Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
masmre
Kreisi kasutaja

|
31.08.2016 10:12:32
Kuidas teha läpaka recovery partitsioonist buutiv usb pulk? |
|
|
Selline probleem. Tütre HP Mini 210 on vussi keeratud. Windows 7 starter oli peal. Originaali asemele on keegi tark uuesti installinud win 7 starteri. Käima läheb, aga oleks vaja taastada alg kujul, et oleks nagu alguses. Kõvakettal on recovery partitsioon olemas, aga käima ennast ei vea kuidagi. Ilmselt sellepärast, et win uuesti pandi ja esimene part on üle kirjutatud.
On mingitki võimalust seda recovery parti käima vedada või siis teha buutiv pulk sellest?
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
31.08.2016 11:07:18
|
|
|
Tegelikult ma ei tea üldse, millest jutt käib, aga mina vaataks alustuseks, millisel kujul see recovery partitsioon seal on. Äkki annaks partitsiooni tuimalt USB pulgale saata, kuigi eriti suurt lootust ma ei hellitaks.
http://dmde.com/
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
31.08.2016 12:59:18
Re: Kuidas teha läpaka recovery partitsioonist buutiv usb pulk? |
|
|
masmre kirjutas: |
Selline probleem. Tütre HP Mini 210 on vussi keeratud. Windows 7 starter oli peal. Originaali asemele on keegi tark uuesti installinud win 7 starteri. Käima läheb, aga oleks vaja taastada alg kujul, et oleks nagu alguses. Kõvakettal on recovery partitsioon olemas, aga käima ennast ei vea kuidagi. Ilmselt sellepärast, et win uuesti pandi ja esimene part on üle kirjutatud.
On mingitki võimalust seda recovery parti käima vedada või siis teha buutiv pulk sellest? |
Spoiler 
Tegemist on 6 aastat vana arvutiga. Tee parem Windows 7 installikas ja kopeeri sinna peale ka driverid (nii vanal arvutil enam uusi drivereid ei tule). Tunduvalt etem sellest Recovery partitsioonist. Windowsi uuendustest sa nagunii ei pääse ja tõenäoliselt Recovery partitsioonil on ilma SP1-ta install.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Adebisi
Kreisi kasutaja

|
31.08.2016 14:30:15
|
|
|
recovery part tuleb aktiivseks muuta (wini enda vahenditega või mõne live partitsiooni halduriga. nt gparted), siis peaks kohe sinna bootima. Windowsi alla win + r - diskmgmt.msc - parem klõps recovery part'i peal ja Mark as active partition.
Kuigi Betamax'i soovitus on tunduvalt parem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
31.08.2016 14:35:05
|
|
|
ma ise tahtsin ka aktiivseks tegemist kasutada, sealt saaks draiverid ka kõik kätte ja aktiveeruks ka kohe. Aga jah, ilmselt võtan sealt ainult draiverid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
31.08.2016 15:01:12
|
|
|
Mul on hp mini 210-2001sa, drivud leidsin jah nüüd üles. Aitähh. Huvitav, kui eile kodus vaatasin, siis oma mudelile ei leidnud hp lehelt midagi...
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
31.08.2016 15:32:18
|
|
|
masmre kirjutas: |
Mul on hp mini 210-2001sa, drivud leidsin jah nüüd üles. Aitähh. Huvitav, kui eile kodus vaatasin, siis oma mudelile ei leidnud hp lehelt midagi...  |
Ära "piina" ennast - kui see masin uuesti installiti, siis selle käigus lennutati "vastu taevast" ka hästipeidetud Recovery partitsioon.
Ja see nupp, kirjaga - Recovery - ei hakka midagi tegema ja ei peagi midagi tegema kuna seda vajalikku - peidetud partitsiooni - enam olemas pole.
Selle puuduva Recover-info võid saada aga ainult otse HP-st ning selle eest üsna palju raha makstes.
----------------------
Ei saa aru, mida piinled üleüldse - selle masina aeglus ei tule mitte sellest kas ja kes seda Starterit installis, aeglus tuleb hoopis sellest, et selle masina sees on ainult 1GB mälupulk. ja HDD.
Seega, kui seda masinat kiiremaks teha tahad, siis pead tegema 2 liigutust:
1. mälu tõstma suurusele 2GB
2. ja siis ka HDD asemele panema SSD
|
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
31.08.2016 16:15:01
|
|
|
ega jah, pilt juba selge. eks siis paistab, kas tasub vaeva näha...
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|