Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Käekellade teema (lisatud küsitlus: Mis väärtusega käekella kannad?) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 41, 42, 43  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mis väärtusega käekella kannad?
Alla 50€
14%
 14%  [ 55 ]
51-100€
11%
 11%  [ 46 ]
101-150€
9%
 9%  [ 38 ]
151-200€
7%
 7%  [ 30 ]
201-300€
9%
 9%  [ 36 ]
301-500€
7%
 7%  [ 31 ]
501-999€
4%
 4%  [ 17 ]
1000€ või rohkem
5%
 5%  [ 20 ]
Ei kanna käekella
29%
 29%  [ 115 ]
hääli kokku : 388

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
XR
HV Guru
XR

sõnum 24.08.2016 16:15:54 vasta tsitaadiga

Minu väike panus Eesti tutvustamisele maailmas: http://www.wristwatchreview.com/2016/08/24/introducing-a-new-estonian-watch-the-woitleja/
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
villu70
HV Guru
villu70

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 24.08.2016 20:25:20 vasta tsitaadiga

Paar küsimust seoses Estonia Wõitleja kellaga.

Mis materialist on selle mudeli korpus tehtud? Kas neid ka kusagil näha saab.... mingis butiigis/poes?
Kas kunagi on plaanis ka kelladest kvaliteetsemaid ja suuremaid pilte ülesse panna? Praegused pildid tundub tehtud olevad suvalise telefoniga.

Spoiler Spoiler Spoiler

..... ja taas ma ei saa aru mis(kuradi)moodi need seierid seal asetsevad. Müstika minujaoks.
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
XR
HV Guru
XR

sõnum 24.08.2016 21:05:20 vasta tsitaadiga

villu70, tere Villu, kui sa tähelepanelikult pildiallkirja loed, siis näed et antud pildil on 3D prinditud prototüüp.
Prototüüp pildil on prinditud materjalist nimega alumiid ning selle sihverplaat on samuti prototüüp, mis on prinditud pronksist ning värvitud mustaks.
Kvaliteetsed ja suured pildid on Facebooki lehel https://www.facebook.com/estonia1918/
Lisaks on ka 3D renderdused. Üks näide:
Spoiler Spoiler Spoiler

mario20031
Kreisi kasutaja
mario20031

sõnum 24.08.2016 21:36:49 vasta tsitaadiga

XR kirjutas:
Minu väike panus Eesti tutvustamisele maailmas: http://www.wristwatchreview.com/2016/08/24/introducing-a-new-estonian-watch-the-woitleja/
thumbs_up.gif

tsitaat:
serial #1 is going to the President of Estonia
Praegusele või tulevasele? icon_lol.gif

villu70 kirjutas:
Kas neid ka kusagil näha saab.... mingis butiigis/poes?
+1
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
XR
HV Guru
XR

sõnum 24.08.2016 21:43:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Praegusele või tulevasele?

See on trikiga küsimus. Ootan uue ära. Kui on hea valik, siis tulevasele.
Näha saab alles mitme kuu pärast, tõenäoliselt Goldtime'is, kuid siis on juba pre-order läbi ning kehtib kallim hind.

rex
HV Guru
rex

sõnum 24.08.2016 22:14:51 vasta tsitaadiga

Kriitikat on juba tehtud, ma siis natuke kiidaks ka. Hea algatus kahtlemata! Ja see 1918 paigutus 18-19 markerite kohale on terane! Tundub, et ülevaate kirjutaja pole seda ära jaganud, kui kirjutab: "If I could make one design suggestion, it would be: I might look into a smaller 1918 on the dial. Yes, it fits in height with the indices, but it is rather bold".

Osutite pealsed markerid on kahtlemata disainiliselt silmatorkavad, praktikas ehk kipub minutiseier markeri alla kadudes tunni omast selgelt eristamatuks muutuma.

Ega tagapoolest pilti ole?
Kommentaarid: 249 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 228
tagasi üles
Max Powers

sõnum 24.08.2016 22:33:23 vasta tsitaadiga

lahe kell
contact us nupp ei tee midagi kui mõnda meiliklienti arvutis pole.
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 24.08.2016 22:43:42 vasta tsitaadiga

Ahvidele peaks hind 50% soodsam olema ja siis ka pakutakse veel omakorda 50% vähem nagu osadel siin tavaks icon_rolleyes.gif
Mulle täitsa meeldib aga kardan, et tiba liiga "paks".
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
XR
HV Guru
XR

sõnum 24.08.2016 22:50:28 vasta tsitaadiga

kellal on väga väga minimaalne kate, seega pre-order hinna pealt ei ole võimalik hinnasoodustusi teha.
See on mul pigem oma lõbu ja hobi kui mingi kasumi teenimise projekt. Šveitsi jupid on väga kallid.
See võib kindlasti paks tunduda patareidega kelladega võrreldes.
Mehaaniliste kellade maailmas kategoriseeritakse 11mm paksused kellad õhukeste klassi

viimati muutis XR 24.08.2016 23:03:45, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 42
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 24.08.2016 22:54:57 vasta tsitaadiga

Max Powers kirjutas:
lahe kell
contact us nupp ei tee midagi kui mõnda meiliklienti arvutis pole.
Jep, soovitan samuti veebilehele kontaktivormi lisada.
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 24.08.2016 23:02:35 vasta tsitaadiga

XR, ära nüüd kõike väga tõsiselt ka võta.
Mulle see kell meeldib thumbs_up.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
H_K
Aeg Maha 2n
H_K

sõnum 24.08.2016 23:05:13 vasta tsitaadiga

"Wõitleja Käekellad" turundus jätab nõks nõutuks, kelladisain rõhuks nagu Eesti riiklusele, Vabadussõjast inspireeritud ja puha, nagu ka reklaam kinkida kell tulevasele presidendile, aga turundusinfo puha inglise keelne, mis nagu vihjaks, et toode ei ole kohalikule turule sihitud icon_rolleyes.gif
Isiklikult suht boikotin selliseid kohalikke ärisid, kes arusaamatul põhjusel kohalikul turul oma kaupa võõrkeeles reklaamivad või turundavad - selline moodne kadakasaksluse maik man, mis antud kella puhul rikub isegi kontseptsiooni terviklikust. Võiks ka otse küsida, miks antud Eesti riiklusele disainitud kellaseeriat ei kõlba tootja kodulehel eesti keeles tutvustada ja müüa. Või kes on antud toote sihtgrupina silmas peetud - vist neid uusi kadakasaksu, kes omast arust on suured patrioodid aga samal ajal eesti keel ei kõlba telefoni ega arvutisse, ja kaup tundub ausam, kui ei pea eesti keelselt lehelt ostma icon_confused.gif
Muidu kella disain ise on päris õnnestunud, isegi omamoodi nutikas lahendus.
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
XR
HV Guru
XR

sõnum 24.08.2016 23:19:14 vasta tsitaadiga

H_K, ma proovin järgmised inglise keelsed postitused eestlaste eest peita. Aga ei saa kindel olla, et FB asukohta valesti ei määra. Praegu veel testin asja välismaalaste peal. Tulemas on ka 100% eesti keelne veebileht ning postitused. Eestlastele tuleb loomulikult Eesti asja eesti keeles pakkuda. Roman Tavasti postitus oligi 100% eesti keeles. Nende kodulehel samuti kogu jutt meie keeles.
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 24.08.2016 23:27:54 vasta tsitaadiga

Ehm, kui teha, siis peaks olema täiesti eraldiseisev eesti keelne ja inglise keelne.
Mingi inglise-eesti hübriid FB leht, kus pooled tekstid inglise keeles ning postitused (vastavalt siis lugeja asukohale) eesti keeles - jätab "Somaalia printsi" mulje.
Veebilehe saad ka ilusasti IP/veebilehitseja keele põhjal õiges keeles kuvada.

Markos
HV veteran

sõnum 25.08.2016 00:32:11 vasta tsitaadiga

Turundus jääb samamoodi arusaamatuks, kellele see kell suunatud on ? Rahvuslastele ? Palju neid välismaalaste seas olla võiks ? Presidendi kantselei võibolla ostaks mingi hulga neid aastapäevaks, et saaks aastapäeva puhul teiste riikide presidentidele meenetena jagada, seda muidugi juhul, kui maksumaksja lõugama ei pista. Olgem ausad, hind on tegelikult päris krõbe, meene jaoks. Ega selle projekti tagant EAS'i kõrvad paista ometi ?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
XR
HV Guru
XR

sõnum 25.08.2016 07:38:12 vasta tsitaadiga

LKits, Facebooki saab kirjutada näiteks kahes keeles. Eestlaseid on seal umbes 50%. Nagu eelpool mainisin, siis on selle projekti üheks mõtteks ka Eesti tutvustamine välismaal. Me võime siin igasugu asju arvata, aga tegelikult ei tunta meid.
Markos, tundub et sa pole startupi teinud. Startup ei teagi kohe, kellele ta toode suunatud on. Enne tuleb reaalselt katsetada ja tulemusi mõõta ning mõõdikute pealt järeldused teha. Mulle eeldamine ei istu. EASi on selles projektis sama vähe kui gluteeni.

Anti

sõnum 25.08.2016 08:37:29 vasta tsitaadiga

Keep going tõnn.
Eks suuri laevu saadab ikka kajakate kisa. Ma siinset hinnaklubile omast vingumise alatooniga kriitikat eriti tõsiselt ei võtaks.
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
XR
HV Guru
XR

sõnum 25.08.2016 08:54:54 vasta tsitaadiga

Kindlasti ei võta südamesse icon_wink.gif
Tänu inglise keelsele tekstile olen sattunud kolme väga huvitava väliseestlase peale. Esiteks oli Alex New Yorkist, kellele hetkel eritellimust teen. Alexi isa oli vabadusvõitleja soomusrongil nr.1
Teine väliseestlase oli Aime Torontost, kelle mees on Canadas tuntud kellassepp. Tellisid 2 kella. Kolmas on Patrick, kes wwr artikli kirjutas. Tema onu oli Rodriqueze laulus Estonian guardianangel. Ja tema isa intervjueeris Pealtnägija.

Kui ma oma publikuks oleks ainult eestlased Eestis valinud, siis ma ei tunneks eelpool mainitud inimesi.

softis
HV Guru
softis

sõnum 25.08.2016 09:01:46 vasta tsitaadiga

XR kirjutas:
Startup ei teagi kohe, kellele ta toode suunatud on. Enne tuleb reaalselt katsetada ja tulemusi mõõta ning mõõdikute pealt järeldused teha.

Ee... Edukas startup oskab ikka sihtgruppi vähemalt mingis osas alguses määrata. Päris puusalt tulistada on päris ohtlik ju icon_razz.gif
Aga edu ettevõtmisega igal juhul. Esialgu puhtalt patriotistmist seda meenet veel ostma ei hakka icon_smile.gif

XR
HV Guru
XR

sõnum 25.08.2016 09:08:25 vasta tsitaadiga

softis, mul on päris pikad kogemused erinevate startupidega, mul on väga palju founderitest sõpru ja ma olen selle teema kohta palju lugenud. Ma ei tea ühtegi näidet startupist, kes teadis from day 1, mida nad näiteks 3 aasta pärast teevad. Palun too mõni näide ka.
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 25.08.2016 09:59:59 vasta tsitaadiga

Ma ei tea jah, miks nii palju mõttetut vingu. icon_rolleyes.gif Kui välimus ei meeldi või vales keeles vms, siis järelikult ei ole sihtgrupiks. Ostma ju keegi ei sunni icon_lol.gif Või kui FB postitused oleks eesti kelles, siis H_K ostaks kohe kolm tükki, aga vat nüüd ei taha?

Ma ka ei osta seda, esiteks pole päris minu hinnaklass, mida ma kella eest oleks nõus üldse kunagi maksma ning välimus pole ka my cup of tea, aga idee ja algatusena mu arust väga vinge asi ja saab ainult edu soovida kodumaise kellatööstuse hüvanguks. See 1819 kasutus on ka päris geniaalne thumbs_up.gif

tagasi üles
XR
HV Guru
XR

sõnum 25.08.2016 10:12:10 vasta tsitaadiga

namstoop kirjutas:
Ma ei tea jah, miks nii palju mõttetut vingu. icon_rolleyes.gif Kui välimus ei meeldi või vales keeles vms, siis järelikult ei ole sihtgrupiks. Ostma ju keegi ei sunni icon_lol.gif Või kui FB postitused oleks eesti kelles, siis H_K ostaks kohe kolm tükki, aga vat nüüd ei taha?

Ma ka ei osta seda, esiteks pole päris minu hinnaklass, mida ma kella eest oleks nõus üldse kunagi maksma ning välimus pole ka my cup of tea, aga idee ja algatusena mu arust väga vinge asi ja saab ainult edu soovida kodumaise kellatööstuse hüvanguks. See 1819 kasutus on ka päris geniaalne thumbs_up.gif

Tänud! Ma ise tundsin ka, et nüüd tundub olevat õige aeg sellise projekti jaoks. See on minu meelest mõneti ka arenenud riigi märk, et riigis hakatakse pakkuma kodumaiseid luksuskaupu ning neile leidub ka ostjaid.
Tähendab, et inimesed on piisavalt heal järjel ning nad on juba piisavalt teadlikud, et kodumaise kauba plusse ning nad juba oskavad seda austada.
Eesti aja alguses oli ju igasugune vähegi kodumaine asi täiesti OUT ning iga vähegi välismaine asi väga IN. Näiteks kilekotid ja Turbo nätsud ja igasugune sodi, mis tuli Kadaka turult.
Nüüd õnneks teatakse, et eestlased on ka võimelised kvaliteetset asja tootma ning täiesti konkurentsivõimelise hinnaga võrreldes muu maailmaga.
Enamus minu tuttavaid, mu tuttavate tuttavaid ja nende tuttavaid ning ka tundmatuid kellahuvilisi on mu projekti väga hästi vastu võtnud.
Negatiivsust on tulnud ikka HV-st icon_wink.gif Aga eks ma olin sellega arvestanud. Siin ongi kogu värgil selline sarkastiliselt negatiivne ärapanemise maik juures.
Suure tõenäosusega need samad inimesed on mujal kommuunides ning sotsiaalmeedias palju positiivsemad.

Markos
HV veteran

sõnum 25.08.2016 12:27:31 vasta tsitaadiga

tsitaat:
tundub et sa pole startupi teinud. Startup ei teagi kohe, kellele ta toode suunatud on. Enne tuleb reaalselt katsetada ja tulemusi mõõta ning mõõdikute pealt järeldused teha. Mulle eeldamine ei istu. EASi on selles projektis sama vähe kui gluteeni.

Olen, aga ühinesin juba "probleemilahendajana", et päästa, mis päästa annab. Seal oli natuke teine probleem, ehk siis polnud töötavat toodet, loodeti, et, kui esimesed tellimused ja EAS'i raha taha saab, siis sellest piisab, et toode lõpuni arendada ja kõik läheb libedalt. Ei läinud ühti, sest kõik oli liiga optimistlikult hinnatud, turg, arenduskulud, kasumimarginaal jne. Seetõttu olengi natuke skeptiline, kui turundus ja rahavood on ebaselged, kuigi toode ise olemas. Kui arenduskulud on madalad ja tehtavad nö hobiprojektina, ei ole viga. Startupide põhiviga ongi see, et on olemas toode või toote idee, aga süsteemid puuduvad, kõik mis puudutab ülejäänud asju. Palun mitte võtta mahategemisena, iga idee on kulda väärt, lihtsalt selline emotsioon tekkis turu koha pealt. Igatahes, soovin edu.
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 25.08.2016 13:05:44 vasta tsitaadiga

XR kirjutas:
LKits, Facebooki saab kirjutada näiteks kahes keeles. Eestlaseid on seal umbes 50%. Nagu eelpool mainisin, siis on selle projekti üheks mõtteks ka Eesti tutvustamine välismaal. Me võime siin igasugu asju arvata, aga tegelikult ei tunta meid.
Markos, tundub et sa pole startupi teinud. Startup ei teagi kohe, kellele ta toode suunatud on. Enne tuleb reaalselt katsetada ja tulemusi mõõta ning mõõdikute pealt järeldused teha. Mulle eeldamine ei istu. EASi on selles projektis sama vähe kui gluteeni.
Kas FB lehe kirjeldused saab samuti panna kahes keeles? Kui jah, siis täitsa huvitav kohe - uurin isegi lähemalt. Tänud thumbs_up.gif
XR
HV Guru
XR

sõnum 25.08.2016 13:23:55 vasta tsitaadiga

Markos, sain aru, mida mõtled. Ega see pole ka päris tavaline startup. Esialgu on vaja turgu ja disaini vastuvõetavust katsetada, näiteks nagu autotootjad katsetavad conceptcaridega. Isegi Ferrari katsetab alguses, et kuidas nende uus toode vastu võetakse.
Muidu ka saan üldiselt startupide vastasest skeptilisusest aru, aga ma ei suuda seda kuidagi panna kella konteksti. Mingisugune online teenus võib uksed kinni panna ja inimesed on oma teenusest ilma, aga kui mingil põhjusel kellatootja paneb uksed kinni või kui projekt läbi saab, siis kell jääb ju inimesele alles.
Hooldada oskab seda iga suvaline kellassepp ja jupid on ikkagi standardsed. Kui see isegi jääb viimaseks kellaks, mille ma teen (väga vähe tõenäoline), siis pigem on oodata selle kella väärtuse tõusu mitte langust. Jällegi, ei saa aru mille suhtes ollakse skeptiline.
Skeptiline saab olla mingi teenuse suhtes või siis mingi täitsa erilise ja imeliku tehnoloogilise uuenduse suhtes, aga Wõitleja käekell on täiesti standardsetest juppidest tehtud käekell, mis on disainitud ja toodetud Eestis.
Näiteks sellist mehhanismi (6497) on toodetud juba umbes 200 aastat. Rihm on standardne 24mm mõõdus rihm, mida on maailm täis, klaasid on standardsed 40mm ja 35mm safiirid jne jne...

LKits, saab ikka. Täitsa plaanis.

raxz
HV Guru

sõnum 25.08.2016 13:26:34 vasta tsitaadiga

XR, kas kusagil saab näha ka, mida kellale ise valida saab? Rihma värvi ja materjali või midagi veel?
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
XR
HV Guru
XR

sõnum 25.08.2016 13:31:20 vasta tsitaadiga

raxz, tekitan FB-sse kataloogi. Muidu valikus on need rihmad, mis piltide peal. Õhukesest nahast Natod (väga mugavad, aga peab tihemini vahetama), riidest Nato ja siis paksust nahast Natod, mis on kõige soliidsemad, aga pole nii mugavad ja teevad kella käe peal palju suuremaks.
Muidu sobivad kõik tavalised 24mm laiusega rihmad.

Markos
HV veteran

sõnum 25.08.2016 14:27:48 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Kui see isegi jääb viimaseks kellaks, mille ma teen (väga vähe tõenäoline), siis pigem on oodata selle kella väärtuse tõusu mitte langust. Jällegi, ei saa aru mille suhtes ollakse skeptiline.

Ma loodan, et see ei ole viimane, aga loota, et eestiga seotud meenete väärtus ajateljel oluliselt säiliks või tõuseks,väga ei tasu, me oleme lihtsalt liiga väike rahvas selleks, kahjuks. Mul on üks ligemale 100a vana lasteraamat seisnud aastakümneid kapi peal. Hiljuti avastasin, et üks eksemplar on muuseumis eksponeeritud ja kirjas oli, et tegemist on haruldusega, teadaolevalt ainukese säilinud eksemplariga. Nüüd siis tean, et neid on vähemalt kaks. Mis sa arvad, palju mulle selle raamatu eest pakutaks icon_smile.gif? Miljonäriks ei saaks ilmselgelt, mitte sinnapoolegi.
tagasi üles
Max Powers

sõnum 25.08.2016 14:28:23 vasta tsitaadiga

ära ole nii negatiivne
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 25.08.2016 14:31:25 vasta tsitaadiga

Miljonâriks. Marko. Emotsioon on oluliselt vâârtuslikum kui miljon
Markos
HV veteran

sõnum 25.08.2016 16:14:27 vasta tsitaadiga

Miljoni eest saab päris suure hulga erinevaid emotsioone.
tagasi üles
XR
HV Guru
XR

sõnum 25.08.2016 16:20:38 vasta tsitaadiga

Just avaldati minuga tehtud intervjuu: http://www.wristwatchreview.com/2016/08/25/inteview-with-a-watch-maker-tonis-leissoo-of-estonia-1918/
Kahjuks jälle inglise keeles, aga küll neid eesti keelseid tuleb ka icon_wink.gif

Markos
HV veteran

sõnum 25.08.2016 16:37:40 vasta tsitaadiga

Kui kollane meedia haisu ninna saab, siis kindlasti. Btw mulle hirmsasti meeldib see 3d printerist tulnud asi, nagu oleks pulbervärvitud vms. Selliseid kelli vist väga ei ole, samas, kuidas sellist vastupidavat "coatingut" tekitada, on juba omaette küsimus.
tagasi üles
XR
HV Guru
XR

sõnum 25.08.2016 16:40:12 vasta tsitaadiga

Markos, saab tekitada sellist coatingut. Näiteks Harley'de mootoritel on selline must coating peal. Kui lähedalt pildistada, siis on suht samasugune.
Selle konkreetse materjali nimi on "alumide" alumiiniumi ja plastiku segu. Väga tugev, aga kui liiga kõvasti pressid, painutad siis läheb prõksti katki. Ei paindu.
Kui käes keerutad, siis on näha alumiiniumipuru peegeldamas.

Markos
HV veteran

sõnum 25.08.2016 18:28:40 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Kui käes keerutad, siis on näha alumiiniumipuru peegeldamas.

thumbs_up.gif Mõtle siis selle peale icon_smile.gif
tagasi üles
CTR
HV vaatleja

sõnum 25.08.2016 19:09:50 vasta tsitaadiga

Äge värk rsk icon_wink.gif

eriti just seepärast, et kuna ise oled ka suur kellafänn(antud teemat omajagu jälgind), mitte ei ürita lihtsalt bisneksi teha vm.. icon_smile.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
XR
HV Guru
XR

sõnum 25.08.2016 21:39:42 vasta tsitaadiga

Päris hea kingitus algajale kellameistrile icon_biggrin.gif
http://www.ebay.com/itm/Uhrenbausatz-Pilot-1-Fliegeruhr-Pilotenuhr-Handaufzug-44mm-Watch-Kit-/122063040342?hash=item1c6b862f56:g:s6AAAOSwwpdW9o2s

XR
HV Guru
XR

sõnum 26.08.2016 14:06:14 vasta tsitaadiga

Markos kirjutas:
Kui kollane meedia haisu ninna saab, siis kindlasti.

Hahahaa, sina sheerisid neile infot?
http://www.ohtuleht.ee/755557/eesti-kaekellameistrite-woitleja-kogub-rahvusvahelist-tahelepanu

Markos
HV veteran

sõnum 26.08.2016 23:02:34 vasta tsitaadiga

Kindlasti mitte.
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 26.08.2016 23:55:33 vasta tsitaadiga

Nägin ka läbi facebooki makstud reklaamis seda linki. Ega mingit odavat massitoodangu nänni polegi mõtet toota. Hiina hinna vastu nagunii ei saa. Muidu kell ise näeb päris kena välja.
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 27.08.2016 23:37:57 vasta tsitaadiga

Vabandan kodanik XR, ees et olin paras mölakas ja kukkusin ennatlikult tema siin esitletud kella mitte pädevalt kommenteerima.
Nüüdseks olen aru saanud, et tegu on eklusiivse ja omade "kiiksudega" kellaga. Võrdlus hiina pasaga oli kohatu ja palun vabandust.
Edu kellaäris ja lennukaid ideid tulevikus.
Kõike parimat. Villu70

Siia juurde ka kevadine video hiina repliikatehaste toodangust....
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 31.08.2016 14:37:51 vasta tsitaadiga

https://www.facebook.com/estonia1918/photos/a.1081919168562066.1073741831.1074024612684855/1081918898562093/?type=3

icon_biggrin.gif

XR
HV Guru
XR

sõnum 02.09.2016 19:58:06 vasta tsitaadiga

ablogtowatch.com on maailma kõige tuntum ning enimloetum kellaülevaadete portaal.
Iga kuu lõpus avaldavad nad kuu kokkuvõtte. Mainivad ära oma saidi kõige populaarsemad artiklid
ning ühtlasi ka oma sõprade kõige olulisemad artiklid.
Intervjuu minuga mainiti ablogtowatch-i sõprade artiklite hulgas kui kolmas tähtsaim
augustikuu jooksul avaldatud käekellade lugu pärast Omega olümpiaajavõtu ning Philippe Dufour' artiklit.
http://www.ablogtowatch.com/best-watch-articles-roundup-september-2-2016/2/

XR
HV Guru
XR

sõnum 12.09.2016 10:52:17 vasta tsitaadiga

Täna Delfis: http://catwalk.delfi.ee/uudised/artiklid/fotod-eesti-100-sunnipaevaks-valmib-100-eksklusiivset-woitleja-kaekella?id=75591215
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 05.10.2016 21:42:13 vasta tsitaadiga

Kuna vana rihm hakkas lagunema võtsin ühele kellale StrapsCo'st uue. Ei ole varem Nato-stiilis rihma omanud. Täitsa mõnus thumbs_up.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
K.K
HV kasutaja

sõnum 08.10.2016 18:57:42 vasta tsitaadiga

Nädala pärast on Eestist võimalik soetada ka Laco käekellasid icon_smile.gif

Tegemist 1925 aastal Saksamaal asutatud firmaga.

HV rahvale kindlasti ka väike sõbrahinna võimalus.

Kel huvi tutvuda, siis soovitan vaadata www.laco.de icon_smile.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 08.10.2016 19:20:44 vasta tsitaadiga

watchworld autumn 2016
tagasi üles
vaoinas
HV vaatleja
vaoinas

sõnum 10.10.2016 21:39:41 vasta tsitaadiga

Minu kesine valik.
Hetkel on ta veel võrdlemisi tagasihoidlik, kuid mõned kellad juurde ning siis annab juba sellise algaja Berliini vallutaja mõõdu välja.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 11.10.2016 02:23:03 vasta tsitaadiga

Mis see parempoolne on?
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
vaoinas
HV vaatleja
vaoinas

sõnum 11.10.2016 08:57:10 vasta tsitaadiga

Ardo kirjutas:
Mis see parempoolne on?

Steinhart Marine Officer Bronze
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Käekellade teema (lisatud küsitlus: Mis väärtusega käekella kannad?) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 41, 42, 43  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.