Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Ostad? |
Juba ostetud. |
|
14% |
[ 61 ] |
Ostan. |
|
26% |
[ 113 ] |
Ootan hinna langust ja ostan siis. |
|
35% |
[ 149 ] |
Ei osta. |
|
23% |
[ 98 ] |
|
hääli kokku : 421 |
|
autor |
|
rmc
Aeg Maha 2n

|
01.09.2016 12:47:26
|
|
|
busta kirjutas: |
niijana, Lõpeta hämamine, Siin jah ei tohi halvadest asjadest rääkida, hakkavad kohe moraali lugema Kõik on väga hästi, mis sellest, et mäng ei tööta  |
kao ära oma mõttetu ulgumisega. mine tee selgeks omale, mida tähendab DDOS rünnak ja sellest tulenevad häired teenustes. see ei ole otseselt EA viga, et mingid jobid neid ründavad..
palun nüüd tagasi teema juurde, ulg hoidke endale. sel ajal kui sul aega mängida oli, ei saanud, BOOOHOO... saa faking üle- juhtub ikka!
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
01.09.2016 12:48:20
|
|
|
busta mäng töötab ideaalselt, pole ühtegi crashi ega midagi. Teil endil lihtsalt hdd ja ssd sellist saasta täis, et vabaruumi pole ja programmide vahel on konfliktid ja hopsti ongi game crash ja siis kohe mängu süüdistama, taun jääb tauniks. Kuid jah DDOS ehk siis terve EA Service võeti maha, et eisaand isegi Fifat, Nfs ja muid mänge mängida mida EA pakub. Valiti õige päev kuna Open Beta tuli, samas open beta ehk see insideri poisid kes said päev varem sisse töötas ilusti mäng, eiolnud DC ega midagi. Gameplay poole pealt jääb kindlasti samaks aga jah open beta versioonis on ikka tankid liiga op ja sniprid kes samuti unbalanced, liiga lihtne lasta kes on kogenud bf player, kui bf4jas sai suurepäraselt hakkama siis BF1 on hetkel asi poole kergem.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
01.09.2016 12:57:13
|
|
|
Vihmausss, ta nutab selle üle, et sel hetkel kui tal aega mängida oli, ei saanud, sest DDoS, :'(
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
01.09.2016 13:02:31
|
|
|
Ramones kirjutas: |
Ma timmisin Display Scalingu nii ära (Ultra + 80%), et FPS ilusti 60+ oleks (mäng renderdab peaaegu 4k resol ja siis downscaleb 1080 peale) ning siis panin vsync peale. |
Peaks kah proovima, mida ta niisama tühja neid freime pritsib mu 60Hz monitori taga...
VSync aga ei tundu minul vähemalt toimivat selle betaga, seda juba proovisin.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
01.09.2016 13:04:32
|
|
|
Tundus, et ei tööta üldse Nüüd tean, milles asi.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
01.09.2016 14:01:04
|
|
|
Busta sorry, muidu oled asjalik vana. Milleks sellist paska ülesse keerad? Täiesti arusaamatu minu jaoks. Räägiks ikkagi faktidest ja jääme faktide juurde. Lihtsalt Möla maha, kui argumenteeritud ja faktilist tõestust pole siis jääb möliseja ikkagi TROLLIKS - Ei midagi isikliku. Aga mis puutub mängu performance, siis tõesti mina sõna siin ei võtta, sest kahjuks omandis olev PC jookseb selle BF1 puruks mitme kordselt. Üllatuseks võib öelda, et kõikide vigurite ja ilu vidinate max seadistustega FPS oli 90-100 kanti. Paaril korral tundsin väikest renderdust kui ilmastik muutus (udu, liiva torm jne). Siiani võib jääda mängu mootoriga rahule. Tugev 3+ 5 punki skaalas. Kuigi jah BF4 on liialt veel kontides sees ja kohati käib närvidele karakteristikute, hobuste, masinate animatsioonid ja kohmakused. Kuidagi raskelt ja kohmakalt liigutakse paremalt-vasakule või vaskult paremale. Proovid ikkagi ju vaenlase kuulide eest kõrvale põigelda nagu Matrix filmis aga noh uimane, mis uimane. Hobuse manööverdusest parem sõna ei võtta.Üllatus, et ratsaniku surma korral võib hea õnne korral hobune roadkilli teha. Loodetavasti siinkohal mängija karakteristiku liikumise sujuvama parandamisel toimub mingi areng. Aga võibolla WW1 ajal olidki sõjamehed kohmakad talupojad .
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
01.09.2016 14:09:39
|
|
|
Kapitan kirjutas: |
WTF asi pole betast väljas ja juba sellised asjad liiguvad:
Spoiler 
|
Töötav hack oli nädal ennem betat juba olemas
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
edaj
HV kasutaja

|
01.09.2016 14:56:28
|
|
|
Tänane teine mäng läks hästi. Trippisin heavy tankiga üksi ringi, esimest korda kui teist tanki nägin siis kohe surin, paar AT guni tabamust ja light tank lõpetas piinad
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
01.09.2016 15:24:46
|
|
|
Vihmausss kirjutas: |
busta mäng töötab ideaalselt, pole ühtegi crashi ega midagi. Teil endil lihtsalt hdd ja ssd sellist saasta täis, et vabaruumi pole ja programmide vahel on konfliktid ja hopsti ongi game crash ja siis kohe mängu süüdistama, taun jääb tauniks. Kuid jah DDOS ehk siis terve EA Service võeti maha, et eisaand isegi Fifat, Nfs ja muid mänge mängida mida EA pakub. Valiti õige päev kuna Open Beta tuli, samas open beta ehk see insideri poisid kes said päev varem sisse töötas ilusti mäng, eiolnud DC ega midagi. Gameplay poole pealt jääb kindlasti samaks aga jah open beta versioonis on ikka tankid liiga op ja sniprid kes samuti unbalanced, liiga lihtne lasta kes on kogenud bf player, kui bf4jas sai suurepäraselt hakkama siis BF1 on hetkel asi poole kergem. |
Beta on vigane, lekib mälu. Iga teise masina peal crashib peale paari roundi DirectX erroriga ja võtab kogu masina kaasa. Kõige stabiilsem on masinas, kus inteli 2500k prose, 16gb ram ja RX480 8GB. 3570K ja 16gb ning 970GTX-iga hangub keskmiselt peale paar roundi
Endal kõik unlockitud, ära proovitud ning mingeid üllatusi pole. Ise ausaltöeldes peale beta rohkem seda mängida ei viitsiks, sama nagu Battlefront või Hardline. Umbes nädala mängida on fun, peale seda on ammendanud.
Ootasin rohkem jalaväele orienteeritust aga tundub, et tuleb tavaline tankis kämpimine (ise saad ennast parandada? wtf teamwork?) või kõrgetele kohtadele glitchimine snaiprite puhul, mäeküljed jne. Võimalik, et täisversioonis tuleb jalaväele ka mõni kaart aga hetkel tundub, et saab veel paar aastat BF4-ja lasta casual shooterina.
_________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee | |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
01.09.2016 15:32:53
|
|
|
parm, mul ja sõbral mõlemal 3570k + 16gb RAM + 770 gtx ning töötab nii nagu töötama peaks ilma eranditeta.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
01.09.2016 15:34:17
|
|
|
Arx07 kirjutas: |
parm, mul ja sõbral mõlemal 3570k ja 16gb RAM ning 770 gtx ja töötab nii nagu töötama peaks ilma eranditeta. |
Windows 8.1? Mul igalpool 8.1 veel. Võimalik, et sama raud Win10-ga töötab kenasti, ise proovida ei viitsi
Ülejäänud asjad on töötanud ja töötavad ilma probleemideta ja mingi BF1 Beta kindlasti ei pane OS-i vahetama.
_________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee | |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
01.09.2016 15:37:39
|
|
|
Meil mõlemal win 10 jep.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
01.09.2016 16:38:04
|
|
|
Sai ise ka nüüd lõpuks proovitud ja ei saanud enam mängu tagant ära, natukesest proovimisest sai 4 tundi mängitud Ütlen et endale küll väga meeldis.. täiesti kindel ost ... kuidagi nagu teistsugune ja selline tunne oli küll et midagi sellist pole kunagi mänginud,kuigi ju zanr sama mis eelmised bf... granaadi plahvatus efektid olid küll teistmoodi kui eelmises bf ja liivatorm tekitas ka ägeda tunde... üks asi et ma ei saanud aru millal seda n.ö gaasimaski siis peab kasutama ? kas kuskil on mingid gaasitorud ? vahepeal tõmbasin moepärast selle korraks ette ....
tanke nagu saab ka millegagi hävitada ? suht overpowered on need tankid ja hobuse seljas sõitmist ei jõudnud ka proovida .. väga nagu hobused ei tõmba... see kõrbe kaart ainult väga ei meeldinud ... snipritel suht pidu sellise avatud välja peal nottida ise proovisin ka sniprit ja saab pihta küll ... leegiheitja leidsin ka ja sellega saab suht kiiresti tüübid maha arvan et kuskil kaevikutes või kindlustes oleks väga äge madistada... arvan et selle 1 maailmasõja ajal oli palju igasuguseid n.ö kindluseid ja muid kaitserajatisi. aga jah endale väga mäng meeldis.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
snap3
Kreisi kasutaja

|
01.09.2016 16:43:06
|
|
|
Siia teemasse võiks uue poll'i teha. Kuidas meeldis mäng pärast beta-ga tutvumist. Hetkel tundub 50-50% osakaal:)
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
01.09.2016 17:17:11
|
|
|
Gap kirjutas: |
üks asi et ma ei saanud aru millal seda n.ö gaasimaski siis peab kasutama ? kas kuskil on mingid gaasitorud ? vahepeal tõmbasin moepärast selle korraks ette .... |
Gaasitorusi pole veel leidnud, kuid mängu siseselt saad osta ja ennast varustada gaasi granaatidega. Toimib päris hästi maja sisese kahjutuks tegemisel, viskad gaasi ja tõmbad maski pähe ja volla ongi maja puhas ...
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heix35
HV vaatleja
|
01.09.2016 17:47:40
|
|
|
On mingit kavalat nippi kuidas mängus fps tõsta? Läpakaga hetkel 30 fps miinimum resolutsiooniga. Resolution scale timmides saab juurde küll, aga siis on pilt nii ruuduline, et vastaseid ei näe enam.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
01.09.2016 18:03:45
|
|
|
Heix35 kirjutas: |
On mingit kavalat nippi kuidas mängus fps tõsta? Läpakaga hetkel 30 fps miinimum resolutsiooniga. Resolution scale timmides saab juurde küll, aga siis on pilt nii ruuduline, et vastaseid ei näe enam. |
Mäng jookseb niigi üllatavalt hästi. Mis siin juurde timmida enam. Parem riistvara osta.
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
01.09.2016 19:25:07
|
|
|
Sai ka mingid tunnid lastud ja 2500k+r9 290+16GB ddr3 = 1080p, kõik ultra, ainult alumised 2 asja off (AA ja ambient occulsion) ning keskelt miskine asi high peal. Resolution scale 65%. Tundus optimaalne kiirel seadistamisel, et 60FPS oleks.
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
01.09.2016 19:47:58
|
|
|
Põnev kuidas istutakse jõude selleks, et spammida tankide/soomusmasinate spawni, sest nende ülekaal on mäe kõrgune lahingusse minnes jalameeste vastu. Nende respawn täidetakse hetkega. Vähemalt praegu kui suurt midagi unlockida ei saa. Osalt mäng isegi meeldib kuna on üsna reaaleluline, s. t. nii ongi et soomuse sees istuva venna vastu lihtsalt ei saa ja kõik. Seega kdr rartio info säilitamine võiks olla lõpuks mängija vaba valik. See ei näita midagi muud kui et mis stiili valisid. Mul bf4-s see ~4,5:1 kuna meeldis rohkem ranged hunting.
E: mis graafikal viga @ultra? Osad asjad on BF2 tasemel nagu näiteks masinate kuulipilduja/kahuri torud..
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
viimati muutis Killhoven 01.09.2016 22:31:15, muudetud 3 korda |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
01.09.2016 20:13:53
|
|
|
niijana kirjutas: |
üks asi et ma ei saanud aru millal seda n.ö gaasimaski siis peab kasutama ? kas kuskil on mingid gaasitorud ? vahepeal tõmbasin moepärast selle korraks ette .... |
Gaasitorusi pole veel leidnud, kuid mängu siseselt saad osta ja ennast varustada gaasi granaatidega. Toimib päris hästi maja sisese kahjutuks tegemisel, viskad gaasi ja tõmbad maski pähe ja volla ongi maja puhas ... |
ma pimekana nüüd vaatasin et on jah sellesmõttes hea et on mask ka kohe olemas... mäletan et üks teine mäng kunagi oli ka et sai gaasipomme visata aga maski selle jaoks polnud... üks asi veel et mis krdi moodi sinna rongi saab millega vaenlane seal ringi sõidab kõvasti kuulipildujaid täis ?
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
01.09.2016 20:18:44
|
|
|
snap3 kirjutas: |
Siia teemasse võiks uue poll'i teha. Kuidas meeldis mäng pärast beta-ga tutvumist. Hetkel tundub 50-50% osakaal:) |
Paar tundi olen nüüdseks betat proovinud. Jookseb mu vanal raual küll täiesti talutavalt aga sisu pole päris minu maitse.
Kuna olen harjunud mängima BF4-ja HC modes, siis seda enam on mulle see mäng võõras. Preorder jääb mul tegemata ja ootab mingit suuremat alet.... kui siiski ostuks läheb.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
01.09.2016 20:24:51
|
|
|
Nokia kirjutas: |
Mul on 770GTX, 16gb ram lauakas ja saan LOW-is 60-70fps  |
Phenom'i prose pidur.
GTX670'ga (generatsioon vanem ja nõrgem video), RAMi hulk sama (tõenäoliselt aeglasem, 1333MHz ECC), LOW oli 100-120fps, "Auto" seadedeks pani mäng Medium ja 80-90 piiril..
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
01.09.2016 20:40:37
|
|
|
villu70 kirjutas: |
Siia teemasse võiks uue poll'i teha. Kuidas meeldis mäng pärast beta-ga tutvumist. Hetkel tundub 50-50% osakaal:) |
Paar tundi olen nüüdseks betat proovinud. Jookseb mu vanal raual küll täiesti talutavalt aga sisu pole päris minu maitse.
Kuna olen harjunud mängima BF4-ja HC modes, siis seda enam on mulle see mäng võõras. Preorder jääb mul tegemata ja ootab mingit suuremat alet.... kui siiski ostuks läheb. |
Kas oli liiga raske ? polnud igasuguseid abivahendeid a la thermal ja flir sihikuid ja muid igasuguseid lendavaid vidinaid millega kille saada. c4 ,claymore,ucav jne ....
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
01.09.2016 21:03:25
|
|
|
villu70 kirjutas: |
Kuna olen harjunud mängima BF4-ja HC modes, siis seda enam on mulle see mäng võõras. Preorder jääb mul tegemata ja ootab mingit suuremat alet.... kui siiski ostuks läheb. |
Kas oli liiga raske ? polnud igasuguseid abivahendeid a la thermal ja flir sihikuid ja muid igasuguseid lendavaid vidinaid millega kille saada. c4 ,claymore,ucav jne .... |
Kahju et pole kuskilt näha palju ma thermal vidinaid kasutanud olen.... ~500 mängutunni juures C4 = 36 kills, clay = 306 kills, UCAV on mul unlockimata.
Tankid 47, paadid 18, lennukid 13, helikopterid 14 killi.... meeletu kogus ju 19970 killi juures.
Ainuksed tehnilised abid mida kasutanud olen on rawr ja trasport vehicle, kahepeale kokku oma 800 killi.
Kas peaksin kurtma, et on raske või .... ei, ei ole raske, lihtalt pole minu tüüpi mäng.
Meibi peale HC mode proovimist on jutt teine.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|