13
|
|
|
noh. kui oskad, tee ise. kui ei oska, tuleb teenus võtta nii nagu ta hinnakirjas on. loomulikult on alternatiive. kaablil ja kaablil on muide, vahe. on selliseid kaableid, mille välimine isolatsioon ja varjestus omavahel koos ei püsi ja nt õues töötab nagu voolik.
vaba käega tehtud joonis selle kohta, kuidas 4 toalisse korterisse 76 meetrit kaablit panna saab.
_________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582 |
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
04.09.2016 11:39:02
|
|
|
Minult võttis starmani tehnik tööraha 12 euri selle eest et lõikas kaabli olemasoleva teleka ja pistiku vahele seinas ja seadistas teleka kanali. Lisaks see kohaletulemise tasu 10euri vms. Lisaks materjalid. Seega ca 27 euri läks visiit maksma. Päris kõva tunnihind, ta viibis korteris äkki ca 20min.
Edit: kaabel oli 3m ja seda pold vaja kinnitada kuna läks varjatuks teatud sisustuselemendi taha
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
04.09.2016 11:47:09
|
|
|
| väljakutsetasu on väljakutsetasu. 12€ alustatud pooltund.. kui oskad, tee ise. kui ei oska, maksad teenuse eest. hinnakirja järgi on 1€ otsa parandamine kah 10€ kohaletulek, 12€ alusatud pooltund + 1€ ots. |
Mida sa nii teravalt kobised kohe? Maksan ära ja olen rahul et kõik töötab. Lihtsalt see "alustatud pooltund" võiks olla sõltuvalt tööde keerukusest. Kui ikka on panna sisse kaart, ühendada juhe pistikusse ja telekasse ja kanalid otsima panna siis on nagu veits kirves ju kui nagunii see kohaletulemise tasu 10 eur seal on. Nagu, mida seal 10euri eest läheb et niipalju see väljakutsetasu on? Nagunii ju sõidab klientide juures ringi, kütet elusees nii palju ei lähe. Ma saan aru kui spetsjomm minu pärast peaks kuskile kükametsa sõitma.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
04.09.2016 11:53:25
|
|
|
aga kust sa tead kui palju sinu juurde tulemiseks kulub? autod ja sellega seonduv tuleb õhust? vanaema ostis? sa väidad, et keerukusest peaks sõltuma, mis raha siis need peaks maksma, kelle juures toast tuppa kaabli vedamine teaalselt tund aega võtab koos ripplae lahti võtmise, aukude puurimise ja ja uuesti kokku panemisega? kodutehnika remondimeestel on kohaletulek ca 35€. zuumis on kohaletulek 14€ ja võib rakendada ka kilomeetrihinda. tartu linnas võib töö ja töö vahe olla ca 12km.
_________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582 |
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
04.09.2016 12:00:28
|
|
|
| aga kust sa tead kui palju sinu juurde tulemiseks kulub? autod ja sellega seonduv tuleb õhust? vanaema ostis? sa väidad, et keerukusest peaks sõltuma, mis raha siis need peaks maksma, kelle juures toast tuppa kaabli vedamine teaalselt tund aega võtab koos ripplae lahti võtmise, aukude puurimise ja ja uuesti kokku panemisega? kodutehnika remondimeestel on kohaletulek ca 35€. zuumis on kohaletulek 14€ ja võib rakendada ka kilomeetrihinda. tartu linnas võib töö ja töö vahe olla ca 12km. |
sa peaksid Starmani PR osakonda tööle minema. Selle firma maine k*sega katmine tuleb sul väga hästi välja. Hakkan omale uut teenusepakkujat vaatama kui selle firma töötajate suhtumine selline on.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
04.09.2016 13:13:01
|
|
|
RustyZ, pane oma nägemus hinnakirjast siis. Ja mis on lihtne töö ja mis ei ole? Lihtsat tööd tuleb odavama palga mees tegema? Teeb sama tööd poole kauem ja käima ei saa.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
3 :: |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
04.09.2016 13:27:03
|
|
|
| elukaz kirjutas: |
| RustyZ, pane oma nägemus hinnakirjast siis. Ja mis on lihtne töö ja mis ei ole? Lihtsat tööd tuleb odavama palga mees tegema? Teeb sama tööd poole kauem ja käima ei saa. |
Oma nägemus oma nägemus. Kus tulid isad nüüd siia seletama. Kas sinu arvates on normaalne hind 12 eurot selle eest, et võeti kaabel, pandi üks ots pistikusse, teine telekasse, vajutati puldil paari nuppu?
Ma olen nõus seda maksma näiteks selle eest kui on vaja kaablit kinnitada kuskile pragudesse, liistude taha, seinale jne. Kui on vaja juurde panna mingeid jagureid ja muud sodi mis ka kuskile kinnitatakse, ehk reaalselt midagi nagu tehakse.
Mina arvan, et see 12 eurot siin tehtud töö eest on tiba palju.
Antud meistrimehe käies ma ei köhinud ainult põhjusel et tegu oli äärmiselt hea suhtlemisega indiviidiga.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
04.09.2016 13:36:36
|
|
|
Hinda ei kujundata selle järgi kuidas ühe kliendi juures kõik hästi libedalt läheb ja tunnis kümme tükki selliseid läbi käiakse. Kui sa ütled et on palju siis ma küsingi kui palju peaks olema ja millega seda mõõta ja kes mõõdab?
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
3 :: |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
04.09.2016 13:51:12
|
|
|
antud meistrimees lähtub kehtivast hinnakirjast. kui sul on mingi oma nägemus asjast, suhtled sa kus vaja ja esitad oma nägemuse. meistrimees saab igasugu teureetikumide peal oleva kliendi juurest ka ilma allkirjata ära tulla ning oh imet, enne seda tehtud tööde eest tuleb arve ikka.
| tsitaat: |
Ma olen nõus seda maksma näiteks selle eest kui on vaja kaablit kinnitada kuskile pragudesse, liistude taha, seinale jne. Kui on vaja juurde panna mingeid jagureid ja muud sodi mis ka kuskile kinnitatakse, ehk reaalselt midagi nagu tehakse.
|
ma nüüd endise tehnikuna esitan sulle põhjendatud vastulause: liistud kinnituvad erinevalt, osade liistude lahti võtmiseks on vaja eritööriista mille on liistutootja välja mõelnud. osad liistud EI OLE eemaldatavad. kui tahad kaabli kindlal viisil paigaldamist, valmistad pinnad ette ja pärast kinnitad need liistud vastavalt liistutootja juhisele. jaguri kinnitamine vajab sõltuvalt pinnast sobivat vahendit: kivisse / betooni augu puurimist, tüübli panemist või hoopis kipsitüüblit või kruvi või mingit kolmandat võtet või vahendit. kui on vaja kinnitada, valmistad pinna ette, varud kinnitusvahendi vastavalt oma korteris tehtud viimistlusele või teed seda hiljem. selle tööde hinnakirja sisse ei kuulu sinu korteris tehtavad siseviimistlustööd vaid sinu soovil tehtavad kaabeldustööd selleks, et sina saaksid tarbida oma tellitud teenust. see, et sulle ei sobi valge kaabel vaid kassi silmadevärviga võiks kokku sobida hoopis kollakas-rohekas kaabel, on sinu probleem mitte teenusepakkuja oma. kui on vaja pannakse see kaabel sulle sinna liistu taha aga viimane alustatud pooltund on siis ka sellisel juhul see, mil viimane liist seina tagasi läheb.
mina ei tee enne ühtegi liigutust, kui ma pole väga kindlat teadmist saanud selle kohta, mismoodi ja kuidas mingid operatsioonid teha saab või kuidas neid tuleb teha. ma olen näidanud ära ka töövahendid, mis mul asjade teostamiseks kasutada on. ma ei liiguta kliendi asju kah, sest kui " kuskil lauaserva all olev kliendi Mingi dünastia vaas, mis on arvestatud neljandaks pensjonisambaks" katki kukub, on süüdi tehnik, mitte see inimene, kes selle vaasi kuskile lauajala taha asetas. samamoodi ei ole tehniku asi kaablit värvida või seina pahteldada. tehniku töö ei ole tegeleda kliendi korteris asjade ümber tõstmise ega siseviimistlusega vaid tekitada olukord, kus on võimalik antud teenust tarbida. igale sellisele tööle on ette antud ka aeg, mille jooksul see tuleb teostada. kui klient on soovinud vaid digiboksi paigaldust ja häälestust ja kohapeal tuleb välja, et kaabli vedamiseks tuleb algatuseks vahetada ka kassi liiv ja leida üles vanaema kunsthambad, hakkab tiksuma kell ning need toimetused kas jäävad tegemata või tehakse järgmise visiidi arvelt.
Mina arvan, et see 12 eurot siin tehtud töö eest on tiba palju.
|
mis tööd sa teed? kui sa peaks oma tööd tegema niiviisi, et sinu töö on otseses seoses kliendiga tehtud operatsiooniga, kui suure arve peaks sinu tööandja kirjutama kliendile sama aja eest, mis sa kliendi juures veedad, sinna sõidad, sulle tööriided ostab, sulle kliendiga kokkuleppimiseks sidevahendi annab.. ja seda kõike eeldusel, et sina ku itehnik oled spetsialist, mitte kohaliku poe taga bocki laadiv "insener"?
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
04.09.2016 14:39:10
|
|
|
tl;dr nii kettasse nüüd ka minna ei tasu. Ma avaldasin enda arvamust lihtsalt.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
04.09.2016 14:46:35
|
|
|
| Päris kõva tunnihind, ta viibis korteris äkki ca 20min. |
Mul käis torumees, kanal süsteemi ummistus, kusagil põranda sees torustikus, kogu dushiruum lainetas ja ähvardas ka esikusse valguda. Oli hiline õhtu, poed kinni, endal trossi ei olnud, vaakumpump ei aidanud. Tuli kohale 5 min ja korras. Maksin 45 euri selle eest. Kas ma tunnen, et mind rööviti ? ei, töö kiire ja korralik probleem lahendatud. Üldiselt on teenuste hinnad ranges korrelatsioonis selle pakkumiseks vajaminevate investeeringute ja jooksvate kuludega.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
04.09.2016 15:23:45
|
|
|
| Markos kirjutas: |
| Päris kõva tunnihind, ta viibis korteris äkki ca 20min. |
Mul käis torumees, kanal süsteemi ummistus, kusagil põranda sees torustikus, kogu dushiruum lainetas ja ähvardas ka esikusse valguda. Oli hiline õhtu, poed kinni, endal trossi ei olnud, vaakumpump ei aidanud. Tuli kohale 5 min ja korras. Maksin 45 euri selle eest. Kas ma tunnen, et mind rööviti ? ei, töö kiire ja korralik probleem lahendatud. Üldiselt on teenuste hinnad ranges korrelatsioonis selle pakkumiseks vajaminevate investeeringute ja jooksvate kuludega. |
no muidugi, sõltub mis asja väärtus on. Minu jaoks lihtsalt ei omanud see nii suurt väärtust. Me võimegi siin vaidlema jääda. Kui tõesti tuleb tehnik ja veab mul kaablid kuskilt jumalteabkust jne palun väga, maksan. Aga kui vaja on lihtsalt 1,5m eemal olevast olemasolevast pistikust viia kaabel telekani, seda mitte kuhugi kinnitades ehk 3m kaablit reaalselt, otsad sisse pista ja puldil nuppe vajutada siis on see hind küsitav. Kas te vanas rahas oleksite olnud nõus sellise töö eest maksma 300 krooni?
EDIT: laurx toob siia sisse umbes jälle terve ettevõtte mingid kuradi kulud ja jumal teab mis veel. Nii võib iga asja lahkama hakata. Nätsupakk peaks selle loogika järgi ka 10 euri maksma sest et keegi peab ju kassapidajale tööriided ostma.
Te ikka mõtlete veits üle.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
viimati muutis RustyZ 04.09.2016 15:25:36, muudetud 1 kord |
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
04.09.2016 15:25:03
|
|
|
Alati on võimalik ise teha RustyZ või leida konkureeriv kaablijorr. Ma pakun, et 3k EUR kuupalga juures oleks Sul täiesti poohuj.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.09.2016 15:30:42
|
|
|
| RustyZ kirjutas: |
| Aga kui vaja on lihtsalt 1,5m eemal olevast olemasolevast pistikust viia kaabel telekani, seda mitte kuhugi kinnitades ehk 3m kaablit reaalselt, otsad sisse pista ja puldil nuppe vajutada siis on see hind küsitav. |
Aga ei ole ju vaja sellise pisikese ning lihtsa töö jaoks kallist töömeest kohale tellida. Või on? Sest vahet pole, mida töömees veerand tundi teeb, tasu on ikka sama.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
04.09.2016 15:41:30
|
|
|
laurx, ma arvan, et sa oled naeruväärne juba Keegi ei sõimelnud, avaldasin arvamust, et veits palju sellise töö eest. Kui sulle ei meeldi siis ära loe.
A.S. no mul oli soov lisatelekas tööle saada, helistasin, öeldi et tehnik tuleb. Oleks vaid teadnud, et piisab ainult kaardi telekasse panekust ja kaabli ühendamisest.ma ei tea kas nad üldse lasevad nii, et lähed võtad ise neilt selle mooduli/kaardi vms ja topid külge. Kui lasevad olen järgmine kord targem. Kooliraha peab maksma...
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.09.2016 15:48:35
|
|
|
| ...helistasin, öeldi et tehnik tuleb. |
Järgmine kord oled targem, küsid, kas ilma tehniku tulekuta ei saa. Enamasti saab. Nii see tarkus tuleb, ikka terahaaval.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Indrekus
HV vaatleja
|
04.09.2016 15:57:13
|
|
|
| Oleks vaid teadnud, et piisab ainult kaardi telekasse panekust ja kaabli ühendamisest.ma ei tea kas nad üldse lasevad nii, et lähed võtad ise neilt selle mooduli/kaardi vms ja topid külge. Kui lasevad olen järgmine kord targem. Kooliraha peab maksma... |
Jah, nad lasevad nii. Omast kogemusest räägin. Läksin esindusee, küsisin lisakaarti. Öeldi, et aga palun. Kas soovid moodulit ka? Ütlesin, et pole vaja, see mul olemas. Anti kaart pihku ja sooviti head vaatamist. Kui tekib probleeme helistage.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
04.09.2016 16:01:30
|
|
|
| Indrekus kirjutas: |
| Oleks vaid teadnud, et piisab ainult kaardi telekasse panekust ja kaabli ühendamisest.ma ei tea kas nad üldse lasevad nii, et lähed võtad ise neilt selle mooduli/kaardi vms ja topid külge. Kui lasevad olen järgmine kord targem. Kooliraha peab maksma... |
Jah, nad lasevad nii. Omast kogemusest räägin. Läksin esindusee, küsisin lisakaarti. Öeldi, et aga palun. Kas soovid moodulit ka? Ütlesin, et pole vaja, see mul olemas. Anti kaart pihku ja sooviti head vaatamist. Kui tekib probleeme helistage. |
Nice.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
07.09.2016 19:55:17
|
|
|
Selline küsimus, et Starmani INTERNETI "Teenuste spetsifikatsioonis" on XL, XL Klassik ja XL Klassik 1... kunagi maksin 2 euri, et 200/20 pealt 300/30 peale minna, mis justkui oli vist Klassik 2 ja seda enam seal ei ole... kaotati ära 300/30 ja liigutati sujuvalt 200/20 peale?
edit: Speedtest ka http://i.imgur.com/CuJbvYY.jpg
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
07.09.2016 20:32:17
|
|
|
laurx, et kas "Klassik 2" (300/30) paketti enam ei eksisteeri ning kõik kasutajad viidi "Klassik 1" (200/20) peale?
upload oleks justkui korralikult üle 20, ent download pole väga 300 lähedal :p
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inczp
HV kasutaja
|
08.09.2016 22:39:42
|
|
|
| Starmani video laenutuses enne teleesilinastust seriaal "Kellapid". Nelja osa on võimalik juba vaadata. Saab ilma reklaamideta ja HD-s, seda luksust TV3 juba ei paku.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
08.09.2016 23:59:20
|
|
|
| Kas Starman lõppkasutajatele ka ruuteri/modemi parooli jagab? EPC3928S.
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
09.09.2016 00:45:29
|
|
|
| Tänan, laurx. Toimis.
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
09.09.2016 07:27:27
|
|
|
| inczp kirjutas: |
| Starmani video laenutuses enne teleesilinastust seriaal "Kellapid". Nelja osa on võimalik juba vaadata. Saab ilma reklaamideta ja HD-s, seda luksust TV3 juba ei paku. |
Väga positiivne:
http://forte.delfi.ee/news/varia/starmani-klient-naeb-uut-komoodiasarja-kellapid-enne-kui-tv3-vaataja?id=75546041
Leitakse ikka põnevat ja katsetatakse kas klientidele see korda läheb, kui läheb, siis laiendatakse koostööd mitmetele seriaalidele...ja siis lisatakse ka see teenuse hinnale.
Isiklik arvamus, läheb korda siis kui kõik sarnased eesti seebid ühes kaustas kätte saab, muidu vaata ühte ette, teist taha ja kolmandat netist vms.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
09.09.2016 12:33:25
|
|
|
BTW, sealt näeb neid kellapeid tunduvalt parema kvaliteediga kui tava telekanalite pilt. Kahjks seriaal ise oli ikka täielik jura. Esimese osa vaatasin, rohkem ei viitsinud. Paisutati see kellap üles ja nüüd lastakse selle hääletämbri ja maneeri peal liugu. Ühtegi nö uut nalja ei ole.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kaksviis
Kreisi kasutaja

|
09.09.2016 21:15:52
|
|
|
| Keegi stramanni starboxi ilma analoog kaablita on proovinud ?
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
10.09.2016 17:18:46
|
|
|
| kaksviis, SCART vs HDMI väljund mõeldud?
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|